• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

born, cnm cok gecmis olsun.. Cildi hassas old icin cok etkilendi sanirim.:26: acaba yanma hissediyir mu, huysuzlugu var mi? İns yarina hafifler. Ama bence sabah al bi dr a git. Bu denli etkiki bi ilacsa bilmedigimiz baska yan etkileri de olabilir Allah korusun..

Senin kp e cok kiziyorum. Esine daha cok kiziyorum.
Bu kadar da olmaz yani. El kadar savunmasiz bebe. İnan evde tek basina olsa basina bu kadar dert acilmaz.:19:
Hem sana niye kiziyor? Herkesten cok sen uzuluyorsun zaten. Babasi bilememis yapmis bi hata, insanlik hali de sanki sana cikisarak onu ve kendini mi akliyor? Dr a bile goturmemisler.. Bi de sana yukleniyor. Valla oklava az gelir kisilcik sopasiyla girisirim haaa!:95:

Aaa nfkcim olur mu hic doktor neki kendi kendine gecer nolcakkiiiiiii !!!
Zaten bi cokbilmis ondan ne olcakki dedi al sende kendi bebene sur bisi olmazsa dedim dellendim cok.fena gece gece...
Ya insanlik hali ama tedbir diyede birsey var hadi.oldu bi pismanlik bi ozur bi telafi?!!
Ben ztn elime ondan mi degil mi.bilmedgm baska bisey olmus olabilir mi diye surdum ve jmn yikadm yani dedigin gb kendi suclarini aklamak icin Allah sorsun gercekten cok uzgun ve kirginim oglum iyi olsun baska bisey istemiyrm

born, cnm cok gecmis olsun.. Cildi hassas old icin cok etkilendi sanirim.:26: acaba yanma hissediyir mu, huysuzlugu var mi? İns yarina hafifler. Ama bence sabah al bi dr a git.

Senin kp e cok kiziyorum. Esine daha cok kiziyorum.
Bu kadar da olmaz yani. El kadar savunmasiz bebe. İnan evde tek basina olsa basina bu kadar dert acilmaz.:19:
Hem sana niye kiziyor? Herkesten cok sen uzuluyorsun zaten. Babasi bilememis yapmis bi hata, insanlik hali de sanki sana cikisarak onu ve kendini mi akliyor? Dr a bile goturmemisler.. Bi de sana yukleniyor. Valla oklava az gelir kizilcik sopasiyla girisirim haaa!:95:

Bizlerin çocuklarımızı ne kadar önemsediğimiz bu kadar ortadayken %5 katkısı olan babalar ilk aksilikte bizi suçlamaya çalışıyor ya ifrit oluyorum!!!!!

Benim uyuz adam ben yatacam dedi içeri gitti odaya. Oysaki görüyorum tv ışığını. Sırf oğlum bugün iyice zıvanadan çıktı diye kaçtı yani :) biz uğraşıp duralım işimiz ne.

Zaten bi cokbilmis ondan ne olcakki dedi al sende kendi bebene sur bisi olmazsa dedim dellendim cok.fena gece gece...
Ya insanlik hali ama tedbir diyede birsey var hadi.oldu bi pismanlik bi ozur bi telafi?!!
Ben ztn elime ondan mi degil mi.bilmedgm baska bisey olmus olabilir mi diye surdum ve jmn yikadm yani dedigin gb kendi suclarini aklamak icin Allah sorsun gercekten cok uzgun ve kirginim oglum iyi olsun baska bisey istemiyrm
yapi olarak cok rahat insanlar olabilirler. Karsisindakine saygin bile yoksa, ki o bir anne!!! Torununun, kendi cocugunun sagligini da mi bu derece hafife aliyorsun?..

Bu tamamen hatayi ortmek icin camur atma. En iyi savunma saldiri.

Born cum korkma ,hemen ilacın prospektüsüne baktım:
"yüzeysel ya da daha derinde bulunan ağrının ortadan kaldırılması amacıyla kullanılan ve uygulandığı cilt bölgesinde yoğun ve geçici bir kızarıklık oluşturan bir ilaçtır. uygulandığı bölgedeki kan akımını ve sıcaklığı arttırarak çalışır."
demek ki Yasirin yüzü bu yüzden kızarmış ve geçiciymiş..
eşine de yorum yapmicam..nasılsa pişman olacak..

o lafı görümcene mi söyledin ,kendi bebene sür diye ohhhh çok güzel söylemişsin:)

Gece gece germişler iyice seni. Neyseki güzel cevap vermişsin. Artık bolbol dua oku ve sakinleş. Sen iyi olacaksın ki Yasir kimselerin eline kalmasın annesi. Sen bi tanesin biliyosun ki ;)

Bizlerin çocuklarımızı ne kadar önemsediğimiz bu kadar ortadayken %5 katkısı olan babalar ilk aksilikte bizi suçlamaya çalışıyor ya ifrit oluyorum!!!!!

Benim uyuz adam ben yatacam dedi içeri gitti odaya. Oysaki görüyorum tv ışığını. Sırf oğlum bugün iyice zıvanadan çıktı diye kaçtı yani :) biz uğraşıp duralım işimiz ne.
aynen, on kisilik odada ortada oynayan bebenin basina gelince herkes manali sekilde anneye bakiyor. hatta annesi o an orada olmasa bile.. Bu boyle. Her sart ve zamanda tek sorumlu sensin!!!

Bazi babalar, sansli baba. Sorsan cocuklari, zordur. Ama anneler olaganustu guclu, sabirli, merhametli, ilgili ve sorumluluk sahibi olduklarindan takdir edilip yuku hafifletilecegine aksi yonde ekstra rahat davraniyorlar.
:19:

bi de kp de eminim üzülmüştür.. bilerek yapmadı sonuçta. seni sakinleştirmek için umursamaz davranıyor olabilir.
eşin de panik yaptığı için bağırmıştır;dediğim gibi pişman olacağı belli sonradan..

sakin olmaya çalış (biliyorum zor, gecemizi gündüzümüzü çocuklarımıza vermişken-hele sen çok daha fazla vericisin)
Allah daha kötü şeylerden korusun canım

Efe uyumuşken ben de kaçıyorum kızlar. Allah ım evlatlarımızın hep güzel günlerini göstersin bize , kocLara da akıl fikir versin... İyi gecelerrrrr :)

O yarin deli gibi pisman olucak hep yaptigi gb kahv hazirlayp kaldrck sonrada dicekki ben ozur dilerm ama sende soyle soyle yapmasaydn ama yook agzimi acmicam o hep der cocuga bisey oldugunda bagirip birbiriizi germeyelim fln ben cikinca babasina sakin davrandim elimden geldgnce olayi anlmk icin ama o bu sefer cok sinirimi bozdu
yapi olarak cok rahat insanlar olabilirler. Karsisindakine saygin bile yoksa, ki o bir anne!!! Torununun, kendi cocugunun sagligini da mi bu derece hafife aliyorsun?..

Bu tamamen hatayi ortmek icin camur atma. En iyi savunma saldiri.
Yook cidden dusunmuyolar bak cok ciddiyim
Born cum korkma ,hemen ilacın prospektüsüne baktım:
"yüzeysel ya da daha derinde bulunan ağrının ortadan kaldırılması amacıyla kullanılan ve uygulandığı cilt bölgesinde yoğun ve geçici bir kızarıklık oluşturan bir ilaçtır. uygulandığı bölgedeki kan akımını ve sıcaklığı arttırarak çalışır."
demek ki Yasirin yüzü bu yüzden kızarmış ve geçiciymiş..
eşine de yorum yapmicam..nasılsa pişman olacak..

o lafı görümcene mi söyledin ,kendi bebene sür diye ohhhh çok güzel söylemişsin:)
Ewt napiyim ya oturdugu yerden herseye karisana sinir oluyorum ama kendi baslarina bisey geldimi en kucuk seyde hmn hastanrlre gidiyolar bende okudum bu arada cnm azaliyor baya ama cok panik oldm yarin eklicem foto ki cektgmde baya da azalmis hali
Gece gece germişler iyice seni. Neyseki güzel cevap vermişsin. Artık bolbol dua oku ve sakinleş. Sen iyi olacaksın ki Yasir kimselerin eline kalmasın annesi. Sen bi tanesin biliyosun ki ;)
Oyyy cnm bnmm siz olmasanix ben naparimmm
aynen, on kisilik odada ortada oynayan bebenin basina gelince herkes manali sekilde anneye bakiyor. hatta annesi o an orada olmasa bile.. Bu boyle. Her sart ve zamanda tek sorumlu sensin!!!

Bazi babalar, sansli baba. Sorsan cocuklari, zordur. Ama anneler olaganustu guclu, sabirli, merhametli, ilgili ve sorumluluk sahibi olduklarindan takdir edilip yuku hafifletilecegine aksi yonde ekstra rahat davraniyorlar.
:19:
Bu tam da bnm kocamin tanimi..
Ve bnm yaptgmda olayi anlak icin azicik bilegime surmekti cunku bana ilk anda dogru duzgun soylemefiler bisi hatta yok ellemedm fln dediler ondan degilse neyden diye anliyim dedim bnm cocugumu kim benden iyi dusunebilir
bi de kp de eminim üzülmüştür.. bilerek yapmadı sonuçta. seni sakinleştirmek için umursamaz davranıyor olabilir.
eşin de panik yaptığı için bağırmıştır;dediğim gibi pişman olacağı belli sonradan..

sakin olmaya çalış (biliyorum zor, gecemizi gündüzümüzü çocuklarımıza vermişken-hele sen çok daha fazla vericisin)
Allah daha kötü şeylerden korusun canım
Eminim uzulmedi eminim
Amin cnm Allah razi olsun esim pisman olsaydi yanimda horlamazdi saniyorum kafaya takan bu gece cozer yarin ne dedigi hic umrumda olmicak gercekten
Efe uyumuşken ben de kaçıyorum kızlar. Allah ım evlatlarımızın hep güzel günlerini göstersin bize , kocLara da akıl fikir versin... İyi gecelerrrrr :)

Tekrardan cok saol pembisim sen de hepiniz de saolun var olun...

O yarin deli gibi pisman olucak hep yaptigi gb kahv hazirlayp kaldrck sonrada dicekki ben ozur dilerm ama sende soyle soyle yapmasaydn ama yook agzimi acmicam o hep der cocuga bisey oldugunda bagirip birbiriizi germeyelim fln ben cikinca babasina sakin davrandim elimden geldgnce olayi anlmk icin ama o bu sefer cok sinirimi bozdu

Yook cidden dusunmuyolar bak cok ciddiyim

Ewt napiyim ya oturdugu yerden herseye karisana sinir oluyorum ama kendi baslarina bisey geldimi en kucuk seyde hmn hastanrlre gidiyolar bende okudum bu arada cnm azaliyor baya ama cok panik oldm yarin eklicem foto ki cektgmde baya da azalmis hali

Oyyy cnm bnmm siz olmasanix ben naparimmm

Bu tam da bnm kocamin tanimi..
Ve bnm yaptgmda olayi anlak icin azicik bilegime surmekti cunku bana ilk anda dogru duzgun soylemefiler bisi hatta yok ellemedm fln dediler ondan degilse neyden diye anliyim dedim bnm cocugumu kim benden iyi dusunebilir

Eminim uzulmedi eminim
Amin cnm Allah razi olsun esim pisman olsaydi yanimda horlamazdi saniyorum kafaya takan bu gece cozer yarin ne dedigi hic umrumda olmicak gercekten

Tekrardan cok saol pembisim sen de hepiniz de saolun var olun...

Canım benimmmm sen de iyiki varsın :) kocacanı tabiki bi müddet süründür. En azından gece gece seni bu kadar üzmedinin hıncını al. Ama tabiki sonrasında affedicez yoksa ahhh bu hayat çekilmezzzz :) inşallah sabah kalkınca da Yasirciğimin yüzü baya düzelmiştir de sen de daha bi rahat edersin.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) yeni haftamız hayırlı ve de uğurlu olsun. Okulun kapanmasına üç hafta kaldı. Bu iki hafta bolca sınav ve okul işleri ile geçecek. Allah'ım hepimize kolaylık versin. Herkese güzellllll bir gün diliyorum :)

günaydın canlarımm.. herkese hayırlı sabahlar..
inş güzel bi hafta olur..:16:

bende zaraya gittim büyük kıza bot, babet aldım çok güzel mont vardı ama beden yoktu ne yazikki. .
pentide indirim var ev için patikler 5-6 tl almak isteyenlere duyrulur
oooh, ne güzel. güzel günlerde kullansın kızçen.
mont aramaya devam :8:

doğru bildin:13:
kuzum ama maşallah arada böyle birakman iyi. sana bağımlı olmasın. geçen kızın okulundan anket geldi.. sorulardan biri 'çocuğunuzla ilk kaç yaşındayken bir kaç saat ayrı kaldınız' okul zamanında anneden ayrılamayan çocuklar yetistiriyoruz. buna bende dahil. kerem'de daha rahatım
kesinlikle doğru. sanırım bebeklerden ziyade, biz onlardan ayrılamıyoruz.. :30:
Kahvaltıya dışarı gittik. Oğluşumun rahat koşturabileceği bir mekan seçtik. Etrafta da bir sürü velet vardı. Bi ara kv götürdü gezdirmeye. 1 yaşında bi minik canavarla bizimki tek kişilik koltukta otururken minik canavar sen bunu bi cırmala!! İlk sokak kavgamızı verdik yani :) sonuöta öbürü de çocuk. İş bakan büyüklerde bitiyo. Ben oğlum kimseye zarar vermesin diye , bi çocukla ileşime geçse, dik durmuyorum; onların hizasında eğiliyorum ki olaya hemen hakim olayım ve kimse zarar görmesin.. Neyse sonuçta böyle şeyler daha çokkk olacak :)
geçmiş olsun, hamdolsun az zararla atlatmışsınız.
malesef yaşlılar bu konuda atak davranamıyorlar :100:

Merhabalar anneler ve kuzucukları , babamız dün akşam iş seyahatine gittiği için evde yalnız takılıyoruz kuzucuklarımla, hava da güzel görünüyor şansımıza :5: sizler bizim yerimize de gezin
Yeni ciciler hayırlı olsun Elifnaz ve nfk, zaraya gidene kadar hiçbirşey kalmayacak :5: selime önümüzdeki yıl için mont almayı düşünüyordum... nfkcım eşarpları merak ettim , eski nevresim deseni demişsin ya:9: çok güldüm (; o kadar para sırf etiket parası zaten, mübarekler altın suyuna batırıyor sanki . Senin aldıkların deseni nasıl, bazen özgün desenler ve hoş renkler de olabiliyor... Sağlıkla kullanın hepiniz
Hayırlı huzurlu bir gün diliyorum hepimize :54:
Allah kavuştursun canımmm..
kaç gün sürecek bilmiyorum ama siz de bol bol anneanneye gidersiniz :8:
topiğimize 2014-2015 kış sezonu için mont telaşı düştü :1: düşünceli ve akıllı annelerrr!:72:

inan yeni sezonda bir iki model harici takılabilecek bi şey yok. :19: netten de bakmıştım gitmeden.
tabi mağazada tüm seri yoktu, olanlar arasından şunların ikişer rengini aldım. tercihim tvilldi ama 159luklar saf ipekmiş.
birkaç tane rengi ve deseni güzel eşarp vardı fiyatından dolayı bakmakla yetindim sadece:27:

VAKKO Eşarp
VAKKO Eşarp
Günaydınlar herkeseeeeeeee :) yeni haftamız hayırlı ve de uğurlu olsun. Okulun kapanmasına üç hafta kaldı. Bu iki hafta bolca sınav ve okul işleri ile geçecek. Allah'ım hepimize kolaylık versin. Herkese güzellllll bir gün diliyorum :)
Allah kolaylık versin bacım. sana ve tüm öğretmenlere..
3 hafta sonraki tatili düşününerek motive olun ve işlerinizi çabucak bitirin inşş:1:

Günaydınlarrrr....

Borncum geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. Ama bu sabah baya geçmiştir eminim. Sende canını sıkma, kendini suçlama. Daha başlarına neler gelecek bu veletlerin. Eşinin tavrına daha çok bozulmuşsun normal olarak. Onların betonarmeliğine ver artık. Bi arkadaşım kendi fitilini altı aylık çocuğuna yapmıştı yanlışlıkla. Bişi olmadı şükür, ama vicdan azabından öldü yani. Dalgınlıklar olabiliryor bazen.

Merhabalar anneler ve kuzucukları , babamız dün akşam iş seyahatine gittiği için evde yalnız takılıyoruz kuzucuklarımla, hava da güzel görünüyor şansımıza :5: sizler bizim yerimize de gezin
Yeni ciciler hayırlı olsun Elifnaz ve nfk, zaraya gidene kadar hiçbirşey kalmayacak :5: selime önümüzdeki yıl için mont almayı düşünüyordum... nfkcım eşarpları merak ettim , eski nevresim deseni demişsin ya:9: çok güldüm (; o kadar para sırf etiket parası zaten, mübarekler altın suyuna batırıyor sanki . Senin aldıkların deseni nasıl, bazen özgün desenler ve hoş renkler de olabiliyor... Sağlıkla kullanın hepiniz
Hayırlı huzurlu bir gün diliyorum hepimize :54:

üzülme dün ben yine gittim zaraya montlar hep kucuklere göre kalmış, kizada bulamadım mont.. cantada yoktu zati:27:

saat 7 olmadan uyanan aysecigin miziltilarina dayanamayip kendisini emzir-salla yontemiyle yogun uyku programina aldim:ssz::1:

Aryacim saolasin ama ben kendimi suclamiyorumki zaten bana kimse ne oldugunu aciklamadigi icin neden oldugunu anlamak icin kendime surmekten baska sansim yoktu ve ellerimi cok cok iyi yikadim sonrasinda benim kizdigim onlara bisey diyemezken bana.cok.agir seyler soyledi herkes horul.horul uyurken ben 3e kadar her dakka isigi yakip gectimi diye baktim yuzde ve kocaman sonucta ve sabah esim hicbisey olmamis gibi davranmaya calisiyo inanamiyorum yaa bugun arabaya bakmaya gidicektik onu fln soruyo en sinir oldugum sey biriyle buyuk tartismadan sonra yapacagimiz ortak biseyin olmasi ama gitmicem

Cok moralim.bozuk termodoline diye bi ilaci eline surmus kp o ellerini yikamadan da oglumun yuzune :(((
Bir.yuzu.tamamen yanmis gibi anlatamam goruntu o kdr korkuncki doktor arkadas zamanle gecicegini.korkulacak bisey olmadigini soyledi banyo yaptircktk bizde yaptrinca kaldirdim kolunun alti da.yanik gibi ben neyden oldugunu anlamak emin olmak icin kendi bilegime surmustum ama gayet de gusel yikadim.sonra.ellrimi ama onu gorunce esim basladi.bagirmaya iki kez aynihata yapilir mi falan diye.daha da kotu seyler oldu da.su an aglamaktan yazamicam.cok kotuyum yuzu gecsin baskabisey istemiyorum nolur.dua.edin

çok geçmiş olsun. geçmiştir inşallah. kp ve kocana gerekenleri içimden saydim canım :47:

Aryacim saolasin ama ben kendimi suclamiyorumki zaten bana kimse ne oldugunu aciklamadigi icin neden oldugunu anlamak icin kendime surmekten baska sansim yoktu ve ellerimi cok cok iyi yikadim sonrasinda benim kizdigim onlara bisey diyemezken bana.cok.agir seyler soyledi herkes horul.horul uyurken ben 3e kadar her dakka isigi yakip gectimi diye baktim yuzde ve kocaman sonucta ve sabah esim hicbisey olmamis gibi davranmaya calisiyo inanamiyorum yaa bugun arabaya bakmaya gidicektik onu fln soruyo en sinir oldugum sey biriyle buyuk tartismadan sonra yapacagimiz ortak biseyin olmasi ama gitmicem
Sinirini senden çıkarmış paşa. En uyuz olduğum şeydir. Ben senin stres topun muyum? Dimi ama? Gitme kızz!

Sinirini senden çıkarmış paşa. En uyuz olduğum şeydir. Ben senin stres topun muyum? Dimi ama? Gitme kızz!
Gitmicem yok sonra ortamdan faydalanip konusuluyo mecbur nefret ediyorm.oyle ortamlardan ben ona gostericem.topu cok sinirliuim hala gecmedi siniri.
çok geçmiş olsun. geçmiştir inşallah. kp ve kocana gerekenleri içimden saydim canım :47:

Cok sukur canim gece 3e dogru epey azalmisti sabah da biseyi yoktu

Yahu kızlar hazır çorba verdiniz mi hiç çocuklara? Çok kararsızım. Bizim evde birtek hazır olarak işkembe çorbası yapılır, çok seviyorum bende. Arya ya da başka bişi mi yapsam hazır çorbadan mı versem kararsız kaldım. Hazır çorba veren arkadaşlarım var ama bilmiyorum...

Back
X