Selamlar kızlar , birkaç gün yok yazıldım sanırım

hafta sonu sınavlar vardı ve evde üçüncü bir çocuk(baba!) varken koltuğu bile zor görüyorum
Hasta olan bebelere Allah'tan adil şifalar diliyorum içinde bize de inşaallah , hâlâçok kötü öksurüyor kızım

ilaçlar bitip öksürük kesilince alerji testine bakılacak, Selim de ablasından çikolata kopardığı zaman kabarıyor, çikolata veya katkı maddlerine alerjisi var kuzumun sanırım ,
Hafta sonu eşimin memleketine gidiyoruz inşaallah bu defa uçakla , uzun yol derdi yok inşaallah
Bir de pasaport işlemleri ile uğraşıyorum , tatil sürecine yetişirse çocuklarla umreye gitmeye niyetlendik bakalım Allah kısmet ederse
Konuşma ilerletmek ile alakalı ; müzikli Türkçe konuşan oyuncaklar çok işe yaradı bizde ikisinde de, eğlenirsen öğrenebiliyorlar, şart değil tabii ama ondan saymayı ve birçok kelimeyi öğrenmişti kızım, Selim de yavaş yavaş başladı ondan kelime kapmaya , Eveett diyo meselâ son favori kelimesi , birşey sorulunca veya sorulmasa da herşeye evet diyo

Cincon hamilelik hayırlı olsun inşaallah kan değerleri normale döner, bi arkadaşıma aynı şeyi demişlerdi, sonradan vücutta enfeksiyon veya başka bi rahatsızlık varsa o etkiliyor denmişti ve normale dönmüştü , Rabbim sağlık sıhhat versin bütün annelere
Hayırlı huzurlu bir gün diliyorum hepimize