Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu arada sordum nasıl kırıldığını sürahinin. Sürahiyi arkadan çöp arabası ile ittirmiş. Dolabın arkasına çarpıp kırılmış. Bugün de vitrin camına fotoğraf makinasını fırlatmaya çalıştı :(

Kız o benim de aklıma geldi. Ama kocam mobilyadan izleri çıkmadığında beni kapıya koyar diye yapmadım :D kafamız aynı çalışıyo ya çokça korkuyom bacımmmmm :)
Haha çocuklar aynı tip olunca :)

Bu arada sordum nasıl kırıldığını sürahinin. Sürahiyi arkadan çöp arabası ile ittirmiş. Dolabın arkasına çarpıp kırılmış. Bugün de vitrin camına fotoğraf makinasını fırlatmaya çalıştı :KK43:
O vitrini kafaya koymuş ben sana söyliyim, üstüne örtü mü atsan?
işte bizimki de tv ye koca oyuncağı fırlatıp kırdı hala bişeyler fırlatmaya çalışıyor bağırıyoruz yatağa göndereceğimizi söylüyoruz falan ama nereye kadar bilmem

kulpu çıkardım mi demiştin. annem onlara gittiğimizde iple bağlıyor. öylede yapabilirsin. benim evde de sadece bi dolap masa var. takımın Vitrini almak istiyorum ama çocuklardan dolayı erteliyorum.

Haha çocuklar aynı tip olunca :)

O vitrini kafaya koymuş ben sana söyliyim, üstüne örtü mü atsan?
işte bizimki de tv ye koca oyuncağı fırlatıp kırdı hala bişeyler fırlatmaya çalışıyor bağırıyoruz yatağa göndereceğimizi söylüyoruz falan ama nereye kadar bilmem

Yani bi kere yaptın hevesini aldın yine niye yapıyosun dimi?? 10 yaş yaşlandım haaaaaa :)

kulpu çıkardım mi demiştin. annem onlara gittiğimizde iple bağlıyor. öylede yapabilirsin. benim evde de sadece bi dolap masa var. takımın Vitrini almak istiyorum ama çocuklardan dolayı erteliyorum.

Evdeki kalın iplerin boyu yetmedi sonra da o üstelemeyince ben de unuttum. Alayım valla dediğin gibi bağlayayım.

Ay bi de bu velet konuşmuyo ya millet onun anladığını unutuyor ve yanında olmadık şeyler söylüyorlar. Haydut da hemen uyguluyor. Örneğin bakıcısı dün elinden kalemi almaya çalışırken gözüne batar oğlum dedi. Ben hemen uyardım ama çok geçti. Kalemi gözüne sokmaya yeltendi!! Eline aldığı birşeyi kv veya kp "dolaba fırlatmasın" diyolar anında yapıyor. Sanırım cümlelerin sonunu kırpıyor. Yani dolaba fırlat, gözüne sok gibi :D

Az önce ne alakaysa 35 den sonra hamilelik topiğini okuyodum. Ne zor hamilelikler ve yaşamlar var. Nfkcan hep der ya "şu topikte şu kadar kişiyiz çok şükür çocuklarımız ayıpsız ve sağlıklı" diye; bunu içimde hissettim okurken. Benim ikinci olursa tabi 35 sonrası olacak ya aklıma mı düştü nedir :D :p

Bakıcı teyzeye dün eşim maaşını vermeyi unutmuş. Ben bugün verdiğimde hepsini almak istemedi. Bu ay doğru düzgğn gelmedim dedi. Ben de olur mu dedim sağlık olayı sonuçta seninki. Birbirimizi idare edicez mecbur dedim. Onun böyle bir teklifte bulunması hoşuma gitti. Yani demekki empati kuruyor :)

Bu arada ders prog öğleden sonra yine değişmiş. Nolmuş bilmiyorum. Sonuçta beni çağırmadılar ya o bana yeter :D

Oğlumun odasına fon perde yaptırmaya gittim ama dayanamayıp cars tülü de aldım :) sabırım eşim artık beni tek başıma hiçbir alışverişe yollamayacak :D

pembis ohh yarasın valla şimdi almayacaksin da ne zaman alacaksın:KK5: odanin bitmis halinin fotosunu isterik

İlahi busmai :) bakınca tarife fellah ile ikisi aynı hakkaten. Yalnız biizm komşu da adanalı; sarımsaklı köfte dedi. Aman neyse sonuçta çok lezzetliiiii :D

Cansel yap kız sonra bize sonucu bildir :KK66:

Pamuk helvacım kıyamam sana. Ama sen altından kalkarsın valla çünkü maşallah baya deneyimlisin bu konuda :KK66:

Nfk sultan masayı çekemiyorum çünkü masa konsolu koruyor. Konsolda da bi ton cam eşya var.

pembe benim de adanalı bir arkadaşım sarımsaklı köfte demişti.benim öğrendiğim kişide malatya,lıydı

oda bulgur köftesi demişti.hepsi aynı sonuçta.eskiden her misafire yapardım.şimdi üşeniyorum,epeydir yapmadım.

ama tadı çok güzel.salça ve baharat çok yakışıyor,yoğurtlusunu bende beğenmedim.

vitrin camına ben şeffaf koli bandı yapıştırdım. lekesini dert etme asetonla çıkıyor.

bugün oğlum bezini gösterdi anne kaka dedi.tuvalete gittik lazımlığa oturdu bekledi ve yapmadı.

bu aralar sinyal veriyor bezinden çok rahatsız olmaya başladı.altı ıslanınca eliyle bezini almaya çalışıyor.

pembis ohh yarasın valla şimdi almayacaksin da ne zaman alacaksın:KK5: odanin bitmis halinin fotosunu isterik

İnşallah canım.

pembe benim de adanalı bir arkadaşım sarımsaklı köfte demişti.benim öğrendiğim kişide malatya,lıydı

oda bulgur köftesi demişti.hepsi aynı sonuçta.eskiden her misafire yapardım.şimdi üşeniyorum,epeydir yapmadım.

ama tadı çok güzel.salça ve baharat çok yakışıyor,yoğurtlusunu bende beğenmedim.

vitrin camına ben şeffaf koli bandı yapıştırdım. lekesini dert etme asetonla çıkıyor.

bugün oğlum bezini gösterdi anne kaka dedi.tuvalete gittik lazımlığa oturdu bekledi ve yapmadı.

bu aralar sinyal veriyor bezinden çok rahatsız olmaya başladı.altı ıslanınca eliyle bezini almaya çalışıyor.

Bak bukadar bahsettik yap artık :)

Bence senin oğluş da bu kadar sinyal moduna girdiyse vuslat yakındır :D

antibiyotik etkisini ancak gostermeye basladi tum gun yattim yine kocam saolsun yoksa yasir tepemde olunca yatmak ne mumkun su anda daha iyiyim elhamdulillah bugun halilari verdik ev bi garip oldu bu sekli.hic sevmiyorum 1 ekim diye konustuk temizligi kadinla.ama cok mu gec kalmis oluruz acaba kararsiz kaldim erkene de.zor.alirim gerci bu saatten sonra.bayramustu herkes.doludur artik
bulusma konusunda da esim sabahci oldu ogleden sonralari ve bu haftasonu musait haftaya haftasonu sinav gorevi olabilirmis sadece ama haftaici aksamustu de uyar bize kimler gelicek simdik bulusulursa

ben koffteyi yaptım ehh fena değil. kotude değil ama bidaha da yapmam:KK39:

Sen becerememişsin dermişim hahahhahahahhah. Dediğim gibi ben bulgura, salçaya ve sarımsağa bayılırım. Bu köfte üçünü de barındırıyor daha nolsun :) ama busmainin kıl olduğu cahide mi kötü tarif verdi acaba???

İlahi busmai :) bakınca tarife fellah ile ikisi aynı hakkaten. Yalnız biizm komşu da adanalı; sarımsaklı köfte dedi. Aman neyse sonuçta çok lezzetliiiii :D

Cansel yap kız sonra bize sonucu bildir :KK66:

Pamuk helvacım kıyamam sana. Ama sen altından kalkarsın valla çünkü maşallah baya deneyimlisin bu konuda :KK66:

Nfk sultan masayı çekemiyorum çünkü masa konsolu koruyor. Konsolda da bi ton cam eşya var.
Kız, özellikle baktım bizim fellah köftesi işte...

Pembiş ben koli bandı yapıştırıyorum kötü görünüyo ama işimi görüyo:KK45:
Bende de koli bandı var ama şu sıralar onu da açıyor.

Kız, özellikle baktım bizim fellah köftesi işte...

Bende de koli bandı var ama şu sıralar onu da açıyor.
Bak sen minik kuşa ya nasıl açıyo??

Kız sen Adanalısın yani ne desen doğrudur ;) bizim komşunun kv yaparken içine irmik koymamış. İnşallah perşembe bi aksilik olmazsa arkadaşa gidicem; tarifi öğrenmeye çalışacağım ölçüsü ile. Malum eskiler ölçü mölçü kullanmıyo :D

Gunaydiiiiin! Kahvalti hazirlamaya kalktim.
Neneye de gidicez bugun. Herkese hayirli huzurlu bi gun diliyorum..

Bak sen minik kuşa ya nasıl açıyo??

Kız sen Adanalısın yani ne desen doğrudur :KK66: bizim komşunun kv yaparken içine irmik koymamış. İnşallah perşembe bi aksilik olmazsa arkadaşa gidicem; tarifi öğrenmeye çalışacağım ölçüsü ile. Malum eskiler ölçü mölçü kullanmıyo :D
Günaydın herkese. Biz irmik koyuyoruz. Hazır bulgurla pek iyi olmuyor. Bir de sosu önemli.

Back
X