• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pamuk helva sana inanamıyorum!! Çılgınlıkta uzaysın kızımmmmm :)

Busmaicim sana kıyamammmmm. Geçmîşler olsun canım.

Aryammm karnıbaharıhiç kasmayıp kıymalı pişir. Nimete bişi denmez ama yan olduğu olacağı ya o yada kızartma bence. Ha bi de bi sitede şöyle b tarif görmüştüm. Biraz karnıbaharı haşlıyısun, un, baharat ve mayd ile yoğuruyosun, gösleme gibi pişiriyosun. O da sarımsaklı yoğurtla yenir ve güzel olabilir...

Sağol canım..
Gözleme/krep olarak pişirmiştim ben güzel olmuştu. Karnıbaharı haşlayıp parçalayıp krep hamuruna karıştırıyosun tavada önlü arkalı pişiriyosun.

Bir de arkadaşım kızartıp üstüne kaşar ve kavrulmuş kıymayla fırına vermişti o da güzeldi.

Sağol canım..
Gözleme/krep olarak pişirmiştim ben güzel olmuştu. Karnıbaharı haşlayıp parçalayıp krep hamuruna karıştırıyosun tavada önlü arkalı pişiriyosun.

Bir de arkadaşım kızartıp üstüne kaşar ve kavrulmuş kıymayla fırına vermişti o da güzeldi.

Krep gb yapmak aklıma yattı, hımmm güzel olacak zannımca. Sarmısaklı yoğurtla ohhh...

Selim uyanmadan kalkıp evi süpürmem lâzım ama başım dönüyor biraz nedense:50:
Bu arada Cumartesi sınav sonrası minik bir kaçamak yapıp sinemaya gittim, sınav girişlerinde telefon içeriye alınmadığından evde bırakmıştım, arayıp ulaşamadılar da :1: çok mu kötüyüm napiyim yaa biraz da babası baksın yavrularına dedim, iyi de etmişim vallahi ağla ağla bi hâl oldum , o satteki seansta da tek ben vardım iyi oldu yani:8:
Kız bunun adı kaçamaksa!!!!!!ben öyle bir şey yapsam polisi falan arardı eşim.

Kizlar ben geldim neler olmus hamisler falan oooo .... Nfk ben bogayim ve kirildim söyliyim
Hiç uğraşmıyorsun artık.

Busmaiiii bana ezogelini nasıl yaptığınızı anlatınnn!!!

Benim görümcem şöyle yapar;
Yağ soğan ve unu kavurur üstüne nane ve salça ekler.
Ayrı bir tencerede ;1 kaşık pirinç, bir kaşık bulgur ,3 kaşık mercimek, bazen de 1 kaşık şehriyeyi beraber suda haşlar. Diğer tenceredeki yağlı karışımı içine döker üstüne de pulbiber ve limon ekler
Güzel oluyor, ben de ondan öğrendim. En son da biraz çırpıyorum pütürlü kalacak şekilde

Son düzenleme:
Ikinci dönem 30 saat derse girmem gerekebilir. Arkadaşlardan biri alan değişikliğine başvuracak. Ben fe alan değişikliği yapsam acaba? Yeni okul yeni ortam ona da hazır değilim?

Ikinci dönem 30 saat derse girmem gerekebilir. Arkadaşlardan biri alan değişikliğine başvuracak. Ben fe alan değişikliği yapsam acaba? Yeni okul yeni ortam ona da hazır değilim?

Benim arkadaşım sınıf öğretmenliğinden zihinsel engelliler öğretmenliğine geçti çok rahatmış ;ama tabi mesleğine veda etmek koymuyorsa

Ayrı bir tencerede ;1 kaşık pirinç, bir kaşık bulgur ,3 kaşık mercimek, bazen de 1 kaşık şehriyeyi beraber suda haşlar. Diğer tenceredeki yağlı karışımı içine döker üstüne de pulbiber ve limon ekler
Güzel oluyor, ben de ondan öğrendim. En son da biraz çırpıyorum pütürlü kalacak şekilde

Saol canımcım. Bende böyle deneyeyim.

Bu arada Cumartesi sınav sonrası minik bir kaçamak yapıp sinemaya gittim, sınav girişlerinde telefon içeriye alınmadığından evde bırakmıştım, arayıp ulaşamadılar da :1: çok mu kötüyüm napiyim yaa biraz da babası baksın yavrularına dedim, iyi de etmişim vallahi ağla ağla bi hâl oldum , o satteki seansta da tek ben vardım iyi oldu yani:8:

çılgınsin.. :13:
sınavın nasıldi

bende ezogelini böyle yaparım yanliz ben mercimegi fazla koyuyormusum yahu:44:

Hayırlı , huzurlu , sağlıklı, mutlu, Ayşecikli ve ayşeciğin gelecekteki kardeşleri ile, sevdiceğinle, anne&baba&kardeşlerinle ve bizlerle tabii nice güzel yılların uzun ömürlerin olsun , yaş kaç oldu kardeş :82::103:

Ben de koç olarak tahmin etmiştim. Ben de koçum da :30:
amiiiiiin :16: teşekkür ederim bacımm :31:
yirmileri bitiriyorum, tam sınırdayım diyim, var sen hesap et:25:

senin için koç olurum pamuk helvamm :29::9:

belki yoruldun son günlerde, ondan dönüyordur başın.
sınavların nasıl geçti diyicem, ama sen çılgınsın bacım yaaa:51::9:
telefonu almadan sinemaya gitmek, hangi filmdi tek başına korkmadın mı?:30:

Kizlar ben geldim neler olmus hamisler falan oooo .... Nfk ben bogayim ve kirildim söyliyim
kırılman bi bakıma iyi olmuş bak, bunu söylemek için mesaj yazdın da seni gördük. nerdesin kıaçak?!:31:

usta busmai yetişmiş. :72:

tahmin edeceğiniz gibi benim bi ölçüm yok zati :35:
ama mercimeğini daha fazla koyuyorum ben, pilavlık bulgur yerine köftelik kullanıyorum.
onu da ocaktan almaya yakın tencereye ekliyorum 2-3 kaşık kadar. bence kış günlerinde ezogelin süpper oluuuur :56:

Vayyy sen hepimizden çılgın çıktın :)

Pamuk helva sana inanamıyorum!! Çılgınlıkta uzaysın kızımmmmm :)

Busmaicim sana kıyamammmmm. Geçmîşler olsun canım.

Aryammm karnıbaharıhiç kasmayıp kıymalı pişir. Nimete bişi denmez ama yan olduğu olacağı ya o yada kızartma bence. Ha bi de bi sitede şöyle b tarif görmüştüm. Biraz karnıbaharı haşlıyısun, un, baharat ve mayd ile yoğuruyosun, gösleme gibi pişiriyosun. O da sarımsaklı yoğurtla yenir ve güzel olabilir...

Kız bunun adı kaçamaksa!!!!!!ben öyle bir şey yapsam polisi falan arardı eşim.

Hiç uğraşmıyorsun artık.

çılgınsin.. :13:
sınavın nasıldi
Hiç pişman değilim :9: hâlâ gerçekten haberleri yok yalnız , sınavdan zaten bir saat kadar erken çıkmıştım o yüzden çok fark edemediler nerede olduğumu :1: ama böylesi daha heyecanlı oldu ya hu , lisede okulu kırdığımız günler gibi aynı :10:
Özlemcim polisi arar deyince aklıma ne geldi, çocuklardan evvel tatildeyiz bir keresinde, havuzdan geç geldim diye oteli ayağa kaldırmıştı deli :27: nooluyosa sanki
Elifnazcım sağolasın canım 4 tanesi iyi idi, 3 tanesi ki onlar hiç bakamadıkların ve sırf ezber olanlar kötüydü, bakalım finallere kısmet :5:
Ben de aynı metodla yaparım bulguru mercimeği şeriyesi daha çok koca tencere çıkıyor, en üste de tereyağında nane :56:
amiiiiiin :16: teşekkür ederim bacımm :31:
yirmileri bitiriyorum, tam sınırdayım diyim, var sen hesap et:25:

senin için koç olurum pamuk helvamm :29::9:

belki yoruldun son günlerde, ondan dönüyordur başın.
sınavların nasıl geçti diyicem, ama sen çılgınsın bacım yaaa:51::9:
telefonu almadan sinemaya gitmek, hangi filmdi tek başına korkmadın mı?:30:

kırılman bi bakıma iyi olmuş bak, bunu söylemek için mesaj yazdın da seni gördük. nerdesin kıaçak?!:31:

usta busmai yetişmiş. :72:

tahmin edeceğiniz gibi benim bi ölçüm yok zati :35:
ama mercimeğini daha fazla koyuyorum ben, pilavlık bulgur yerine köftelik kullanıyorum.
onu da ocaktan almaya yakın tencereye ekliyorum 2-3 kaşık kadar. bence kış günlerinde ezogelin süpper oluuuur :56:
Allah hayırlı huzurlu yaşlar göstersin canım , ben de hâlâ 30 demeye dilim varmadan 30 U geçiyorum Nisan'da :14: amaa uzun bi müddet 28 diyicem soranlara :9:
Tamam mıyız a gittim kız , daha çok salyasümük ağlamalıydı benim için, o yüzden yalnız olmak iyi oldu o açıdan, rahat rahat ağlayabildim :42:

dilime dolandı, bırakamıyorum.. sürekli çalıp oynuyoz ayşecikle :24:

[video=youtube;6JOtY2xmE08]http://www.youtube.com/watch?v=6JOtY2xmE08[/video]

bazen youtube da rastgeliyorum düğün kliplerine.
bazıları gerçekten harika, eğlencelisi fantastiği de var romantiği de.. izlemeyen varsa, bi tıklayın.
yalnız bunları izleyince, biz fotoğrafçıda bi kuru çekime gelin olmuşuz, onu anlıyom :30:

Geldim gibi ama gitmem insallah merkeze geldik burasi zor biraz vakit olmuyo pek cok soguk zaten nerdeyse beynim uyusacak.... Bebisler iyidir insallah .... Biz de iyiyiz hergün yeni hareketler sesler efektler.....

Back
X