Yavas yavas nasil.baslicaksin sen tecrubelisin iki uc cocuklu ark.lar diger bebislerdeki tecrubeleri yazsaniza.bizde ilham alalim :) bende iyice agirlasmadan halletsem diyorum ama nasil ?? Busmai sen ne zmn baslicakisn ve diger hamislerrr
born canım ben de oğlana lazımlık aldım şu müzikli olanlardan lakin bir arkadaşımın ikinci bebeği olunca oğlu ile geri sarmışlar şimdi tekrardan bezliyor.bana dedi ki çok da uğraşma oğlum tam yapıyodu doğumdan önce.senin de emeklerin boşa gider diye.ben de arada kaldım doğrusunu istersen.
Bu arada eşim rahatsız kızlar ya:/ prostat iltihaplanması ve büyümesi varmış. Canım çok sıkıldı. Ailesinde varmış. Birde o iyice kötü kötü düşününce moralim bozuluyor. Neşeli olmaya üstünde durmamaya önemsiz gb davranmaya çalışıyorum. İlgisizmişim gb görünüyor heralde. Cuma günü özelden bir profa gidecek.
aryam eşine çok geçmiş olsun.erkekler hasta olunca nazlı da oluyorlar.sana kolay gelsin.inşallah kolaylıkla güzel sonuç alırsınız.
Herkese günaydın. Bugün 3 saat dersim var, okul çıkışında kuaföre gideceğim dip boyası için.

şimdiden sıhhatler olsun canım:)ben de saçımı boyatmak istiyorum da gebe iken kullandığınız herhangi bir ürün oldu mu kızlar. bende beyazlar mevcut ve ben çok rahatsızım bu durumdan.
Ay sabah sabah sinirlerim bozuldu baya. Öğrencilerimden biri kız ve erkek başka öğrencim hakkında abuk subuk konuşmuş. Cinsellikle ilgili. Nerdenn öğreniyorlar böyle şeyleri ya? Uyuz oldum daha yaşı ne başı ne?
siz öğretmensiniz kızlar daha ii bilirsiniz ya bu nesil çok farklı di mi akılları hep bu konularda.çalıştığım semtte çok duyuyorum bu mevzuları.Allah size kolaylık versin...