- Emoji Skoru
- 153
- Puanlar
- 113
Bu ara herşeyden korkuyor ya üst kattan ses geliyor, bizimki korkuyorum diye ağlamaya başlıyor, bi tuhaf. Dışarda rüzgar çıkıyor çok korkuyorum diyip eve getiriyor bizi. Sizlerde de var mı böyle bişii?? O cadı kız gidiyor birden. Yanında olmak istiyorum bende://Sinirini bozma kuşummmm. Belki de sıran gelmiştir bileakşam selfie çekinmeyi unutmayın haaaa; ig özelden yollarsın
![]()
Bence en zor zamanındayız bu veletlerin; aydınlığa çıkmamız yakındırdirenaryammm
![]()
Bu gece evet bende düşünmemeye çalışacağım ne yapalım bala gelen çekilirr://oh oh, icim ferahladi biraz. Ben de 38-39 giyiyom cunku
Bu anlattiklarindan sonra seni topigin internetten alisveris gurusu ilan ediyorum yavrum
Bu cok yakin bi arkadas heralde. Bu kadar yogun hazirlandigina gore. Yada uzun zamandir boyle bi sosyal aktivite olmadigi icin onemli oldu. Bu kadar hazirlandin madem senin de fotonu istiyooooooz!Bu arada ins firsat olur da esinle dans edersiniz
![]()
Aryaya aklin takilmasin bu gece. Babaannesi dedesi bi guzel bakarlar kizceye
Eşimin çok yakın arkadaşlarından. Dubaiye taşındı arkadaşı. Gelin de fastan. Merak ediyorum baya gelini valla. Yeni geldi türkiyeye. Ve de haklısın uzun zamandır böyle özel günler olmuyordu onun da etkisi var. Topuzdayım şuan, bakalım, inş güzel bişi çıkar ortayaa:///