• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bakınız elifnaz üç çocuklu haliyle kaç mesaj yazıyo; sizler kaç tane yazmıyorsunuz?!?! :) utanmanız dileğimle :D

Sağolun kızlar ya ben de öyle avutuyorum kendimi :))

Bugün evden 10.30 da çıktım, 14.30 da döndüm. Tam 4 saat, çok yoruldum. Kerem de benimleydi. Uykularını tam uyumadı, belki yarım saat. Dolaşırken sorun yok ,ama durup üstüme kıyafet denerken çok huysuzlandı. Bir ara çıldırdı, çıkardım arabadan. elinde askıyla elbiselerin arasında koştu durdu; büyük bir dükkandı. Baya eğlendi. Yemek olarak da simit yedi :)
Bugün aşırı yorucu geçti, eve gelince de yemek yaptım hemen.. Sonra eşim sağolsun oğluşa baktı 1 saat uyudum kendime geldim. Yine de 2 çocuklu olursam bugünleri arayacağımı biliyorum.. :) ah ah

Sağolun kızlar ya ben de öyle avutuyorum kendimi :))

En kolay verilen kilo doğum kilosuymuş, çoğu zaten emzirirken gitmek için depolanan yağcıklar.. Allah'ım sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı nasib etsin inşaAllah , kilolar gitmezse emzikli anneler için diyetler var onlara bakarız inşaAllah
Geçmiş olsun dileklerin için de teşekkürler :54:

Son düzenleme:
Bakınız elifnaz üç çocuklu haliyle kaç mesaj yazıyo; sizler kaç tane yazmıyorsunuz?!?! :) utanmanız dileğimle :D

Hiç sorma ya ; çocuk dediğin En geç 9 da yatağın gider uyur di mi, saat 10 oluyor zar zor yatırıyorum bizimkileri , e o saaten sonra da hiçbir şey yapamadan uykum geliyor, tek başına 2 çocuk zor , eşim geç geliyor diye şikayet ediyorum ama o ilgilendiği bir saat bile nimet vallahi , Allah kolaylık hepimize

Busmai hayırlı olsun aldıkların , sağlıkla kullan giyin inşaAllah
O kıyafet denerken çıldırmalar çok normal , hiç onları cezbedecek şeyler koymuyorlar ki mağazalara, anneler şöyle rahatça baksın ,
Iki cocuk olunca, eve gelen bir yakına bir markete gidip geleyim diye rica edip, arkana bakmadan kaçacaksın ki ; yoksa Alışveriş falan nerde yapabilesin :1: ya da pazarları babaya bırakıp kaçabilirsin

Son düzenleme:
facete paylaştım bende iyi bari herkes bundan muzdarip. sadece bizim ev değilmiş dağınık:119:

Bana çok normal geliyo artık dağınık ve kirli ev :9: o laminantlar nasıl da toz kaldırıyor di mi :9: suçu da parkeye attığımıza göre (; ya ama iyi oldu böylesi bence , mesela yerde uçuşan tek bi toz tanesi görsem sinirlerim harab olurdu , duşa girmem bikaç gün geciksin depresyona girerdim, çocuklardan sonra önceliklerimiz değişti, iyi ki de öyle olmuş , vakit çok kıymetli yaa her gün her gün temizlik mi olurmuş , deliymişim vallahi :9:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 921434

büyümeden temiz tutmak çook zor.:50:
Süper.

Bana çok normal geliyo artık dağınık ve kirli ev :9: o laminantlar nasıl da toz kaldırıyor di mi :9: suçu da parkeye attığımıza göre (; ya ama iyi oldu böylesi bence , mesela yerde uçuşan tek bi toz tanesi görsem sinirlerim harab olurdu , duşa girmem bikaç gün geciksin depresyona girerdim, çocuklardan sonra önceliklerimiz değişti, iyi ki de öyle olmuş , vakit çok kıymetli yaa her gün her gün temizlik mi olurmuş , deliymişim vallahi :9:
Kesinlikle, eskiden ne çok temizlik yaparmışım. Pişmanımmmm hakim bey.

Herkese günaydın. Annem haftasonuı gitti. Kv gelecek. Neyseki bugün, Perşembe öğleden sonra ve gelecek salı bakacak sadece. Akşamdan evi topla, Aden'in çorbasını hazırla, yiyeceklerini tezgahın üzerine çıkar ve gelince tezgah topla maratonu başladı.

Son düzenleme:
gü-nay-dııııııın canlarımmm:3:
bugün salıya gidicem inş:52: hepiniz için tezgahları alt üst etmek istiyoruuuuuuum!!!:1:
Sağolasın âmin canım size de Allah şifalar versin ,
Şu ana kadar yediği içtiği birşeye veya ilaca tepki olmadı vücudunda, bunlar da kendiliğinden çıktı , değişik birşey yiyip içmememişti, bize de bugün cildi alerjik dediler ;ileride daha detaylı tetkik yaparlar belki , babaannesi ; deterjanlara, acı bibere , toza karşı alerjik, babasında da ilk baharda oluyor rahatsızlık, bakalım Selim'de nasıl tepki verecek vücut
Bu alerji meselesi çok karmaşık zaten , neye ne zaman tepki veriyor vücut bilinmiyor Allah şifa versin tüm hastalara
geçmiş olsun canım. alerji kalıtsal.
ayşeciğe de babasından geçtiğini sanıyoruz.. sağlık olsun. daha dikkatli olmak gerekiyor. Allah başka dert vermesin..:31:

Selam kızlar çok yorgunuuum :)
Ama üstüme güzel şeyler aldım :) tabi çıkan karnımdan dolayı biraz büyük bedenlere baktım o da canımı sıktı..
Nfk cım senin kilon o kadar değildi neden öyle oldu , ben de daha doğum kilolarımı verememişken yine kilo almaya başlıyorum..Allah yardımcım olsun :( doğumdan sonra koşturmaktan zayıflarım diye umuyorum!
Çünkü benim de boğazımı kısmam imkansız ;yoksa karnım gurul gurul dolaşırım bütün gün :D
bıdı bıdı mı ediyon kız? aramızda kilo almaya en çok hakkı olan sensin bi kerem:1: al aldığın kilolar mübahtır, sonra hepsi uçup gidecek. 19 kilodan iki kilo kalmıştı bende.

geçen gün hamile reyonlarının önünden geçerken ne düşündüm biliyor musunuz?
ne zaman hangi mevsim hamile kalacağımı bilseydim, indirimden hamile kıyafetleri alabilirdim :9::9::9:

Nfkcım bak sen de oynamayı seven bir insansın. Gerçi belini nasıl etkiler bilmiyorum ama; ben inşallah kvler fittikten sonra zumbaya başlıcam evde.

http://m.youtube.com/watch?v=TFSVVN5ck1s

Çok vaktim olmadığı için ancak yarım saatlik olanı yapıcam fakat bunun bi de 60dakka versiyonu var. Çok eğlenceli görünüyor bakalım... :)
videoyu izledim, deli bi cardio:52:
acayip ter atılır bununla.. benim belim yine kötü oldu. ama sanıyorum gece ayşeciği yataktan al, yerine koy o sırada
sakatlıyorum belimi. park yatak olduğu için ta aşağı eğilip kalkmanın sakıncası..:100:

Eki Görüntüle 921434
büyümeden temiz tutmak çook zor.:50:
doğru söze ne denir!:72:
ama kimi heriflerin anlaması pek güç. evinde 3 küçük bebe olduğu halde hanımına aman ev dağınık, düzen yok
her yer, her yerde diye sataşan adamlar biliyorum:kkk:

shame on us!:30::9:
Utandimmmmm
Ben hala kocamla.didisme moddayim hincim gitmiyoooo ondan giremedim :)
senin geçerli mazeretin varmış, tam gün izinlisin bacım, ahahahahah!:9:
Bugün evden 10.30 da çıktım, 14.30 da döndüm. Tam 4 saat, çok yoruldum. Kerem de benimleydi. Uykularını tam uyumadı, belki yarım saat. Dolaşırken sorun yok ,ama durup üstüme kıyafet denerken çok huysuzlandı. Bir ara çıldırdı, çıkardım arabadan. elinde askıyla elbiselerin arasında koştu durdu; büyük bir dükkandı. Baya eğlendi. Yemek olarak da simit yedi :)
Bugün aşırı yorucu geçti, eve gelince de yemek yaptım hemen.. Sonra eşim sağolsun oğluşa baktı 1 saat uyudum kendime geldim. Yine de 2 çocuklu olursam bugünleri arayacağımı biliyorum.. :) ah ah
evet, bugünler kar.. fırsat buldukça çık bacım :34:
tek başına mı çıktın? hadi bebeyle gezmek neyse de kabine girince falan :26:

o zaman fazla yapıyordun, şimdi daha az yapıyorsun. dengelendi işte:9:

sanırım annenin özellikleri alıyor kızlar. anne temizliğe düşkünse, sürekli yapıyorsa, her gün yapıyorsa armut da dibine düşüyor..:1:
annemin temizlik günü pazartesidir. ev silinir süpürülür, eskiden halılar da çırpılırdı. hava güzel olunca bazen camlar silinir
perdeler yıkanır. sonra bir hafta sadece süpür toz al. benim de huyum öyle..

Herkese günaydın. Annem haftasonuı gitti. Kv gelecek. Neyseki bugün, Perşembe öğleden sonra ve gelecek salı bakacak sadece. Akşamdan evi topla, Aden'in çorbasını hazırla, yiyeceklerini tezgahın üzerine çıkar ve gelince tezgah topla maratonu başladı.
ee, maddi manevi annenin yardımına ve rahatlığına alışmıştın.
şimdi reele dönüyorsun, hayatın gerçekleri :1:

Hiç sorma ya ; çocuk dediğin En geç 9 da yatağın gider uyur di mi, saat 10 oluyor zar zor yatırıyorum bizimkileri , e o saaten sonra da hiçbir şey yapamadan uykum geliyor, tek başına 2 çocuk zor , eşim geç geliyor diye şikayet ediyorum ama o ilgilendiği bir saat bile nimet vallahi , Allah kolaylık hepimize

tek çok zor tabi neyseki bir günün kaldı. . Yarın geliyordu değilmi esin.

laminatlar bide açık renk olunca süper toz kaldırıyor:86:
zaman çok değerlendi. önceden vakit çok yapacak is yok insan sıkılıyor. Şimdi çocuk uyusun şunu yapayım bunu yapayım. bi sinema bile dubai'ye gitmiş gibi sevindiriyor insanı

laminatlar bide açık renk olunca süper toz kaldırıyor:86:
zaman çok değerlendi. önceden vakit çok yapacak is yok insan sıkılıyor. Şimdi çocuk uyusun şunu yapayım bunu yapayım. bi sinema bile dubai'ye gitmiş gibi sevindiriyor insanı

sinema-dubai sevinci:1:
anne olunca lüks ortadan kalkıyor ya, küçük şeylerden memnun olmayı öğreniyorsun işte.

ne babası yaa? bu, annenin bir günü :19:

$1526370_10152129279324255_1161518944_n.webp

Günaydın kızlar,
Elifnaz dubai benzetmesi cuk oturmuş :)))
Nfk cım kabin açık giyindim, arka taraftaydı kabinler, Kerem tam önümdeydi. Perdeli kabin olunca da kolay oluyor Keremin arabasını içeri doğru çekiyorum. Dün üstümde badi vardı gömlekleri penyeleri öyle üstten denedim, trençkotu falan..
Sadece Pantolonu denemeden aldım yine defactodan; ama bu sefer olmadı. Bir elbise almıştım kolları daraltılacak; onu almaya gidicem yarın o zaman da pantolonları denerim tabi keremi yanıma almadan.

Gunaydinlar..
Oglus bugun anasina jest yapti gece yuz kere kalkmayi telafi etmek icin az once uyandi ben de gece erken yatmistim normale gore boluk porcuk de olsa normale gore daha uzun sure yatakta kalmis oldum :))
Busmaicim.gule.gule kullan aldiklarini

Back
X