Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu arada eşim rahatsız kızlar ya:/ prostat iltihaplanması ve büyümesi varmış. Canım çok sıkıldı. Ailesinde varmış. Birde o iyice kötü kötü düşününce moralim bozuluyor. Neşeli olmaya üstünde durmamaya önemsiz gb davranmaya çalışıyorum. İlgisizmişim gb görünüyor heralde. Cuma günü özelden bir profa gidecek.

Bu arada eşim rahatsız kızlar ya:/ prostat iltihaplanması ve büyümesi varmış. Canım çok sıkıldı. Ailesinde varmış. Birde o iyice kötü kötü düşününce moralim bozuluyor. Neşeli olmaya üstünde durmamaya önemsiz gb davranmaya çalışıyorum. İlgisizmişim gb görünüyor heralde. Cuma günü özelden bir profa gidecek.

Cok uzuldum canim yaa sanki.hep ilerleyen yaslarda olcak saniyor insan ama demek olabiliyormus ins ilerlemis durumda degildir bakalim prof ne dicek..

Canım kötü şeyler düşünmemeye çalışın.... Erkekler hastalık konusunda nasıldır hepimiz biliyoruz. O yüzden cumaya kadar idare et canımcım. İnşallah güzel haberler alırsınız.

Yaptım canım yaptım memnun oldu o da ,eşim de :)
Bugün uzun zamandan sonra, keremi parka çıkardım sonra uyuttum.
Şimdi de anneme geldik hava çok güzel ya dolaşıyoruz

Çok mantıklı..
İlbilgecim bu arada çok güzel ve gençsin bayıldım maşallah..
Teşekkür ederim canım, o senin güzelliğin.:16:minyon olmanın avantajı sanırım.

zamanında bende kıyafet yığdım. sonra kilo aldım uzun süre veremedim. aldıklarımı yeğenlerime verdim hatta evdekileride. şimdi zayıfladım ama neye yarar kıyafetler gitti. keşke vermeseydim diyorum.
Niye hemen verdin ki!!!!

Yine iyi dayanıyorsunuz ya. Hem hamilelik hem iş hemde bu sıpalar.... İşiniz zor valla. İnşallah rabbim sabrını verir de tamamlarsın canım 35 haftayı.

He valla bu temizlik olul kapanana kadar gider artık:) o zaman da taşınma işi olmazsa bi daha temizleyip kapatıp gideriz napalım.

Bizimki de bi tuhaf. Kadın gelir gelmez başlıyorum hemen:) sabah ggeç kaldık kahvaltı yaptıramadım. Öğlende yediremedim. Dayıyor çocuğa pastırmayı. Neyse birkaç gün diye sabrediyorum. Azcık yese doydu diyor. Bi tuhaflarrr.

Bende çok takıyordum yok cevizi yok eti yok sebzesi.... Yok şu kadar yemeli yok şu saatte yemeli bilmem ne.... Valla artık saldım. Saatler miktarlar ne yemesi gerektiği herşey esnekk... Ve böyle o da mutlu bende. Napalım ya eninde sonunda büyüyecek. Midesinde açlık hisseden çocuğu kim durdurabilir ya?

Bu arada senin şu örneğine bende katkıda bulunayım. Dün kahvaltıda pek bişi yemedi ıhlamurun içine ekmek doğradım onu yedi. Başka zamanlarda da kahvaltıda doymuyorsa 1 saat sonra falan annem sütün içine ekmek doğrayıp veriyor. Damak zevki hiç yok bence ama seviyor ben napim:) karnına bişiler gitsin de... Birde iki gün sonra kendileri yemeye başlayacak, yemek isteklerini kırmamak lazım.
Hahaaaa, kayseriliye çocuk baktırırsan ya pastırma yedirir ya sucuk.

Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey çıkmaz.

evet kreşe kesinlikle vercem. kv orda yedirmezler doğru düzgün diyor onada karşı çıkarsa bırakırım işi başka çaresi yok. gerginlik istemiyorum. çok yaşadık bu gerginliği hep anlaırdımya. kadın çok manyak bildiğin gibi değil. farklı yollardan bişeyler yapmaya çalışıyorum ama çıkışı yok. çok üzülüyorum. tarhanayla ömürmü geçer.
Senin kafan rahat olsa yediği içtiği gözüne o kadar batmaz. İnsan başka şeylere sinir olunca her şey rahatsız ediyor, sorun oluyor.senin kv de ilginçmiş. Birlikte yaşamanız çok kötü. Allah yardımcın olsun.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Efeciğimin burun tıkanıklığı ve akışının bol olduğu bir geceydi. Neyseki bu sefer cold mix olayına girdim hemen :) bugün de sarımsaklı kızılcık tarhanası içireceğim inşallah ki daha çabuk toparlasın. Burda meşhur bir "ilaç niyetine çorba"dır :)

İlbilgecim kuaför candırrrrrrrr :) ben de eğer perşembe günü sabahtan yazılı okumalarımı halledersem öğleden sonra bi kırık aldırma operasyonuna gidicem inşallahhhhhhhh.

Herkese güzel bir gün diliyorum.

günaydın canlar..
6.15te uyandı ayşecik. ikimiz de ayamadık, karşılıklı esniyoruz.
ama öğleden önce uyumaz küçük hanım.. :37:

bugün arkadaşla buluşacaktık, hastalanmış. erteledik.
herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.

hmm.. gençlerde böyle bi sıkıntı oluyor muymuş?:44:
işinin ehli bi görsün bakalım. elbette genç yaşta önleyici veya geciktirici tedaviler vardır.
az daha sabredin bacım..

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Efeciğimin burun tıkanıklığı ve akışının bol olduğu bir geceydi. Neyseki bu sefer cold mix olayına girdim hemen :) bugün de sarımsaklı kızılcık tarhanası içireceğim inşallah ki daha çabuk toparlasın. Burda meşhur bir "ilaç niyetine çorba"dır :)

İlbilgecim kuaför candırrrrrrrr :) ben de eğer perşembe günü sabahtan yazılı okumalarımı halledersem öğleden sonra bi kırık aldırma operasyonuna gidicem inşallahhhhhhhh.

Herkese güzel bir gün diliyorum.
kızılcık tarhanası? ilk kez duyuyorum.
şimdi netten baktım da, bildiğimiz tarhana gibi kızılcıkla yapılıyor.
inan resmine bakarken bile ağzımda kızılcığın ekşisini hissettim, yüzüm buruştu :30:
inş iyi gelir, şifa olur..

ilbilgemm, hadi şimdiden sıhhatler olsun :54:

Herkese günaydınnn....günümüz güzel geçsin inşallahh...
Canım kötü şeyler düşünmemeye çalışın.... Erkekler hastalık konusunda nasıldır hepimiz biliyoruz. O yüzden cumaya kadar idare et canımcım. İnşallah güzel haberler alırsınız.
Sağol bebişim, inşallahh. Konu üriner sistem olunca canı sıkılıyor işte insanın.
Cok uzuldum canim yaa sanki.hep ilerleyen yaslarda olcak saniyor insan ama demek olabiliyormus ins ilerlemis durumda degildir bakalim prof ne dicek..
Evet çok erken oldu, genetik olmasının da etkisi büyük sanırım. Bakalım cuma ne olacak?
Teşekkür ederim canım, o senin güzelliğin.:16:minyon olmanın avantajı sanırım.

Niye hemen verdin ki!!!!

Hahaaaa, kayseriliye çocuk baktırırsan ya pastırma yedirir ya sucuk.

Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey çıkmaz.

Pastırma olayına güldüm baya :9:

Ay sabah sabah sinirlerim bozuldu baya. Öğrencilerimden biri kız ve erkek başka öğrencim hakkında abuk subuk konuşmuş. Cinsellikle ilgili. Nerdenn öğreniyorlar böyle şeyleri ya? Uyuz oldum daha yaşı ne başı ne?

Ay sabah sabah sinirlerim bozuldu baya. Öğrencilerimden biri kız ve erkek başka öğrencim hakkında abuk subuk konuşmuş. Cinsellikle ilgili. Nerdenn öğreniyorlar böyle şeyleri ya? Uyuz oldum daha yaşı ne başı ne?

televizyon, interneeeet :50:

allah allah şimdiki kızlar erkeklerden beter:20:
inşallah ahlaklı çocuklar yetistiririz. hiç sevmiyorum bu muhabbetleri.
bu arada çok geçmiş olsun esine.

3 gündür evdeyken oğluş çok farklıydı; daha sakin... Bugün yine huysuz ve mızmıza moda girdi. Demekki ne kadar sık görse de hep dibinde istiyo bu veletler analarını.. Yok öyle bir dünya :) bu arada benim burnum durdu oğlumun başladı :/ boğazım da hala acıyo. Normal iyileşme süreci deyip hastalık konusunu kapatıyorum :))
geçmiş olsun pembe oğluşuna.senin iii olmana sevindim canım.
batuhan seçmez ama halaa ekmek zeytin hariç katı bişey yemez. köfte aslaa yemez çiyniyor ama yutmak istemiyor. nasıl alışır bilmiyorum az değil 18 aylık yemesi lazım çıldırıyorum bende. kv desen hiç umrunda değil altı aylık bebek gibi dayıyor tarhana ve muhallebiye. yemek konusunda çok sıkıntılıyım. çok tartıştım ama inanırmısınız meyveyi bile ana öğünden sayıyor. çocuğum aç yaaa aççç.
colucus Allah yardımcın olsun zor bidurum ben evlendiğim ilk zanalarda kv bana da aynısını yapmaya çalıştı ama ben geri püskürttümkadını.yinederaahat durmuyorkv.gelinin şanslısı kv ii olanıdır derlermiş.bebişin de doyuyordur muhakkak.oğlum da aç kalınca mızmızlanıyor.eşler çok önemli bu konularda.benim de eşim ailesiyle benim aramda kalınca ailesinden yana yana taraf alıyor.çok da zoruma gidiyor.ama pembenin de dediği gibi aşağı tükürsen sakal y. tükürsen bıyık misalı.rabbim ayrı evde huzurlu günler nsip etsin.

Yavas yavas nasil.baslicaksin sen tecrubelisin iki uc cocuklu ark.lar diger bebislerdeki tecrubeleri yazsaniza.bizde ilham alalim :) bende iyice agirlasmadan halletsem diyorum ama nasil ?? Busmai sen ne zmn baslicakisn ve diger hamislerrr
born canım ben de oğlana lazımlık aldım şu müzikli olanlardan lakin bir arkadaşımın ikinci bebeği olunca oğlu ile geri sarmışlar şimdi tekrardan bezliyor.bana dedi ki çok da uğraşma oğlum tam yapıyodu doğumdan önce.senin de emeklerin boşa gider diye.ben de arada kaldım doğrusunu istersen.

aryam eşine çok geçmiş olsun.erkekler hasta olunca nazlı da oluyorlar.sana kolay gelsin.inşallah kolaylıkla güzel sonuç alırsınız.
Herkese günaydın. Bugün 3 saat dersim var, okul çıkışında kuaföre gideceğim dip boyası için. :12::12:
şimdiden sıhhatler olsun canım:)ben de saçımı boyatmak istiyorum da gebe iken kullandığınız herhangi bir ürün oldu mu kızlar. bende beyazlar mevcut ve ben çok rahatsızım bu durumdan.
siz öğretmensiniz kızlar daha ii bilirsiniz ya bu nesil çok farklı di mi akılları hep bu konularda.çalıştığım semtte çok duyuyorum bu mevzuları.Allah size kolaylık versin...

günaydın canlar..
6.15te uyandı ayşecik. ikimiz de ayamadık, karşılıklı esniyoruz.
ama öğleden önce uyumaz küçük hanım.. :37:

bugün arkadaşla buluşacaktık, hastalanmış. erteledik.
herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.

hmm.. gençlerde böyle bi sıkıntı oluyor muymuş?:44:
işinin ehli bi görsün bakalım. elbette genç yaşta önleyici veya geciktirici tedaviler vardır.
az daha sabredin bacım..

kızılcık tarhanası? ilk kez duyuyorum.
şimdi netten baktım da, bildiğimiz tarhana gibi kızılcıkla yapılıyor.
inan resmine bakarken bile ağzımda kızılcığın ekşisini hissettim, yüzüm buruştu :30:
inş iyi gelir, şifa olur..

ilbilgemm, hadi şimdiden sıhhatler olsun :54:

Benli ekşi tatları sevmem ama sarımsaklı sarımsaklı çok güzel oluyo valla :)

Herkese günaydınnn....günümüz güzel geçsin inşallahh...
Sağol bebişim, inşallahh. Konu üriner sistem olunca canı sıkılıyor işte insanın.

Evet çok erken oldu, genetik olmasının da etkisi büyük sanırım. Bakalım cuma ne olacak?

Pastırma olayına güldüm baya :9:

Tıp çok ilerledi kız bişi olmaz; herşey düzelir inşallah.

Bi şekilde tvde görüyorlar veya etrafta duyuyorlar :( burda da küfür çok yaygındır :/

kızlar ilk kez çoklu alıntı yaptım.biraz karışmış artkın idare edin :1:
nfk canım sen daha emziriyon di mi.ablam önce sütten kesmişti oğlunu sonra da tuvalet eğitimi vermişti.öle daha rahat olur demişti bana.tabi sen daha ii bilirsin canım.naçizane bir örnek vereyim dedim:)

kızlar ilk kez çoklu alıntı yaptım.biraz karışmış artkın idare edin :1:
nfk canım sen daha emziriyon di mi.ablam önce sütten kesmişti oğlunu sonra da tuvalet eğitimi vermişti.öle daha rahat olur demişti bana.tabi sen daha ii bilirsin canım.naçizane bir örnek vereyim dedim:)

sağol canım benimm..
son hastalığından sonra alışkanlık oldu, karnı tok olduğu halde günde belki 6-7 kez yapışıyordu bana süt diye..
bi de memeden doymuyor, 10-15 dk memede duracak, ayrılmıyor. kavga dövüş bıraktırıyorum.
normalde yatmadan önce emziriyorum ayşeciği. ama son dört gündür bıraktım.
uyku rutini içindeki emzirmeyi yani. bu sefer yatağına yatmıyor. bizimle yatıyor.
sakinleyip mayışınca kendi yatağına koyuyorum. şuan belki bir kez emiyor gündüz.
sonra yavaş yavaş da geceyi kesicem.

Son düzenleme:
Baharcim.benimde en korktugum sey iste tam da egitimi verirken bebek dunyaya gelince herseyi basa sarmak o zaman cok kotu olur ama hic ogretmesem senye yaz da 3 yas cok gec olmaz mi napcam.bilemedim

Baharcim.benimde en korktugum sey iste tam da egitimi verirken bebek dunyaya gelince herseyi basa sarmak o zaman cok kotu olur ama hic ogretmesem senye yaz da 3 yas cok gec olmaz mi napcam.bilemedim

bana kalırsa şuan bebekte olumlu sinyaller yoksa,
kakasını söyleme, kirli bezden rahatsız olma gibi.. başlamamak daha iyi.
dediğin gibi onca uğraş çaba, bebek doğunca başa sarabilir.
yeğenim yeğenim hala bezli. bu yaz başlayacaklar tuvalet eğitimine, neredeyse 3 yaşında olacak yani.

ayşecik lazımlığın üstünde zoraki oturuyor..
tedirgin oluyor. bezi olmadığı için kendini rahat hissetmiyor sanıyorum. bazen kakasını haber veriyor.
hemen bezini açıp oturtuyorum. yok yapmıyor. kaldırıp bezini bağlıyorum. o şekilde gidip lazımlığa oturuyor yapıyor :37:
daha zamanı var belliki

Son düzenleme:
günaydınnnnn:3:

pempiş ilacın adını unuttuk yazarken comix miydi işe yaradı mı ?

aryam geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme herşeyin çaresi var artık allaha şükür :34:

Back
X