• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bugün nasıl geçti anlamadım ben ya? Evdeydim bütün gün, aryacığın nazıyla oynadım durdum. Şimdide babasını bekliyorum hazır ve nazır ki, bişiler yapalım. Hayat bana hiç adil değil valla:/

Hangimize adilki bacımmmmmm :)??? Evde çok sapıttığında kapı önüne olmadı apartmana çıkarmak lazım. Valla havaları değişiyo ;)

cepten internet kullanan canlar;
neti kullandıktan sonra veri bağlantısını her seferinde kapatmak gerekmiyor di mi?:44:

Elifnazım senin çanta alasın gelmiş. Eşarpları çanta diye okumandan bu sonuca vardım :D
:9:
evet, hatun hep bebelerine çalışıyor. kendine sıra gelmiyorki..

Hangimize adilki bacımmmmmm :)??? Evde çok sapıttığında kapı önüne olmadı apartmana çıkarmak lazım. Valla havaları değişiyo ;)

bu dediğin kurtarıcı oluyor bazen.. binanın içinde bi turu bile atta sanıyor yavrumm:30:

Elifnazım senin çanta alasın gelmiş. Eşarpları çanta diye okumandan bu sonuca vardım :D

hahha güzel tespit:) zaten siyah çanta almak istiyordu yanlış hatırlamıyorsam:)

ben de yarın şu sınavlar bitsin,pazartesi ilk iş kendimi avm ye atıcam inşallah:)

bugün kv deyken oğluş "anne" diye sayıklamış. biraz dışarı çıkarmış halası..
kerem yoldaki kedilere "pisi pisi" yapmış;kedinin teki gelmiş yanlarına oğluş da uzanıp sevmeye çalışmış. görümcem çok korkar kediden; çığlığı basmış uzaklaşmışlar:)

akşam beni görünce çok sevindi tombikim:emir_bebek:

İyide yani ben 2 haftada bi gün geliyorum buraya. Ondada bi zahmet deşarj olmaya ihtiyacım var. Bilsem arkadaşlarımla plan yapardım. Saat 9 da gelip beni mutlu etmeye çalışıyor adam! 1 saat içinde işlerimizi halledip geri eve döndük, kahve içelim vs dedi, keyfim kaçtı artık benim uyumak istiyorum dedim. Şimdi kızışıma sarılıp uyuyacağım!

ah canıııım sağolasın :D

$p0ywm.webp

Elifnaz ve nfk gule gule.kullanilsin yeni cicileriniz ins benim de bi zaraya gitmem.lazim ama ne zmnn ...
Yaa ne.zmndr.sorucam.unutuyorum lohusalikla ilgili yabanci bi.film vardi biraz acik flndi hepimiz izledik bi ara ismi neydi yahuu arkima soylicem ismini hatrlayamiyorm

Elifnaz ve nfk gule gule.kullanilsin yeni cicileriniz ins benim de bi zaraya gitmem.lazim ama ne zmnn ...
Yaa ne.zmndr.sorucam.unutuyorum lohusalikla ilgili yabanci bi.film vardi biraz acik flndi hepimiz izledik bi ara ismi neydi yahuu arkima soylicem ismini hatrlayamiyorm

Aramızda bebek var

Born cum bi de ;
"Dikkat bebek var" (What to expect, when you're expecting)

filmi harikaydı ,mutlaka tavsiye ederim:) özellikle hamilelere.

Son düzenleme:
cepten internet kullanan canlar;
neti kullandıktan sonra veri bağlantısını her seferinde kapatmak gerekmiyor di mi?:44:

O ne ben bilmiyorum ://

İyide yani ben 2 haftada bi gün geliyorum buraya. Ondada bi zahmet deşarj olmaya ihtiyacım var. Bilsem arkadaşlarımla plan yapardım. Saat 9 da gelip beni mutlu etmeye çalışıyor adam! 1 saat içinde işlerimizi halledip geri eve döndük, kahve içelim vs dedi, keyfim kaçtı artık benim uyumak istiyorum dedim. Şimdi kızışıma sarılıp uyuyacağım!

Bugün daha aktif bir gün geçirirsin umarım canım.

Hahaha

Günaydınlar herkeseeeee :)

hahha güzel tespit:) zaten siyah çanta almak istiyordu yanlış hatırlamıyorsam:)

ben de yarın şu sınavlar bitsin,pazartesi ilk iş kendimi avm ye atıcam inşallah:)

bugün kv deyken oğluş "anne" diye sayıklamış. biraz dışarı çıkarmış halası..
kerem yoldaki kedilere "pisi pisi" yapmış;kedinin teki gelmiş yanlarına oğluş da uzanıp sevmeye çalışmış. görümcem çok korkar kediden; çığlığı basmış uzaklaşmışlar:)

akşam beni görünce çok sevindi tombikim:emir_bebek:

doğru bildin:13:
kuzum ama maşallah arada böyle birakman iyi. sana bağımlı olmasın. geçen kızın okulundan anket geldi.. sorulardan biri 'çocuğunuzla ilk kaç yaşındayken bir kaç saat ayrı kaldınız' okul zamanında anneden ayrılamayan çocuklar yetistiriyoruz. buna bende dahil. kerem'de daha rahatım

teşekkür ettik darısı sana

gunaydin canlar.. Aysecikle yine sabahin kor vakti kalktik.
Bugun sehir disindan arkadaslarimiz gelecek. Gun boyu beraberiz. Yasasin gezmekkk!:32:

Seker pembem, 2gb lik bi paket aldim. İnterneti kullandiktan sonra ayarlardan kapatmak mi gerekiyor kapatmasam sayfa goruntulemedigim halde internet bakiyemden azalir mi onu soruyorum. Sen sinirsiz paket kullaniyorsun, kotalilar daha iyi bilir heralde.

Bugun sehir disindan arkadaslarimiz gelecek. Gun boyu beraberiz. Yasasin gezmekkk!:32:

Seker pembem, 2gb lik bi paket aldim. İnterneti kullandiktan sonra ayarlardan kapatmak mi gerekiyor kapatmasam sayfa goruntulemedigim halde internet bakiyemden azalir mi onu soruyorum. Sen sinirsiz paket kullaniyorsun, kotalilar daha iyi bilir heralde.

ben telefondan giremiyorum. .
sayfa yenilenmedigi sürece kotandan gitmez. ben kullanmadigim zamanlarda mobil veriyi kapatıyorum

Ben evdeki wifi ile baglaniyorm ama paketlerde yinede kapatrdim yer ariyolar ztn paketleri dakikalari bitirmeye

doğru bildin:13:
kuzum ama maşallah arada böyle birakman iyi. sana bağımlı olmasın. geçen kızın okulundan anket geldi.. sorulardan biri 'çocuğunuzla ilk kaç yaşındayken bir kaç saat ayrı kaldınız' okul zamanında anneden ayrılamayan çocuklar yetistiriyoruz. buna bende dahil. kerem'de daha rahatım

Ah ah 3 ay 1 haftalıktı okula başladığımda... Ben de çocuğum okula gitsin istiyommmm. Ben de anket doldurmak istiyommm :))

Ben 1gb sınırsız kullanıyorum. Genelde de evden bağlanıyorum ya bilyorum. Ama mantık olarak bornun dediği gibi; adamlar para çıkaracak yer aradıkları için kapalı tut ;)

Back
X