- 8 Ağustos 2011
- 11.841
- 9.680
- 448
demi elifnazcım yaa ne bir gönül alma ne birşey bakalım pembiş hanfendi nasıl affettirecek kendini![]()
geldiğinde bize cheesecake yapsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demi elifnazcım yaa ne bir gönül alma ne birşey bakalım pembiş hanfendi nasıl affettirecek kendini![]()
küsme yaaa
bir ayda 5 kg
doğum kilosu daha hızlı gidiyor ama rakam çok iyi.. ben de bugün başladım. inş başarırım
ne zaman gelecek? onun işleri de sana kaldı yaniii:100:
civile uğrayamadım, bizimki uykusu gelidiği için mızıldamaya başlamıştı.
pançoda herşey etiketin yarısı, pamidorda %70 indirim var ama her zamanki gibi güzel bi şey yok
lcw den bi pantolon aldım bir de hırka
geldiğinde bize cheesecake yapsın![]()
yani doğum kilosu gerçekten çabuk gitti bu diyetle birde o zamanlar evdeydim yoğun bir emzirme oluyordu o hızla verdim kiloları
ama sonrasında tabi yavaşlama oluyor inşallah sende verirsin
pançoyada bakmak lazım pamidor sıradan kalıyor dediğin gibi gene kurtarıcı olarak lcw oluyor gerçekten ucuz ve güzel birşey bulunabiliyor
pazar günü bizde viaportta gitmiştik kipada %70 indirim vardı kıyafetlerde çok güzel şeyler vardı da hem çok kalabalıkdı hem melisa hem eşim bırakmadılarki birşey bakalım ayrıca onlarsız gitmem lazım bir ara![]()
inş ya, şu totom az daha iyileşsin, spora da başlıcam.
şimdi bazen yürürken bile zorlanıyorum çünkü..
ayda 1-2 kg versem bana kafi. zaten daha fazlası gerçekçi değil. verip de geri almak da istemiyorum..:26:
pançoda güzel elbiseler görüyorum her zaman. ama sezonda çok pahalı 70-80-90 lira
şimdi yarı fiyata bile inse bile yine bana hitap etmiyor. bugün lcw den aldığım hırkaya 30 lira verdim, hala acısın çekiyorum
kendime bi kazak aldım, o da 30 lira, ayşeciğin hırkası da 30 lira. bu ne yaman çelişki!!!
valla öyle yerlere tek gidicen bacım. eşle hiiiiç olmaz. onlar anlamıyor. sabredemiyor.
ama en yakın zamanda gitmen lazım. indirim başlayınca ilk günler yağmalama oluyor, millet sepet sepet dolduruyor.
sonra beden bulamıyorsun..
inşallah canım kesin ayda 2 kilo verirsin yani gerçi görümcemde diyetisyene gitti benimkine yakın bir liste vermiş 1 ay sonunda kontrole gitti 400 gr vermiş![]()
ama bizim emzirmemiz büyük bir artı
aynen yaa bende kıyafete çok para verince benimde çok canım acıyor lcw de viaport şubesinde bir elbise gördüm çok beğendim ama 74,90 tl ama çok güzeldi ama biliyorum melisa 1 kere belki giyecek sonra da ben verdiğim bu kadar paraya acıyacağım
ama genede aklımın bir köşesinde belki indirime girer o zaman alırım
tek gitmem lazım ama yeri çok uzak yaa her zaman gidilebilecek bir yer değil maalesef
inş ya, şu totom az daha iyileşsin, spora da başlıcam.
şimdi bazen yürürken bile zorlanıyorum çünkü..
ayda 1-2 kg versem bana kafi. zaten daha fazlası gerçekçi değil. verip de geri almak da istemiyorum..:26:
pançoda güzel elbiseler görüyorum her zaman. ama sezonda çok pahalı 70-80-90 lira
şimdi yarı fiyata bile inse bile yine bana hitap etmiyor. bugün lcw den aldığım hırkaya 30 lira verdim, hala acısın çekiyorum
kendime bi kazak aldım, o da 30 lira, ayşeciğin hırkası da 30 lira. bu ne yaman çelişki!!!
valla öyle yerlere tek gidicen bacım. eşle hiiiiç olmaz. onlar anlamıyor. sabredemiyor.
ama en yakın zamanda gitmen lazım. indirim başlayınca ilk günler yağmalama oluyor, millet sepet sepet dolduruyor.
sonra beden bulamıyorsun..
ben de zor kilo veriyorum. 3 sene önce bi diyet yapmıştım, 3 hafta boyunca.
sıkı bi diyetti ve 200 gr veremedim. sinir olmuştum, o ilk ve son deneyimimdi. biraz önyargılıyım. ama inş sporla desteklersem bu sefer olacak..
74 liraya lcw de bebek elbisesi mi gördün, o kadar pahalı şeyler olmaz sanki orada:44:
viaportun servisleri var. bi gün melisayı anneanneye bırakırsın gider gelirsin![]()
gerçekten ya, el kadar kumaş benim giysimle aynı para.küçüklere verilen paraya bende aciyorum. büyük kıza alıyorum. oda en az iki sene giyiyor. arkadan gelen de var artık. ama küçüklere pek pahali bir sey almıyorum. lcw yeni sezon mu? indirime kalırsa o ürün iyice için yanar
lcw de gördüğüm en pahalı bebek elbisesi 35 falandır.elbise 44,90 tl birde hırkası var takım olmuş yani çok şık duruyor hırkada 30 tl
ama diğer lcw mağazasında göremedim internetten de baktım bulamadım sadece oraya özel ürün mü oluyor acaba
neyse artık kısmetimiz varsa alırız herhalde yaa bakalım![]()
zılgıtlara yorumum kalmadı, paaas!Seker.portakalim hep destekk.tam.destekk.ben de cok kirildim o gun icin biz.de.senle.bulusalim kimseye haber vermeyelim elifnaza verelim ama onu da aramamislar :))
Bnde dun cevahir ve akmerkezeki zaranin yagmalandigini.farkedince.kotondan seneye icin mont ve ici kalin yunlu kapusonlu hirkalardan aldim bir de yaz icin.tshirtleri on lira ve cok tarz seyler var onlardan da.aldim oyle iste.bugun de parka gittik gezdik.geldik simdik.uyudu ben de uzanayim.biraz.yemegim de.yok ama kalkinca yaparim artikin
Seker.portakalim hep destekk.tam.destekk.ben de cok kirildim o gun icin biz.de.senle.bulusalim kimseye haber vermeyelim elifnaza verelim ama onu da aramamislar :))
Bnde dun cevahir ve akmerkezeki zaranin yagmalandigini.farkedince.kotondan seneye icin mont ve ici kalin yunlu kapusonlu hirkalardan aldim bir de yaz icin.tshirtleri on lira ve cok tarz seyler var onlardan da.aldim oyle iste.bugun de parka gittik gezdik.geldik simdik.uyudu ben de uzanayim.biraz.yemegim de.yok ama kalkinca yaparim artikin
gerçekten ya, el kadar kumaş benim giysimle aynı para.
ama napıcan her yer böyle :100: bir ay önce 40 liraya aldığım kazağı 22 liraya görünce içim fena yandı bugün
ama hiç bedeni kalmamış, xxs vardı bi tek. ayşeciğe aldığım hırka şu. pembesi de vardı ama bedeni yoktu.
üzerinde çok tatlı duruyor.
http://www.lcwaikiki.com/urun/lc-waikiki/kiz-cocuk/hirka/2041390/419557
lcw de gördüğüm en pahalı bebek elbisesi 35 falandır.
çocuk bölümünden mi baktın? elbiseyi beğendiysen al ya, evdeki bişeyle takım yaparsın, hırkaya bi daha para verme, ahahahah
evet canım çocuk bölümünden baktım neyse bir daha bakacağım artık bulursam carrefour maltepe parkda ordan alırım artıkım
hırkanızda çok güzel ben de onu melisanın kuzenine doğum gününde hediye aldım sözde kendimize alacaktık ama beden bulamadık bir daha
zılgıtlara yorumum kalmadı, paaas!
aldıkların hayırlı olsun. güzel günlere kullansın yasir paşa.![]()
ayşeciğin önümüzdeki kış giyeceği çoğu kıyafet hazır.
bugün aldıklarım da dahil. montu, hırkası, şişme yeleği, kadife eşofmanları ve bir iki elbise.
zaten artık bebek reyonuna değil çocuk bölümüne bakıyorum.![]()
sağol bacımm.. koton, mango ve zara tarz ve kalite bakımından tabi çok iyi, tartışılmaz,Nfkcim cok gzlmis hirkanizbu rengi daha kullanisli olur gule gule kullanin ben lcw ya bi alisamadm hicbisi begenemiyrm kirk yilin basi bulabiliyorm gzl seyler koton mango ve indirim zaraninkilerle fiyatlari da neredeyse ayni oluyo cogu zaman
oo, tv hea?! eşine hediye ama herkes faydalanacakteşekkür ederim canım desteğin için
tamam buluşalım bana uyar
evet yaa heryerde indirim var herkes çılgınlar gibi alışveriş yapıyor ama bizim kredi kartları aldı başını gidiyor birde doğum günü hediyesi eşime tv aldık o batırdı bizi
bak seni de tek bıraktı gitti herşeye sen cevap vermek zorunda kaldın gördün mü
ohhh bende artık birşey alırken daha sonraki yllar giyeceği şeyler almaya bakıyorum gerçekten de yaa melisanın dolabı artık kapanmıyor valla bir el atmam lazım oraya küçülenler giyilmeyecekler falan birde hala birşey alma isteğim kendime dur demem lazım
bu akşam inşallah bir vaktim olursa çekmeceleri boşaltmak istiyorum![]()
sağol bacımm.. koton, mango ve zara tarz ve kalite bakımından tabi çok iyi, tartışılmaz,
ama ben çocuk kıyafetine para veremiyorum. indirim zamanında bile. oralara anca kendim için giriyorum, o da arada bi
oo, tv hea?! eşine hediye ama herkes faydalanacak
hayırlı olsun canım..
ayrılık gayrılık olmasın aman aman, bu topikten uzak olsun öyle şeyler :18:
ayır tabi ya, ıvır zıvır o kadar yer kaplıyorki..
sağol bacımm.. koton, mango ve zara tarz ve kalite bakımından tabi çok iyi, tartışılmaz,
ama ben çocuk kıyafetine para veremiyorum. indirim zamanında bile. oralara anca kendim için giriyorum, o da arada bi
oo, tv hea?! eşine hediye ama herkes faydalanacak
hayırlı olsun canım..
ayrılık gayrılık olmasın aman aman, bu topikten uzak olsun öyle şeyler :18:
ayır tabi ya, ıvır zıvır o kadar yer kaplıyorki..
Seker.portakalim hep destekk.tam.destekk.ben de cok kirildim o gun icin biz.de.senle.bulusalim kimseye haber vermeyelim elifnaza verelim ama onu da aramamislar :))
ben de lcw, c'a ya çok gidiyorum. biraz da salı pazarı tabiiben ozellikle bayramliklari zaradan alıyorum. babet falanda sonra onu kendi doğum gününde, başka özel gunlerdede kullanıyorum. alıyorum ama hakkinida veriyorum. kıza 2 yıl once goose den elbise almıştım. kardeşimin nisaninda giydi, kendi doğum gününde giydi, konya'ya bayram için gitmiştik orda giydi,kınada giydi, okulun ilk günü giydi. hala taş gibi ipek'te giyer. ama günlük ve haftasonu gezmeleri için bende gidipte zaradan almıyorum. çoğunlukla h&m, soobe, lcw, adidas
ay tezgahlardaki meyvelere sebzelere hepimiz eriyoruz..Uzun zamandir pazara gitmemistim..evimizin altinda hesapli bi manav acilmisti ordan tedarik ediyordum herseyi ama..bugun bi gittim herseye saldirdim resmen..tazecikti hersey ve hesapliydi oldukca..az paraya cok sey aldim valla ama aksama ne yapayim sasirdim..sebep odurki aldigim sebzelerin cogunu esim yemiyor..kereviz salatasi yapacam kendime bikac gunluk:)ama sanirim yuk biraz agir geldi gobegim agriyor resmen..daha dikkatli olmam lazim aslinda.
Nfk cim..rutin tahlillerdi yaptirdiklarim..tiroid..seker vs icinmis..yarin alirim sonuclari..pasaninda yarin asilari var..herzamanki gibi stresim basladi valla.