Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nfk sultan hadi tekrar hayırlı olsun canımmmmm. İstanbul trafiği bir canavar daha kazandı hahahaah dermişim. Şaka tabi. Keşke bayan sürücüler daha çok olsa da kazalar minumuma inse.
Dan dan dan, cekilin yollardan :KK53: :KK55:
Esim bizim arabayi ilana koydu. İns kisa zamanda iyi fiyata satilir da bana uygun bi araba aliriz:KK51:

Lazımlığa oturttum canikom. Önceden de ilk alındığında bir oturttup çişini yaptırtmıştım. Normalde de banyoya her girdiğinde bezi ile lazımlığa oturup çişşşşşş der. Ama işte bugün hoşlanmadı paşacan :D

İnşallah arabanız en kısa zamanda en güzel fiyata satılır canım.

Kolay gelsin canım.
Kıskançlık olabilir ama sonuçta geçecek üzülme sen. O da bugünleri unutup kardeşini çok sevecek inşallah :KK66:

Yok canım bakmaya gelmiyorlar. İstanbula geçecekler burdan da iki gün kalacaklar işte. Okul açıldığında da bikaç hafta kalmak üzere gelirler sanıyorum. Bakıcı teyzemizin fizik tedavisi uzamıştı ve gelemicem heralde demişti. Neyseki doktoru değişti ve daha iyiye gidiyor. Sabahtan öğlene kadar geliyor öğleden sonra da doktora gidiyor işte.

Arabaya oturmuyor Efe de tabiki. Hani market arabalarının küçükleri var ya çocuklar kendi sürsün alışveriş yapsın diye onu sürüyor. Zaptetmesi zor ama amele ruhlu oğlum iyi hissediyo kendini iş yapınca :D

Canım inşallah güzelce atlatacaksın şu sıkıcı dr sürecini de. Bence de özele gitme Allah korusun dinleri imanları para. Heleki söz konusu kadın hastalıkları olunca :KK43:
Bakıcı probleminin olmamasına sevindim
Amele ruhlu oğlum:) tabire bak çılgın guldurdun;)
İnşallah bu sureç bi an önce biter guzel şeylerle
Gunaydin herkese.. Erkenden neneye geldik. Aysecigi birakip bankaya geldim, sonra da emniyet mudurlugune gidicem ehliyet icin..

Busmai, boyle kakasini tutanlari duymustum.
Anaokulu ogretmeni arkadas erkeklerde daha cok goruldugunu soylemisti. Ozellille kakanin onun bir parcasi oldugunu dusundugunden boyle yapiyormus. O kendi oglunda da bunu yasamis. Ayni pembisin dedigi gibi kakayi gozunun onunde klozete atmak gerekmis. İns ise yarar..
Gunaydın canım
İnşallah hayırlı sürüşlerde kullanırsın ehliyetını
Yine bir toplantıdan merhaba kızlar :) bu arada bu zümreler toplantısı. Yani
İl genelindeki tüm branşlar farklı okullarda toplanıp görüşüyor vs.

Sabah uyanınca oğluşu çişe oturtayım dedim. Hani her uykudan kalktığında oturtarak bi başlangıç yapayım diye düşündüm. Çok az yaptı ve sonra durumdan hoşlanmayıp kalktı. Bir iki kere daha denerim ama çok da kasmam sanıyorum :KK66:

İki gün önce bir baktım yegane caddemizde gratisin yanına watsons açılmış. Bir an içimden ağlamak geldi :p güzel gelişmeler bunlar :KK66:
Ben de toplantıdayım daha dogrusu seminer
Kıs pembiş efeyi babası wc ye gidince babasını izlemesini sağlasana. Erkek çocugu ya belki babası yaparken heves eder onun gibi yapmaya calısır
Üzülme ya daha magaza acılır inş. Benim kardesimde agustosta boluya gelin gelecek:)
Esim bizim arabayi ilana koydu. İns kisa zamanda iyi fiyata satilir da bana uygun bi araba aliriz:KK51:
Bunu satıp otomatik mi alacaksınız

Bakıcı probleminin olmamasına sevindim
Amele ruhlu oğlum:) tabire bak çılgın guldurdun:KK66:
İnşallah bu sureç bi an önce biter guzel şeylerle

Gunaydın canım
İnşallah hayırlı sürüşlerde kullanırsın ehliyetını

Ben de toplantıdayım daha dogrusu seminer
Kıs pembiş efeyi babası wc ye gidince babasını izlemesini sağlasana. Erkek çocugu ya belki babası yaparken heves eder onun gibi yapmaya calısır
Üzülme ya daha magaza acılır inş. Benim kardesimde agustosta boluya gelin gelecek:)

Bunu satıp otomatik mi alacaksınız
Aaaa gerçekten mi??? Gelecek ağustostan bahsediyoruz yani dimi?? Bak herhangi bir konuda yardım edebileceğim birşey olursa hemen haberim olsun. Bu arada senin ne instagram ne facein yok mu şekerim ya?????

Babası hayatta böyle birşeye ok demez. O daha çok beni izliyo tuvalete giderken :p amannn sanki eskiden izletiyolar mıydı napıyolardı?? Öğrenir gider ilerde inşallah.

Ay aklıma gelmişken geçen gün bana tuvalet eğitimi muhabbeti yapan arkadaş şöyle bir cümle kurdu: 3 yaşında çocuk kendi öğrenir zaten sen öğretmezsin. İnsanlar çooook hoş(!) :D

Destiny, araba citroen berlingo. Duz vites. Ticari arac old icin vergisi sigortasi normal binek araclardan daha pahali. Hem buyuk hem de kendi fiyati pahali. Ozellikle acemi donemini gecirecegim, ufak tefek surtmelerde carpmalarda icimin yanmayacagi kucuk bir araba istiyorum. Esim boyle bi araba gosterdi, hem de triptonik. Fiyati da makul. Bakalimm:KK51:

Pembisim, destiny in face hesabi var. Whatsapp tan gondereyim linki.

Destiny, araba citroen berlingo. Duz vites. Ticari arac old icin vergisi sigortasi normal binek araclardan daha pahali. Hem buyuk hem de kendi fiyati pahali. Ozellikle acemi donemini gecirecegim, ufak tefek surtmelerde carpmalarda icimin yanmayacagi kucuk bir araba istiyorum. Esim boyle bi araba gosterdi, hem de triptonik. Fiyati da makul. Bakalimm:KK51:

Ne baktınız???

Pembisim, destiny in face hesabi var. Whatsapp tan gondereyim linki.

Teşekkür ediyorum muhtarım başganım :D

Günaydın kızlar , sabah baş dönmesi ile uyandım boynum tutulmuş , neyse ki açıldım şimdi çok şükür ...

Nfk, hayırlı olsun canım insallah sağlıkla kazasız kullanacağın güzel bir araban olsun, küçük birşey mi istiyorsun ilk etapta, ben Micra ları çok seviyorum minnoş oluyorlar (; ama gözüm mini cooper da tabii:KK45:
ctesi ya da pazar da benim sınav günüm, Allahım düşününce bile panik oluyorum . heyecan yapmamak icin bi ilaç falan var mı ki alsam, bi de bildiğim bütün duaları okuyunca rahatlıyorum biraz,
esasında heyecanlanacak birşey olmadığını biliyorum yanımda oturan belki bizim kadar bile bilmiyo sınav yapabilmeleri için onlar da kursa gelip öğrenmiş, ama elimde değil işte );

Pembişim , insallah beraberce öğrenirler kuzucuklar, arada bi oturtmak bezi kapalı da olsa işe yarıyor , tutmayı bırakmayı falan öğreniyorlar :KK23:

Busmaicim, bizde de henüz kaka hiç tuvalete yapılmadı, sabaha kupkuru uyanıyor ama kakasını bazen uyanır uyanmaz yaptığı için, gece o uyuduktan sonra bezini takıyorum... iki üç sabahtır beze yapmıştı , ama bu sabah yapmadı henüz birşey, sinyalleri bekliyorum :KK48:
Çiş için de inat edip gitmem diyip kaçıyo bazen, ben de sevdiği arabasını veya ayıcığını alalım o da çiş yapsın diyerek ikna ettim ,
Sen de kaka yapacağını anladığın zaman. Sevdiği bi oyuncağını; onu tuvaletine oturtalım kakasını yapsın diyerek ikna edebilirsin belki, bi de poposu açıkken banyoda su ile oynarken yapabilir, o zaman da senin konuşmanla beraber Kakasının normal birşey olduğunu idrak eder insallah ...
Bizde mesela ilk banyoda kakasını yaptığında daha bezli dönemleriydi, baktım banyoda ağlıyo, korktum ne oldu diye bakmaya gittim koşarak ; kakasından korkmuş onun için ağlıyormuş ... Ama sonrakilerde aynı şey olmadı. Korkunç bir şey gibi davranmadı kakaya...bakalım bugün napıcak :KK45:

Destiny insallah kolayca hallolur operasyon , hayırlı sonuçlar alırsın ...

Deli. Allah kolaylık versin canım, hepsi geçici, sen yeter ki moralini bozma, bi ayağımda koca kız, kucağımda meme emen bi bebek oluyordu benim de :confused: Şimdi de kim annenin daha yakınında yatacak kavgası yapıyorlar :-)

Hepinize hayırlı huzurlu ve sağlıklı günler :KK68:

Son düzenleme:
Destiny kardeşin çalışıyo mu?? Ne iş yapıyo?? Damat neci?? Olmazsa özelden yaz bunları :D whatsapını bırak da buraya yaz kızımmmmmm :p

Aaaa gerçekten mi??? Gelecek ağustostan bahsediyoruz yani dimi?? Bak herhangi bir konuda yardım edebileceğim birşey olursa hemen haberim olsun. Bu arada senin ne instagram ne facein yok mu şekerim ya?????

Babası hayatta böyle birşeye ok demez. O daha çok beni izliyo tuvalete giderken :p amannn sanki eskiden izletiyolar mıydı napıyolardı?? Öğrenir gider ilerde inşallah.

Ay aklıma gelmişken geçen gün bana tuvalet eğitimi muhabbeti yapan arkadaş şöyle bir cümle kurdu: 3 yaşında çocuk kendi öğrenir zaten sen öğretmezsin. İnsanlar çooook hoş(!) :D
Evet canım önmüzdeki ağustosta dugun
Saolasın ince dusuncen için:) kardesım oraya gelince sıkılacak senınle tanıstırırım gider gelirsiniz artık bırbırınıze:)
Face var instegram yok bi kaç kez vermiştim beni de ekleyın demiştim ama kımse ekleyemedi benim ayarlarımdan kaynaklı sanırım
Colicos nerde beaaaaa??? Sabahtan bi ton bişi yazardı genelde :)
Daha uyanamadı sanırım:)

Pamuk helvacım geçmiş olsun diyelim. Baş dönmesi veya tutulma çok sıkıntı ya :( sağlık gibisi yok.

Sınavı halledersin kız sennnnn. Vur vur parçala bu maçı kazan :D

Saolasın ince dusuncen için:) kardesım oraya gelince sıkılacak senınle tanıstırırım gider gelirsiniz artık bırbırınıze:)
Face var instegram yok bi kaç kez vermiştim beni de ekleyın demiştim ama kımse ekleyemedi benim ayarlarımdan kaynaklı sanırım

Ekledim canikom seni ;)

Tanışırız tabi aşkolsun. Dediğim gibi her konuda da yardımcı olmaya çalışırım.

Günaydınlarrr. tüm dileklerin gerçekleşeceği bir gün olmasını diliyoruum. Sabah ufak çaplı bir toplantı oldu daha doğrusu toplantı değilde görüşme gibi birşey. Patronum bir teklifte bulundu. kendisi 2. iş yeri olarak güzel bir restoran açtı. bu şirkete de beni ortak yapma teklifinde bulundu. yani buradaki bütün işlerin yönetimi herşeyi bende olacak, kendisi arada bir uğramak istiyor. aslında buraya ilk geldiğimde de bana böyle bir konudan bahsetmişti yani ilerde belki ortak oluruz diye. şimdi bunu gerçekleştirmek resmiyete dökmek istiyor. henüz net karar vermedim ama olumlu bakıyorum gibi. hayırlısı bakalım.

Benim bu saatlere kadar uyuduğum görülmüşmü ki? Sabah 9:00 da şirketteydim. patronumla konuşuyordum.

Canım seninde mi kardeşin evleniyorr. negüzel. allah mesut etsin.

Waaawww süpeeer. Bu harika bir haber. şekerim yakışır yaniii.

nfk hayırlı ugurlu olsun. inşallah güzel bi fiata satarsinuz. fiat 500 ler de güzel.
pamuk helva, cok geçmiş olsun. inşallah sende alırsın hem ehliyeti hemde istediğin arabayi

colicos sanasa hayırlı olsun. bugun topigin güzel haber günü devamı gelir inşallah

Back
X