• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım geçmişler oldun ve paşaya bulaşmadan gitsin hastalık inşallah.

Kız bunların oynaklığı devam ederse düğünlerde çok eğleneceğiz demektir :) bizimki bi ara ankaanın bağları ile coşuyodu. Sonra ebru gündeşten hayatı tespih yapmışıma atladı. Bikaç gündür de şu paylaştığım zumba şarkısınfaki boro boro şarkısını istiyo :) istediğini nerden anlıyorum diyecek olursanız; sırası ile açıyorum, beğenmeyincr mızırdanıp telefona vuruyo :)

Kıyamam canım ya. Postala kvlere kız :p

Aman da aman buncacık şeye bile ağlarmış aman :) Allah ım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin bixlere ve sizlere :)

Afiyet olsun sefan olsunnn :)

Sınavda başarılarrrrrrrrrrrrr :) minik kuzuyu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
çok saol canımm ayy o kuzuuu bi gelse de bi koklaşsak heyecandan bitiyorum hihioooo oğlişimi şimdiden çokkkk seviyorummm:16::16:

hay maşallah sana!!!:nazar: ne kadar enerjik ve pozitifsin..
Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. (benim de bdt 12 temmuzdu, 13unde geldi kızım:16:)
karnındayken her anın tadını çıkarmaya bak.
sınavda da kolaylıklar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin :34:
Amin canım allahım bütün annişlere yardım etsin hiçç filmlerde göründüğü gibi deilmişş nası zor nasıl kuşkulu insan ama mutlu da içimde minicik bi kurabiye var heheyyy anasının miniciğiiiii yaaa

slmm kızlarrrr. sabah dr. randevum var dı.2 tarama testi için. 12 haftalık olmuşuz . cinsiyetimiz erkek gibi ama dr. önümüzdeki ay kesinleşir dedii.biii kızı biii oğlu varmışş olucek :) sağlıklı olsun inşalahta gerisi önemli degil.busmai sana daa erkek demişti sanırım kesinleştimi sizin?
canım benimki 12+3 te belli olmuştu ALLAH gönlümü<ze göre verdi biz oğliş istiyodukk aa bi baktık pipisiiii var :9::9::9:
seninde niyetindeki olsun inşaallah

Tavuğu pişirdim şimdi krepleri yapıyorum. Salataları da yaptım (ki biri çok xor olan hazır köxlenmiş biber salatası hahhaahah). Bugün bana haftasonu gibi geliyor....

etkilenmek istiyorsanız 'cennetimden bakarken' filmini izleyin.

filmi izledim. belki senin filmi övmenden beklentim yüksekti ve tatmin olmadı.

konu ilginç, film güzel başlıyor. kızın kaybolduğu saatler hakikaten gerilim çok yüksek, hissediyorsun..
ben de gerildim, korktum. o hissi çok güzel vermişler.
bir de filmin sonundaki kızkardeşin katil olduğundan şüphelendiği komşunun evine girdiği sahneler çok sürükleyici.

lakin filmle ilgili menfi düşüncelerim daha fazla korkarım.
zaman kavramı biraz karışık. mantık tutarsızlıkları var (mesela katilin kim olduğunu baba şıp diye anlayıveriyor,
hiçbir ipucu veya delil yokken ama olaydan 2 sene sonra!). kızın kaybolmasıyla kıymetlenmesi gereken
tab edilecek filmler toptan değil de (manasız bi inatla) ayda bir film tabıyla 2 senede tamamlanıyor.
oysa katille ilgili bi ipucu bulunabilirdi. ve daha da ilginci aslında tam anlamıyla bir dram olan hikayede çatlak bi babaanne var,
kızı depresyona girdiği için yardıma geliyor, ama torunun ölmesinden zerre etkilenmemiş,
onun vurdumduymazlığı ve neşeli halleri ben daha kıza ne oldu, nasıl oldu, cesedi nerde diye düşünürken
ritmik bi müzik eşliğinde sanki bi komedi filminden koyp and paste edilmiş gibi araya sıkıştırılmış.
bi bölümde anne dayanamıyor, umarsızca çekip gidiyor. ardında iki çocuk ve depresif bi eş bırakarak. hem de kime, babaanneye.
bir süre sonra geri dönüyor, hiçbirşey sorulmadan konuşulmadan, herşey güllük gülistanlık oluyor.
meğerse sorun; kızlarının kaybolması, başına korkunç şeyler gelmesi, ölmesi ve cesedinin dahi bulanamaması değil de
annenin evden gitmesiymiş, gelince de sorunlar çözülmüş oldu.
ötesinde filmdeki bazı görseller bana tv filmi izliyormuşum gibi hissettirdi. özellikle cennet tasvirleri, suni.

ay ben çok gıcık bi izleyiciyim galiba!:26:

msj tekrarı..............

Son düzenleme:
aynı türde bi film söyleyeyim.
geçen hafta izledim. imdb si yüksek ve kaliteli bi yapım.
'prisoners' kızı kaybolan bi babanın yaşadıklarını anlatıyor.
sonu %100 insanı tatmin etmiyor ama film böyle daha etkileyici..

geçen yine django-zincirsiz diye bi film izledim, tarantinonun bol kanlı filmlerinden biri ama onu da beğendim.
vakit bulursam, 12 yıllık esaret i izlicem. aynı türde onu da öven yorumlar okudum.

konu ilginç, film güzel başlıyor. kızın kaybolduğu saatler hakikaten gerilim çok yüksek, hissediyorsun..
bir de filmin sonundaki kızkardeşin katil olduğundan şüphelendiği komşunun evine girdiği sahneler çok sürükleyici.

zaman kavramı biraz karışık. mantık tutarsızlıkları var (mesela katilin kim olduğunu baba şıp diye anlayıveriyor,
hiçbir ipucu veya delil yokken ama olaydan 2 sene sonra!). kızın kaybolmasıyla kıymetlenmesi gereken
tab edilecek filmler toptan değil de (manasız bi inatla) ayda bir film tabıyla 2 senede tamamlanıyor.
oysa katille ilgili bi ipucu bulunabilirdi. ve daha da ilginci aslında tam anlamıyla bir dram olan hikayede çatlak bi babaanne var,
kızı depresyona girdiği için yardıma geliyor, ama torunun ölmesinden zerre etkilenmemiş,
onun vurdumduymazlığı ve neşeli halleri ben daha kıza ne oldu, nasıl oldu, cesedi nerde diye düşünürken
ritmik bi müzik eşliğinde sanki bi komedi filminden koyp and paste edilmiş gibi araya sıkıştırılmış.
bi bölümde anne dayanamıyor, umarsızca çekip gidiyor. ardında iki çocuk ve depresif bi eş bırakarak. hem de kime, babaanneye.
bir süre sonra geri dönüyor, hiçbirşey sorulmadan konuşulmadan, herşey güllük gülistanlık oluyor.
meğerse sorun; kızlarının kaybolması, başına korkunç şeyler gelmesi, ölmesi ve cesedinin dahi bulanamaması değil de
ötesinde filmdeki bazı görseller bana tv filmi izliyormuşum gibi hissettirdi. özellikle cennet tasvirleri, suni.

Yok yok iyi bi izleyicisin sen :))

Pastam hazırmışşşşşşşşş. Pastacı kadın süpriz bozulmasın diye bana fotosunu yollamış. Akşam kutlamayı yapalım instagramda paylaşırım inşallah ;)

Selam kızlar bugün evde temizlik var.. Oğluşu yarım saat parka çıkardım kadın evdeyken. Pet shop a uğradık, 2 tane japon balığı aldım hiç işim yokmuş gibi :) Kerem balıklara "Badı" diyerek dolaşıyor; eline bardakla su alıp fanusa dökmeye çalışıyor:)
Bu arada çok önemli birşey oldu..oğluş "kaka " dedi ,bezini göstererek. baktım birşey yapmamış. Ama 1-2 dk sonra yaptı. çok sevindim ,demek ki artık geleceğini anlıyor. Klozete götürmeye çekindim belki korkar diye, acilen klozet adaptörü almam lazım.

Dün sihirbazlar çetesini bitirdim bu arada. Güzel filmmiş. Ama öyle deli manyak bayılmadım. Sanırım sihirbazlık gösterilerini sevmediğimden... Yani nasıl yapıldığını bilmeyince asabım bozuluyoooooo. Kontrol manyağı mıyım neyim :)))???
O film sinemada güzeldi ,evde oek tar vermez çünkü sadece iyi vakit geçirmek için izlenecek bir film ; insanı etkileyen türden değil bence.
3 idiots u izlemiş miydin?
Fırsat bulur ve de unutmazsam bakarım bi ara belki ;)

Hahahaha. Mümüklü tatlı ayşe :)

Bu arada bir sınıfın yazılısı bitince gelip yazıyorum :) şimdi de ütü yapıcam azıcık kafam dağılsın diye. Neyseki bir sınıfım kaldı hayırlısıyla.

O bu değil de ben dedikoduya geldim aslnda. Şimdi içerdekilerin sesini duyuyrum ya. Kv bana Efeyi yedirme konusunda hiç yardım etmezken bakıcıya bi yardım bi yardım...???!!
Allahallah neden acaba? :)
Günaydın güzel anneler ve minik kuşları,
Hasta olan born ve aryama geçmiş olsun Allah şifalar versin ,
Ecrin hakkınızda hayırlısı olsun , testte çıkar belki ben yerinde olsam bekleyemem hemen yaparım
Nfk o kurabiye ne kadar güzel görünüyor :56:
Pembişcim , Allah eşine sağlıklı huzurlu ömür versin, başınızdan eksik etmesin inşaallah ,
Busmaicim ben de ilk doğumdan sonra izlemiştim sezeryanı, başıma neler gelmiş görmek için :9: korkunç da gelmemişti pek bana, sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşaallah ikinci kuzucunla:emir_bebek:
Hayırlı huzurlu günler diliyorum :54:
Korkunç gelmedi mi? :)))

slmm kızlarrrr. sabah dr. randevum var dı.2 tarama testi için. 12 haftalık olmuşuz . cinsiyetimiz erkek gibi ama dr. önümüzdeki ay kesinleşir dedii.biii kızı biii oğlu varmışş olucek :) sağlıklı olsun inşalahta gerisi önemli degil.busmai sana daa erkek demişti sanırım kesinleştimi sizin?
22 sinde kesinleşicek canım bakalım biz de merakla bekliyoruz :)

geçen yine django-zincirsiz diye bi film izledim, tarantinonun bol kanlı filmlerinden biri ama onu da beğendim.
vakit bulursam, 12 yıllık esaret i izlicem. aynı türde onu da öven yorumlar okudum.

"Yargısız infaz" filmini izledin mi? Çok güzeldi

Pembiş söylemeyi unuttum eşinin doğum günü çok güzel geçer inşallah

anamm sen tam film elestirmnisin.. azimliyim bi film bulacağım sana:98:

prisonersi instagramda biri tavsiye etmişti izledim. biz begenmedik onu

Selam kızlar bugün evde temizlik var.. Oğluşu yarım saat parka çıkardım kadın evdeyken. Pet shop a uğradık, 2 tane japon balığı aldım hiç işim yokmuş gibi :) Kerem balıklara "Badı" diyerek dolaşıyor; eline bardakla su alıp fanusa dökmeye çalışıyor:)
Bu arada çok önemli birşey oldu..oğluş "kaka " dedi ,bezini göstererek. baktım birşey yapmamış. Ama 1-2 dk sonra yaptı. çok sevindim ,demek ki artık geleceğini anlıyor. Klozete götürmeye çekindim belki korkar diye, acilen klozet adaptörü almam lazım.

O film sinemada güzeldi ,evde oek tar vermez çünkü sadece iyi vakit geçirmek için izlenecek bir film ; insanı etkileyen türden değil bence.
3 idiots u izlemiş miydin?

Allahallah neden acaba? :)

Korkunç gelmedi mi? :)))

22 sinde kesinleşicek canım bakalım biz de merakla bekliyoruz :)

"Yargısız infaz" filmini izledin mi? Çok güzeldi

busmai seninle film zevklerimiz uyusuyor. 3idiots çok eğlenceli bir filmdi. bunlara film soylemeyelim kız begenmiyorlar:19:

anamm sen tam film elestirmnisin.. azimliyim bi film bulacağım sana:98:
prisonersi instagramda biri tavsiye etmişti izledim. biz begenmedik onu
dayanamadım yine:1: "zoraki kralı" izledinizmi

iyi yaa, ben de kızacaksın sandım bana :83:

sağlık olsun :emir_bebek: konuyu, filmin sonunu mu beğenmediniz?

zoraki kralı izledim, güzel ama ahım şahım değil:9:
eşim geç gelecek, şuan 12 yıllık esareti izliyorum.
yargısız infaz ve 3 idiot u listeye aldım :ssz:

Merhaba kızlar bende 2012temmuz annesiyim bir oğlum var yalniz bi şey dikkatimi çekmeye basladi oğlumun yunurtaliklari doğduğunda büyüktü simdi çok küçük sanki içine kacmis gibi pazartesi doktora gideceğiz ama sizlere de sormak istedim Sizinkiler de ole oldumu acaba

Nfk 3 idiots u izlemediğine inanamıyorum o bir fenomennnn!!!!!
Elifnaz senden farklı olarak; Hobbit türü kurgu filmleri sevmiyorum :))

yeğenimde oldu ve çok geç farkettik .tabiki çözüldü sorunu 2 kez ameliyat oldu ama erken tedavi çok daha iyi olurdu...sen elle kontrol yapabilirsin torbada yumurta hissedersin...utangaç yada çekinik yumurtalık durumları var...2 yaşından sonra genelde operasyon yapıyorlar. ilerde kalitesiz sperme sebep olmasın diye erken teşhis çok önemli..

Merhaba kızlar bende 2012temmuz annesiyim bir oğlum var yalniz bi şey dikkatimi çekmeye basladi oğlumun yunurtaliklari doğduğunda büyüktü simdi çok küçük sanki içine kacmis gibi pazartesi doktora gideceğiz ama sizlere de sormak istedim Sizinkiler de ole oldumu acaba

iyi yaa, ben de kızacaksın sandım bana :83:

sağlık olsun :emir_bebek: konuyu, filmin sonunu mu beğenmediniz?

zoraki kralı izledim, güzel ama ahım şahım değil:9:
eşim geç gelecek, şuan 12 yıllık esareti izliyorum.
yargısız infaz ve 3 idiot u listeye aldım :ssz:

3idiots uzun bir film vaktin hol olduğu bi zaman izle..
aslında kötü diyemem ama dedektif katilden daha çok babanın peşine düştü. baba en son kadının çocuğunu kaçırdığıni bildiği halde kadına arkasını dönüyor .. biraz sinir olduk sanırım:47:

Nfk 3 idiots u izlemediğine inanamıyorum o bir fenomennnn!!!!!
Elifnaz senden farklı olarak; Hobbit türü kurgu filmleri sevmiyorum :))

aa olmadı bu hobbit, Yüzüklerin efendisi tam benlik filmler.. buna rağmen harry potter izlemedim. aslinda kelebek etkisi gibi psikolojik gerilim tarzı filmlerden hoşlanıyorum. hobilerimi de sayarsam tam olacak:1:

Back
X