Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha çocuklar aynı tip olunca :)Kız o benim de aklıma geldi. Ama kocam mobilyadan izleri çıkmadığında beni kapıya koyar diye yapmadımkafamız aynı çalışıyo ya çokça korkuyom bacımmmmm :)
O vitrini kafaya koymuş ben sana söyliyim, üstüne örtü mü atsan?Bu arada sordum nasıl kırıldığını sürahinin. Sürahiyi arkadan çöp arabası ile ittirmiş. Dolabın arkasına çarpıp kırılmış. Bugün de vitrin camına fotoğraf makinasını fırlatmaya çalıştı![]()
Haha çocuklar aynı tip olunca :)
O vitrini kafaya koymuş ben sana söyliyim, üstüne örtü mü atsan?
işte bizimki de tv ye koca oyuncağı fırlatıp kırdı hala bişeyler fırlatmaya çalışıyor bağırıyoruz yatağa göndereceğimizi söylüyoruz falan ama nereye kadar bilmem
kulpu çıkardım mi demiştin. annem onlara gittiğimizde iple bağlıyor. öylede yapabilirsin. benim evde de sadece bi dolap masa var. takımın Vitrini almak istiyorum ama çocuklardan dolayı erteliyorum.
İlahi busmai :) bakınca tarife fellah ile ikisi aynı hakkaten. Yalnız biizm komşu da adanalı; sarımsaklı köfte dedi. Aman neyse sonuçta çok lezzetliiiii
Cansel yap kız sonra bize sonucu bildir
Pamuk helvacım kıyamam sana. Ama sen altından kalkarsın valla çünkü maşallah baya deneyimlisin bu konuda
Nfk sultan masayı çekemiyorum çünkü masa konsolu koruyor. Konsolda da bi ton cam eşya var.
pembis ohh yarasın valla şimdi almayacaksin da ne zaman alacaksınodanin bitmis halinin fotosunu isterik
pembe benim de adanalı bir arkadaşım sarımsaklı köfte demişti.benim öğrendiğim kişide malatya,lıydı
oda bulgur köftesi demişti.hepsi aynı sonuçta.eskiden her misafire yapardım.şimdi üşeniyorum,epeydir yapmadım.
ama tadı çok güzel.salça ve baharat çok yakışıyor,yoğurtlusunu bende beğenmedim.
vitrin camına ben şeffaf koli bandı yapıştırdım. lekesini dert etme asetonla çıkıyor.
bugün oğlum bezini gösterdi anne kaka dedi.tuvalete gittik lazımlığa oturdu bekledi ve yapmadı.
bu aralar sinyal veriyor bezinden çok rahatsız olmaya başladı.altı ıslanınca eliyle bezini almaya çalışıyor.
ben koffteyi yaptım ehh fena değil. kotude değil ama bidaha da yapmam![]()
Kız, özellikle baktım bizim fellah köftesi işte...İlahi busmai :) bakınca tarife fellah ile ikisi aynı hakkaten. Yalnız biizm komşu da adanalı; sarımsaklı köfte dedi. Aman neyse sonuçta çok lezzetliiiii
Cansel yap kız sonra bize sonucu bildir
Pamuk helvacım kıyamam sana. Ama sen altından kalkarsın valla çünkü maşallah baya deneyimlisin bu konuda
Nfk sultan masayı çekemiyorum çünkü masa konsolu koruyor. Konsolda da bi ton cam eşya var.
Bende de koli bandı var ama şu sıralar onu da açıyor.Pembiş ben koli bandı yapıştırıyorum kötü görünüyo ama işimi görüyo![]()
Bak sen minik kuşa ya nasıl açıyo??Kız, özellikle baktım bizim fellah köftesi işte...
Bende de koli bandı var ama şu sıralar onu da açıyor.
Günaydın herkese. Biz irmik koyuyoruz. Hazır bulgurla pek iyi olmuyor. Bir de sosu önemli.Bak sen minik kuşa ya nasıl açıyo??
Kız sen Adanalısın yani ne desen doğrudurbizim komşunun kv yaparken içine irmik koymamış. İnşallah perşembe bi aksilik olmazsa arkadaşa gidicem; tarifi öğrenmeye çalışacağım ölçüsü ile. Malum eskiler ölçü mölçü kullanmıyo
![]()
Anladığım kadarı ile kıvam da önemli ki dağılmasın dimi??? Suyuna da limontuzu koymak lazımmış.Günaydın herkese. Biz irmik koyuyoruz. Hazır bulgurla pek iyi olmuyor. Bir de sosu önemli.