- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.831
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu geçecek de bizden de gençlik geçiyor aah ah :)ilbilge güle güle otur inşallah...biz mutfağı kendimiz taşıdık ve paketlemedim tepsi ve mutfak leğenine koyarak arabayla taşıdık...kolay mı oldu dersen emin değilim kutulayıp nakliyeye de bırakabilirdik.
busmai valla hamurişi börek hariç senede 2 kere anca yapıyorum o yüzden margarin konusunda hassas davranmıyorum ama tereyağ neden olmasın.
şu teknoloji konusunda hepinizi dövesim geldi. ben asla vermem evime gelen misafire de söylerim telefonlarınız sigortalı değil verirseniz karışmam derim...zaten yarım akıllı bir telefonum var yanlarında kullanamıyorum ve o yüzden gündüz evdeysem hayatımda sıfır internet var. ama çok meraklılar buna bişey yapamam...ne kadar geç o kadar iyi...tabletimiz de yok bir laptop o da akşamları ancak açılıyor..tv sabahları pepe ve biz ikimiz(ikiz kardeşlermiş , ömer ve güls müşöğleden sonra nodle ve dodle akşam ise itfaiyeci sam var...
bedeli ise dışarda restoranda asla yemek yiyememek cafe de oturamamak yabancıya misafirliğe gidememek ama bu da geçecek
Çok iyi maşallah geceler senin :)busmai kerem bu hafta dün haric öğlen uykusu uyumadi o yuzden aksam 20.00 de yatti. dun saat 21.30 da yatti. ıpekte aynı o saatlerde yatıyor malum ipek sabah erkenci olduğu için. Yanlız benim çocukları gece kaçta yatirirsan yatır sabah aynı saatte ayaktalar.
Ben akşamları bi yere gitmesini yasaklayamıyorum ama :)Nfk yerim ben o ayseyi her soruya cevap verilmiş maşallah
Pembis hayırli olsun yatağınz ama koruma almak şart olmuş
Cansel neysekiçok geçyatmiyorlarmis ama sen o saatte yatamıyorsun o ayri
Colicos hayırdır ya Nerelerdesin
Busmai ne kadar kıskanç kocan var kız gerçi sende öylesin değilmi
Yırtmayla mı tehdit ediyordu ah bu büyükler :)Dün kızımın buraya getirdiğimiz güzel yazı defterlerini kapladık , eve dönünce de kitapları kaplarız, yıllar yıllar sonra kap bant etiket işine girişmek güzel oldu :) anılar geldi aklıma , hain domdom Abi'm parayla yapardı benim kaplarımıkızdırınca da sökmekle tehdit ederdi , ben de çok düşkündüm itina ederdim hepsine , yırtıcam deyince çıldırırdım :)
Sanki dün gibi yaa, insan inanamıyor şimdi okullu çocuk annesi olacağım );
Bizim kız başak burcu ama biraz pasaklı şimdilik , insallah büyüdükçe düzelir , defterine kitabına dikkat edecek mi bakalım okulda![]()
Çok geçmiş olsunÇok saolun kızlar
Pembiş pamuk helva şeker portakalı gecmıısı cok okuyamadım adını yazmadıgım arkadas varsa özür dilerım sımdıden
Nfk nın dediği gibi lokal anesteziyle alındı rahime morfin yapıldı iğneyle. Diş cektırır gibi
Sonuclar 25 inde cıkacak
Günaydın hanımlar , sabah erken saatte koştuk parka , geldiğimiz ilk gün bi yavru kedi görmüştük onu arıyoruz her yerde :) kedi severler bunlar ..
Pembişcim bizim ablamız daha yeni düşmeden yatmaya başladı , bilmiyorum her çocuk aynı mı olur ama şimdilik korkulukla yatsa daha rahat edersiniz .. Nereye düştü alttaki mindere mi, zaten park yataktan da çıkıp o yatağa mı düşüyordu bi fotografını göstermiştin :)
Cansel maşallah erken kalksalar da erken yatan çocuk çok iyi oluyor , annenin de biraz kafa dinleme vakti kalıyor , bizimkiler bu ara en erkn 10.30- 11 de yatağa gider oldular benim için yorucu oluyor onlarla beraber uyuyorum );
Nfk gelmemiş henüz
Colicos terk mi ettin bizi bir ses ver
Şekerportakalım , kolay gelsin derin temizlik var sanırım , evet bayrama az kaldı insallah ..
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum ..
Dün kızımın buraya getirdiğimiz güzel yazı defterlerini kapladık , eve dönünce de kitapları kaplarız, yıllar yıllar sonra kap bant etiket işine girişmek güzel oldu :) anılar geldi aklıma , hain domdom Abi'm parayla yapardı benim kaplarımıkızdırınca da sökmekle tehdit ederdi , ben de çok düşkündüm itina ederdim hepsine , yırtıcam deyince çıldırırdım :)
Sanki dün gibi yaa, insan inanamıyor şimdi okullu çocuk annesi olacağım );
Bizim kız başak burcu ama biraz pasaklı şimdilik , insallah büyüdükçe düzelir , defterine kitabına dikkat edecek mi bakalım okulda![]()
ay yazdım yazdım, ne olduysa silindi sinir oldum ya..
herkeslere günaydın. ayşecikle kahvaltımızı yaptık güne başladık.
şeker portakalımm, kolay gelsin canım.. bizim evde temizlik bi yana öyle bi hal varki, anlatamam görmeniz lazım..
busmai, şeker portakalımm haklı. sen de kıskançsın. birbirinizi anlarsınız
pembişim, hayırlı olsun canım. şimdi kaça kaç aldın bazayı? belki erkekler için büyük ebatlı almak daha mantıklıdır.
efe gibi deli yatan bi bebe için korkuluk şart galiba. uyurken bile park yataktan çıkıp yerdeki minderde
uyumaya devam eden bi bebe bu
cansel, ayşecikte kilo takıntısı yok, olmaz da sanıyorum. çünkü vücut tipi bana hiiç benzemiiiiy.
toto avuç içi kadarsabah zaten erken kalkılıyor, akşam yarım saat de olsa erken yatmaları tercih edilir.
bizimki gece yarısından sonra yatıyor. 7-7.30 da ayakta.. şimdi neyse de, kışın inş değişir düzeni..
bu arada colicos ve destiny e mesaj attım, ama cevap yok. ararım birazdan..
destinyden mesaj var.. lokal anesteziyle parçayı almışlar, korktuğum kadar sıkıntı olmadı.
sonuçlar 15 gün sonra çıkacak dedi.. dua edelim de temiz çıksın sonuçlar..
Pembis canım bize terapi falan kar etmez genimiZde var bu durum care yok
Sonunda gene ben yapacağım için bugün yapayım yarın belki geçerim dedim
Nfk senin durumun ayrı öyle olsa bende temizlik yapmak istemezdim canım koyver gitsin
Pamuk helva bende dün kırtasiye deilan görmüştüm evde uğraşmayın getirin biz kaplayalim diye bence onun heyecanı yaşattığı duygular çok ayrı
colicostan mesaj var. işleri acayip yoğunmuş. kafamı kaldıramıyorum diyor..
Çok saolun kızlar
Pembiş pamuk helva şeker portakalı gecmıısı cok okuyamadım adını yazmadıgım arkadas varsa özür dilerım sımdıden
Nfk nın dediği gibi lokal anesteziyle alındı rahime morfin yapıldı iğneyle. Diş cektırır gibi
Sonuclar 25 inde cıkacak
Günaydınlar
Bu akşam eşimin kuzeninin düğünü var ..
Eşim gelin arabasının şoförü olcakmış kuzeni öyle istemiş, sinir oldum. İki çocukla kp nin arabasına binicem ! Düğünde de şahit olcakmış, zaten muhtemelen erkek tayfasıyla oturur kuzeni amcası bilmem nesi
Kadınların arasında kalıcam Allahım kabus gibi..
Neyse ki annem babam da gelicek onlarla erken çıkacağım düğünden. Fazla duramam yoksa nasıl emziririm zaten açık havada düğün
Dua edin de güzel olayım bari :) köylülere rezil olmayayım :)
Bu geçecek de bizden de gençlik geçiyor aah ah :)
Çok iyi maşallah geceler senin :)
Kerem 10da mert 01'de yatıyor :) bi düzene girseler ah ah
sabahın köründe kalkıyor kerem de 7-8 gibi
Ben akşamları bi yere gitmesini yasaklayamıyorum ama :)
Yırtmayla mı tehdit ediyordu ah bu büyükler :)
Çok geçmiş olsun
pembis, 1-2 yil sonra o oğlan sana Arabalı yatağı aldırır.arabali yataklar biraz daha alcak. ilerde kerem cok isterse dusunebilirim. elanur bile pembe arabali yatak istemisti. odamiz kucuktu ozaman icimde kaldi
busmai, zaten doğal güzelliğin var. hafif renk kat yeter.
hayırlı olsun canım.. yolun durumunu bilmiyorum ama 40 km çok fazla bi yol değil, gidip gelir.Slm kızlarr.... Öyle bir yoğunluk var ki anltamam. Eşimin tayini çıktı kayseriye, ben hala sivastayım:) iş böyle olunca bizim sivastaki eve 40km uzaklıkta bir okula 1 yıllığına eşime görevlendirme aldık. Yine eve gidip gelecek ama bayaa bir yol katetmesi lazım tabi:) şubatta eş durumu tayinlerinde de ben tayin isteyeceğim, sonrasını da o zaman düşüneceğiz inşallah. Hayatımızda köklü değişiklikler oluyor bu ara bakalım... Seminerde kayseride kv de kalmaya devam ettik, sivasa git gel yaptık hergün. Aryaya kv bakmış oldu 2 hafta, baya yıprandı:) yarında evimize geçeceğiz inşallah, temizlik, yerleşme vs derken yine giremeyebilirim. Hiç okuyamadım bu arada herkes iyidir umarım. Var mı köklü değişiklikler yaşayann? Hepinizi öpücüklüyorum, görüşürüz yineee
Çocuğu büyük olanlarla bir araya gelmek şstemiyorum.İstanbulluların 40km yorumu aynen beklediğim gibi :) bizim gibi küçük şehirde yaşayanlara 15dakkadan fazla sürüyorsa eğer araba ile uzaktır orasıaryammm hakkınızda hayırlısı olsun canım.
Bugün bir arkadaşa yemeğe gittik akşam. Toplam 4 aile olduk. Hepsi de çocuklarını büyütmüş (ilkokul ortaokul çağı) tipler. Oğluşum onları şoka uğrattı. Bizi uğurlarken kolaylıklar dilediler. Sağolsunlaroğluş çok eğlendi ama. Büyüklerle kudurdu, abilerin oyunlarını bozdu vs :)
Bu haftasonu da okuldan önceki son haftasonumuz inşallah. Bakalım nöbet günüm ne olacak :) ona göre yine ilbilge ile pzt sendromu yaşarız belkim :)
Canım benim okulun ilk haftası zaten yoğun olur seninki ekstra yoğun olmuşÇocuğu büyük olanlarla bir araya gelmek şstemiyorum.
Hiç okul modunda değilim inan ki. İki gündür evle uğraşıyoruz. Mutfakta bir iki kullanacak şey bırakıp gerisini yerleştirdik. Vestiyeti taşıyıp yerleştirdik. Bir de il mem seviye tespit yapmamızı istiyor. Onun belirtke tablosu hazırlanıp sınav analizi yapılacakmış.Bir sürü okul işi var. Yarın onları yapmam gerek. Perşembem boş. Nöbet günüm belli değil.
Cok saol canım inşallahdestiny çok geçmiş olsun. inşallah sonuclarda güzel çıkar
İnşallah canımEvet canikom o mindere düştü. Bi de evde kocaman kalkpli bir yastığımız var onu da koymuştum. Yani uyumaya aynen devam ettiğine göre sorun yok ama insanın içi elvermiyo onu orda bırakmayaay sorma vallahi benim oğlum sınır tanımıyor
Eder eder annesi. Daha çok küçük o :)
Ben de bayılırım kaplamaya ve etiket yapıltırıp yazmaya. Ortaokuldayken bile aile dostlarımızın çocuklarının kap işlerini hallederdim :)
100e 200 aldık canım. Normal çocuk yatakları 90a 190. Ama bizimki
Normal değil tabi
İnşallah temiz çıkacak.
En büyük muhtar bizim muhtarrrrrrr
Bari amele ruhlular derneği kuralım
Aman iyi olsun da yoğun olsun.
Canımmm hadi inşallah atlattın. Eminim kötü birşey çıkmayacak.
Valla bak zaten köyün en yakışıklı ve zengin genci ile evlenmişin, bi de üstüne iki oğlan doğurmuşun; havandan geçilmemesi lazım hahahhaa. Daş gibi hatunsun şekerim maşallah tabiki güzel olcan. Ama bize de foto yolla kız kuzularınla çekinipbi de iyiki anne baban geliyo valla yoksa imkansız düğünü atlatamazdın.
Kız elimde olsa ben de isterim pembe bi arabaşı yatak (yada pembe bir araba da olur). Ama evler okadar geniş değil. Tekzende 700 liraya da var ama odanın yarısını kaplıyor. Eşim de ebatına bakınca anladı saçma bir harcama olacağını. Senin de içinde kalmasın canikom; daha bi ton masraf yapıcaz biz bu veletlere inşallah
Dediğim gibi hatun daşşşş maşallah![]()
Hayırlı olsun hayatım 40 km çok bir sey değil sayılı gun gecer sende en kısa zamanda gelirsin kocişinin yanına inşallahSlm kızlarr.... Öyle bir yoğunluk var ki anltamam. Eşimin tayini çıktı kayseriye, ben hala sivastayım:) iş böyle olunca bizim sivastaki eve 40km uzaklıkta bir okula 1 yıllığına eşime görevlendirme aldık. Yine eve gidip gelecek ama bayaa bir yol katetmesi lazım tabi:) şubatta eş durumu tayinlerinde de ben tayin isteyeceğim, sonrasını da o zaman düşüneceğiz inşallah. Hayatımızda köklü değişiklikler oluyor bu ara bakalım... Seminerde kayseride kv de kalmaya devam ettik, sivasa git gel yaptık hergün. Aryaya kv bakmış oldu 2 hafta, baya yıprandı:) yarında evimize geçeceğiz inşallah, temizlik, yerleşme vs derken yine giremeyebilirim. Hiç okuyamadım bu arada herkes iyidir umarım. Var mı köklü değişiklikler yaşayann? Hepinizi öpücüklüyorum, görüşürüz yineee