Günaydın, hayırlı sabahlar kızlar,
Dün okulun ilk günüydü bizim için , sabah birlikte gittik okula , teneffüste yalnız başına lavaboda işini halledip, bahçeye de gidip gelebildiğini görünce döndüm eve... Cansel, sizin de güzel geçmiş ilk gün, insallah daim olur severler okulu, zaten bugün dersler bir başlasın sıkılmaya vakitleri olmaz insallah (;
Dün ilk gün diye çantasına iki kalem, bir defter , bir de boya kutusu vermiştim , hepsini toplayıp çantasına koymuş 1 boya hariç

Çok şükür ben herşeyini bırakır gelir sanıyordum , iş başa düşünce toplamış kuzum..
Yalnız biz çok fena boşluğa düştük. Selim beş dakikada bir aba neede diyo (;
Dün okula ailece gidecektik Selim beyin uyanmayacağı tuttu. Neyse babayla bıraktık onları çıktık , taksiler almadı yine her zamanki gibi, çocuğu yürütmek zorunda kaldım , şu ehliyeti niye zamanında almadım ki çok kızıyorum kendime böyle dar durumda kaldığım zamanlarda ....
Dün akşam da babamız gitti, kaldık baş başa cumaya kadar. Annem de kuzulukta, Allah yardımcım olsun (;
Pembe, çok geçmiş olsun Allah korumuş Efe'yi, pencerelere de merak sardıysa Cansel in önerdiği kilitlere bakın derim, biz yaz başında taktık, çok rahat ettim . Çok pratik ve güvenli birşey ..
Born , dişin ne durumda cnm insallah ağrın hafiflemiştir,
Ilbilge, Allah kolaylık versin. Ben bir kere taşındım ama çok zor gelmişti bana...siz çoğunu hallettiniz sanırım..
Colicos işlerinde kolaylıklar arada yaz (;
Nfkcım buluşma günü saati yeri belirlenince, eşimin evde olduğu bi tarih olursa insallah katılmaya çalışırım , Anadolu yakasında bir yer olacak sanırım di mi?
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı günler