- 30 Ekim 2010
- 1.256
- 726
- 323
çok saol canımm ayy o kuzuuu bi gelse de bi koklaşsak heyecandan bitiyorum hihioooo oğlişimi şimdiden çokkkk seviyorummmCanım geçmişler oldun ve paşaya bulaşmadan gitsin hastalık inşallah.
Kız bunların oynaklığı devam ederse düğünlerde çok eğleneceğiz demektir :) bizimki bi ara ankaanın bağları ile coşuyodu. Sonra ebru gündeşten hayatı tespih yapmışıma atladı. Bikaç gündür de şu paylaştığım zumba şarkısınfaki boro boro şarkısını istiyo :) istediğini nerden anlıyorum diyecek olursanız; sırası ile açıyorum, beğenmeyincr mızırdanıp telefona vuruyo :)
Kıyamam canım ya. Postala kvlere kız
Aman da aman buncacık şeye bile ağlarmış aman :) Allah ım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin bixlere ve sizlere :)
Afiyet olsun sefan olsunnn :)
Sınavda başarılarrrrrrrrrrrrr :) minik kuzuyu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Amin canım allahım bütün annişlere yardım etsin hiçç filmlerde göründüğü gibi deilmişş nası zor nasıl kuşkulu insan ama mutlu da içimde minicik bi kurabiye var heheyyy anasının miniciğiiiii yaaahay maşallah sana!!!ne kadar enerjik ve pozitifsin..
Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. (benim de bdt 12 temmuzdu, 13unde geldi kızım)
karnındayken her anın tadını çıkarmaya bak.
sınavda da kolaylıklar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin![]()
canım benimki 12+3 te belli olmuştu ALLAH gönlümü<ze göre verdi biz oğliş istiyodukk aa bi baktık pipisiiii varslmm kızlarrrr. sabah dr. randevum var dı.2 tarama testi için. 12 haftalık olmuşuz . cinsiyetimiz erkek gibi ama dr. önümüzdeki ay kesinleşir dedii.biii kızı biii oğlu varmışş olucek :) sağlıklı olsun inşalahta gerisi önemli degil.busmai sana daa erkek demişti sanırım kesinleştimi sizin?

seninde niyetindeki olsun inşaallah