Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

busmai Sağol canım teşekkür ederim. inan bende duygulandim. süpriz yaptik ya çok şaşırdı. ne yapacağını bilemedi o anını hiç unutmayacağım. Bütün yorgunluklara değdi.
sizinde ankara geziniz güzel geçmiş hastalık dışında. çok geçmiş olsun. hasta olcaklarsa evin içinde bile oluyorlar. oda nazar boncuğu olsun:nazar:
sürpriz miydi? ama kelebekli olmasını istiyor demiştin ; yapacaklarınızı bilmiyor muydu yani?
evet katılıyorum çocuk hasta olacaksa evde de oluyor; ama anne yine de kendinde suç arıyor:)
hosgeldin busmai. Kerem nasil simdi?
Bizimki bu gece yine ateslendi, nobetteydim yani.
Yolculuk nasil gecti? Dun esimle yaza dogru rizeye trabzona gitmeyi konusuyorduk. Esim uzun yolda aysecikle nasil olur diyo?:44:
bizim yolculuk çok iyi geçti kerem koltuğunu seviyor; etrafı izleyerek gidiyor. ankara zaten 4 saat buraya. ama yol biraz daha uzun olsaydı kerem durmazdı,sona doğru artık huysuzlanmaya başlamıştı.
istanbuldan rizeye bir yerde konaklamadan gitmeniz biraz zor olur gibi geliyor bana. çok uzun yol. gerçi biz samsundan istanbula arabayla gitmiştik; hani sizinle buluştuğumuz zaman.. kaç aylıktı bebişler? sabah namazında yola çıkmıştık; yolu yarıladığımızda kerem ancak uyanmıştı.
şimdi o kadar uykuya meyilli olmuyorlar tabi. yine de imkansız değil. tamamen kızının sabrına ve uykusuna bağlı.
uyandığında eline biraz abur cubur verdim, ceptelefonumdan çizgifilm açtım öyle oyalandı.

borntobemother bu arada o psikolog kızla ilgili cevap yazacaktım sana unuttum. gördüğün gibi artık teknoloji çağındayız sürekli elimizde olan birşeyi çocuklardan kaçırmak imkansız. o da çocuğu olunca görecek:) hiç sallama böyle şeyleri.
ben 1 yaşına kadar TV izletmedim hedefimde 2 yaşına kadar izletmemek vardı. baktım artık ruh ve beden sağlığım için izletmeye mecburum.çünkü çocukta durmak oturmak denen birşey yok.
şimdi çocuklarına tv izlettirmeyeceklerini söyleyen hamile arkadaşlarıma gülüp geçiyorum.

Keremin ateşi indi ama keyifsiz. hafiften bir öksürk var.şimdilik yine calpol, bal limon ıhlamur ve tarhanayla beklemedeyim..

Geldim geldim
yarım saattir geçmişi okuyorum..:)
tatil çok güzel geçti ama yorulduk baya. görmek istediğim tüm arkadaşlarımı ve akrabalarımı gördüm çok şükür
aslında bugün dönecektik ama dün döndük.. pazar gecesi kerem ateşlendi; calpol verdik birkaç kez. aslında hava çok güzeldi. neden hastalandı bilmiyorum ben de hasta gibiyim biraz.
dün öğlene kadar forum ankarayı gezip, öğleden sonra yola çıkalım dedik. forum ankarada hiçbirşey yoktu ;samsundan farkı yoktu yani. ikeaya gidemedim.
otelimiz çok iyiydi; geceliği 125 tl olmasına rağmen kahvaltı süperdi,hatta bize 3 kişilik oda verdiler çok rahat ettik,temizdi sıcaktı; daha ne olsun. sahibi samsunlu,eşim tanıyor zaten bu kadar fazlasını ummayarak gittik sadece güvendiğimiz için.

ulus ta kaldık :) ama dediğin gibi ben de pek sevmem ulus'u, tanıdık diye güvendik. çok memnun kaldık şükür.
hamilelik zor geçmiyor şükürler olsun ;inşallah evde kıymetli olurum 3 erkeğe paspas olmayayım da

hayırlı olsun çok iyi arkadaş olsunlar inşallah

:) nfk nın dediği gibi eçmişi düşünüp durursan olmaz bu iş. eşinin hatrına sevmelisin

212 yi ben de çok seviyorum başakşehirde olduğu için çok gittim. hatta ordan sonra fatih'e gitmeyi bıraktım artık. karnın büyüyünce ne giyeceksin? dış giyimde çok zorlanıyorum

ben de çok belli ederim. ama dün akşam eve gelirken oraya uğradık. normalde beni kızdıracak birşey söyledi ama hiç üstüme alınmadım ve güzel bir şekilde cevap verdim sanırım oğlu beni ankaraya götürüp mutlu ettiği için öyle oldu:)

:1::1:
sözde iyileştirmeler kısmına katılıyorum

:16:

ooh güle güle giy benim forum ankarada çok sinirim bozuldu. kıyafet alamıyorum, malum karnım kocaman ; ayakkabı alamıyorum ayaklar kocaman.. canımın sıkıldığını gören kocacım da üzüldü:) samsundan alırsın dedi. bir de keremle avm de dolaşmanın zorluğunu farketti çok şükür!!

yürü elifnazzz:72:
ilk göz ağrının 6.doğumgünü çok duygulandırdı beni ,tekrar tebrik ederim

bence "hayır".sadece herşey daha yorucu olurdu senin için.

pembişin dediği gibi hoşluklar ve jestler konusunda zevkimiz tamamen değişti. çiçek böcek yerine biraz çocuğa bakması çok iyi geliyor.
sen de hamilelik duygusallığındasındır muhtemelen
bence hamileyken çok daha fazla yakınlaşılıyor manevi olarak

:9:

kesinlikle bazı insanlar tamamen tribünlere oynuyor. arkadaşımın biri eşinin ilgisizliğinden ve boşanmayı düşündüğünden bahsetmişti baktım facebookta sürekli sarmaş dolaş resimlerini koyuyor.
bir tanesi de eşini sevmediğini söylemişti, yine facebookta eşiyle birbirlerine seni seviyorum yazmalar falan.. "pöff "dedim ben de.

sordun mu canım neymiş derdi
kadın kadını daha iyi anlar

eveeet

"düğün dernek" izleyinnn

:))

bunu eşimin anneannesinden duymuştum :)

çocuklar uyuyor yaz bence :)

Biz de yarım saat senin yazdıklarını okuyacak sandım bi an :D

Hoş geldin canımcım. Güzel vakit geçirmenize de sevindim... Keremciğim de bi an önce toparlasın inşallah.

Dış giyim derken tesettür markalarının yok mu hamile kıyafetleri??? Ben hep lcwden aldım giydim ama oranın daha uzun modelleri var mı bilmiyorum :/ başka zaman giymicem diyerek almamazlık yapma bence. Olmadı bi fakire verir sevindirirsin ;) ilk hamileleğindeki kıyafetlerin olmuyo mu???

hosgeldin busmai. Kerem nasil simdi?
Bizimki bu gece yine ateslendi, nobetteydim yani.
Yolculuk nasil gecti? Dun esimle yaza dogru rizeye trabzona gitmeyi konusuyorduk. Esim uzun yolda aysecikle nasil olur diyo?:44:

Ya cidden acaba antibiyotik mi işe yaramıyo?? Niye ateşlenip duruyo kuzucum?? Gerçi vücudun savaştığını gösteriyor yani iyi birşey ama insan huzursuzlanıyo işte...

çok duygulandım..

Bu akşam eve geldiğimde Eşim Akşam yemeğini servis ediyordu. Elini tuttum ve ona söyleyeceğim şeyler olduğunu söyledim. Masaya oturdu ve sessizce yemeği yemeye başladı. Bir anda kasıldım ağzımı açamıyordum ama düşüncelerimi söylemem lazımdı. Ben boşanmak istiyorum. Sinirlenmedi Sözlerime karşılık vermedi, sadece sebebini sordu.

Bir cevap veremedim ve buna çok sinirlendi elindeki Çatal Bıçakları fırlattı. Bana bağırdı ve Adam olmadığımı söyledi. Bu akşam tek kelime konuşmadık. Eşim bütün Gece ağladı. Farkındaydım Evliliğimiz ne olacağını merak ediyordu, ama onu tatmin edecek bir şey söyleyemeyecektim. Ben Jane'e aşık oldum, eşimi sevmiyorum artık.

Bir sonra ki akşam eve geç gelmiştim ve Eşimi Masada yazı yazarken gördüm. Çok uykum vardı ve Akşam yemeğini yemeden uyumaya gittim. Jane ile geçirdiğim o kadar saat beni yormuştu. Bir ara uyandım ve onu hala yazı yazarken gördüm Masa da. Ama bu benim Umurumda değildi ve başımı çevirip uyumaya devam ettim. .

Ertesi sabah bana Şartlarını yazı halinde sundu. Benden hiç bir şey istemiyordu, sadece boşanmamızı ilan etmek için 1 ay müsaade istedi ve bu zamanda normal bir Aile gibi davranmamızı istedi. Bunun sebebi Oğlumuzun 1 ay sonra Sınavların olması ve bu dönemde ona bu yükü bindirmemekti. Bu kabul edilebilinir. Bir şey daha vardı, benden onu Evlilik Gecesinde onu kapıdan içeriye nasıl taşıdığımı hatırlamaktı, ve 1 ay boyunca her sabah onu Yatak odasında Kapıya kadar taşımamı istedi. Kafayı yediğini düşündüm, ama son günlerimizin iyi geçmesi acısından, kabul ettim.

Sonra bu şartlardan Jane'e bahsettim, yüksek ses ile gülüp bunun çok saçma olduğunu ve eninde sonunda Boşanmayı kabul etmek zorunda kalacağını söyledi.

Eşimle boşanma konusunu açtığımdan beri Fiziksel temasta bulunmadık. Bu sebepten ilk gün onu kucağıma alıp kapıya götürdüğümde tuhaf bir duygu yaşadım. Oğlumuz arkamızda duruyordu ve alkış yapmaya başladı 'Babam Annemi kucağında taşıyor' bu onu çok sevindirmişti, Sözleri canımı acıtmıştı... Yatak odasından Evin Kapısına kadar 10 metre taşıdım. Eşim gözlerini kapattı ve kulağıma' Oğlumuza boşanmamızdan bahsetme' diye fısıldadı. Bende başımı öne eğerek tamam dedim, ve içime bir üzüntü çöktü. Kapı önünde onu bıraktım Eşim Otobüs durağına gitti ve onu İşe götürecek olan Otobüsü bekledi. Bende tek başıma Ofise gittim.

2. Gün bu oyunu oynamak bize daha kolay gelmişti. Eşim başını Göğsüme yasladı, ve onun kokusunu duydum. Birden Eşime uzun süredir bakmadığımı anladım. Ve onun Evlendiğim zaman ki kadar Genç olmadığını fark ettim. Yüzünde hafif çizgiler oluşmuş saclarına ak düşmüştü. Gecen yıllar öylesine yanından geçmemişti, O an kendime ona bununla neler yaptığımı sordum.

4. Gün onu kucağıma aldığımda bir güven duygusu yaşadım. Bu bana Hayatının 10 yılını Hediye eden Kadın.

5. Gün bu güven duygusu daha da büyümüştü. Bundan Jane bahsetmedim. Günler geçtikçe onu taşımak daha da kolaylaşmıştı, belki de bu sayede yaptığım antrenman dan dolayıdır bu.

Bir Sabah onu ne giyeceğini düşünürken izledim. İsyan ederek her gün kıyafetlerin biraz daha bol geldiğini söyledi. Birden onun ne kadar süzüldüğünü ve kilo verdiğini fark ettim. Demek ki onu her sabah daha kolay taşıyabilmemin sebebi buydu. Birden yüzüme yumruk gibi vurdu. Bu kadar Acıyı ve Üzüntüyü Kalbinde taşıyordu. Farkında olmadan başını okşadım. O an Oğlumuz da geldi ve ' Baba Annemi taşıman lazım ' dedi. Bu hayatımızın bir parçası olmuştu, Babasının Annesini odadan Kapıya taşıması. Eşim Oğlumuzu yanına çağırdı ve ona sıkı sıkı sarıldı. Ben başımı cevirdim, son anda kararımdan vazgeçmek istemiyordum. Onu kucağıma aldım ve Yatak odasından Kapıya kadar taşıdım. Elini enseme koymuştu ve ben onu sıkı sıkı tutmuştum. Tıpkı Evlendiğimiz gün gibi.

Artık Huzursuzlaşmıştım bu kadar kilo vermesinden. Son Gün onu kucağım da taşıdığımda hareket etmedim. Oğlumuz okuldaydı ve Eşime Hayatımızdaki yakınlığın ne kadar eksildiğini söyledim. Ofise gittim arabadan fırladım kapıyı kilitlemeden bunun için zaman yoktu. Her anın kararımı değiştirmesinden korkuyordum ve Merdiven den yukarı koştum, yukarı varınca Jane kapıyı actı. Ona Karımdan boşanmayacağımı söyledim.

Şaşkın bir ifadeyle elini anlıma koydu ve ' Senin ateşin mi var' diye sordu. Üzgünüm Jane ama ben artık boşanmak istemiyorum dedim. Evliliğimizin renksiz kalması sevgi eksikliğinden değil, birbirimizin değerini unuttuğumuzdan dı. Şimdi aklıma geldi ki, ona Evlendiğimiz Gün kapıdan içeri taşıyınca ömrümün sonuna kadar Sadakat yemini verdiğimi........ Jane olayı anlayınca yüzüme bir tokat attı ve kapıyı kapatarak ağlamaya başladı. Hemen aşağı koşup ilk Çiçekçiye gidip Eşime bir Buket çiçek aldım, üzerinde ki Karta da'''seni her Sabah hayatımın sonuna kadar taşıyacağım'''' .

Eve vardığımda yüzümü bir gülümseme kapladı, elimde Çiçeklerle yatak odasına gittim ve Eşimi yatağın üstünde Ölü buldum. Eşim aylardır Kanser ile savaşıyordu ve ben Jane ile ilgilenmekten bunu fark etmemiştim. Fazla yaşamayacağını bildiği için, beni Oğlumun bana negatif tutumundan korumaya çalışmıştı . En azından Oğlumun gözünde iyi bir Eş olarak kalmamı istemişti.

İlişkide ki küçük şeylerdir önemli olan. Villalar, arabalar çok paralar değil . Bunlar hayatı kolaylaştırır ama asla Mutluluğun temeli olamazlar.

İlişkine zaman ayır ve ilişkinin güven ve huzur anlamına gelecek şeylere meşgul ol.

Mutlu bir beraberlik yaşa..

Son düzenleme:
sürpriz miydi? ama kelebekli olmasını istiyor demiştin ; yapacaklarınızı bilmiyor muydu yani?
evet katılıyorum çocuk hasta olacaksa evde de oluyor; ama anne yine de kendinde suç arıyor:)

bizim yolculuk çok iyi geçti kerem koltuğunu seviyor; etrafı izleyerek gidiyor. ankara zaten 4 saat buraya. ama yol biraz daha uzun olsaydı kerem durmazdı,sona doğru artık huysuzlanmaya başlamıştı.
istanbuldan rizeye bir yerde konaklamadan gitmeniz biraz zor olur gibi geliyor bana. çok uzun yol. gerçi biz samsundan istanbula arabayla gitmiştik; hani sizinle buluştuğumuz zaman.. kaç aylıktı bebişler? sabah namazında yola çıkmıştık; yolu yarıladığımızda kerem ancak uyanmıştı.
şimdi o kadar uykuya meyilli olmuyorlar tabi. yine de imkansız değil. tamamen kızının sabrına ve uykusuna bağlı.
uyandığında eline biraz abur cubur verdim, ceptelefonumdan çizgifilm açtım öyle oyalandı.

borntobemother bu arada o psikolog kızla ilgili cevap yazacaktım sana unuttum. gördüğün gibi artık teknoloji çağındayız sürekli elimizde olan birşeyi çocuklardan kaçırmak imkansız. o da çocuğu olunca görecek:) hiç sallama böyle şeyleri.
ben 1 yaşına kadar TV izletmedim hedefimde 2 yaşına kadar izletmemek vardı. baktım artık ruh ve beden sağlığım için izletmeye mecburum.çünkü çocukta durmak oturmak denen birşey yok.
şimdi çocuklarına tv izlettirmeyeceklerini söyleyen hamile arkadaşlarıma gülüp geçiyorum.
çarşamba günü onun doğum günü. plan yapıyordu o gün okula gitmeyeyim diye. günü supriz oldu. sadece tabaklari, balonlari biliyordu. gerisi supriz.

günaydınnn hayırlı sabahlar:3:

busmai hoşgeldiniz canım :42:
güzel geçmiş tatiliniz çok sevindim kerem biraz hasta olmuş sanırım inşallah çabuk atlatır geçmiş olsun
ilk hamileliğinden kalan eşyaların yokmu :44:

born
kızlarda söylemiş bizimde kapıda var kızımız uyuyor diye kapılara asılan nottan genelde hafta sonları ben evdeyken ve rahatsız edilmek istemediğimiz zamanlarda asıyoruz :34:

nfk ayşeciğin ateşi çıkmış gene antibiyotik 5 günden sonra etki ediyor galiba:44:
bizde dün akşam balık yedik :1:

dün akşam yemeğimizi yedik sonra melisayı güzelce giydirdim kayınvalideme gittim melisayı görünce çok sevindi (halbuki gündüz benden daha çok görüyor) neyse oturduk baktım biz oturdukça açılıyor yüzü demekki azıcık ihmal etmişiz :26:
tabi ilk anlarda soramadım bir problem mi var diye baktım ben konu açtıkça açıldı sonrasında da mutluydu birşey söylemedim artık biraz daha sık çıkarız yanına :34:

kızlar, cuma günü bime ahşap bloklar geliyor.
ayşeciğe almıştım uzun zaman önce, en sevdiği oyuncaklarından biri.
ilginç ve güzel kuleleler yapıyor. kol ve parmak kasları için de çok faydalı, ben etkisini görüyorum.
yapı oyuncaklarına merakını farkettikten sonra da jenga tarzı bi ahşap blok seti daha aldım hatta.
bu blokları ben 20 liraya almıştım. bimde 15.90. ilgilenenlere duyrulur

http://haberfirsat.blogspot.com.tr/2014/03/bim-21-mart-2014-aktuel-urunler-1.html

günaydınnn hayırlı sabahlar:3:

nfk ayşeciğin ateşi çıkmış gene antibiyotik 5 günden sonra etki ediyor galiba:44:
bizde dün akşam balık yedik :1:

dün akşam yemeğimizi yedik sonra melisayı güzelce giydirdim kayınvalideme gittim melisayı görünce çok sevindi (halbuki gündüz benden daha çok görüyor) neyse oturduk baktım biz oturdukça açılıyor yüzü demekki azıcık ihmal etmişiz :26:
tabi ilk anlarda soramadım bir problem mi var diye baktım ben konu açtıkça açıldı sonrasında da mutluydu birşey söylemedim artık biraz daha sık çıkarız yanına :34:

günaydın canım.
en son hasta olduğunda 1 gün sabah akşam antibiyotik vermiştim ve bir daha ateşlenmemişti.
bugün 2. gün hala ateşleniyor, bilemiyorum. acaba antibiyotik etki etmiyor mu? :44:

afiyet olsun, oh ne güzel yaptınız. torun başkaaa siz başkaaa..:31::34:

yaaa şu ayakkabılar çok hoşuma gitti yani büyük numarası olsa kendime alacağım o derece :1:
ama melisayada olmuyor 24 numaradan başlıyormuş:50:
$hmprod.webp

günaydın.:34:

nasılsınız? geçmişi fazla okuyamadım,

birazdan oğlumla dışarı çıkıcaz ,dönüşte okurum

son sayfalara bakabildim.busmai ve nfk geçmiş olsun canlarım.,

dikkat ettimizmi,birimizn çocuğu iyileşiyor,diğerimiznki hasta oluyor,sırayla gidiyoruz.:50:

hafta sonu annemlere gideceimiz yazmıştım,kardeşimle gelinimizde geldiler.annem bir orduyu doyuracak

kadar yemek hazırlamış.herkesin sevdiği ne varsa yapmış,anacığım.çocuklarım gelince hiç yorulmadan

keyifle yapıyorum diyor,sağolsun. bu gün itibarı ile sıkı bir diyete başladım.bu sefer azimliyim.başarılı olursam sonucu yazarım.:1:

.
sanırım gece yolculuğu bu bakımdan daha avantajlı olur.
dediğin gibi çizgi filmle atıştırmalıklarla biraz oyalanır. ama uzun yol, bi mızıtmaya başlayınca eşimin konsantrasyonu bozuluyor.
ayşecik ağlayınca, eşim süremiyor resmen. bakalım, nasıl yapıcaz?..

Keremin ateşi indi ama keyifsiz. hafiften bir öksürk var.şimdilik yine calpol, bal limon ıhlamur ve tarhanayla beklemedeyim..
tekrar geçmiş olsun, inş ilerlemez.
Dış giyim derken tesettür markalarının yok mu hamile kıyafetleri??? Ben hep lcwden aldım giydim ama oranın daha uzun modelleri var mı bilmiyorum :/ başka zaman giymicem diyerek almamazlık yapma bence. Olmadı bi fakire verir sevindirirsin ;) ilk hamileleğindeki kıyafetlerin olmuyo mu???

Ya cidden acaba antibiyotik mi işe yaramıyo?? Niye ateşlenip duruyo kuzucum?? Gerçi vücudun savaştığını gösteriyor yani iyi birşey ama insan huzursuzlanıyo işte...
yok ya, sanki biz hamile kalmıyor doğurmuyormuşuz gibi, adam gibi elbise uzun bi etek bi şey yok, üretmiyorlar. lcw de olmasa iyice açıkta kalıcaz:19:

bilemiyorum, ben de onu düşünüyorum, bugün de takip edicem. olmazsa yarın başka bi dr a giderim.
sabahtan beri mız mız mız, sürekli ağlıyor. az önce tekrar yattı.

yaaa şu ayakkabılar çok hoşuma gitti yani büyük numarası olsa kendime alacağım o derece :1:
ama melisayada olmuyor 24 numaradan başlıyormuş:50:
Eki Görüntüle 1027706
benzerini bulursun mutlaka canım.
melisanın beyaz rugan boncuklu ayakkabılarını gördükten sonra ne zaman ayakkabıcıya girsem, gözüm rugan açık ayakkabılara takılıyor.:1:

dikkat ettimizmi,birimizn çocuğu iyileşiyor,diğerimiznki hasta oluyor,sırayla gidiyoruz.:50:

hafta sonu annemlere gideceimiz yazmıştım,kardeşimle gelinimizde geldiler.annem bir orduyu doyuracak

kadar yemek hazırlamış.herkesin sevdiği ne varsa yapmış,anacığım.çocuklarım gelince hiç yorulmadan

keyifle yapıyorum diyor,sağolsun. bu gün itibarı ile sıkı bir diyete başladım.bu sefer azimliyim.başarılı olursam sonucu yazarım.:1:

yavrum sen iyi misin?
mahmutun doğumgünündeki resmini hatırlıyorum, kuş kadardın.
eğer onun üstüne kilo almadıysan, bu sıkı diyet nerden çıktı Allahasen?!:kkk:

ben yarından itibaren dukan 7 gün ekspresi denicem. bir süredir kilo vermem durdu gibi, bi şok lazım:27:

kızlar, cuma günü bime ahşap bloklar geliyor.
ayşeciğe almıştım uzun zaman önce, en sevdiği oyuncaklarından biri.
ilginç ve güzel kuleleler yapıyor. kol ve parmak kasları için de çok faydalı, ben etkisini görüyorum.
yapı oyuncaklarına merakını farkettikten sonra da jenga tarzı bi ahşap blok seti daha aldım hatta.
bu blokları ben 20 liraya almıştım. bimde 15.90. ilgilenenlere duyrulur

http://haberfirsat.blogspot.com.tr/2014/03/bim-21-mart-2014-aktuel-urunler-1.html

kızlar, yarın şok markete fakir vücut analiz baskülü geliyor. fiyatı 30 lira.

http://aktuel-urunler.com/sok-19-mar...ri-katalogu-2/

doğruyu söyle reklam parası aliyormusun:1:

ahhh ahh annelerimiz allah başımızdan eksik etmesin :16:

sanırım gece yolculuğu bu bakımdan daha avantajlı olur.
dediğin gibi çizgi filmle atıştırmalıklarla biraz oyalanır. ama uzun yol, bi mızıtmaya başlayınca eşimin konsantrasyonu bozuluyor.
ayşecik ağlayınca, eşim süremiyor resmen. bakalım, nasıl yapıcaz?..

tekrar geçmiş olsun, inş ilerlemez.

yok ya, sanki biz hamile kalmıyor doğurmuyormuşuz gibi, adam gibi elbise uzun bi etek bi şey yok, üretmiyorlar. lcw de olmasa iyice açıkta kalıcaz:19:

bilemiyorum, ben de onu düşünüyorum, bugün de takip edicem. olmazsa yarın başka bi dr a giderim.
sabahtan beri mız mız mız, sürekli ağlıyor. az önce tekrar yattı.

benzerini bulursun mutlaka canım.
melisanın beyaz rugan boncuklu ayakkabılarını gördükten sonra ne zaman ayakkabıcıya girsem, gözüm rugan açık ayakkabılara takılıyor.:1:

kız ilahi sabah sabah güldürdün beni :1:
onlar hediye gelmişti aynısının kırmızısından da var

Son düzenleme:
Merabalarrrr....

bizim de murnumuz akmaya başladı, bizde şifayı kaptık sanırsam:43:

Nfk sağol valla sen olmasan çarşıdan pazardan haberimiz olmayacak. En azından benim öyle..

Ateşiniz niye bu kadar sürdü yahu? Hep böyle mi oluyor yoksa bu kez inmedi mi?

Son düzenleme:
Busmaicim ohh sefan olsun cok iyi yapmissin iyice desarj olmussundur insana ne kdr iyi geliyo es dostla.gorusmek...
Dis giyimde bende sknti yasiyorum yasire.hamileyken bi ferace.almistim ama onu su an.pek sevmiyorum nisan mayis gibi bi ferace daha almayi planliyorum ozellikle tum yazi baya tombalak geciricem o yuzden soyle robali.bi ferace isimi gorecektir ic giyim zaten hersey yasirden duruyo ablama goturmustum hamile oldugumu ogrenince geri getirdim.olan ona oldu :)))

Günaydın kızlar nasılsınız.naf canıım kusura bakmayın valla son iki hafta hem iş hem bedenen baya hırpalandım.kum döküyorum çok fena ağrısı var. Eşim il dişına çıktı annemelere gittim onlar da il dışına çıkmak durumunda kaldılar.hem hasta hem de çok yoğundum bi de üstüne oğlum yaramazım daoluncakısmet bugüne kaldı.......:14:
Geçmişi okudum da baya hareketlenmiş burası:)

nfk ayşeciğe geçmiş olsun canım. Ben uzun yolculuğa geçen sene çıktım gerçekten busmainin dediği gibi sona doğru mızıldanmaya başlıyorlar canım.inşallah halledersiniz.
Ecrin canım oğlun oluyormuş gözün aydın canım.çok duygulanıyorum sizin haberlerinizde.ikincide de aynı duyguları sen de yaşadın mı ben ço kmjutlu oldum.gerçi eşimin psikolojik baskısı nedeniyle bu hafta tekrardan baktıracam cinsiyete ki o erkek ben de deli gibi kız istiyorum hayırlısıyla....
Born hoşşgeldin canım. Oğlunu sütten kesmen hayırlı olsun.gebelikte de ilk trimestrın de bitmiş. Bu da güzel bi gelişme. O psikolog arkadaşın da yanlış ve zamansız konuşmuş.geçmiş olsun.tepkinde de haklısın canım.ama anne olmamak ile olmaka rasında çok var.o da ezbere konuşmuş.benim evimde tv olmamasına rağmen annemlere gidince tv ye yapışıyor çocuk herşeyden önce çok ilgi çekici şeyler tv telefon falan. Gerçekten de diğer arkadaşların da dediği gibi annelik iç güdü meselesidir.bunu da herkes beceremz.bu topikteki annelerin maşallahı var hem.sen üzme ama kendini.bebişin cinsiyetinin ne olmasını istiyorsun canım?bu arada kapına da yazı asman da bence de faydalı olur ben de kullanıyorum tabi benim aile apartmanı değil senin daha zor ama sen gebesin kendini düşün önce...
Busmai yolculuğu hayırlısıyla tamamlamışsın canım çok şükür. Gebelik ben de bulamıyorum ya çok da kızıyorum tesettür markalarına karnım daha hiç yok gerçi benim ama öbür aya hazırlık için çıktım sadece lcw da uzun bi gömlek aldım o kadar:19:
Pembiş ya maşallah sana... Saçlarını da değiştirmişin güle güle kullan.bana hem enerji hem de yön veriyorsun söyliyeyyim yani.hamaratlığım tutuyor sayenizde:)
elifnaz kızının doğum günü kutlu olsun allah nice güzel bereketli ömürler versin yavruna sana ailene.tadınız bozulmasın inşallah.
Ilbilgehatun canım nasılsın yavrusun nasıl.ya ben senin eski linkini çok merak ediyorum.bana da söylesene kesin hatırlarım ben:))
nkolikhoşgeldin.sen beni bilmezsin ama ben seni hatırlıyorum.başın sağolsun kp vefat etmiş.yeni yaşamın hayır getirsin sana ve yavruna..
Pamukhelvacım sen nasılsın bitanem yavruların nasıl.sanırım eşin erken gelmişti.allah hep beraber olmayı nasip etsin bize eşlerimize. çocuğu doktora götürdün mü kulağı için?ver mı bi gelişme...

Back
X