- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
sürpriz miydi? ama kelebekli olmasını istiyor demiştin ; yapacaklarınızı bilmiyor muydu yani?busmai Sağol canım teşekkür ederim. inan bende duygulandim. süpriz yaptik ya çok şaşırdı. ne yapacağını bilemedi o anını hiç unutmayacağım. Bütün yorgunluklara değdi.
sizinde ankara geziniz güzel geçmiş hastalık dışında. çok geçmiş olsun. hasta olcaklarsa evin içinde bile oluyorlar. oda nazar boncuğu olsun![]()
evet katılıyorum çocuk hasta olacaksa evde de oluyor; ama anne yine de kendinde suç arıyor:)
bizim yolculuk çok iyi geçti kerem koltuğunu seviyor; etrafı izleyerek gidiyor. ankara zaten 4 saat buraya. ama yol biraz daha uzun olsaydı kerem durmazdı,sona doğru artık huysuzlanmaya başlamıştı.hosgeldin busmai. Kerem nasil simdi?
Bizimki bu gece yine ateslendi, nobetteydim yani.
Yolculuk nasil gecti? Dun esimle yaza dogru rizeye trabzona gitmeyi konusuyorduk. Esim uzun yolda aysecikle nasil olur diyo?:44:
istanbuldan rizeye bir yerde konaklamadan gitmeniz biraz zor olur gibi geliyor bana. çok uzun yol. gerçi biz samsundan istanbula arabayla gitmiştik; hani sizinle buluştuğumuz zaman.. kaç aylıktı bebişler? sabah namazında yola çıkmıştık; yolu yarıladığımızda kerem ancak uyanmıştı.
şimdi o kadar uykuya meyilli olmuyorlar tabi. yine de imkansız değil. tamamen kızının sabrına ve uykusuna bağlı.
uyandığında eline biraz abur cubur verdim, ceptelefonumdan çizgifilm açtım öyle oyalandı.
borntobemother bu arada o psikolog kızla ilgili cevap yazacaktım sana unuttum. gördüğün gibi artık teknoloji çağındayız sürekli elimizde olan birşeyi çocuklardan kaçırmak imkansız. o da çocuğu olunca görecek:) hiç sallama böyle şeyleri.
ben 1 yaşına kadar TV izletmedim hedefimde 2 yaşına kadar izletmemek vardı. baktım artık ruh ve beden sağlığım için izletmeye mecburum.çünkü çocukta durmak oturmak denen birşey yok.
şimdi çocuklarına tv izlettirmeyeceklerini söyleyen hamile arkadaşlarıma gülüp geçiyorum.