Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende irade var da, canın istemiyoooKızzzz tebrik ederim seni :) iradenden biraz da bana yollaaaaaaa
Bazı kuaförler öyle yapıyolar. Şekil verin deseydin belki almazlardı. Niye kapalılarmış dün sordun mu??
Yanlış ürün koyan tezgahtarlara kılım. Bana o şekilde yanlış ayakkabı vermişlerdi; iki numarası da farklı...
evet yok, 50 metre yakınında iki bayan kuaförü daha var, onlar işliyor vızır vızır.Bir kat fönün fiyata dahil olması gerekir. Fazla müşterisi yok sanırım, bulunca her şeyden para alıyor.
Tadına baktım, hoşuma gitti. Tabi çayla yemek gerek. Akşamı bekliyoruz, kocacığım ne diyecek bakalım.
geç farkettiğiniz için mi değiştiremediniz?Eşime de nişan ayakkabısını öyle farklı koymuşlardı. Tabi değiştiremedik, eski ayakkabı giymişti.
sen de çok cadısınnfk bugün çok agresifsin![]()
Allah rahmet eylesin.. ne tarz isim arıyorsun bilmiyorum ama.saol nfk cnm.isim vefat edn kaynımın ismi.ben aslında pek istenyorum ama eşim cok istyo.
Merhaba güzeller , nasılınız bugün, çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekler için eagle ve nfk![]()
Kuzucuk uyurken kek ile bol şekerli bi kahve diyeti yapıyım dedim![]()
Elifnaz, ben kırk fırın ekmek sitesinden patatesli ekmek tarifini yaptım, yalnız su yerine süt kullandım oradakinden farklı olarak, biraz poğaça gibi de oluyor o yüzden sevdi bizim uşaklar , her gün bir tane yapıyorum
Nfk minik wc si çok güzelmiş , odanın içine getirip bebeğini çişe oturtun, madem Ayşecik onu kıskanıyorbizimki de birkaç gündür çiş kelimesini duyunca kendini sıkıyo yaparmış gibi, artık kasları devreye giriyor yavaş yavaş galiba
elifnazın dediği gibi o lazımlık çok iş görüyor; bizim hala bi tane durur araba bagajında, acil durumlar için
Aryam bizde de ıspanak kavurma var, yemesi güzel de yıkanması en sevmediğim kısmı işin
Deli Allah zihin açıklığı versin , ben de çalısmaya başlamalıyım ilk dönem tek dersten kalmışımhangi bölüm senin?
Pembiş,Elifnaz, dilanaz,eagle,deli,nfk,şekerportakalım, ilbilge ve unuttuklarım hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
Bu arada dünden beri bi konuya takıldım , nişanlısının ayrıldığı kız intiharı düşünüyorbaşka bi konuda da iki kuzusu olan bir anne kötü hastalığını öğrenmiş, ig de 17 aylık bi bebeğin vefaat haberini okudum .... biz insanoğulları ne garip varlıklarız çözemiyorum, dert diye ufacık şeyleri bile takıyoruz , halbuki ne ağır imtihanlar var başucumuzda
Annesi ne kadar düşünürmüş Ayşeciği. Kendisi rejimde ama üşenmeyip kızına yapıyor.ayşecik ''gek gekk'' diyo, kalkıp bi ufak bi kek yapayım kızıma
Ben hemşireye sormuştum. Üzerinde pek durmadı. Ben de pek önemsemedim nedense.naber kızlar ara ara girebiliyorum buraya kusura bakmayın ne olur sizlere bişey danışmak istiyorum doktorunuz size özel menenjit aşısından bahsettimi yaptıranlar ya da yaptırmayı düşünenler yada bu aşı hakkında düşüncesi olanlar bana yardımcı olabilir mi sizce ne yapmalıyız
Annesi ne kadar düşünürmüş Ayşeciği. Kendisi rejimde ama üşenmeyip kızına yapıyor.![]()
naber kızlar ara ara girebiliyorum buraya kusura bakmayın ne olur sizlere bişey danışmak istiyorum doktorunuz size özel menenjit aşısından bahsettimi yaptıranlar ya da yaptırmayı düşünenler yada bu aşı hakkında düşüncesi olanlar bana yardımcı olabilir mi sizce ne yapmalıyız
kızıma meenjit aşısını özel alıp yaptırmıştık.o zaman aşı takviminde yoktu.
şimdi aşı takvimine eklendi.2. 4. ve 6.ayın sonunda yapılıyor.
nfk biz mama sandalyesinin tablasını epeydir kullanmıyoruz,çıkardık.
kendisi oturup, kalkıyor.sende bi dene istersen ayşeciğin hoşuna gider...
naber kızlar ara ara girebiliyorum buraya kusura bakmayın ne olur sizlere bişey danışmak istiyorum doktorunuz size özel menenjit aşısından bahsettimi yaptıranlar ya da yaptırmayı düşünenler yada bu aşı hakkında düşüncesi olanlar bana yardımcı olabilir mi sizce ne yapmalıyız
Âmin , bi de şu sosyal medya işin en köyü boyutu, aile yasını tutmaya çalışırken , orada çocuğun resimleri ve bir sürü yorum dönüyorooh, afiyet olsun..
lazımlığa alıştırma döneminde zaten bir süre salonda tutucam, oyun oynarken falan otursun, alışsın.
o ölüm haberini ben de okudum, Allah kimseye yaşatmasınn![]()
Neli olacak kekayşecik ''gek gekk'' diyo, kalkıp bi ufak bi kek yapayım kızıma
Aşı takvimi dışında olan özel menenjit aşısı ; menactra... 5 yaşındaki kızıma yapıldı yazın , oğluma da iki yaş aşısı ile birlikte yapılacak . Iki ayrı hastanedeki çocuk Dr U da tavsiye etti, özellikle okul ortamında bulaşabilen bir türüymüş menenjitin.naber kızlar ara ara girebiliyorum buraya kusura bakmayın ne olur sizlere bişey danışmak istiyorum doktorunuz size özel menenjit aşısından bahsettimi yaptıranlar ya da yaptırmayı düşünenler yada bu aşı hakkında düşüncesi olanlar bana yardımcı olabilir mi sizce ne yapmalıyız
Sana da afiyet olsun cnmAnnesi ne kadar düşünürmüş Ayşeciği. Kendisi rejimde ama üşenmeyip kızına yapıyor.![]()
Oo en güzel tatlı o, Gül yüzünden öp öp yeo, keki yesin; ben de ayşeciği
diyet bozmayan tek tatlı, ayşecik.
üstelik sınırlama da yok, istediğin kadar yee![]()
bende dün tv de izledim. bizim yaptirdigimiz menenjit aşısı en tehlikeli olan turune etkili değilmişdünkü bebekte sanırım o menjitten vefat etmiş. dünden beri aklımdan çıkmıyor. çok sinsiymis. 9 aydan sonra yapilabiliyormus. benim bildiklerim bukadar. yakin zamanda dr randevumuz yok ne yazikki. gittigimde aklımda bende soracağım.
bende dün tv de izledim. bizim yaptirdigimiz menenjit aşısı en tehlikeli olan turune etkili değilmişdünkü bebekte sanırım o menjitten vefat etmiş. dünden beri aklımdan çıkmıyor. çok sinsiymis. 9 aydan sonra yapilabiliyormus. benim bildiklerim bukadar. yakin zamanda dr randevumuz yok ne yazikki. gittigimde aklımda bende soracağım.
limonlu yaptım, ben de kenarından tattım şimdiNeli olacak keksen de ufacık minicik bi dilimcik ye lütfen annesi
Oo en güzel tatlı o, Gül yüzünden öp öp ye![]()
Doğal şeker:)))))o, keki yesin; ben de ayşeciği
diyet bozmayan tek tatlı, ayşecik.
üstelik sınırlama da yok, istediğin kadar yee![]()
Ben hiç tüketmiyorum.Kırmızı pancarı nasıl pişiriyorsunuz kızlar, Demir oranı çok çok yüksekmiş, çocuklara yediremek lazım mevsimi de geçiyor galiba,
Peynirli salatası guzel oluyor denmiş de onu çocuklar yemez , çorbalarına eklesem olur mu ki
Annem normal salatalara rendeleyip karıştırıyor ama çorbada bilemiyorum; neden olmasın ki?Kırmızı pancarı nasıl pişiriyorsunuz kızlar, Demir oranı çok çok yüksekmiş, çocuklara yediremek lazım mevsimi de geçiyor galiba,
Peynirli salatası guzel oluyor denmiş de onu çocuklar yemez , çorbalarına eklesem olur mu ki
kerem de "kek" diyoayşecik ''gek gekk'' diyo, kalkıp bi ufak bi kek yapayım kızıma
sende irade var da, canın istemiyooo
pazartesileri kapalılarmış, bir gün tatil.
evet yok, 50 metre yakınında iki bayan kuaförü daha var, onlar işliyor vızır vızır.
afiyet olsun şimdiden..
geç farkettiğiniz için mi değiştiremediniz?
ben yıkarım ortalığı yıkarım uleeeeeeeeyn!
sen de çok cadısın![]()
latte ci seniBurası da yağmurlu. Senin yemek konusundaki fikirlerine hayranım zaten.
Evde sürekli oturmak sıkıcı oluyor.Yaz gelsin artıkkkkkk.
Ben de latte keyfi yapıyorum.![]()
habip eymen bence gayet uyumlusaol nfk cnm.isim vefat edn kaynımın ismi.ben aslında pek istenyorum ama eşim cok istyo.
amiiiinnnlimonlu yaptım, ben de kenarından tattım şimdi
di mi ama? bitmez tükenmez bi tatlıRabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..