Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

cok sevindimm senin adina borncum..biliyomusun ben dahil bana kadar olacak dogumlarda erkek benden 15 gun sonra dogum yapacak seninle birlikte 3 kisininde kizi olacak:)demistim sana ama dimi kiz dir ondan emin olamadi doktorun diye..erkek te pat diye soyluyorlar ama kizda acaba goremedik mi diye tereddut ediyorlar sanirim..hadi hayirlisi..baska cinsiyeti ogrenmeyen kalmadi galiba yeni hamislerden

Cok saol canim Allah razi olsun hayirli evlat olsunlar ins yanilmiyodur doktor ama on dk.kadar.inceledi sanmiyorun artik emin olmak istemis olabilirler dedigin gb :)

Bornnnnnn hayırlı olsun canım :) Allah gönlüne göre verdi. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah sen ve tüm hamileler :)

Canimm bu gittigim kendi doktorum degil ama kadin tam 10 dakika sabirla.uygun pozisyonu almasini bekledi once.eliyle sakladi falan goremedi baya bekledi salladi bisiler yapti :) derin bi sessizlikten sonra kiz dedi biz de cok sevindim ay sonu kendi doktoruma da randevum var sanirim o zmn daha net olur ama boylr dedi valla :)

Bana 12.haftada erkeğe; 14.haftada kıza benziyor demişti.
16 da kesin öğrendik erkek olduğunu.

Hadi hayırlısı olsun inşallah

sütle muhallebi , sütlaç filan yapsan yemiyormu?

bizimki yoğurdu yemekle birlikte yiyor.yemek haricinde içine

sevdiği meyveleride katsamda yemiyor.biberonlada ayran veriyorum.

seninki biberon hiç almadımı?
canım yaa zaten her sabah kalktığında ve yatarken muhallebi yiyor. zavallım ek gıdaya geçtiğinden beri muhallebi yiyor. sütlaç yemez pirinçten dolayı. batuhan yoğurdu yemeklede yer sade de yer her türlü yerde yedirecek adam lazım. ayran güzel fikir hiç denemedim. denesem içermi acaba haftada bir gün. çünki onuda içirmez.

Hayır canım boludayım.
Oğluş üç aylıkken çalışmaya başladığım için mecbur biberon aldı. Şimdi de 1 biberon içiyo ben yokken. Valla bırakınca süte de alıştırmayın diyolar geceleri bilmiyom napıcaz :/

Oooooo aman sabahlar olmasınnnnn :)
haa evett. unutmuşum. öyle gibi geldi.

Eki Görüntüle 1058169

Ay kakaolu ıslak kek üzerine hindistan cevizli karışım fikri... Cocostar kurabiyevari. Deneyen var mı yaa? Kulağa çok hoş geliyor.:56:
Haftasonu misafir alacağım bunu da yapsam mı ki?
yaaaaah bu tatlı çok güzel görünüyor tarifini nerden bulabilirim. çok yutkundumda.

Önce Pamire üzüldüm.. şimdi de Kars'taki 9 yaşındaki zavallı çocuk.. Allahım ,bu sapıklara adam gibi ceza verilsin artık ne olur.. İnsanlar parçalayarak öldürsün o şerefsizleri
off hemde nasıl üzüldüm. çok çook sabır ailesine yaaa. biz bukadar üzüldük ya ailesi...

Bizimki de pipetle yaşıyor diyebilirim. Su için zaten pipetli suluğu kullanıyoruz, onun dışında da sütü özellikle pipetle içiyor.

keki deneyeceğim sanırım ya, çok cazip geldi bana:56:

Şalgamı normalde sevmem, içemem. Eşim küçük bi şişeyle almış getirmiş ama markasına da hiç bakmadım anlamadığım için dikkat etmedim ama zaten şalgam tadı yok gb bişeydi. Yada salataya yakıştığı için o tadı ben almadım. Senin şalgam özel gelecekse onun tadı başka olur tabiiiiii:7:
ooo maaşallah negüzel.

açamadıııımm.

Nfkcim hafizana hayranim vallahi bugun 1.30da ins ogrenebiliriz hayirlisiyla dualarinizi bekliyorum ben eve gelince hemen yazicam zaten cook heyecanliyim cook
ayyy çok merak ettim sonuç ne kızmı erkekmi..

herkese günaydın hayırlı sabahlar
:3:

born senden heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz canım çamlıcadaki yere geleceksin sanırım
bende ayşe hanıma gitmiştim çok tatlı bir bayan kapalı çıtı pıtı eli çok hafif genelde
kadınlar hor davranırya bunda o yoktu ama ben normal doğum düşünüyordum ee çamlıcada bize
ters diye daha yakın bir hastane seçmek zorunda kalmıştık hoş kızım dönmeyince sezeryan oldum ama
genede gidilebilir bir doktor :34:

nfk canım kayınvalidenle allah muhabbetinizi arttırsın bazen aynı gün çok sık görüştüğümüz olabiliyor
ama en güzeli hafta da 1 gün görüşmek sanırım balık yemişsiniz afiyet olsun bende bu ara alayım da
kaynımları falan çağırayım diyorum eltim balık yapamıyor elini süremiyor kayınvalidemler falanda gelir
ama ev kokacak yaa:25:

pembiş
canım senin kocan damı matematik öğretmeni :44:

aryam bende çok güzel duruyor bencede dene ve lezzeti bize bildir :34:

colıcos canım yaa kayınvalıdenin bu yemek konularında daha dikkatli olması gerekirken farklı bir tavır sergiliyor
burdan zaten ters olduğu belli allah kolaylık versin yani normalde torununu senden daha fazla düşünür olması lazım :19:

busmai canım seçimlerini çok beğendim allah bir güzel taşınmanızı ve keyfini sürmenizi nasip etsin inşallah
eşya almama konusundada hak veriyorum canım israfa gerek yok :34:

pamuk helva canım yaa özletiyorsun kendini ama haklısında valla zor işin derslerinde de allah kolaylıklar versin:34:

ilbilgehatun
ne güzel sende süte alıştırabilmişsin bizimkide öyle arada belki sek in günlük çilekli ve muzlu sütü var
çok nadir içiyor ama ayranı su gibi içiyor ayrancı bizim kız ayran içtiği içinde bende sütü pek zorlamıyorum
emiyorda emmeyi bırakınca bakarız:34:
sözde bende daha iyi bakıyor ve yetiştiriyor canım. dikkat etmesi gereken okadar çok şey varki ben hepsini yazmıyorum. yazsam kesin çok sinir olursunuz. ençok takıldığım konu bu olduğu için üzerinde daha çok duruyorum. işi bıraksam bir türlü bırakmasam daha kötü bir türlü. idare ediyorum ama sonu ne olacak... çocuğu hasta etmesinde.

pazartesi günkü toplantı geç bitti devlet meseleleride katılınca toplantıya sebepsiz yere uzuyor sinir oluyorum:20:
salı günüde toplantıda alınan kararların uygulanması falan filan derken baya yoruldum akşam eve gittim bir banyo yapayım
dedim melisa bu aralar beni gördükten sonra yapışıyor bana babasına bıraktım sen dedim ilgilen ben banyoya giriyorum gömleğimi tam çıkaracağım melisa
ağlama sesi anne gitti diye kapıya koştu bende peşinden kızım ben burdayım diye :43: neyseki bir şekil oyaladık girdim
sonrasında gönlünü aldım kızımın oyunlar oynadık :16:
onu yatırdım normalde bende onla yatarım dedim kendime zaman ayıramıyorum kaç gündür şöyle birşeyler yapayım eşimde uyuya kaldı ı bende film izledim geç yattım sabahda dolayısla bakıcının telefonuna uyandık:37:

kadın gelmiş 10 dakka olmuş çalmış kapıyı duymamışız halbuki anahtarı var ama sağolsun o konularda baya dikkatli içeri girmez en son duydum telefonuda açtık apar topar hazırlanıp çıktık hayırlı bir gün olsun inşallah :34:
oyyy yerim ben onuuu.

yarın a101 e bu alfabe öğretici alfabeden gelecekmiş
her harfe özel şarkı nesne falan konuşuyormuş baya belki hoşlarına gider aklınızda bulunsun :34:
Eki Görüntüle 1058791
çokk güzelmiş. bende bir bakayım a101 e

Borntobemother kaçıncı haftaya geldin bu sefer cinsiyet görünür heralde

Şekerportakalı ,Ecrin08 teşekkür ederim inşallah hayal ettiğim gibi olur, mutfak önemli evin hanımı için:)

Koyamıyorum linki ,Pamukhelvacım

google a "Bebeğimin güncesi Çocukla gidilebilir yerler" yazarsan çıkar

Ha ,Bu arada pankek tarifi de vardı sitede, denedim ve çok güzel oldu. Kerem de beğendi. Hem tam buğday unu hem yulaf ezmesi var ,çok besleyici. Ayrıca içine atılan bir tutam tarçın da çok güzel lezzet verdi.
google'a "Bebeğimin güncesi, yulaf ezmeli ve tarçınlı pankek" yazın.

Birkaç gündür düşünüyorum da harıl harıl Kereme yemek hazırlamakla uğraşıyorum ve keyif alıyorum ama bayağı zamanımı alıyor... Hergün ne yapıyorum diye baktım da kreş menüsü mübarek:27: size de fikir olsun..
Mesela
1-evvelki gün;
kahvaltıda menemenli yumurta, patates kızartması,portakal suyu
öğlen etli bezelye, bulgur pilavı, ayran.
arada havuçlu elmalı kek.
akşam sütlü muhallebi ve meyve

2-dün sabah;
kahvaltıda; mısır unlu kuymak ve taze sıkılmış portakal suyu.
Öğlen; kurufasulye-pilav ve erik kompostosu.
akşam; şehriyeli tavuksuyu çorba ve cacık.
yatmadan önce; süt ve armut.

3-Bugün;
kahvaltıda; tam buğday unlu pankek ve 1 bardak süt
Öğlen; domatesli et kızartma- spaghetti , yoğurt

akşama Allah kerim, anneme gitmeyi düşünüyorum:9:

Ben bunları hazırlıyorum ama; bazısını çok yiyor ,bazısını az yiyor. Önemli olan, her şeyden tatması. az da olsa.. Hergün böyle dolu dolu olmuyor menümüz ama çoğu zaman uğraşıyorum olması için.
buradada böyle menüsü olan kreş varmıdır ki bu listeyi kv gözüne sokmak lazım.

kızlar bugunde benim tablet sarz almadı. halada ekran karanlık. elektronik esyalarimiz teker teker hakkın rahmetine kavuşuyor.
colicos ve pembis tesekkur ederim. Artık buraya bile raziyim ev sahibinden henüz haber yok.

Borntobemother kaçıncı haftaya geldin bu sefer cinsiyet görünür heralde

Şekerportakalı ,Ecrin08 teşekkür ederim inşallah hayal ettiğim gibi olur, mutfak önemli evin hanımı için:)

Koyamıyorum linki ,Pamukhelvacım

google a "Bebeğimin güncesi Çocukla gidilebilir yerler" yazarsan çıkar

Ha ,Bu arada pankek tarifi de vardı sitede, denedim ve çok güzel oldu. Kerem de beğendi. Hem tam buğday unu hem yulaf ezmesi var ,çok besleyici. Ayrıca içine atılan bir tutam tarçın da çok güzel lezzet verdi.
google'a "Bebeğimin güncesi, yulaf ezmeli ve tarçınlı pankek" yazın.

Birkaç gündür düşünüyorum da harıl harıl Kereme yemek hazırlamakla uğraşıyorum ve keyif alıyorum ama bayağı zamanımı alıyor... Hergün ne yapıyorum diye baktım da kreş menüsü mübarek:27: size de fikir olsun..
Mesela
1-evvelki gün;
kahvaltıda menemenli yumurta, patates kızartması,portakal suyu
öğlen etli bezelye, bulgur pilavı, ayran.
arada havuçlu elmalı kek.
akşam sütlü muhallebi ve meyve

2-dün sabah;
kahvaltıda; mısır unlu kuymak ve taze sıkılmış portakal suyu.
Öğlen; kurufasulye-pilav ve erik kompostosu.
akşam; şehriyeli tavuksuyu çorba ve cacık.
yatmadan önce; süt ve armut.

3-Bugün;
kahvaltıda; tam buğday unlu pankek ve 1 bardak süt
Öğlen; domatesli et kızartma- spaghetti , yoğurt

akşama Allah kerim, anneme gitmeyi düşünüyorum:9:

Ben bunları hazırlıyorum ama; bazısını çok yiyor ,bazısını az yiyor. Önemli olan, her şeyden tatması. az da olsa.. Hergün böyle dolu dolu olmuyor menümüz ama çoğu zaman uğraşıyorum olması için.
menu super. bizde krep pankek haftasonu yapılır. sadece tek tavsiyem aksamlari armut verme gece karni ağrir :nazar::nazar: nazarlarimiz degmesin sana

canım yaa zaten her sabah kalktığında ve yatarken muhallebi yiyor. zavallım ek gıdaya geçtiğinden beri muhallebi yiyor. sütlaç yemez pirinçten dolayı. batuhan yoğurdu yemeklede yer sade de yer her türlü yerde yedirecek adam lazım. ayran güzel fikir hiç denemedim. denesem içermi acaba haftada bir gün. çünki onuda içirmez.

haa evett. unutmuşum. öyle gibi geldi.

yaaaaah bu tatlı çok güzel görünüyor tarifini nerden bulabilirim. çok yutkundumda.
Ay canım benim henüz denemedim bende. Ama google den cocostar kek yazınca çıkıyor aklına yatan bir tarifi deneyebilirsin:34:

Bornnnnn gözün aydın canımmm:64:çok sevindim yaa, inşallah herşey istedğin gb olur:16: Rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:nazar:

Bu arada busmai valla hem sana:nazar: Hem kereme :nazar:
Bizimki hep aynı şeylerin etrafında dönüp duruyor, hem benden kaynaklı hem farklı tadlara açık değil ya:37: Bir iki değişik bişiler yapıyorum bakıyorum yemiyor, benimde şevkim kırılıyor uğraşmıyorum valla. Pilav çeşitleri çorba çeşitleri ve makarna çeşitleri arasında dönüp duruyor. Arada başka şeylerin tadına da bakıyor ama pek devamı gelmiyorr:50: Bu arada ben ilk ek gıdaya geçerken vermiştim muhallebiyi sonra hiç yapmadım bi ara yapayım da yesin çocuk bari:51:

masalla busmai, resmen monu yapiyorsun kereme :31:

Ben aysecige ozel hicbirsey yapmiyorum desem yalan olmaz. Ayda bir 2-3 kase sutlac yapiyorum, o.
Makarna pilav da ayni, ayda bir iki kez pisiyor evde. Kizartma da yapmiyorum, annemde yiyor karsilasirsa.
Ama her gun corba iciyor. Daha cok balik ve et agirlikli (kurban eti, nadiren de kuzu eti aliyoruz) ve dolma, sebze yiyor bizimki. Kurubaklagili pek yemez. (Barbunya istisna :1:)
Aksam yemeginde de bizim gibi sulu yemek yiyor.

masalla busmai, resmen monu yapiyorsun kereme :31:

Ben aysecige ozel hicbirsey yapmiyorum desem yalan olmaz. Ayda bir 2-3 kase sutlac yapiyorum, o.
Makarna pilav da ayni, ayda bir iki kez pisiyor evde. Kizartma da yapmiyorum, annemde yiyor karsilasirsa.
Ama her gun corba iciyor. Daha cok balik ve et agirlikli (kurban eti, nadiren de kuzu eti aliyoruz) ve dolma, sebze yiyor bizimki. Kurubaklagili pek yemez. (Barbunya istisna :1:)
Aksam yemeginde de bizim gibi sulu yemek yiyor.

Ben de ona ayrı olarak yapmıyorum zaten biz de bunları yiyoruz :) sadece daha besleyici şeyler olsun diye uğraşıyorum. Keremden önce dışardan çok yerdik
Bu arada busmai valla hem sana:nazar: Hem kereme :nazar:
Bizimki hep aynı şeylerin etrafında dönüp duruyor, hem benden kaynaklı hem farklı tadlara açık değil ya:37: Bir iki değişik bişiler yapıyorum bakıyorum yemiyor, benimde şevkim kırılıyor uğraşmıyorum valla. Pilav çeşitleri çorba çeşitleri ve makarna çeşitleri arasında dönüp duruyor. Arada başka şeylerin tadına da bakıyor ama pek devamı gelmiyorr:50: Bu arada ben ilk ek gıdaya geçerken vermiştim muhallebiyi sonra hiç yapmadım bi ara yapayım da yesin çocuk bari:51:
Evet ben de bayadır yapmıyordum muhallebi
menu super. bizde krep pankek haftasonu yapılır. sadece tek tavsiyem aksamlari armut verme gece karni ağrir :nazar::nazar: nazarlarimiz degmesin sana
Bilmem ki yiyo valla :) sağol canım
buradada böyle menüsü olan kreş varmıdır ki bu listeyi kv gözüne sokmak lazım.

Bence sen bunları hazırlayıp bıraksan mecburen yedirecek

Back
X