Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selam kızlar ceylinde burun akıntısı öksürük hapşırma var. Zaten hıc şaşmaz her okul açıldıgında mutlaka hastalanır. Neyse hamdolsun
Herkese iyigeceler

Cok saol canım inşallah
Siz de akademili oldunuz hayırlı olsun:)

İnşallah canım
Bekleyişe devam
Cok saolasın

Hayırlı olsun hayatım 40 km çok bir sey değil sayılı gun gecer sende en kısa zamanda gelirsin kocişinin yanına inşallah

Coldmix bize iyi geldi canımcım. Bi de hergün bi bardak ballı limonlu ılık su içirdim. 3 güne toparladı çok şükür.

Aysecikle gun dogmadan kalktik. Herkese gunaydiiiin!:KK54:

Universiteden arkadaslarla kahvaltiya gidicez bugun, cok mutluyum.:KK73:

Herkese hayirli huzurlu bi gun ve haftasonu diliyorum.

Günaydın canikommmmm. Çok sevindim senin adına :) iyi eğlencelerrrrr.

Herkese günaydınlarrrrrrrr. Güzel bir haftasonu olsun inşallah ;)

destiny bizimkilerde de başladı. şu an sadece burun akıntısı ama kızda öksürükde başlıyor. iburamin veriyorum şimdilik. inşallah ilerlemeden atlatiriz.

nfk, ye iç keyfine bak. born doğum yapmadan keşke bizde bulussaydik. onunda doğum yaklaşmış maşallah

bizim bugün kalan kırtasiye alışverişi, yarına yemeğe misafir çağırdım onun hazırlığıyla geçer

Canım benim okulun ilk haftası zaten yoğun olur seninki ekstra yoğun olmuş :KK43: bi de taşınma tuz biber. Ama 2-3 hafta sonra herşey güzel olacak inşallah. Bizim prog daha belli değildi o yüzden ne boş günden ne de nöbetten haberdarım. Ama 16 saat dersim olduğu için programdan ümitliyim :KK66:
16 saat mi süperrrrr. Ben 22 saat gireceğim. Tabi kendim istedim. Süt izni kullanan çok olduğu için bizim program iyi olmaz diye. Şimdi bile arada boşluklar var.

Nfk demek gezmek tozmak demek.

bizim bugün kalan kırtasiye alışverişi, yarına yemeğe misafir çağırdım onun hazırlığıyla geçer
Tatlı koşuşturmaca...

Kızlar selamlar , nAsılsınız , hafta sonumuz güzel geçer insallah, Pazartesi büyük gün, okullar açılıyo istanbulun trafik çilesi de artacak , yarın akşamı bulmadan buradan kaçmamız lâzım yoksa yolda perişan olabiliriz..

Destiny , geçmiş olsun Ceylin kuzusuna , işin o kısmını tamamen unutmuştum okul demek öksürük ve bitmeyen burun akıntısı demek ); yazın rahattık ne güzel..

Cansel senin kuzucuklara da geçmiş olsun , insallah ilerlemeden kesilir...

Aryam , hayırlı olsun tayin işiniz, insallah tamamen yerleşik düzeninizi hayırlısı ile kurarsınız ...

Nfk, iyi eğlenceler (; born den ve cansel den teklif var , sen bu organizasyon işini halledersin insallah :)

Ilbilge pembiş pazartesiden itibaren sizlere iki katı enerji ve güç versin Allah , kolaylıklar (;

Hepinize hayırlı huzurlu günler :)

busmai, zaten doğal güzelliğin var. hafif renk kat yeter.
Ver gazı ver :)
Evet canikom o mindere düştü. Bi de evde kocaman kalkpli bir yastığımız var onu da koymuştum. Yani uyumaya aynen devam ettiğine göre sorun yok ama insanın içi elvermiyo onu orda bırakmaya :KK43: ay sorma vallahi benim oğlum sınır tanımıyor :p

Eder eder annesi. Daha çok küçük o :)
Ben de bayılırım kaplamaya ve etiket yapıltırıp yazmaya. Ortaokuldayken bile aile dostlarımızın çocuklarının kap işlerini hallederdim :)

100e 200 aldık canım. Normal çocuk yatakları 90a 190. Ama bizimki
Normal değil tabi :D

İnşallah temiz çıkacak.

En büyük muhtar bizim muhtarrrrrrr :D

Bari amele ruhlular derneği kuralım :D

Aman iyi olsun da yoğun olsun.

Canımmm hadi inşallah atlattın. Eminim kötü birşey çıkmayacak.

Valla bak zaten köyün en yakışıklı ve zengin genci ile evlenmişin, bi de üstüne iki oğlan doğurmuşun; havandan geçilmemesi lazım hahahhaa. Daş gibi hatunsun şekerim maşallah tabiki güzel olcan. Ama bize de foto yolla kız kuzularınla çekinip :KK66: bi de iyiki anne baban geliyo valla yoksa imkansız düğünü atlatamazdın.

Kız elimde olsa ben de isterim pembe bi arabaşı yatak (yada pembe bir araba da olur :D). Ama evler okadar geniş değil. Tekzende 700 liraya da var ama odanın yarısını kaplıyor. Eşim de ebatına bakınca anladı saçma bir harcama olacağını. Senin de içinde kalmasın canikom; daha bi ton masraf yapıcaz biz bu veletlere inşallah :D

Dediğim gibi hatun daşşşş maşallah :KK66:
Foto çekinemedim yaa:(
Daş var ,daş var :)
Slm kızlarr.... Öyle bir yoğunluk var ki anltamam. Eşimin tayini çıktı kayseriye, ben hala sivastayım:) iş böyle olunca bizim sivastaki eve 40km uzaklıkta bir okula 1 yıllığına eşime görevlendirme aldık. Yine eve gidip gelecek ama bayaa bir yol katetmesi lazım tabi:) şubatta eş durumu tayinlerinde de ben tayin isteyeceğim, sonrasını da o zaman düşüneceğiz inşallah. Hayatımızda köklü değişiklikler oluyor bu ara bakalım... Seminerde kayseride kv de kalmaya devam ettik, sivasa git gel yaptık hergün. Aryaya kv bakmış oldu 2 hafta, baya yıprandı:) yarında evimize geçeceğiz inşallah, temizlik, yerleşme vs derken yine giremeyebilirim. Hiç okuyamadım bu arada herkes iyidir umarım. Var mı köklü değişiklikler yaşayann? Hepinizi öpücüklüyorum, görüşürüz yineee
Güzel olcak güzel :)
Çocuğu büyük olanlarla bir araya gelmek şstemiyorum.
Hiç okul modunda değilim inan ki. İki gündür evle uğraşıyoruz. Mutfakta bir iki kullanacak şey bırakıp gerisini yerleştirdik. Vestiyeti taşıyıp yerleştirdik. Bir de il mem seviye tespit yapmamızı istiyor. Onun belirtke tablosu hazırlanıp sınav analizi yapılacakmış.Bir sürü okul işi var. Yarın onları yapmam gerek. Perşembem boş. Nöbet günüm belli değil.
Büyük çocuklar bizim veletleri oyalıyor aslında

Ohh, ne iyi geldi dostlarla muhabbet :KK36:
Simdi eminonunde biraz magaza bakinip vapur keyfiyle eve donucem:KK37:

İstanbuldaki arkadaslar cansel, seker portakalimm, pamuk helva, destiny born dogurmadan ayarlayip bulusaliiiiim!:KK51:

Ohh, ne iyi geldi dostlarla muhabbet :KK36:
Simdi eminonunde biraz magaza bakinip vapur keyfiyle eve donucem:KK37:

İstanbuldaki arkadaslar cansel, seker portakalimm, pamuk helva, destiny born dogurmadan ayarlayip bulusaliiiiim!:KK51:
valla ben daha da iki cocukla cok zor.cikarim hatta sanirim cikamam uzun bi sure simdik tam zamani havalarin bunalticiligi da azaldi nerede ne zaman derseniz ben nasilsa calismiyorum sadece esimin getirebilecegi uygun bi zaman dilimi olursa ki seker portakali calistigi icin zaten haftasonu olur o zaman da sorun olmaZ siz ne diyosunuz

kızlar bende uyarım yeri ayarlayin malum bana her iki yerde uyar. hatta karşıya çocuk bırakmak daha kolay:KK45:cogunluga uyarimm.

Owwwww çete buluşuyor :D bol foto çekmeyi unutmayın ;)

Nfkcım iyi vakit geçirmene çok sevindim. Ah ben de oğlumu şöyle birilerine satıp koca bir günü arkadaşlarımla veya kendimle geçirsem :)

Busmai aşkolsun sana ya. Dedim sana iki bebenle foto çekin diye okadar :(

Owwwww çete buluşuyor :D bol foto çekmeyi unutmayın :KK66:

Nfkcım iyi vakit geçirmene çok sevindim. Ah ben de oğlumu şöyle birilerine satıp koca bir günü arkadaşlarımla veya kendimle geçirsem :)

Busmai aşkolsun sana ya. Dedim sana iki bebenle foto çekin diye okadar :KK43:
İki bebesiyle bi fotosu var ig de, hem de cok guzel bi foto:KK68:

Born, eniste hangi gunler musait?
Seker portakalim, sana hangi gunler uyar?..

Bu gece inşallah yatak bariyeri ile uyuyacağız. Yalnız bariyerin alt kısmı yatağın altı ahşap olduğu için kayıyor oğlum yüklendikçe. İnşallah gece bi sakatlık çıkmaz. Kaydırmaz alıcam sanıyorum bir sonraki bazanın altı da böyleyse. Bu kadar iyi firmanın bunu düşünememiş olması çok ilginç. Yatağın altına giren kısım kısa yani.

nfkcm henuz ders programlari netlesmedigi icin haftaici hangi gunler olur bilmiyrm ama haftasonlari da genelde.musait oluyo yarin yine konusurum onla su anda uyuyor kendileri :)) sizin de programa gore uydurmaya calisirim ama bu sefer bu yakada olsn dicem de.benden baska bu yakada kimse yok galiba :))))
pembisim tahta korkuluklar vardi biz yatak.alirken ona carpar acitir diye.mi.oyle bisey almadin yasir en basindan beri alisti artk daha az carpiyo simdiye dek.hic de dusmedi bizimki arabali azcik bisinde yanlarda cam.gb bisiler var her gece.bu stresle uyumak sinir bozucu
bu arada destinycim cok gecmis.olsn yaa su anda farkediyrm inan
ilbilge senin isler ne durumda ins tez vakitte kolaylarsn
aryacim sizinde atamaniz hayirli olsn ins

Back
X