Günaydın kızlar , sabah baş dönmesi ile uyandım boynum tutulmuş , neyse ki açıldım şimdi çok şükür ...
Nfk, hayırlı olsun canım insallah sağlıkla kazasız kullanacağın güzel bir araban olsun, küçük birşey mi istiyorsun ilk etapta, ben Micra ları çok seviyorum minnoş oluyorlar (; ama gözüm mini cooper da tabii

ctesi ya da pazar da benim sınav günüm, Allahım düşününce bile panik oluyorum . heyecan yapmamak icin bi ilaç falan var mı ki alsam, bi de bildiğim bütün duaları okuyunca rahatlıyorum biraz,
esasında heyecanlanacak birşey olmadığını biliyorum yanımda oturan belki bizim kadar bile bilmiyo sınav yapabilmeleri için onlar da kursa gelip öğrenmiş, ama elimde değil işte );
Pembişim , insallah beraberce öğrenirler kuzucuklar, arada bi oturtmak bezi kapalı da olsa işe yarıyor , tutmayı bırakmayı falan öğreniyorlar
Busmaicim, bizde de henüz kaka hiç tuvalete yapılmadı, sabaha kupkuru uyanıyor ama kakasını bazen uyanır uyanmaz yaptığı için, gece o uyuduktan sonra bezini takıyorum... iki üç sabahtır beze yapmıştı , ama bu sabah yapmadı henüz birşey, sinyalleri bekliyorum

Çiş için de inat edip gitmem diyip kaçıyo bazen, ben de sevdiği arabasını veya ayıcığını alalım o da çiş yapsın diyerek ikna ettim ,
Sen de kaka yapacağını anladığın zaman. Sevdiği bi oyuncağını; onu tuvaletine oturtalım kakasını yapsın diyerek ikna edebilirsin belki, bi de poposu açıkken banyoda su ile oynarken yapabilir, o zaman da senin konuşmanla beraber Kakasının normal birşey olduğunu idrak eder insallah ...
Bizde mesela ilk banyoda kakasını yaptığında daha bezli dönemleriydi, baktım banyoda ağlıyo, korktum ne oldu diye bakmaya gittim koşarak ; kakasından korkmuş onun için ağlıyormuş ... Ama sonrakilerde aynı şey olmadı. Korkunç bir şey gibi davranmadı kakaya...bakalım bugün napıcak
Destiny insallah kolayca hallolur operasyon , hayırlı sonuçlar alırsın ...
Deli. Allah kolaylık versin canım, hepsi geçici, sen yeter ki moralini bozma, bi ayağımda koca kız, kucağımda meme emen bi bebek oluyordu benim de

Şimdi de kim annenin daha yakınında yatacak kavgası yapıyorlar
Hepinize hayırlı huzurlu ve sağlıklı günler