Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pamukhelvacım hoşgeldin benim kardeşim de dün müstakbel kv kp siyle tanışmış evlerine davet etmişler. Güzel geçmiş kardeşimi beğenmişler şimdi de bayramda bizimkiler gidecek tanışmaya
İş çok hızlı ilerliyo yazı beklemezler belki de
Ya kilolaaaar
Dün temizliğe adadim kendimi. Bugün tembel gunumdeyim. yayilacagim şu çocuklar rahat verse. hacıya gidecek bir arkadaşımız var. gitmeden hediye vermek gerekiyormu:confused: hic anlamam boyle seylerden
Ben hiç hediye verildiğini duymadım gidene
Sonra sanki hediye bekliyor gibi oluyor
Ama samimiyetinizi bilemem tabi
hoşgeldiiin. home sweet home.
valizler bittikten sonra bize döneceksen, buraya yazman
haftaortasını bulur :KK45:

bendensiiiin :KK48: ben de bir gün full iş yapıp bir hafta yatanlardanım. :KK45:
hakkındır bacım. ama 3 bebeyle nasıl yatılır onu bilmiyom :KK53:

hacca gidenlere iç çamaşırı (atlet falan), çorap, mendil, namaz takkesi, küçük havlular
ve eşarp gibi şeyler hediye ediliyor sanırım.
anneme bunlar hediyeler gelmişti. sen cantada taşınabilecek ufak boy bir Kur'an-ı Kerim ve dua kitabı,
tesbihmatik, küçük bir kolonya, yelpaze, ince hafif bir seccade gibi şeyler alabilirsin.
bunlar hem işe yarar, hem de seni hatırlatır, sevabından da pay alırsın :)
Geçmiş olsun ayşeciğe
Kerem de sandaleti sıkınca anne iğne batıyo diyor orayı gösterip, bi yerinde fazlalık var da o mu batıyor çözemedim
Kıyamam kuzucuğa , geçmiş olsun ...
O da bilemedi belki o an neresinin acıdığını ..
Işlemler başlamış, sahalara çıkman yakındır insallah (;
Eşime diyorum ehliyeti alınca kısa mesafelere ben sürücem haberin olsun (; şimdi çıktık çıktık, alıp cüzdana koyarsam ebedi cesaret edemem bi daha ben );

Busmai. Anneciğin ne güzel cesaret vermiş, erkeklere kalsa oooo, ondan sonra bi yere gidileceği zaman işinden kalmak istemez , e napalım ölelim mi yani

Aynen ya, benim eşim de bilmez ne ig mi , ne buraya takıldığımı,
Sonuçta kötü birşey yapmıyorum , o da tüm gün pc başında .. E mailler , whatsApp lar...

Dün gece rüyamda , başka birisi annemden beni istemeye geliyordu :KK48:
Ayy nasıl bi sıkıntıya uyandım , ben evliyim sen kimsin diye, eşim de gelip adamı görüyordu :KK43: Ay çok kötüydü Allah hayırlara çıkartsın, uyumadan evvel burada eşini aldatan kadının konusunu okumuştum o kaldı aklımda galiba
Ben de böyle rüyalar görüyorum bazen tabi anlatmıyorum
Onlar kim bilir neler görüyordur :)
Evet kesinlikle bayramlarda tatil bitip millet evine yerleşince dönmek lazım , yoksa kilometrelerce uzanan kuyruklarda sefil oluyor insanlar, biz bu Bayram uçakla gidicez Allah'tan ..
Tozzy aklımda olsun sağol canım,
ben de Çelik mataralardan istiyorum plastiğe göre daha sağlıklı ama bizim cadı plastik istiyor illa ki, bakalım alırken kaldırabilir miyim (;
Şimdi babayı okula gönderdik, kırtasiye listesini getirsin de kuzuluğa gitmeden etiketleyip kaplama işlerini bitireyim
Etiketleme kaplama vay vay :) kardeşleriminkini hep ben yapardım
Bugün hiç keyfim yok. üşüttüm galiba başımda çok ağrıyor. inat ettim ağrı kesici almamak için. sanırım yenik düşcem.
Anne göğsüne benzeyen biberon da var ingiltereden getirtmiştim onu bile almadı
Şimdi yine uğraştım deli gibi bağırıyor ittiriyor diliyle of

Allah iyiligini versin nfk her şey kocaya anlatılmaz tezimi yine söylüyorum:KK45: bana bunu esim anlatsa bende bozulurum. bilincaltinda bu dusunce var diye dusunurum.:KK67:

busmai hayırlı olsun. inşallah kardesinin sizin gonlunuze göre biri olur. düğüne kadar verirsin iki çocukla. takma kiloyu kafana.

Geçmiş olsun colicos.
bizimde arkadas çevremiz konya'da kaldi. eşimin iş arkadaşları var ama ailecek samimi görüştüğümüz 2-3 aile ancak.. bukadar yoğunluğa onlarla bile zor görüşülüyor. onun için hic yadirganacak bir durum değil.

Allah iyiligini versin nfk her şey kocaya anlatılmaz tezimi yine söylüyorum:KK45: bana bunu esim anlatsa bende bozulurum. bilincaltinda bu dusunce var diye dusunurum.:KK67:

Ben söylüyorum yaaa keşke saklayabilsem bazışeyleri. bugün söylemezsem 3. gün mutlaka söylerim. Ama ne olursa olsun bence eşlerle herşey paylaşılmalı. sakıncası yok. benim istemediğim şeyleri de o yapmıyor. sadece fikir olarak paylaşmadığım birkaç şey var bilmemesi gereken, mecburen içimde tutarım. ama patlama noktasına gelirsem yine dökerim içimdekini. böylelikle yine gizli saklı ne düşünce kalır nede yaptığım birşeyy.

Geçmiş olsun colicos.
bizimde arkadas çevremiz konya'da kaldi. eşimin iş arkadaşları var ama ailecek samimi görüştüğümüz 2-3 aile ancak.. bukadar yoğunluğa onlarla bile zor görüşülüyor. onun için hic yadirganacak bir durum değil.

Saol canım. halaa çok kötü başım ağrıyor. dökülüyorum resmen. yarın belki işe bile gelemeyebilirim. heryerim ağrıyor. uyumak istiyorum resmen.

Biz ankaradan buraya geldikten sonra bizimle görüşmek isteyen çok oldu. özellikle de iş çevresinden. ama çok alkol kullanıyorlar. alkolsüz ortamları yok eğlenceye bar ortamlarına düşkün insanlar. ben bu ortamları sevmiyorum. eşimde hiç hoşlanmaz. dolayısıyla burada çevre edinmeyi hiç istemiyorum. yadırgama durumunu sizin arkadaş çevrenizin geniş olmasından dolayı yada misafir ortamınızın çok yoğun olmasından dolayı söyledim genel olarak yanii..

Valla buraya yazdigim mesaji kendim okuyunca kafama dank etti. :eek:
Aynisini dusundum; o boyle bi seyi ruyasinda gorse o guzel kafasini kirardim. Ben ucuz bile yirttim.:KK45:

Colicos, gecmis olsun canim. Acaba dun sahilde guneste ruzgarda fazla mi kaldin?..o_O

Colicos geçmiş olsun , Allah şifalar versin ... Yarın istirahat etmek iyi gelir sana insallah .. Yok canım alınmayız biz, siz huzursuz olmayın yeter ki :KK60:

Busmai. Ilk gün nasıl gidiyo canım, ben de öğle uykusunda bağlamadım , altına alt açma minderini serdim , uyanır uyanmaz oturtayım dedim istemedi huysuzlandı. Sonrasında ikna ettim , üç tane de külot var zaiyat olarak :-) Bir de halı kenarı ile bir kısım parke, olur o kadar napalım ..
Geceden sabaha kupkuru uyanıyo, tamamdır bence bu iş, insallah öğrenirler kolayca :KK46:

Kardeşin için en hayırlısını versin Allah , insallah sen de düğüne kadar normal kilona inmiş olursun , bir fıstık görümce de seni görürüz insallah (; darısı da başıma, ben de görümce olmak istiyorum artık ya hu..

Pembiş işleri bitiremedi galiba , kolay gelsin cnm, benim de var 2-3 makine yıkanacaklar... Hiç bitmiyo ki zaten. Sepet hep dolu hep dolu ..

Nfk, ben de anlatmadım ama uyanınca yazık bi gidip boynuna sarılasım geldi suçluluk duygusu ile :KK45: Bilinç altımızda neler yatıyo acaba, çocukluğumuza inmek lâzım :KK48:

Dilanaz, nerelerdesin bi ara okuduğunu gördüm sanki..

Babamız iş yemeğine gidecekmiş , geç gelicek, sanki çok erken geliyo da normalde :D neyse çocuklarla başbaşa bir akşam daha, Allah'ım sağlık huzur versin hepimize....

Hayırlı akşamlar hepinize..

Son düzenleme:
İlk iş günüm baya yoğundu arkadaşlar. Sabah okul, öğlen kendi evime bi uğradım, ev toz içinde, iyi bi temizlik lazım, gözümde büyüdü baya:KK42: Sonra tekrar kayseri, öğlen yemeği... Aryayı halası götürmüş, oraya gittim oturdum biraz, sonrasında kuzen ve çocuklarla avm ve oyun alanı yaptık. Eve gelip tekrar aryayla oyna derkeeeennn, pertim şuan:rolleyes: Yol da yoracak galiba biraz:KK64:
Günüm böyle geçti, aryayı uyutup uzandım daha kalkamadım. Bi duş ve uyku iyi gelecek...

oh valla sabah 9 da evden çıktım 16.30 da döndüm... bu hafta keyif haftası ilan ediyorum. hergün başka biyerde kutlama yapıcam;) arada vicdan yapıyorum ama şeytan ağır basıyor "bu senin hakkın " diye bağırıyor.

Busmai, acik totoyla ilk gun nasil gecti bacim?..:KK53:
Fena değil canım :) ama çok sıkıldım gün boyu keremdeydi gözüm
2 kere lazımlığa, 5 kere yerlere.. İlk gün için fena değil bence, tabi kendi söylemedi tam yapacağını anlayınca ben oturttum. Kaka hiç yapmadı bugün yarına bekliyoruz :D
Annemi çağırdım yarına çünkü çok bunaldım
Ama yöntem çok aklıma yattı, klasik yarım saatte bir tuvalete oturtma işi hiç sarmıyordu beni. Bunda bütün gün izliyorsun belden altı çıplak; sanki daha iyi farkına varıyor ama yorucu. Çünkü sürekli tetiktesin sürekli başındasın hiç iş yapamıyosun .Normalde zaten 2 kişi olması lazım başında, ben yalnız yapıyorum o ayrı.. Eşim de akşam bıdı bıdı etti ne acele ediyormuşum falan, sonunda bi gün söyleyecekmiş uğraşmaya ne gerek varmış
Colicos geçmiş olsun , Allah şifalar versin ... Yarın istirahat etmek iyi gelir sana insallah .. Yok canım alınmayız biz, siz huzursuz olmayın yeter ki :KK60:

Busmai. Ilk gün nasıl gidiyo canım, ben de öğle uykusunda bağlamadım , altına alt açma minderini serdim , uyanır uyanmaz oturtayım dedim istemedi huysuzlandı. Sonrasında ikna ettim , üç tane de külot var zaiyat olarak :-) Bir de halı kenarı ile bir kısım parke, olur o kadar napalım ..
Geceden sabaha kupkuru uyanıyo, tamamdır bence bu iş, insallah öğrenirler kolayca :KK46:

Kardeşin için en hayırlısını versin Allah , insallah sen de düğüne kadar normal kilona inmiş olursun , bir fıstık görümce de seni görürüz insallah (; darısı da başıma, ben de görümce olmak istiyorum artık ya hu..

Pembiş işleri bitiremedi galiba , kolay gelsin cnm, benim de var 2-3 makine yıkanacaklar... Hiç bitmiyo ki zaten. Sepet hep dolu hep dolu ..

Nfk, ben de anlatmadım ama uyanınca yazık bi gidip boynuna sarılasım geldi suçluluk duygusu ile :KK45: Bilinç altımızda neler yatıyo acaba, çocukluğumuza inmek lâzım :KK48:

Dilanaz, nerelerdesin bi ara okuduğunu gördüm sanki..

Babamız iş yemeğine gidecekmiş , geç gelicek, sanki çok erken geliyo da normalde :D neyse çocuklarla başbaşa bir akşam daha, Allah'ım sağlık huzur versin hepimize....

Hayırlı akşamlar hepinize..
Ay darısı başıma her an pes edecek gibiyim :) halıları kaldırdım koltuğa pike serdim
Sen ne sabırlı kadınsın ya :) kocan kıymetini bilsin
Bugün ne düşündüm ,bunalmıştım zaten "aklı olan kadın evlenmez" :)

Hayirli sabahlar.. Namazdan sonra uyuyamayinca kendime gicik oluyorum.:KK67:

Busmai, baslamak bitirmenin yarisi derler. Cok da dogru. İlk gun performansiniz da gayet iyi. Bizimki bir kez lazimliga gerisi yerlere seklinde olmustu. :confused:
Sana tavsiyem, cis-kaka yaptigi saatleri not al. Gercekten cok ise yariyor. Simdi surekli takiptesin, ama birkac gun sonra o saatlere gore hareket ediyorsun. Takip isi gercekten stresli. Ama sinyal verebiliyor cocuk. Bizimki elini bacaklarini arasina tutunca anliyordum cisi geldigini. Kakasi gelince de gozleri daliyor. O an yakaladiysam oturttuyordum. Ama 4-5 gun zorlugu, sonra alisiyor. Pamuk helvacim, sana da Allah kolaylik versin bacim.

Pembisim, yeni sezonu actin demek. Hadi hayirli olsun.. Tum calisanlara kolayliklar..:KK68:

Eaglee, hergun kutlama mi yapacaksin??:-)

eaglee çok güldum ya. ama gerçekten hak veriyorum. bazen delirtiyorlar insani iş bile tatil oluyor

busmai hemen pes etme. ilerde daha zor olacağını düşün. 1 hafta dene baktın olmuyor zorlama. bu haklı mucadelende sonuna kadar arkandayizEn Büyük KK

pembis yemegi sabahtan mi yapıyorsun. Allah kolaylik versin. bizim ipek böceğide efe abisinin yolunu izliyor. nerdeyse 1 aydir sabah 5.30 da kalkip bir dahada yatmiyor. ne zor büyüdü bu velet

Back
X