slm kızlar nasılsınız baya oldu giremedim.ayın1ile 15 i arası zülüm ya fatura işi baya sıkıcıydı. çok şükür rahatladım.yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim

.cümleten iiolduğunuzu okudum genel olarak.sıkıntıda olanlara Allah yardım etsin.
born canım gözün aydın çok sev,nd,m senin adına.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah:))bu arada ben de gebeliğimin o haftalarında çok sinirliydim eşimle çok kavga ettim.hatta oğluma bi tane tokat da atmıştım.ömrüm boyunca asla unutmayacağım o anı.sanırım hormonların etkisi.şuan iyiyim ama.çok şükür geçti.
busmai SON trımestıra girmişsiniz canım maşallah zaman çabuk geçiyor.mutfağım lila mor canım.benim perdemde yeşil de var.tonlarına uygun.ama seçtiğin remkler çok güzelmiş.halımda yaşil var uyumu tamamlıyor.görenler beğeniyor.
nfk canım nasılsın? ehliyet alma girişimini canıgönülden tebrik ediyorum.çok haklısın canım.benim ki de arabayı vermiyor canim.ayrıca almama da izin vermiyor.bakalım ben de doğumdan sonra bastıracam.
pembe ya maşallah kaç çocuk niyetine efeyi büyütüyorsun bilmiyorum ama.sabrına hayranım.efe sana çok ii evlat olur inşallah.hak ediyorsun.burdakitüm anneler iievladı hak ediyor.colicusun dediği gibi çok ii siniz.
colıcus canım eşin iş bulmnuş gözün aydın.inşallah o kv den bir an evvel kurtulursun.o nasıl bişi ya okurken tepem attı vallahi billahiparalarım ben öyle kv yi.sabrına maşallah.
pamuk helvacım kuzularına geçmiş olsun.ders çalışıyromuşsun Allah kolaylık versin.ya bu topiğn anneleri maşallah çok çalışkan.ben de tezsiz yüksek lisansa başlamayı düşünüyordum bana güç verdin bacım:
elifnaz çanta mevzuunu halletme tekniği çok benimsedim

.annelik işte kendine almam evladıma alırım.kızına pantolon almışın hayırlı olsun.gülegüle giysin kuzu.
ecrin canım ben hiç ilk günleri düşünmüyorum.birbirleriyle boğuşup yorulup uyuya kalacakalrı zamnı hayal ediyorum.kızlar yalnız yanlış anlamayın da ben oğlumu önce kendimle uyutuyorum sonra yatağa alıyorum çok etkili oluyor.annemlere bıraktığım gün hiç uyumuyor.ecrin haklı bi deneyin isterseniz tabi.
ilbilgecim nasılsın canım hayat nasıl gidiyor.soramadığım mevzular varsa afoluna kardeşler.