• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Evet benim yorum süper oldu ozaman hahahahaha

Kızımmmmmmm Allah sana kolaylık versin. Ben bi hasta minnoşla zor uğraşıyorum...

Amannn babası götürsün iyileşince :)

Üçüncü (veya bizim durumda ikinci) çocuklara dalasım geliyo!! Niye böyle bunlar ya??? Bizim oğluşlar da mı böyle olacak??????

Bizde yemek yok. Mantı aldım onu yaparız valla totomu kaldıramicimmmmmmm.
ipeginde aşısı var onun için mecbur ikisini bir goturcez.. kontrolde dr ipeginkini yaparsa sağlık ocagiyla uğraşmam keremin de aşısını yaptiririm.
öğlen bizde mantı yedik:56:

Allah kolaylık versin ya.. şu bikaç gündür aldığım ilaçlardan
midem bulanıyor, başım ağrıyor da hamilelik günlerim aklıma geliyor. berbat bi his, özellikle bulantı ve kusma. :25:

ama pekmez içmeyi aksatma, her sabah kahvaltıda iç alışkanlığın olsun. bak toparlanacaksın..
inş yakın zamanda da geçer bulantıların.

:1: hadi hayırlı olsun ana kız aldıklarınızı güzel günlerde giyinin.
güççük bebenin termal atleti varmış, yerim kız ben seniii:16:

elbiseni merak ettim heea!:23:

full action lı bi tatil:52:
hem memleket, hem umre. hadi bakalım inş hayırlısıyla gidersiniz :16:

Sağol canım..
defacto dan aldım 50 tlye siyah, düz bir model ama uzun kollu olması çok iyi oldu. sıcakta üstüne bir şey giymeye gerek yok. özellikle tatilde rahat ederim.

Alıntı yapmama rağmen yazacaklarımı unutuyorsam batsın bu dünyaaaaaa :)

Pamuk helvacım neden totonuzun üstünde oturmuyosunuz??? :D kesinlikle baklavalar ve tatlılar götüreceğin için seni kıskanmadım dermişimmmmmm :)

Elifnazım nolcak senin bu halin?? Şaka bi yana yap kız alışveriş ne güzel valla :) güle güle giyinin.

kız sorma biri beni durdursun... en azından araba cekilisine katıldım. belki çıkarda yaptığım alışveriş bir ise yarar:27:

Selamlar kızlar , birkaç gün yok yazıldım sanırım :9: hafta sonu sınavlar vardı ve evde üçüncü bir çocuk(baba!) varken koltuğu bile zor görüyorum :9:
Hasta olan bebelere Allah'tan adil şifalar diliyorum içinde bize de inşaallah , hâlâçok kötü öksurüyor kızım:14: ilaçlar bitip öksürük kesilince alerji testine bakılacak, Selim de ablasından çikolata kopardığı zaman kabarıyor, çikolata veya katkı maddlerine alerjisi var kuzumun sanırım ,
Hafta sonu eşimin memleketine gidiyoruz inşaallah bu defa uçakla , uzun yol derdi yok inşaallah
Bir de pasaport işlemleri ile uğraşıyorum , tatil sürecine yetişirse çocuklarla umreye gitmeye niyetlendik bakalım Allah kısmet ederse
Konuşma ilerletmek ile alakalı ; müzikli Türkçe konuşan oyuncaklar çok işe yaradı bizde ikisinde de, eğlenirsen öğrenebiliyorlar, şart değil tabii ama ondan saymayı ve birçok kelimeyi öğrenmişti kızım, Selim de yavaş yavaş başladı ondan kelime kapmaya , Eveett diyo meselâ son favori kelimesi , birşey sorulunca veya sorulmasa da herşeye evet diyo :9:
Cincon hamilelik hayırlı olsun inşaallah kan değerleri normale döner, bi arkadaşıma aynı şeyi demişlerdi, sonradan vücutta enfeksiyon veya başka bi rahatsızlık varsa o etkiliyor denmişti ve normale dönmüştü , Rabbim sağlık sıhhat versin bütün annelere
Hayırlı huzurlu bir gün diliyorum hepimize :48:

inşallah yetişir gidersiniz:16: darısı bizlere
ucak en güzeli canım kac saat yol. biz karşıdan buraya zor geliyoruz. gerçi ramazan bayramında mecbur arabayla gideceğiz eşimin memleketine. orda araba lazım. neyse onu ozaman düşünürüz.
düz siyah bi elbise, günlük kullanım için rahat

Alıntı yapmama rağmen yazacaklarımı unutuyorsam batsın bu dünyaaaaaa :)

Pamuk helvacım neden totonuzun üstünde oturmuyosunuz??? :D kesinlikle baklavalar ve tatlılar götüreceğin için seni kıskanmadım dermişimmmmmm :)

Elifnazım nolcak senin bu halin?? Şaka bi yana yap kız alışveriş ne güzel valla :) güle güle giyinin.
Efe ve misafirler seni çooooook yordu. Teşhis tek kişilik bir tatile ihtiyacın var.:9:

inşallah yetişir gidersiniz:16: darısı bizlere
ucak en güzeli canım kac saat yol. biz karşıdan buraya zor geliyoruz. gerçi ramazan bayramında mecbur arabayla gideceğiz eşimin memleketine. orda araba lazım. neyse onu ozaman düşünürüz.
düz siyah bi elbise, günlük kullanım için rahat
Elifnaz, alışveriş konusunda coştun yani. Ohhhhhh iyi olmuş boşver.insanın aldıkta alası geliyor zaten.

kız sorma biri beni durdursun... en azından araba cekilisine katıldım. belki çıkarda yaptığım alışveriş bir ise yarar:27:

Biz kaç tane öyle çekilişe katıldık bilmiyorum :)

Efe ve misafirler seni çooooook yordu. Teşhis tek kişilik bir tatile ihtiyacın var.:9:

Kızımmmm bırak öğretmenliği doktor ol sen :)

biraz costum:119: dikkat etmem lazım aslında ama sitresimi böyle atıyorum galiba. yoksa hepten tirlatcam.

Sana her yol mübah valla :)

Misafirim öğlen gitti. Tabi giden misafir demek yıkanacak çarşaflar, temizlenecek banyo tuvaletler demek. Henüz hiçbirini yapmadım valla bir saat uyudum bakıcı varken. Artık akşam ufak ufak yaparım ;)

Selamlar kızlar , birkaç gün yok yazıldım sanırım :9: hafta sonu sınavlar vardı ve evde üçüncü bir çocuk(baba!) varken koltuğu bile zor görüyorum :9:
Hasta olan bebelere Allah'tan adil şifalar diliyorum içinde bize de inşaallah , hâlâçok kötü öksurüyor kızım:14: ilaçlar bitip öksürük kesilince alerji testine bakılacak, Selim de ablasından çikolata kopardığı zaman kabarıyor, çikolata veya katkı maddlerine alerjisi var kuzumun sanırım ,
Hafta sonu eşimin memleketine gidiyoruz inşaallah bu defa uçakla , uzun yol derdi yok inşaallah
Bir de pasaport işlemleri ile uğraşıyorum , tatil sürecine yetişirse çocuklarla umreye gitmeye niyetlendik bakalım Allah kısmet ederse
Konuşma ilerletmek ile alakalı ; müzikli Türkçe konuşan oyuncaklar çok işe yaradı bizde ikisinde de, eğlenirsen öğrenebiliyorlar, şart değil tabii ama ondan saymayı ve birçok kelimeyi öğrenmişti kızım, Selim de yavaş yavaş başladı ondan kelime kapmaya , Eveett diyo meselâ son favori kelimesi , birşey sorulunca veya sorulmasa da herşeye evet diyo :9:
Cincon hamilelik hayırlı olsun inşaallah kan değerleri normale döner, bi arkadaşıma aynı şeyi demişlerdi, sonradan vücutta enfeksiyon veya başka bi rahatsızlık varsa o etkiliyor denmişti ve normale dönmüştü , Rabbim sağlık sıhhat versin bütün annelere
Hayırlı huzurlu bir gün diliyorum hepimize :48:
selam canım
annemler de umreden geldi biz de gitmek istiyorduk ama söyledikleri şeyler yüzünden ben de vazgeçtim gibi birşey..
annem hiç evhamlı biri de değildir. buna rağmen söyledikleri beni şaşırttı. klimalardan fena hasta olmuş 1 gün yatmış; inşaat çalışmalarından dolayı mekke çok kalabalıkmış ..hac gibiymiş. çok yorulmuşlar.
biz 2 yıl önce eşimle gittiğimizde rahat rahat kabe 'ye dokunabiliyorduk; şimdi öyle birşeyin imkanı yokmuş..
yani beni vazgeçircek pek çok şey söyledi ; hiç tat alamazsın diye düşünüyorum dedi. zaten hamileyim ve bebek arabası da almıyorlar içeri.

inşallah sizin güzel geçer sonra da senin yorumlarını alırım..

şimdi ara sıra okuyan üyeler, vay mıhtar niye benim ismimi söylemedin diye zıplar :9:
ooh! iyi oluyor, canıma con con:51:
bence de OOOOH!!

kız gerçekten turkcell de bana uygun tarife yokmuş, vodafone a mı baksam acep ama interneti hızlı mıdır şüpheliyim

olmaz denen şey oldu ve kızım kızamık:( üstelik ek doz aşı bile olmuştu:( tek şansımız ayakta atlatıyor ama kuzum çooook çirkin oldu;) Allah dermansız dert vermesin ne diyeyim:(

olmaz denen şey oldu ve kızım kızamık:( üstelik ek doz aşı bile olmuştu:( tek şansımız ayakta atlatıyor ama kuzum çooook çirkin oldu;) Allah dermansız dert vermesin ne diyeyim:(

aşıya rağmen hasta oldu demek.. :26: geçmiş olsun, olacağa çare yok.
sen tedbirini almıştın. ömer e geçmez inş.. zaten bir hafta on gün falan sürüyor yanlış bilmiyorsam..

selam canım
annemler de umreden geldi biz de gitmek istiyorduk ama söyledikleri şeyler yüzünden ben de vazgeçtim gibi birşey..
annem hiç evhamlı biri de değildir. buna rağmen söyledikleri beni şaşırttı. klimalardan fena hasta olmuş 1 gün yatmış; inşaat çalışmalarından dolayı mekke çok kalabalıkmış ..hac gibiymiş. çok yorulmuşlar.
biz 2 yıl önce eşimle gittiğimizde rahat rahat kabe 'ye dokunabiliyorduk; şimdi öyle birşeyin imkanı yokmuş..
yani beni vazgeçircek pek çok şey söyledi ; hiç tat alamazsın diye düşünüyorum dedi. zaten hamileyim ve bebek arabası da almıyorlar içeri.

bence de OOOOH!!

kız gerçekten turkcell de bana uygun tarife yokmuş, vodafone a mı baksam acep ama interneti hızlı mıdır şüpheliyim
yapılan yeni katlarla birlikte yoğunluk azaldı diye sandım
ama belki mevsimsel bi kalabalık vardır. :44: hastalık da taşınıyor tabi, klima da bahane.. burada salgın var da orada yok mu?:100:

turkcell de hiçbir zaman uygun tarife duymadım ben. vodafone kullananlara sor bakalım, memnunlarsa geçersin sen de.
niye daha azına daha fazla para veresinki?:19: olmadı geri dönersin. benim eşim çok sık tarife değiştiriyor.
kim daha çoğunu teklif ederse ona geçiyor, akıllı alışverişin piiiiiiiridir kendisi :1:

selam canım

bence de OOOOH!!

İnterneti iğrençti vodafoneun. Ayrıca hiçbir gsm şriketi turkcell kadar çekmiyor :/ yaniiiii kazık yemeye devammmmm :D

Geçmiş olsun canım. Demekki aşı olmazsa yine hasta olacak ve ağır atlatacaktı Allah korusun.

Birisine elifnazdan alışveriş canavarlığı bulaşmışşşşş :) bence de güzel olur şekerim.

yapılan yeni katlarla birlikte yoğunluk azaldı diye sandım
ama belki mevsimsel bi kalabalık vardır. :44: hastalık da taşınıyor tabi, klima da bahane.. burada salgın var da orada yok mu?:100:
:
hayır canım inşaat henüz bitmedi orda.. alan daraldı
klima deyip geçme terledikçe ve gürül gürül esen klimalara maruz kaldıkça hastalanmamak mümkün değil
çok geçmiş olsun ya:( nerden bulaşmış
İnterneti iğrençti vodafoneun. Ayrıca hiçbir gsm şriketi turkcell kadar çekmiyor :/ yaniiiii kazık yemeye devammmmm :D

pofffff:25:

Kabus gibi bi gün geçirdim;
yarım gün temizlik vardı.. sonra kadın gitti ben de keremle dışarı çıktım.parka gittik baya da yol yürüdü; yoruldu. evde rahat durur sandım;tam tersi yorgunluktan iyice azıttı.
eline bi sopa geçirdi bana kahkahalar atarak vuruyor:) yapma diyorum hiç umrunda değil..

sonra ben fırında köfte-patates hazırlarken ;yoğurt mayaladığım tencereyi çekti düşürdü paaat ,yerler hep süt..
orda kulağından tuttum azıcık..sonra kaçtı.

geldi koltuklardan baş aşağı bungee jumping yapıyor.

babasını aradım "başa çıkamıyorum yetiş" diye;onun da işi çıktı gelemedi bi türlü:(
ben sefilleri oynuyorum artık.

sonra eşim geldi yemek yedik
bi de kereme kinder süt dilimi almış; biz yemek yerken sen onu elinde ez üstüne başına sür...
üstüne değiştirecem kaçıyor:53: artık ağlamaklı oldum:5:
sonunda koltukta otururken baktım gözleri gidiyor kafası düşüyor:9: sütünü içirdim yattı biz de bir oh çektik

şimdi eşimle dizimizi izliyoruz:16:

Biz kaç tane öyle çekilişe katıldık bilmiyorum :)

Kızımmmm bırak öğretmenliği doktor ol sen :)

Sana her yol mübah valla :)

Misafirim öğlen gitti. Tabi giden misafir demek yıkanacak çarşaflar, temizlenecek banyo tuvaletler demek. Henüz hiçbirini yapmadım valla bir saat uyudum bakıcı varken. Artık akşam ufak ufak yaparım ;)
Bende o kadar sayısal yok maalesef.
Yarın arkadaşa gideceğim yazamam öpüldünüz.

çok geçmiş olsun kızamık salgını var demişti Kızkardeşim. eltisine okuldan yazı gondermisler. aşıyla daha hafif atlatiyorlar umarım bize bulasmaz büyükler neysede küçükten korkuyorum bünyesi zayıf:50:

Back
X