Günaydın canlar teşekkür ederiz Allah kavuştursun dileklerinize, çarşambaya kadar yalnızız, çok uzun değil bu defa Allah'tan
Born çok geçmiş olsun canım, şükür ki sabaha birşeyi kalmamış, başkalarının sorumsuzluklarını masum yavrucuklar çekiyor, onların yanındayken çocuğunun başından hiç ayrılma sen en iyisi canım, bırak yardım falan ediyorsan etme, Allah korusun kuzularımızı , Allah akıl fikir versin , bu denli rahat insanlara deli oluyorum
Elifnaz , mont ve çanta bulamamana üzüldüm canım Mothercare e baktın mı orada da indirim başlamıştı, bize yakın şubesi yok maalesef ama zara da bulamazsam istiklaldeki Mothercare şubesine uğrayacağım bakalım
Nfk eşarplar çok güzel seçilebilecek en zarif desenler hakikatten o koca güller o markada hep var ben kendimi bildim bileli.ilk eklediğin desenin saks mavilisi bende var saks mavisi elbisemin üzerine diye almıştım arkadaşımın düğününde..aldım aldım ama ama o elbiseyi giymedim

neye niyet neye kısmet ..
Boynum çok kötü , dün yine kendimi Herkül zannedip koltukları kaldırdım sonuç boyun ağrısı, baş dönmesi. Of niye akıllanmaz insanoğlu, karar verdim yenilerken bütün koltukları yerden yüksek ayaklı alıcam vallahi .
Selim'in alnında ve kasıklarında bi de bacağında pütür pütürük birşeyler çıkmış ve kaşıyor kanatıyor, Dr yolu gözüktü sanırım yeniden bize
Hepimize hayırlı huzurlu bir gün olsun..