- 29 Aralık 2007
- 3.400
- 1.103
- 698
Çok Iyi taktikEşimin benimle konuşmadığı zamanlarda yemek yapmıyordum. Artık hiç küsmüyor. Hahaaaaa neden acaba? Yaşasın kötülük.![]()

Geçmiş olsun cnm hemen görün Dr una en iyisi, takviye vitamin vs verir belki, bir an evvel rahatlarsın inşaAllahHosgeldn ve gecmis olsn diyen herkeslere cook tskler yasir pasa iyi de ben bulantidan gozumu acamiyorum ilkinde hic boyle degildi ondan cok sasiriyorum...
Proteinle ilgili de doktoru bi ariyim bakiyim ihmale gelmez haklisiniz Allah razi olsn ben pek onemsemeyecektm ama belki de bu kdr kotu olmambundan emzirmeyi de kesemedim hala baya gucsuz kaldim
Evet bana da öyle gibi geliyorBelki cinsiyeti farklıdır. Yasir erkekli bulanmadı, bu kızdır.

esasında Dr dediğim gibi tecrübeli ve bol bol anlatan birisiydi fakat benim ufaklık meme meme diye kendini yerlere attığı için pek düzgün dinleyemedim; tekrarlayan üst solunum yolu enfeksiyonu veya geniz eti sebep olabilir dedi , dışarıdan kulağa su kaçması ile bi alakası yok dedi,Yok canım maşallah bi sıkıntımız Yok enfeksiyon noktasında. Ya bu sıvı birikmesinin sebebini sormamıştım. Nedenmiş acaba??
Bi dahakine daha pür dikkat dinlerim yazarım sana da inşaAllah (;