Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Dün temizliğe adadim kendimi. Bugün tembel gunumdeyim. yayilacagim şu çocuklar rahat verse. hacıya gidecek bir arkadaşımız var. gitmeden hediye vermek gerekiyormu:confused: hic anlamam boyle seylerden

nfk üzüldüm ayşecige. sandaleti bende corapsiz giydiriyirum. belki ayaklari büyüdü sıkmış olabilir.
kan tahlilini uyusturucudan dolayı falan mi yapıyorlar acaba diyelim ki hasta çıktın vermeyeceklermi ehliyeti:KK53:
bir hafta on gündür giydirmemiştim. belki o arada büyüdü bilemiyorum. :eek:

tahlil dediğim, kan grubunu belirlemek. eskiden kan grubu kartı vardı ya onun gibi bi şey.
ehliyetteki kan grubu hanesine yazmak için resmi bi belge istiyorlar.
sonuçta elimdeki kağıt iki sene önce hastaneden alınmış bir belge ama yenisini istiyorlar
belki iki sene içinde kan grubum değişmiştir falan :KK45:

Kızlarrrrr biz eve geldikkkkkkk. Valizler vs bitsin döncem ben size. Ama düğün süperdiiiiiiii :KK66: :D
hoşgeldiiin. home sweet home.
valizler bittikten sonra bize döneceksen, buraya yazman
haftaortasını bulur :KK45:
Dün temizliğe adadim kendimi. Bugün tembel gunumdeyim. yayilacagim şu çocuklar rahat verse. hacıya gidecek bir arkadaşımız var. gitmeden hediye vermek gerekiyormu:confused: hic anlamam boyle seylerden
bendensiiiin :KK48: ben de bir gün full iş yapıp bir hafta yatanlardanım. :KK45:
hakkındır bacım. ama 3 bebeyle nasıl yatılır onu bilmiyom :KK53:

hacca gidenlere iç çamaşırı (atlet falan), çorap, mendil, namaz takkesi, küçük havlular
ve eşarp gibi şeyler hediye ediliyor sanırım.
anneme bunlar hediyeler gelmişti. sen cantada taşınabilecek ufak boy bir Kur'an-ı Kerim ve dua kitabı,
tesbihmatik, küçük bir kolonya, yelpaze, ince hafif bir seccade gibi şeyler alabilirsin.
bunlar hem işe yarar, hem de seni hatırlatır, sevabından da pay alırsın :)

Son düzenleme:
aa?! ne zorluklarla açmıştın bi de, yazık oldu :KK45:
ben olsam söylemezdim, zararsız bi şey sonuçta face gibi de değil.. sağlık olsun..

ehliyet için kan grubu kağıdı lazımmış. doğumda hastaneden aldığım bi labratuvar sonucu var ama
yeni tarihli ve dr tasdikli olacakmış. prosedür bürokrasi bıktık yani:KK47:

neyse sağlık ocağına gidip kan verdim, yarın çıkacakmış.
ordan da parka geldik. ayşecik yolda mız mız mız. başım şişti.
derdi ne anlamıyorum, memnun olmuyor bir türlü.
parka geldik adam akıllı ağlıyor, susmuyor. bunun bi derdi var dedim.
ne istiyorsun, şuraya mı gidelim, bunu mu alalım?

oran mı acıyor, buran mı uf oldu? ayakkabılarını çıkardımki iki ayağının da derisi sıyrılmış. :cry:
salak sandaletler! daha önce de hep çorapsız giydirmiştim oysa..
mübarek çocuk dakikalarca ağladı da ayağım acıyor demedi.. neyse parktan kucakta döndük..
Kıyamam kuzucuğa , geçmiş olsun ...
O da bilemedi belki o an neresinin acıdığını ..
Işlemler başlamış, sahalara çıkman yakındır insallah (;
Eşime diyorum ehliyeti alınca kısa mesafelere ben sürücem haberin olsun (; şimdi çıktık çıktık, alıp cüzdana koyarsam ebedi cesaret edemem bi daha ben );

Busmai. Anneciğin ne güzel cesaret vermiş, erkeklere kalsa oooo, ondan sonra bi yere gidileceği zaman işinden kalmak istemez , e napalım ölelim mi yani
colicos her şey eşe denmez:KK45: aslinda gercekten zararsiz. sonucta foto eklemek sana kalmis.
Aynen ya, benim eşim de bilmez ne ig mi , ne buraya takıldığımı,
Sonuçta kötü birşey yapmıyorum , o da tüm gün pc başında .. E mailler , whatsApp lar...

Dün gece rüyamda , başka birisi annemden beni istemeye geliyordu :KK48:
Ayy nasıl bi sıkıntıya uyandım , ben evliyim sen kimsin diye, eşim de gelip adamı görüyordu :KK43: Ay çok kötüydü Allah hayırlara çıkartsın, uyumadan evvel burada eşini aldatan kadının konusunu okumuştum o kaldı aklımda galiba

pamuk helva, hoşgeldiniz canım. bizde kurban bayramında pazat yerine pazartesi dönelim diyoruz. izmitten sonrası çekilmiyor. bayram donuslerinde. sizdede millet artık okullar açıldığı için geri dönüş yaptı demek ki. yoksa niye bukadar kalabalık olsun.
okul malzemelerini annemlere gidince aldık. orda alışveriş bizim için daha kolay oluyur. darısı size kirtasiye alışverişi gerçekten en zevkli alışveriş. Ayrıca tozzy varya oyuncakci. biz ilk oraya girdik. içi celik suluklar orda 46 liraydi biz 36 liraya aldık haberin olsun. baya fiat farki var.

pamuk helva, hoşgeldiniz canım. bizde kurban bayramında pazat yerine pazartesi dönelim diyoruz. izmitten sonrası çekilmiyor. bayram donuslerinde. sizdede millet artık okullar açıldığı için geri dönüş yaptı demek ki. yoksa niye bukadar kalabalık olsun.
okul malzemelerini annemlere gidince aldık. orda alışveriş bizim için daha kolay oluyur. darısı size kirtasiye alışverişi gerçekten en zevkli alışveriş. Ayrıca tozzy varya oyuncakci. biz ilk oraya girdik. içi celik suluklar orda 46 liraydi biz 36 liraya aldık haberin olsun. baya fiat farki var.
Evet kesinlikle bayramlarda tatil bitip millet evine yerleşince dönmek lazım , yoksa kilometrelerce uzanan kuyruklarda sefil oluyor insanlar, biz bu Bayram uçakla gidicez Allah'tan ..
Tozzy aklımda olsun sağol canım,
ben de Çelik mataralardan istiyorum plastiğe göre daha sağlıklı ama bizim cadı plastik istiyor illa ki, bakalım alırken kaldırabilir miyim (;
Şimdi babayı okula gönderdik, kırtasiye listesini getirsin de kuzuluğa gitmeden etiketleyip kaplama işlerini bitireyim

nfk Sağol annemlerde öyle şeyler götürüyordu. seccade, tesbih falan alabilirim.

Kıyamam kuzucuğa , geçmiş olsun ...
O da bilemedi belki o an neresinin acıdığını ..
Işlemler başlamış, sahalara çıkman yakındır insallah (;
Eşime diyorum ehliyeti alınca kısa mesafelere ben sürücem haberin olsun (; şimdi çıktık çıktık, alıp cüzdana koyarsam ebedi cesaret edemem bi daha ben );

Busmai. Anneciğin ne güzel cesaret vermiş, erkeklere kalsa oooo, ondan sonra bi yere gidileceği zaman işinden kalmak istemez , e napalım ölelim mi yani

Aynen ya, benim eşim de bilmez ne ig mi , ne buraya takıldığımı,
Sonuçta kötü birşey yapmıyorum , o da tüm gün pc başında .. E mailler , whatsApp lar...

Dün gece rüyamda , başka birisi annemden beni istemeye geliyordu :KK48:
Ayy nasıl bi sıkıntıya uyandım , ben evliyim sen kimsin diye, eşim de gelip adamı görüyordu :KK43: Ay çok kötüydü Allah hayırlara çıkartsın, uyumadan evvel burada eşini aldatan kadının konusunu okumuştum o kaldı aklımda galiba
aynı düşüncedeyim bacım. üstünden zaman geçirmemeli.
benim bir arkadaş ciddi olmayan bi kaza yapmış. ertesi gün yine bindim arabaya sürdüm.
eğer bi es verseydim, korksaydım asla devam edemezdim diyor..

o başkasıyla evli olma rüyaları ben de görüyorum. acaba neden?:110:
hatta geçen gün rüyamda başka biriyle evlendirecekler beni. durun, ben zaten evliyim.
kocam var çocuğum var diyorum. Allahım ne sıkıntı çektim..

eşim uyandırdı. az önce rüyamda böyle böyle gördüm dedim.
bu surat, bi tavır.. :KK47: bana niye anlatıyorsun dedi, çekti gitti adam..

aa?! ne zorluklarla açmıştın bi de, yazık oldu :KK45:
ben olsam söylemezdim, zararsız bi şey sonuçta face gibi de değil.. sağlık olsun..

ehliyet için kan grubu kağıdı lazımmış. doğumda hastaneden aldığım bi labratuvar sonucu var ama
yeni tarihli ve dr tasdikli olacakmış. prosedür bürokrasi bıktık yani:KK47:

neyse sağlık ocağına gidip kan verdim, yarın çıkacakmış.
ordan da parka geldik. ayşecik yolda mız mız mız. başım şişti.
derdi ne anlamıyorum, memnun olmuyor bir türlü.
parka geldik adam akıllı ağlıyor, susmuyor. bunun bi derdi var dedim.
ne istiyorsun, şuraya mı gidelim, bunu mu alalım?

oran mı acıyor, buran mı uf oldu? ayakkabılarını çıkardımki iki ayağının da derisi sıyrılmış. :cry:
salak sandaletler! daha önce de hep çorapsız giydirmiştim oysa..
mübarek çocuk dakikalarca ağladı da ayağım acıyor demedi.. neyse parktan kucakta döndük..
Canım bişey saklayamıyorum ben. kendi kendiime huzursuz oluyorum zarar vermeyeceğini bilsemde. alacağım cevap belliydi ama söyledim yinede. telefona açıp bakınca görünüyor da işte zaten. rahatsız oluyor böyle şeylerden.

Ahaah çok ilginç. doğumda aldığın kağıtta sonuçta hastaneden onaylı olarak alınmış bir kağıt. bende hiç sevmiyorum bu işleri. boşu boşuna canın yandı.

Canım o mız mızlık halleri batuda da var. istekler yerine geliyor olsada bende anlamadım gitti. Ayşeciğin bellki ayak acısı ya batunun. kuzucuğun ayaklarınada üzüldüm canım kıyamam ayaklarına onun.

colicos her şey eşe denmez:KK45: aslinda gercekten zararsiz. sonucta foto eklemek sana kalmis.

Ben duramamki işte. hiç birşeyi içimde tutamıyorum. ayrıca söylediğim için teşekkür etti. güvenimiz sonsuz birbirimize ama kk bilmiyor arkadaş çevremi zaten çok iyi bilir ki parmakla sayılacak kadar azdır. bizim aile yapımız biraz farklı yani belki yadırgarsınız ama çevrede yada iş hayatında pek kimseyle merhabalığımız olmaz. bundan dolayıda gereksiz buluyor haklı olarak.

aynı düşüncedeyim bacım. üstünden zaman geçirmemeli.
benim bir arkadaş ciddi olmayan bi kaza yapmış. ertesi gün yine bindim arabaya sürdüm.
eğer bi es verseydim, korksaydım asla devam edemezdim diyor..

o başkasıyla evli olma rüyaları ben de görüyorum. acaba neden?:110:
hatta geçen gün rüyamda başka biriyle evlendirecekler beni. durun, ben zaten evliyim.
kocam var çocuğum var diyorum. Allahım ne sıkıntı çektim..

eşim uyandırdı. az önce rüyamda böyle böyle gördüm dedim.
bu surat, bi tavır.. :KK47: bana niye anlatıyorsun dedi, çekti gitti adam..

Eşim araba kullanmam konusunda çok çook ısrarlı. neden arabayla gitmiyorum diyer kızar hatta. burada dolmuşlar kalabalık değil ayakta bile doğru düzgün yolcu bulamazsınız. rahatça gelip giderken kk giriyorum kitap okuyorum v.s.. uzun yolda kullanmayı seviyorum ama.

Ayy rüyanız hayır olsun inşallah. Bende rüyamda eşimle evlenecektim, geçenlerde öyle bir rüya görmüştüm. hergün birsürü rüya görüyorum. işin kötü tarafı rüyalarım hep çıkıyor.

Genelde yemek daveti oluyordu galiba.

Bugün bismillah diyerek keremin bezini çıkardım çıplak yöntem :)
2 saattir korkuyla bekliyorum ama hiçbişey yapmadı şimdi de öğle uykusuna yattı uykuda alıştırma külodu giydirdim
Gunaydin efem, herkese hayirli sabahlar..
Calisanlara kolayliklar diliyorum. İns hayirli huzurlu bi hafta olur...

Bugun itibariyle esimle diyete basladik. Kisa vadede hedefimiz 2-3 kilo verip az sekle girmek :KK45: muvaffak oluruz ins..

Ne diyeyim bilmiyorum. Mert daha cok kucuk, sana alismasindan dogal ne olabilir.. Sut yetiyorsa ilk 6 ay mama verilmesini anlamiyorum. E sen calismiyorsun da cocuklari birakman kisa sureli olacaktir. İlla alissin diye niye kasiyorsun?.. Bir sure sonra tekrar denersin.. Emzik aliyor mu?
Emzik hiç denemedim kerem de almamıştı.
Kerem çok iştahlıydı emdiği yetmiyordu ve çok mama içiyordu uykusu düzenliydi bu yüzden ,ek gıdaya da kolay geçti meme emmeyi de kolay bıraktı
Mama vermenin çok faydasını gördüm bunda da planım oydu
Ama mert iştahsız ,sütüm çok bol değil. Aç görünmüyor ama Keremin 2 aylık resmiyle mert arasında çok fark var. Her çocuk farklı tamam ama ben mama da içsin istiyorum çalışmasam da bazen çıkmam gerekiyor veya bebeği başkasına paslamam..
Niye mama içsin istiyorsun? Ben ilk gün hariç hiç öama vermedim.
Nfkciğim, yatıp yatıp sonra okula gitmek zor geliyor. Alışırız artık. İlk gün sendromu:))))
Keremin iştahına sütüm yetmiyordu mamayı verirken çok üzüldüm ama sonra kabullendim. Merte üzülmeden mama vereceğim nasılsa 2 çocukla sütüm yine az gelir dedim. Şu an kendisi biberonu reddederek planımı altüst etti. Sürekli mememde
Mert büyüdüde artık çarşıda dolaşır oldu. minnak kuzuuu. negüzel olmuş anne oğul başbaşa gezmelerde. bebişkolarımız büyüdükçe anneye daha çok bağlanıyorlar. ne hoş bir duygu değilmi. mamadan ziyade anne sütünü alması çok daha iyi zaten. olmadığın zamanlarda sağarsın sütünü artık.
Sağsam da içmez, biberondan nefret ediyor

Günaydın kızlar , gece 1 buçukta döndük evimize çok şükür. O saatte bile İzmit istanbul arası trafik yoğundu, artık buralarda yaşanmaz dostum, bugünden böyle ise 14 Eylül akşamını düşünemiyorum ...
O gün de kuzuluktan dönüyor olacağız , akşama kalmadan erkenden çıkarız artık...

Colicos , ig de olman güzel oluyordu , oradan fotograf gönderip almak çok kolay ... Sen Istersen kendi fotografını koymaz , profilini de yalnızca arkadaşlarına özel yaparsın ...

Pembişim , hayırlı uğurlu olsun çok mutlu olsunlar insallah , artık bi kız kardeşim oldu demen çok hoşuma gitti, gelin hanım çok şanslı,:nazar:
ben de bi kız kardeş istiyorum insallah, güler yüzlü ...
Allah ömür boyu mutluluk versin, minnoş yeğenler versinler kucağınıza en hayırlı zamanda (; :KK46:

Ev hanımı Evine dönünce işler son hızıyla devam ediyo , biberlerimi oyayım da dolma doldurayım, dolma için Ocak'ta hazır oluyo...

Busmai cim mama yerine kendi sütünü sağıp bıraksan mamayı sevmemiştir belki, Selim'i az da olsa biberonu alır hale getirmiştim ; acıkınca içiyordu mecbur biberondan , ama kızım asla ağzına sürmedi biberon , her çocuk farklı oluyo iste..

Cansel hayırlı olsun kuzunun okul eşyaları ve rafı, bakalım ufaklık oğlan kardeşler napıcak ablalar ödev yaparken:cool:

Hepinize hayırlı huzurlu günler
:KK68:

Canım evet iyi olurdu.NFK bahsetmişti özelliklerinden. takmıyorum öyle şeyleri kafama. olsaydı güzel olurdu elbet. olmazsa olmaz birşeyde değil ama. en azından sizi bir şekilde görme şansım oldu. daha öncede bahsettiğim gibi aman aman bi arkadaş çevremiz yok. uzağız karı koca böyle şeylere. şikayetimde yok açıkcası. üzerinize alınmayın sakın ama.

Bugün bismillah diyerek keremin bezini çıkardım çıplak yöntem :)
2 saattir korkuyla bekliyorum ama hiçbişey yapmadı şimdi de öğle uykusuna yattı uykuda alıştırma külodu giydirdim

Emzik hiç denemedim kerem de almamıştı.
Kerem çok iştahlıydı emdiği yetmiyordu ve çok mama içiyordu uykusu düzenliydi bu yüzden ,ek gıdaya da kolay geçti meme emmeyi de kolay bıraktı
Mama vermenin çok faydasını gördüm bunda da planım oydu
Ama mert iştahsız ,sütüm çok bol değil. Aç görünmüyor ama Keremin 2 aylık resmiyle mert arasında çok fark var. Her çocuk farklı tamam ama ben mama da içsin istiyorum çalışmasam da bazen çıkmam gerekiyor veya bebeği başkasına paslamam..

Keremin iştahına sütüm yetmiyordu mamayı verirken çok üzüldüm ama sonra kabullendim. Merte üzülmeden mama vereceğim nasılsa 2 çocukla sütüm yine az gelir dedim. Şu an kendisi biberonu reddederek planımı altüst etti. Sürekli mememde

Sağsam da içmez, biberondan nefret ediyor

hadi bakalımkolay gele. kuzucuk çişini söylemeyi inşallah çabucak öğrenir.
Minnak kuzuuuu. şu meme ucu gibi olanlardan denedinmi. alır inşallah mamayı bi şekilde.

Bugün hiç keyfim yok. üşüttüm galiba başımda çok ağrıyor. inat ettim ağrı kesici almamak için. sanırım yenik düşcem.

Evde yapabileceğiniz basit bir maske ile siyah noktalarınızla vedalaşmanız mümkün. Tarifi şöyle;

1 yemek kaşığı bal,

2 çay kaşığı tuz,

2 çay kaşığı karbonat.

Bu üç malzemeyi güzelce karıştırıp siyah noktalarınızın yoğun olduğu bölgeye fazla bastırmadan yuvarlak hareketlerle 5 dk. boyunca masaj yaparak uygulayın. Ilık su ile durulayıp yumuşak bir havlu ile kurulayın. Bu işlemi siyah noktalarınızın yoğunluğuna göre haftada 1 veya 2 kez tekrarlayın.

Size doğal ve pratik bilgiler. işinize yarar belki:
Yorgunluktan veya ağlamadan dolayı şişen gözlerinizi normale döndürmek için gözlerinizin üzerine birer dilim salatalık yerleştirip 30 dk. bekletin.

Yüzünüzdeki koyu renkli lekelerden kurtulmak için 1 adet patatesi rendeleyerek yüzünüze maske yapın ve 20 dk bekletin.

Tırnaklarınızın daha beyaz görünmesi ve dayanıklılıklarının artması için limonla ovalayın.
Selülitlerinizden kurtulmak için haftada en az 2 kez vücudunuzu çekilmiş kahve ile ovun.

Yüzünüzdeki çillerden rahatsızsanız eğer 2-3 adet çileği ezip yüzünüze maske olarak uygulayın ve bu şekilde 15-20 dk bekleyin. Bu maskeyi haftada 2 kez yapın.

Uzun saatler bilgisayar başında çalışıyorsanız eğer gözlerinizin yorgun görünmesi kaçınılmaz. Bu yorgunluğu kısa sürede yok etmek için 2 adet kullanılmış çay poşetini gözlerinizin üzerine koyun ve 15 dk. bekletin.

Back
X