Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir hafta on gündür giydirmemiştim. belki o arada büyüdü bilemiyorum.nfk üzüldüm ayşecige. sandaleti bende corapsiz giydiriyirum. belki ayaklari büyüdü sıkmış olabilir.
kan tahlilini uyusturucudan dolayı falan mi yapıyorlar acaba diyelim ki hasta çıktın vermeyeceklermi ehliyeti![]()
hoşgeldiiin. home sweet home.Kızlarrrrr biz eve geldikkkkkkk. Valizler vs bitsin döncem ben size. Ama düğün süperdiiiiiiii![]()
![]()
bendensiiiinDün temizliğe adadim kendimi. Bugün tembel gunumdeyim. yayilacagim şu çocuklar rahat verse. hacıya gidecek bir arkadaşımız var. gitmeden hediye vermek gerekiyormuhic anlamam boyle seylerden
Kıyamam kuzucuğa , geçmiş olsun ...aa?! ne zorluklarla açmıştın bi de, yazık oldu
ben olsam söylemezdim, zararsız bi şey sonuçta face gibi de değil.. sağlık olsun..
ehliyet için kan grubu kağıdı lazımmış. doğumda hastaneden aldığım bi labratuvar sonucu var ama
yeni tarihli ve dr tasdikli olacakmış. prosedür bürokrasi bıktık yani![]()
neyse sağlık ocağına gidip kan verdim, yarın çıkacakmış.
ordan da parka geldik. ayşecik yolda mız mız mız. başım şişti.
derdi ne anlamıyorum, memnun olmuyor bir türlü.
parka geldik adam akıllı ağlıyor, susmuyor. bunun bi derdi var dedim.
ne istiyorsun, şuraya mı gidelim, bunu mu alalım?
oran mı acıyor, buran mı uf oldu? ayakkabılarını çıkardımki iki ayağının da derisi sıyrılmış.
salak sandaletler! daha önce de hep çorapsız giydirmiştim oysa..
mübarek çocuk dakikalarca ağladı da ayağım acıyor demedi.. neyse parktan kucakta döndük..
Aynen ya, benim eşim de bilmez ne ig mi , ne buraya takıldığımı,colicos her şey eşe denmezaslinda gercekten zararsiz. sonucta foto eklemek sana kalmis.
Evet kesinlikle bayramlarda tatil bitip millet evine yerleşince dönmek lazım , yoksa kilometrelerce uzanan kuyruklarda sefil oluyor insanlar, biz bu Bayram uçakla gidicez Allah'tan ..pamuk helva, hoşgeldiniz canım. bizde kurban bayramında pazat yerine pazartesi dönelim diyoruz. izmitten sonrası çekilmiyor. bayram donuslerinde. sizdede millet artık okullar açıldığı için geri dönüş yaptı demek ki. yoksa niye bukadar kalabalık olsun.
okul malzemelerini annemlere gidince aldık. orda alışveriş bizim için daha kolay oluyur. darısı size kirtasiye alışverişi gerçekten en zevkli alışveriş. Ayrıca tozzy varya oyuncakci. biz ilk oraya girdik. içi celik suluklar orda 46 liraydi biz 36 liraya aldık haberin olsun. baya fiat farki var.
aynı düşüncedeyim bacım. üstünden zaman geçirmemeli.Kıyamam kuzucuğa , geçmiş olsun ...
O da bilemedi belki o an neresinin acıdığını ..
Işlemler başlamış, sahalara çıkman yakındır insallah (;
Eşime diyorum ehliyeti alınca kısa mesafelere ben sürücem haberin olsun (; şimdi çıktık çıktık, alıp cüzdana koyarsam ebedi cesaret edemem bi daha ben );
Busmai. Anneciğin ne güzel cesaret vermiş, erkeklere kalsa oooo, ondan sonra bi yere gidileceği zaman işinden kalmak istemez , e napalım ölelim mi yani
Aynen ya, benim eşim de bilmez ne ig mi , ne buraya takıldığımı,
Sonuçta kötü birşey yapmıyorum , o da tüm gün pc başında .. E mailler , whatsApp lar...
Dün gece rüyamda , başka birisi annemden beni istemeye geliyordu
Ayy nasıl bi sıkıntıya uyandım , ben evliyim sen kimsin diye, eşim de gelip adamı görüyorduAy çok kötüydü Allah hayırlara çıkartsın, uyumadan evvel burada eşini aldatan kadının konusunu okumuştum o kaldı aklımda galiba
Canım bişey saklayamıyorum ben. kendi kendiime huzursuz oluyorum zarar vermeyeceğini bilsemde. alacağım cevap belliydi ama söyledim yinede. telefona açıp bakınca görünüyor da işte zaten. rahatsız oluyor böyle şeylerden.aa?! ne zorluklarla açmıştın bi de, yazık oldu
ben olsam söylemezdim, zararsız bi şey sonuçta face gibi de değil.. sağlık olsun..
ehliyet için kan grubu kağıdı lazımmış. doğumda hastaneden aldığım bi labratuvar sonucu var ama
yeni tarihli ve dr tasdikli olacakmış. prosedür bürokrasi bıktık yani![]()
neyse sağlık ocağına gidip kan verdim, yarın çıkacakmış.
ordan da parka geldik. ayşecik yolda mız mız mız. başım şişti.
derdi ne anlamıyorum, memnun olmuyor bir türlü.
parka geldik adam akıllı ağlıyor, susmuyor. bunun bi derdi var dedim.
ne istiyorsun, şuraya mı gidelim, bunu mu alalım?
oran mı acıyor, buran mı uf oldu? ayakkabılarını çıkardımki iki ayağının da derisi sıyrılmış.
salak sandaletler! daha önce de hep çorapsız giydirmiştim oysa..
mübarek çocuk dakikalarca ağladı da ayağım acıyor demedi.. neyse parktan kucakta döndük..
colicos her şey eşe denmezaslinda gercekten zararsiz. sonucta foto eklemek sana kalmis.
aynı düşüncedeyim bacım. üstünden zaman geçirmemeli.
benim bir arkadaş ciddi olmayan bi kaza yapmış. ertesi gün yine bindim arabaya sürdüm.
eğer bi es verseydim, korksaydım asla devam edemezdim diyor..
o başkasıyla evli olma rüyaları ben de görüyorum. acaba neden?
hatta geçen gün rüyamda başka biriyle evlendirecekler beni. durun, ben zaten evliyim.
kocam var çocuğum var diyorum. Allahım ne sıkıntı çektim..
eşim uyandırdı. az önce rüyamda böyle böyle gördüm dedim.
bu surat, bi tavır..bana niye anlatıyorsun dedi, çekti gitti adam..
Dün temizliğe adadim kendimi. Bugün tembel gunumdeyim. yayilacagim şu çocuklar rahat verse. hacıya gidecek bir arkadaşımız var. gitmeden hediye vermek gerekiyormuhic anlamam boyle seylerden
Emzik hiç denemedim kerem de almamıştı.Gunaydin efem, herkese hayirli sabahlar..
Calisanlara kolayliklar diliyorum. İns hayirli huzurlu bi hafta olur...
Bugun itibariyle esimle diyete basladik. Kisa vadede hedefimiz 2-3 kilo verip az sekle girmekmuvaffak oluruz ins..
Ne diyeyim bilmiyorum. Mert daha cok kucuk, sana alismasindan dogal ne olabilir.. Sut yetiyorsa ilk 6 ay mama verilmesini anlamiyorum. E sen calismiyorsun da cocuklari birakman kisa sureli olacaktir. İlla alissin diye niye kasiyorsun?.. Bir sure sonra tekrar denersin.. Emzik aliyor mu?
Keremin iştahına sütüm yetmiyordu mamayı verirken çok üzüldüm ama sonra kabullendim. Merte üzülmeden mama vereceğim nasılsa 2 çocukla sütüm yine az gelir dedim. Şu an kendisi biberonu reddederek planımı altüst etti. Sürekli mememdeNiye mama içsin istiyorsun? Ben ilk gün hariç hiç öama vermedim.
Nfkciğim, yatıp yatıp sonra okula gitmek zor geliyor. Alışırız artık. İlk gün sendromu:))))
Sağsam da içmez, biberondan nefret ediyorMert büyüdüde artık çarşıda dolaşır oldu. minnak kuzuuu. negüzel olmuş anne oğul başbaşa gezmelerde. bebişkolarımız büyüdükçe anneye daha çok bağlanıyorlar. ne hoş bir duygu değilmi. mamadan ziyade anne sütünü alması çok daha iyi zaten. olmadığın zamanlarda sağarsın sütünü artık.
Günaydın kızlar , gece 1 buçukta döndük evimize çok şükür. O saatte bile İzmit istanbul arası trafik yoğundu, artık buralarda yaşanmaz dostum, bugünden böyle ise 14 Eylül akşamını düşünemiyorum ...
O gün de kuzuluktan dönüyor olacağız , akşama kalmadan erkenden çıkarız artık...
Colicos , ig de olman güzel oluyordu , oradan fotograf gönderip almak çok kolay ... Sen Istersen kendi fotografını koymaz , profilini de yalnızca arkadaşlarına özel yaparsın ...
Pembişim , hayırlı uğurlu olsun çok mutlu olsunlar insallah , artık bi kız kardeşim oldu demen çok hoşuma gitti, gelin hanım çok şanslı,
ben de bi kız kardeş istiyorum insallah, güler yüzlü ...
Allah ömür boyu mutluluk versin, minnoş yeğenler versinler kucağınıza en hayırlı zamanda (;
Ev hanımı Evine dönünce işler son hızıyla devam ediyo , biberlerimi oyayım da dolma doldurayım, dolma için Ocak'ta hazır oluyo...
Busmai cim mama yerine kendi sütünü sağıp bıraksan mamayı sevmemiştir belki, Selim'i az da olsa biberonu alır hale getirmiştim ; acıkınca içiyordu mecbur biberondan , ama kızım asla ağzına sürmedi biberon , her çocuk farklı oluyo iste..
Cansel hayırlı olsun kuzunun okul eşyaları ve rafı, bakalım ufaklık oğlan kardeşler napıcak ablalar ödev yaparken
Hepinize hayırlı huzurlu günler
![]()
Bugün bismillah diyerek keremin bezini çıkardım çıplak yöntem :)
2 saattir korkuyla bekliyorum ama hiçbişey yapmadı şimdi de öğle uykusuna yattı uykuda alıştırma külodu giydirdim
Emzik hiç denemedim kerem de almamıştı.
Kerem çok iştahlıydı emdiği yetmiyordu ve çok mama içiyordu uykusu düzenliydi bu yüzden ,ek gıdaya da kolay geçti meme emmeyi de kolay bıraktı
Mama vermenin çok faydasını gördüm bunda da planım oydu
Ama mert iştahsız ,sütüm çok bol değil. Aç görünmüyor ama Keremin 2 aylık resmiyle mert arasında çok fark var. Her çocuk farklı tamam ama ben mama da içsin istiyorum çalışmasam da bazen çıkmam gerekiyor veya bebeği başkasına paslamam..
Keremin iştahına sütüm yetmiyordu mamayı verirken çok üzüldüm ama sonra kabullendim. Merte üzülmeden mama vereceğim nasılsa 2 çocukla sütüm yine az gelir dedim. Şu an kendisi biberonu reddederek planımı altüst etti. Sürekli mememde
Sağsam da içmez, biberondan nefret ediyor