Sultan kebabını eşim pek beğenmedi. Bence dena değildi. Ben de ilk kez yedim. İç harcı kuşbaşı et, havuç, bezelye, patates falan. Onu yufkaya koyuyorsun. Üzerine beşamal sos ve kaşar. İnternette görmüştüm. Yemesi biraz zor ama değişik. Klasik yemeklerden sıkıldım bu sıralar.Sultan kebabı nasıl bişi????
Akşam oğluşumla dışarı çıktık. Hava serindi ama bana yürüyüş olsun istedim. Kova kürek takımı aldık. Migrostan da büyük kürek ve tırmık aldık. Artık kum eşelesin dursun bahçede :)
Kocam şu ara yine sinirlerimi zıplatıyo. Sürekli bir öf püf hali. Tabiki çok yoruluyo ama ben de armut toplamıyorum yani. Ben yansıtmadığım için onun yansıtması beni sinir ediyo işte... Bi de akşam kalkmış bana yine "sen çocuğa uymayacaksın; çocuk sana uyacak" diyo. Yani gideceğimiz yerleri ve vakitleri seçerken large olmamamdan yakınıyo. Ben de "valla sen şu çocukla dışarda bir saat geçir sonra konuşalım bu durumu" deyip kapattım.
Herkese iyi geceler diler öperim :)
Kova, kürek parkta çok işe yarıyor ama bazen kavga nedeni olabiliyor.
O ohhhh pohhhhh hali bu sıralar benim eşimde de mevcut. Bahar hali deyip hiç üzerinde durmuyorum. Valla onlar kadar biz de yoruluyoruz.