Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nfkcm henuz ders programlari netlesmedigi icin haftaici hangi gunler olur bilmiyrm ama haftasonlari da genelde.musait oluyo yarin yine konusurum onla su anda uyuyor kendileri :)) sizin de programa gore uydurmaya calisirim ama bu sefer bu yakada olsn dicem de.benden baska bu yakada kimse yok galiba :))))
pembisim tahta korkuluklar vardi biz yatak.alirken ona carpar acitir diye.mi.oyle bisey almadin yasir en basindan beri alisti artk daha az carpiyo simdiye dek.hic de dusmedi bizimki arabali azcik bisinde yanlarda cam.gb bisiler var her gece.bu stresle uyumak sinir bozucu
bu arada destinycim cok gecmis.olsn yaa su anda farkediyrm inan
ilbilge senin isler ne durumda ins tez vakitte kolaylarsn
aryacim sizinde atamaniz hayirli olsn ins
Canikom canı acır diye tahta korkuluk istemedim. Kumaş daha mantıklı geldi ama şimdilik hiç memnun değilim. Çünkü az önce bir baktım oğluş yatakta 180 derece dönmüş ve tabi bu sırada bariyerle yatak arası bir karış açılmış :( hemen sandalye getirip dayadım. Çocuk ürünlerini yaparken ne kadar salakça düşünüyorlar. Gecenin şu vakti sinirim zıpladı :(

Canikom canı acır diye tahta korkuluk istemedim. Kumaş daha mantıklı geldi ama şimdilik hiç memnun değilim. Çünkü az önce bir baktım oğluş yatakta 180 derece dönmüş ve tabi bu sırada bariyerle yatak arası bir karış açılmış :KK43: hemen sandalye getirip dayadım. Çocuk ürünlerini yaparken ne kadar salakça düşünüyorlar. Gecenin şu vakti sinirim zıpladı :KK43:
Herkese günaydın. Bizim yatakta tahta korkuluk var. Çarpma yönünden pek sıkıntı olmuyor ama arada sırada ayakları sıkışıyor, çıkaramayıp bizi çsğırıyor.

Bir de bir şey daha soracağım mutfak dolabı içlerine ne seriyorsunuz? Benim kapitoneden örtülerim var. Onlar sanki çok kayıyor. Yine onları serdim ama...

Herkese günaydın. Bizim yatakta tahta korkuluk var. Çarpma yönünden pek sıkıntı olmuyor ama arada sırada ayakları sıkışıyor, çıkaramayıp bizi çsğırıyor.

Benim oğluş çok deli yatıyır ya. Kvye çekmiş :p şaka bi yana o da lisedeyken bile düşüp dururmuş yataktan, ranzadan :)

Kızlar, sizin bebişler günde kaç saat uyuyor. Toplam olarak gece -gündüz?

Gündüz bazen 1 bazen 2 saat uyuyor. Gece de 9 saat uyuyo nerdeyse. Tabi arada 1-2 kalkıyo ama yanına yatınca geri uyuyo yani üzmüyo.

Bir de bir şey daha soracağım mutfak dolabı içlerine ne seriyorsunuz? Benim kapitoneden örtülerim var. Onlar sanki çok kayıyor. Yine onları serdim ama...

Valla ben apar topar taşınırken şu meyve desenli örtüler var ya 1-2 liraya satılan rulo halinde olan; işte onlardan almıştım ve onlar duruyo. Bazı raflarda da kaydırmaz var. Zaten hala istediğim gibi yerleştiremedim şu mutfağı iki yıl oldu :D

Benim oğluş çok deli yatıyır ya. Kvye çekmiş :p şaka bi yana o da lisedeyken bile düşüp dururmuş yataktan, ranzadan :)

Gündüz bazen 1 bazen 2 saat uyuyor. Gece de 9 saat uyuyo nerdeyse. Tabi arada 1-2 kalkıyo ama yanına yatınca geri uyuyo yani üzmüyo.

Valla ben apar topar taşınırken şu meyve desenli örtüler var ya 1-2 liraya satılan rulo halinde olan; işte onlardan almıştım ve onlar duruyo. Bazı raflarda da kaydırmaz var. Zaten hala istediğim gibi yerleştiremedim şu mutfağı iki yıl oldu :D
Biz de toplamda 10 genellikle nadiren 11 saat uyuyoruz. Az mı diye düşünüyordum.Gündüz uyumuyor zaten. Akşam üzeri 5-6 gibi uyumak istiyor. O zamanda biz uyutmuyoruz. Bazen yarım saat kadar kestirmesine izin veriyoruz.
Mutfağı yerleştirdik, birkaç şey hariç. O rulolardan bende de var. Ama onlar da kayıyor.mutfağı rminim ben de çooook değiştiririm.

Coldmix bize iyi geldi canımcım. Bi de hergün bi bardak ballı limonlu ılık su içirdim. 3 güne toparladı çok şükür.
Ben de ballı limonlu ılık ıhlamurla aferın verıyorum. Bugun bıraz daha ıyı gıbı. İnşallah yarına daha ıyı olur

destiny bizimkilerde de başladı. şu an sadece burun akıntısı ama kızda öksürükde başlıyor. iburamin veriyorum şimdilik. inşallah ilerlemeden atlatiriz.
Gecmiş olsun canım sanada. Tam hastalık mevsımı

Kızlar selamlar , nAsılsınız , hafta sonumuz güzel geçer insallah, Pazartesi büyük gün, okullar açılıyo istanbulun trafik çilesi de artacak , yarın akşamı bulmadan buradan kaçmamız lâzım yoksa yolda perişan olabiliriz..

Destiny , geçmiş olsun Ceylin kuzusuna , işin o kısmını tamamen unutmuştum okul demek öksürük ve bitmeyen burun akıntısı demek ); yazın rahattık ne güzel..

Cansel senin kuzucuklara da geçmiş olsun , insallah ilerlemeden kesilir...

Aryam , hayırlı olsun tayin işiniz, insallah tamamen yerleşik düzeninizi hayırlısı ile kurarsınız ...

Nfk, iyi eğlenceler (; born den ve cansel den teklif var , sen bu organizasyon işini halledersin insallah :)

Ilbilge pembiş pazartesiden itibaren sizlere iki katı enerji ve güç versin Allah , kolaylıklar (;

Hepinize hayırlı huzurlu günler :)
Saol canım. Napalım beterınden sakınsın rabbim.
Bugun aksam itibarıyle yollar ana baba gunune döner. Hayırlı yolculuk canım

Ohh, ne iyi geldi dostlarla muhabbet :KK36:
Simdi eminonunde biraz magaza bakinip vapur keyfiyle eve donucem:KK37:

İstanbuldaki arkadaslar cansel, seker portakalimm, pamuk helva, destiny born dogurmadan ayarlayip bulusaliiiiim!:KK51:
Ayy bekarlık gunlerınden bir gın çalmışsın resmen ne guzel
Ben gelirim ama borna katılıyom şu ders programlarını bı görek hele. Karşı olursa gelemem sanırım
Canikom canı acır diye tahta korkuluk istemedim. Kumaş daha mantıklı geldi ama şimdilik hiç memnun değilim. Çünkü az önce bir baktım oğluş yatakta 180 derece dönmüş ve tabi bu sırada bariyerle yatak arası bir karış açılmış :KK43: hemen sandalye getirip dayadım. Çocuk ürünlerini yaparken ne kadar salakça düşünüyorlar. Gecenin şu vakti sinirim zıpladı :KK43:
:)) deli kadire bariyer mi dayanır. Deli deli yatıyor:)
Kızlar, sizin bebişler günde kaç saat uyuyor. Toplam olarak gece -gündüz?
Gunduz 1 saat bazeb 1,5 saat uyuyor. Gece de 9-10 saat. Bi kaç kez uyanıyor. Yanına yatınca uyuyor tekrar
Ben bardak tabak koydugum raflara bir sey sermiyorum. Sadece alt rafta lavabo altına orda pekmez tursu vs var o yuzden şu rulo satılanlardan kesip serdim. Cekmece ıclerınede serıcem bir gun inşallah

Oğluşla (!) havuçlu tarçınlı kekimizi yaptık fırınımıza attıkkkkk. Bu çocuk milleti ne kadar keke meraklı.. Onu uyutunca da geçen dediğim frambuazlı tatlıyı yapmayı planlıyorum inşallah. Babası kıskanmasın :p yatın kvler geliyo ya evde bol bol bişiler olsun. Poğaça da yapmalıyımmmmm. Kafayı yedim sanırsam :)

ilbilge ikeada şeffaf rulolar var bardak bölümüne sadece ondan kullanıyorum. diğerlerine kullanmıyorum.

pembis bizimde misafir gelecek yemek telasindayiz. neyseki dunden chescaki yaptım. yoruldum ya moladayim

pembis bizimde misafir gelecek yemek telasindayiz. neyseki dunden chescaki yaptım. yoruldum ya moladayim
Ya sana üç çocukla kim geliyo hiç anlamıyorum valla!! Eline koluna sağlık canım.

Ben de frambuazlı tatlıyı büyük ölçüde bitirdim. Soğuyunca kremayı çırpıp dökücem üstüne. Yalnız kare borcama çok geldi malesef :( artık yapan kişi nasıl bir tepside yaptıysa...?? Basiretim bağlanmış aslında dökme hepsini dimi???

kizlar hamileligin ortasinda gelen dis agrisi yeniden hortladi cok ama.cok feci bi agrim var son zamanlar oldugu icin dise asla.mudahele de etmiyolar ne olur dua edin cok.zor.durumdayim :((

Ben de ballı limonlu ılık ıhlamurla aferın verıyorum. Bugun bıraz daha ıyı gıbı. İnşallah yarına daha ıyı olur

Gecmiş olsun canım sanada. Tam hastalık mevsımı

Saol canım. Napalım beterınden sakınsın rabbim.
Bugun aksam itibarıyle yollar ana baba gunune döner. Hayırlı yolculuk canım

Ayy bekarlık gunlerınden bir gın çalmışsın resmen ne guzel
Ben gelirim ama borna katılıyom şu ders programlarını bı görek hele. Karşı olursa gelemem sanırım

:)) deli kadire bariyer mi dayanır. Deli deli yatıyor:)

Gunduz 1 saat bazeb 1,5 saat uyuyor. Gece de 9-10 saat. Bi kaç kez uyanıyor. Yanına yatınca uyuyor tekrar

Ben bardak tabak koydugum raflara bir sey sermiyorum. Sadece alt rafta lavabo altına orda pekmez tursu vs var o yuzden şu rulo satılanlardan kesip serdim. Cekmece ıclerınede serıcem bir gun inşallah

ilbilge ikeada şeffaf rulolar var bardak bölümüne sadece ondan kullanıyorum. diğerlerine kullanmıyorum.
Hımmm, anladım. Herkes aşağı yukarı aynı şeyleri kullanıyor demek ki..,

Yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnnn. Oğluş eskisine göre çok çok az kalkınca şu saate kadar oturdum yıllık planla cebelleştim. Tabi öncesinde yarının yemeğini falan hallettim mecbur çünkü kvler geliyooooooooo. Yeni eğitim öğretim yılı başlıyor çok heyecanlıyımmmmm :)

Selam kızlar bu haftasonu düğündü yemekti derken baya yoğunduk..

Düğünde kerem etli pilav yedi, üstüne pasta yedi.. Ayran içti ben görmeden de meyvesuyu içti, derken baktım sandalyelerin üstünde karnını tutmuş kıvranıyor.. Noldu dedim karnım çok ağrıyo dedi, dedim o kadar yersen ağrır..

Diğer yandan Mert azcık emip uyuyor, zayıf bi bebek.. Kv bugün diyor ki "bunu sık sık emzirceksin" ben de "ilk bebeğim değil, ne yapmam gerektiğini biliyorum; çocuk istedikçe emziriyorum zorla yedirmek mümkün değil" dedim.. hem böyle kolay taşınıyor Keremi zor taşıyorduk dedim :)

Bak şimdi bu ilk bebeğim olsa çok takardım kafaya ama neyse ki bir şişko bebeğim de vardı :)
Ama Mert de kilolu olsa fena olmazdı tombiş bebek seviliyor :)

Yoksa ben yediklerime dikkat ediyorum diye mi sütüm kilo aldırmıyor? Zaten çok az içiyor ama belki sütümle de ilgilidir

Back
X