Tahlil sonuçlarım çok şükür iyi çıktı. İnsülin direncim yokmuş çok şükür. Bol spor önerdi. İki gündür diyetin anasını ağlattım artık yarın başlarım inşallah. Ama sporu napıcam bilmem :/
temiz çıkmasına sevindim valla sende nfknın grubuna katıl daha gaza gelir insan ama bu havalarda hakkat ne spor ne diyet yapası gelmez insanın...
biz doktorda cok sinirlendik özellikle eşim mesaisi 10da başlamasına ragmen cok geç geldi hadi bekle bekleee sonra muayene ücreti odememize ve bize kendisi bugün için gelin demesine ragmen gecen hafta detaylıya girdin zaten hersey normal deyip bebege bakmadan yollamaya kalktı çok sinir oldm o kdr bekledik 3 saniye sürmedi bende hayır muayene olmak istiyorum dedim zorla baktırdım büyümüş bebiş geriden gelme durumu da yokmus aklımda olan tüm soruları da sordum ama cok canım sıkıldı bu saatten sonra doktor aramak istemiyorum ama bilmiyorum işte şeker yüklemesini bile söylemedi herseyi ben takip etmeye calısıyorum
neyse sonrasında balık yemeye gittik yasiri de bırakmıstık babanneye dogumgunumde gittiğimiz yerde bin pişman olduk başbaşa yemek yemek iyi geldi sonraaa elektrikli salıncaklar varmıs ben yasirde almamıstım bunda almayı dusunuyorum kullananınız olmusmuydu memnun kaldınız mı
yarın anane yolcusuyuz yegenimin yılsonu gösterısı var ablamın dogumuna az kaldı bu son gidişimiz olur sanırım sonra da bebiş görmeye günübirlik gider daha da gidemeyiz hem orası kalabalıklascak hem de ben agırlasıcam...
bu arada bu yaz tatile gidemiyoruz diye bikaçgünlük ist yakınında biyerlere gidicez dönmeden bakalım döndüğümüzde yazarım inş..