bende zaraya gittim büyük kıza bot, babet aldım çok güzel mont vardı ama beden yoktu ne yazikki. .
pentide indirim var ev için patikler 5-6 tl almak isteyenlere duyrulur
İyi günlerde giysin inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende zaraya gittim büyük kıza bot, babet aldım çok güzel mont vardı ama beden yoktu ne yazikki. .
pentide indirim var ev için patikler 5-6 tl almak isteyenlere duyrulur
Bugün nasıl geçti anlamadım ben ya? Evdeydim bütün gün, aryacığın nazıyla oynadım durdum. Şimdide babasını bekliyorum hazır ve nazır ki, bişiler yapalım. Hayat bana hiç adil değil valla:/
Elifnazım senin çanta alasın gelmiş. Eşarpları çanta diye okumandan bu sonuca vardım![]()
Hangimize adilki bacımmmmmm :)??? Evde çok sapıttığında kapı önüne olmadı apartmana çıkarmak lazım. Valla havaları değişiyo![]()
Elifnazım senin çanta alasın gelmiş. Eşarpları çanta diye okumandan bu sonuca vardım![]()
Hangimize adilki bacımmmmmm :)??? Evde çok sapıttığında kapı önüne olmadı apartmana çıkarmak lazım. Valla havaları değişiyo![]()
Elifnaz ve nfk gule gule.kullanilsin yeni cicileriniz ins benim de bi zaraya gitmem.lazim ama ne zmnn ...
Yaa ne.zmndr.sorucam.unutuyorum lohusalikla ilgili yabanci bi.film vardi biraz acik flndi hepimiz izledik bi ara ismi neydi yahuu arkima soylicem ismini hatrlayamiyorm
cepten internet kullanan canlar;
neti kullandıktan sonra veri bağlantısını her seferinde kapatmak gerekmiyor di mi?:44:
İyide yani ben 2 haftada bi gün geliyorum buraya. Ondada bi zahmet deşarj olmaya ihtiyacım var. Bilsem arkadaşlarımla plan yapardım. Saat 9 da gelip beni mutlu etmeye çalışıyor adam! 1 saat içinde işlerimizi halledip geri eve döndük, kahve içelim vs dedi, keyfim kaçtı artık benim uyumak istiyorum dedim. Şimdi kızışıma sarılıp uyuyacağım!
İyi günlerde giysin inşallah :)
hahha güzel tespit:) zaten siyah çanta almak istiyordu yanlış hatırlamıyorsam:)
ben de yarın şu sınavlar bitsin,pazartesi ilk iş kendimi avm ye atıcam inşallah:)
bugün kv deyken oğluş "anne" diye sayıklamış. biraz dışarı çıkarmış halası..
kerem yoldaki kedilere "pisi pisi" yapmış;kedinin teki gelmiş yanlarına oğluş da uzanıp sevmeye çalışmış. görümcem çok korkar kediden; çığlığı basmış uzaklaşmışlar:)
akşam beni görünce çok sevindi tombikim![]()
Elifnaz ve nfk gule gule.kullanilsin yeni cicileriniz ins benim de bi zaraya gitmem.lazim ama ne zmnn ...
Yaa ne.zmndr.sorucam.unutuyorum lohusalikla ilgili yabanci bi.film vardi biraz acik flndi hepimiz izledik bi ara ismi neydi yahuu arkima soylicem ismini hatrlayamiyorm
Born cum bi de ;
"Dikkat bebek var" (What to expect, when you're expecting)
filmi harikaydı ,mutlaka tavsiye ederim:) özellikle hamilelere.
Aramızda bebek var
gunaydin canlar.. Aysecikle yine sabahin kor vakti kalktik.
Bugun sehir disindan arkadaslarimiz gelecek. Gun boyu beraberiz. Yasasin gezmekkk!
Seker pembem, 2gb lik bi paket aldim. İnterneti kullandiktan sonra ayarlardan kapatmak mi gerekiyor kapatmasam sayfa goruntulemedigim halde internet bakiyemden azalir mi onu soruyorum. Sen sinirsiz paket kullaniyorsun, kotalilar daha iyi bilir heralde.
Ben evdeki wifi ile baglaniyorm ama paketlerde yinede kapatrdim yer ariyolar ztn paketleri dakikalari bitirmeyegunaydin canlar.. Aysecikle yine sabahin kor vakti kalktik.
Bugun sehir disindan arkadaslarimiz gelecek. Gun boyu beraberiz. Yasasin gezmekkk!
Seker pembem, 2gb lik bi paket aldim. İnterneti kullandiktan sonra ayarlardan kapatmak mi gerekiyor kapatmasam sayfa goruntulemedigim halde internet bakiyemden azalir mi onu soruyorum. Sen sinirsiz paket kullaniyorsun, kotalilar daha iyi bilir heralde.
doğru bildin:13:
kuzum ama maşallah arada böyle birakman iyi. sana bağımlı olmasın. geçen kızın okulundan anket geldi.. sorulardan biri 'çocuğunuzla ilk kaç yaşındayken bir kaç saat ayrı kaldınız' okul zamanında anneden ayrılamayan çocuklar yetistiriyoruz. buna bende dahil. kerem'de daha rahatım
gunaydin canlar.. Aysecikle yine sabahin kor vakti kalktik.