Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızzzz tebrik ederim seni :) iradenden biraz da bana yollaaaaaaa :D

Bazı kuaförler öyle yapıyolar. Şekil verin deseydin belki almazlardı. Niye kapalılarmış dün sordun mu??

Yanlış ürün koyan tezgahtarlara kılım. Bana o şekilde yanlış ayakkabı vermişlerdi; iki numarası da farklı...
sende irade var da, canın istemiyooo:1:
pazartesileri kapalılarmış, bir gün tatil.

Bir kat fönün fiyata dahil olması gerekir. Fazla müşterisi yok sanırım, bulunca her şeyden para alıyor.
Tadına baktım, hoşuma gitti. Tabi çayla yemek gerek. Akşamı bekliyoruz, kocacığım ne diyecek bakalım.
evet yok, 50 metre yakınında iki bayan kuaförü daha var, onlar işliyor vızır vızır.
afiyet olsun şimdiden..

Eşime de nişan ayakkabısını öyle farklı koymuşlardı. Tabi değiştiremedik, eski ayakkabı giymişti.
geç farkettiğiniz için mi değiştiremediniz?
ben yıkarım ortalığı yıkarım uleeeeeeeeyn!:15::9:

nfk bugün çok agresifsin :1:
sen de çok cadısın :9:
saol nfk cnm.isim vefat edn kaynımın ismi.ben aslında pek istenyorum ama eşim cok istyo.
Allah rahmet eylesin.. ne tarz isim arıyorsun bilmiyorum ama.
sanırım sonu sesli hafle biten isimler uyumlu olabilir. ali, safa, ege, reha, taha, talha, buğra, efe, mete, yahya, sami, yekta gibi.
enes, furkan, kaan, mir, doğan gibi de olabilir, habiple birlikte telaffuzu uyumlu gibi..

Merhaba güzeller , nasılınız bugün, çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekler için eagle ve nfk:54:
Kuzucuk uyurken kek ile bol şekerli bi kahve diyeti yapıyım dedim :52:
Elifnaz, ben kırk fırın ekmek sitesinden patatesli ekmek tarifini yaptım, yalnız su yerine süt kullandım oradakinden farklı olarak, biraz poğaça gibi de oluyor o yüzden sevdi bizim uşaklar , her gün bir tane yapıyorum
Nfk minik wc si çok güzelmiş , odanın içine getirip bebeğini çişe oturtun, madem Ayşecik onu kıskanıyor :9: bizimki de birkaç gündür çiş kelimesini duyunca kendini sıkıyo yaparmış gibi, artık kasları devreye giriyor yavaş yavaş galiba :32: elifnazın dediği gibi o lazımlık çok iş görüyor; bizim hala bi tane durur araba bagajında, acil durumlar için :46:
Aryam bizde de ıspanak kavurma var, yemesi güzel de yıkanması en sevmediğim kısmı işin
Deli Allah zihin açıklığı versin , ben de çalısmaya başlamalıyım ilk dönem tek dersten kalmışım :50: hangi bölüm senin?
Pembiş,Elifnaz, dilanaz,eagle,deli,nfk,şekerportakalım, ilbilge ve unuttuklarım hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum :54:
Bu arada dünden beri bi konuya takıldım , nişanlısının ayrıldığı kız intiharı düşünüyor :45: başka bi konuda da iki kuzusu olan bir anne kötü hastalığını öğrenmiş, ig de 17 aylık bi bebeğin vefaat haberini okudum .... biz insanoğulları ne garip varlıklarız çözemiyorum, dert diye ufacık şeyleri bile takıyoruz , halbuki ne ağır imtihanlar var başucumuzda

ooh, afiyet olsun..
lazımlığa alıştırma döneminde zaten bir süre salonda tutucam, oyun oynarken falan otursun, alışsın.

o ölüm haberini ben de okudum, Allah kimseye yaşatmasınn :5:

ayşecik ''gek gekk'' diyo, kalkıp bi ufak bi kek yapayım kızıma :16:

naber kızlar ara ara girebiliyorum buraya kusura bakmayın ne olur sizlere bişey danışmak istiyorum doktorunuz size özel menenjit aşısından bahsettimi yaptıranlar ya da yaptırmayı düşünenler yada bu aşı hakkında düşüncesi olanlar bana yardımcı olabilir mi sizce ne yapmalıyız

naber kızlar ara ara girebiliyorum buraya kusura bakmayın ne olur sizlere bişey danışmak istiyorum doktorunuz size özel menenjit aşısından bahsettimi yaptıranlar ya da yaptırmayı düşünenler yada bu aşı hakkında düşüncesi olanlar bana yardımcı olabilir mi sizce ne yapmalıyız
Ben hemşireye sormuştum. Üzerinde pek durmadı. Ben de pek önemsemedim nedense.

kızıma meenjit aşısını özel alıp yaptırmıştık.o zaman aşı takviminde yoktu.

şimdi aşı takvimine eklendi.2. 4. ve 6.ayın sonunda yapılıyor.

nfk biz mama sandalyesinin tablasını epeydir kullanmıyoruz,çıkardık.

kendisi oturup, kalkıyor.sende bi dene istersen ayşeciğin hoşuna gider...

kızıma meenjit aşısını özel alıp yaptırmıştık.o zaman aşı takviminde yoktu.

şimdi aşı takvimine eklendi.2. 4. ve 6.ayın sonunda yapılıyor.

nfk biz mama sandalyesinin tablasını epeydir kullanmıyoruz,çıkardık.

kendisi oturup, kalkıyor.sende bi dene istersen ayşeciğin hoşuna gider...

uzun süre ben de tablasını kullanmadım.
ama şimdi genelde hani çorba gibi çok sulu değilse yemek kendi yiyor. o yüzden takıyorum tablayı. işe yarıyor..

bende dün tv de izledim. bizim yaptirdigimiz menenjit aşısı en tehlikeli olan turune etkili değilmiş:50: dünkü bebekte sanırım o menjitten vefat etmiş. dünden beri aklımdan çıkmıyor. çok sinsiymis. 9 aydan sonra yapilabiliyormus. benim bildiklerim bukadar. yakin zamanda dr randevumuz yok ne yazikki. gittigimde aklımda bende soracağım.

ooh, afiyet olsun..
lazımlığa alıştırma döneminde zaten bir süre salonda tutucam, oyun oynarken falan otursun, alışsın.

o ölüm haberini ben de okudum, Allah kimseye yaşatmasınn :5:
Âmin , bi de şu sosyal medya işin en köyü boyutu, aile yasını tutmaya çalışırken , orada çocuğun resimleri ve bir sürü yorum dönüyor :43:
Sağolasın cnm :54:

Neli olacak kek :56: sen de ufacık minicik bi dilimcik ye lütfen annesi :48:
Aşı takvimi dışında olan özel menenjit aşısı ; menactra... 5 yaşındaki kızıma yapıldı yazın , oğluma da iki yaş aşısı ile birlikte yapılacak . Iki ayrı hastanedeki çocuk Dr U da tavsiye etti, özellikle okul ortamında bulaşabilen bir türüymüş menenjitin.
Annesi ne kadar düşünürmüş Ayşeciği. Kendisi rejimde ama üşenmeyip kızına yapıyor.:46:
Sana da afiyet olsun cnm :48:
o, keki yesin; ben de ayşeciği :52:
diyet bozmayan tek tatlı, ayşecik.
üstelik sınırlama da yok, istediğin kadar yee:16::1:
Oo en güzel tatlı o, Gül yüzünden öp öp ye :54:

Son düzenleme:
bende dün tv de izledim. bizim yaptirdigimiz menenjit aşısı en tehlikeli olan turune etkili değilmiş:50: dünkü bebekte sanırım o menjitten vefat etmiş. dünden beri aklımdan çıkmıyor. çok sinsiymis. 9 aydan sonra yapilabiliyormus. benim bildiklerim bukadar. yakin zamanda dr randevumuz yok ne yazikki. gittigimde aklımda bende soracağım.

evet canım bende o haberden sonra değiştirdim fikrimi zaten geçen ayki kontrolde doktor söylemişti ama pek sıcak bakmamıştım aşı aşı yazık çocuğa demiştim ama haberi okuduktan sonra fikrim değişti malesef sanırım bende yaptırıcam

Evet , o bebek de bu hastalıktan vefaat etmiş :14: Rabbim ailesine sabırlar versin , bize de bu tehlikeli kısmını anlattı her iki Dr da , okul gibi kalabalık ortamdan bulaşan ve ölümle neticelenebilen bi hastalıkmış deyince korktum açıkçası , küçükken ben de menenjit mikrobu kapmışım, annemin çok çok erken evrede hastaneye yetiştirmesiyle hasar bırakmadan atlatmışım çok şükür ... Bu aşı da aşı takvimine de girecekmiş sanırım ..ama bizmkilere yetişir mi bilmem

Kırmızı pancarı nasıl pişiriyorsunuz kızlar, Demir oranı çok çok yüksekmiş, çocuklara yediremek lazım mevsimi de geçiyor galiba,
Peynirli salatası guzel oluyor denmiş de onu çocuklar yemez , çorbalarına eklesem olur mu ki

Neli olacak kek :56: sen de ufacık minicik bi dilimcik ye lütfen annesi :48:

Oo en güzel tatlı o, Gül yüzünden öp öp ye :54:
limonlu yaptım, ben de kenarından tattım şimdi :1:

di mi ama? bitmez tükenmez bi tatlı :16: Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..

o, keki yesin; ben de ayşeciği :52:
diyet bozmayan tek tatlı, ayşecik.
üstelik sınırlama da yok, istediğin kadar yee:16::1:
Doğal şeker:)))))

Kırmızı pancarı nasıl pişiriyorsunuz kızlar, Demir oranı çok çok yüksekmiş, çocuklara yediremek lazım mevsimi de geçiyor galiba,
Peynirli salatası guzel oluyor denmiş de onu çocuklar yemez , çorbalarına eklesem olur mu ki
Ben hiç tüketmiyorum.

Annem normal salatalara rendeleyip karıştırıyor ama çorbada bilemiyorum; neden olmasın ki?

kerem de "kek" diyo:1: maalesef fırının düğmesini koparmış, birkaç gün beklemek zorunda.
sende irade var da, canın istemiyooo:1:
pazartesileri kapalılarmış, bir gün tatil.

evet yok, 50 metre yakınında iki bayan kuaförü daha var, onlar işliyor vızır vızır.
afiyet olsun şimdiden..

geç farkettiğiniz için mi değiştiremediniz?
ben yıkarım ortalığı yıkarım uleeeeeeeeyn!:15::9:

sen de çok cadısın :9:
:10::10:
Burası da yağmurlu. Senin yemek konusundaki fikirlerine hayranım zaten.
Evde sürekli oturmak sıkıcı oluyor.Yaz gelsin artıkkkkkk.

Ben de latte keyfi yapıyorum.:ssz::ssz:
latte ci seni
saol nfk cnm.isim vefat edn kaynımın ismi.ben aslında pek istenyorum ama eşim cok istyo.
habip eymen bence gayet uyumlu
limonlu yaptım, ben de kenarından tattım şimdi :1:

di mi ama? bitmez tükenmez bi tatlı :16: Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
amiiiinnn:16:
kekin ununun yarısını tam buğday unundan koyarsan sen de yiyebilirsin, hem kızına daha faydalı olur

Back
X