born, cnm cok gecmis olsun.. Cildi hassas old icin cok etkilendi sanirim.:26: acaba yanma hissediyir mu, huysuzlugu var mi? İns yarina hafifler. Ama bence sabah al bi dr a git. Bu denli etkiki bi ilacsa bilmedigimiz baska yan etkileri de olabilir Allah korusun..
Senin kp e cok kiziyorum. Esine daha cok kiziyorum.
Bu kadar da olmaz yani. El kadar savunmasiz bebe. İnan evde tek basina olsa basina bu kadar dert acilmaz.
Hem sana niye kiziyor? Herkesten cok sen uzuluyorsun zaten. Babasi bilememis yapmis bi hata, insanlik hali de sanki sana cikisarak onu ve kendini mi akliyor? Dr a bile goturmemisler.. Bi de sana yukleniyor. Valla oklava az gelir kisilcik sopasiyla girisirim haaa!:95:
Aaa nfkcim olur mu hic doktor neki kendi kendine gecer nolcakkiiiiiii !!!
Zaten bi cokbilmis ondan ne olcakki dedi al sende kendi bebene sur bisi olmazsa dedim dellendim cok.fena gece gece...
Ya insanlik hali ama tedbir diyede birsey var hadi.oldu bi pismanlik bi ozur bi telafi?!!
Ben ztn elime ondan mi degil mi.bilmedgm baska bisey olmus olabilir mi diye surdum ve jmn yikadm yani dedigin gb kendi suclarini aklamak icin Allah sorsun gercekten cok uzgun ve kirginim oglum iyi olsun baska bisey istemiyrm