Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

• benim puding eşliğinde ikram ettiğim kuru meyveli ve damla çikolatalı kekimkeki yazayım:
malzemeler:

• 5 türk kahvesi fincanı (tkf) toz şeker
  • 5 yumurta
  • 1,5 tkf zeytinyağı
  • 5 tkf un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 kase dilediğiniz kuru meyvelerin karışımı (ben üzüm, incir, kayısı ve cevizi doğradım)
  • 1 tkf damla çikolata
  1. Hepsini sırayla karıştırıp yağlanmış kalıba dökün, 175C'de pişirin, çikolata sosu veya pudingle servis yapın.
Kızlar tarif bu .. yalnız bu ölçülerde yapılınca hamur çok yoğun geldi bana , ben azıcık sütle seyreltiyorum boza kıvamına gelene kadar
Bir de kuru meyva ve pudingle servis etmedim hiç öyle de deneyeceğim bir defa, yola götüreceğim için sade & kakaolu yapıyorum , nefis oluyor pastane kekleri gibi :KK28:
Bu pudingle nasıl servis ediliyor
Tembel gacilar, nerdesiniz??:KK14:
Okuldayım hala cok yoruldum. Eve gidip yatmak ne kadarda lüks oldu artık

Ben de hala okuldayımmmmmmmm. 4:30da bitecek inşallah bu çile :)

Pamuk helvam iyi yolculuklarrrrr ve eline sağlık canım.

Nfk sultan ben nedense Ayşecik odasında diye düşünüyordum. Kız ben çocukla aynı odada yatamıyorum. Bizimki babası kılıklı dönüp duruyo düşün yan odadan sesini duyuyorum. Bi de kabus görüyo ses çıkarıyo derken çok gıcık yani uyutmaz insanı :D

Ben de hala okuldayımmmmmmmm. 4:30da bitecek inşallah bu çile :)

Pamuk helvam iyi yolculuklarrrrr ve eline sağlık canım.

Nfk sultan ben nedense Ayşecik odasında diye düşünüyordum. Kız ben çocukla aynı odada yatamıyorum. Bizimki babası kılıklı dönüp duruyo düşün yan odadan sesini duyuyorum. Bi de kabus görüyo ses çıkarıyo derken çok gıcık yani uyutmaz insanı :D
evet, sen efenin odasını ayıralı epey oldu..deli kadirin yatışı da deli gibi desene :KK48:
benim eşime kalsa, odayı da bir süre daha ayırmaz.c
ama Allahtan ona sormuyorum:KK48:
kademeli şekilde inş bu işi de halledicem..

Bu arada sanırım ben igdeki muhabbeti bura ile karıştırıyorum hahahahaha
evet, biraz karıştı :p
Kızlar yarın taşınıyoruz yarın. İnternet yokkkk, yazamam.
hadi kolay gelsin bacım, inş kolaylıkla eşyalarınızı taşır yerleştirirsiniz..
sana 3 gün mazeret izni veriyom, ahahhahahahh :-)

selam arkadaşlar...moralmanım bozuk:(
okul sorunum var norm sorunu yaşadığım için görevlendirmem yapıldı berbat okul çok ders ...biraz kavgalıyız sonumuz ne olacak bakalım...kuzular üşüttü peditusla atlatmaya çalışıyorum...
pembiş resim isteriz odadan...sevkli hatunsun vesselam belki fikir çalarız...bizimkiler yer yatağında bu kış...belki yaza oda yaparız tam karar vermedik...
herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın

selam arkadaşlar...moralmanım bozuk:KK43:
okul sorunum var norm sorunu yaşadığım için görevlendirmem yapıldı berbat okul çok ders ...biraz kavgalıyız sonumuz ne olacak bakalım...kuzular üşüttü peditusla atlatmaya çalışıyorum...
pembiş resim isteriz odadan...sevkli hatunsun vesselam belki fikir çalarız...bizimkiler yer yatağında bu kış...belki yaza oda yaparız tam karar vermedik...
herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın
Üzüldüm canım ya :( kuzulara da geçmiş olsunnnnn :(

İnstagramdan yolladım ama sana faceden atarım inşallahhh ;)

Pembem efe odasında güle,güle uyusunda büyüsün.:nazar:
odası ne güzel ferah geniş arkadaşları gelince geniş oda iyi oluyor.:KK66:

Esim koltukta sizdi, aysecikse full battery saga sola kosturuyor:KK45:
Kahvalti icin alman pastasi yaptim, bakalim nasil oldu?

Eaglee, norm sikintisi tam olarak ne oluyor?..:KK64:okul ve saatleri sana uymadigi icin mi degisim istedin, kiminle kavgalisin pek anlamadim. Bebelerine cook gecmis olsun. Peditus ne kadar etkili bilemiyorum. İns cabuk toparlanirlar..

Son düzenleme:
Pembem efe odasında güle,güle uyusunda büyüsün.:nazar:
odası ne güzel ferah geniş arkadaşları gelince geniş oda iyi oluyor.:KK66:

Teşekkür ederim canım. Ay bi de arkadaşları gelecek ilerde dimiiiii??? Daha çoook varmış gibi geliyor ozamanlara :)

Esim koltukta sizdi, aysecikse full battery saga sola kosturuyor:KK45:
Kahvalti icin alman pastasi yaptim, bakalim nasil oldu?

Eaglee, norm sikintisi tam olarak ne oluyor?..:KK64:okul ve saatleri sana uymadigi icin mi degisim istedin, kiminle kavgalisin pek anlamadim. Bebelerine cook gecmis olsun. Peditus ne kadar etkili bilemiyorum. İns cabuk toparlanirlar..

Eline sağlık hamarat hatunnnnnn.

Bir okulda kişi başına düşen ders sayısı belli bi sayıya düşünce öğretmenlerden en kıdemsizi fazlalık olarak ortaya çıkıyor ve görevlendiriliyor. Hatta burda tayin edilme durumlarından bile bahsediliyordu bi ara.

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Oğlum 6:30da hortladı yine. Cebren ve hile ile uyuttum bir saat daha. Yoksa babaanne ve dedenin perti çıkacak valla :) güzel bir gün ve haftasonu diliyorummmmmm.

herkese günaydın hayırlı hafta sonları olsun inşallah :KK54:

pempiş evet instagram da yapılan konuşmaları bende karıştırıyorum burayla

nfk kahvaltıda alman pastasımı bizimki sabahları hiç tatlı yemez

ilbilgehatun canım kolaylıklar olsun inşallah işlerinde

pamuk helva canım sizde varmışsınızdır ohhh keyfini çıkarın

Pembis durumu aciklamis ben atlamisim. Yeni okul orta okul ders cok bos gun yok allahtan gecici ama bana uymuyor mutsuzum.yasal 21 saat hakkimi kullanmak istedim bos gun verin dedim gicik oldular.idare etsen diye direniyolar pazartesi resmi dilekce vericem iyice gicik olacaklar.
Peditus hafif ama akintiyi kesti baska sikayetleri yoktu bide burun spreyi sikiyorum cok komikler gorunce burunlarini sikiyolar, ilbilge gule gule otur kolay gelsin.
Busmai sen nasilsin pasalar nasil keremden haberler nasil

nfk senin alman pastan nasılnoldu kardeşimde dun yapmış. yarın tadariz artikin
pamuk helva sizede iyi tatiller.
eaggle allah kolaylik versin. öğretmenlik hep kolay meslek olarak algılanıyor tatillerden dolayi ama bence zor meslek. velisi ayrı, öğrencisi ayrı müdürü ayrı dert

Selamlar... Herkese guzel bi haftasonu diliyorum..

Esimin isleri var bugun. Ben de evde takilicam mecbur, poff! :confused:

Seker portakalimm, benim esim tatlici. Tatliyi her ogunde her sekilde yer, hayatini tatliyla idame ettirebilir, baska yiyecek aramaz :KK45:

Alman pastasina gelice ben pastanede yapilanlari da cok sevmiyorum. Sonucta tatlidan pastadan ziyade kek gibi geliyor bana.
Sukran kaymak'in tarifiyle yaptim. Olculer muntazam, kivam ve seker falan gayet iyi. Ancak alman pastasindan cok muhallebili limonlu kek yiyormusum gibi hissettim. :KK53: Belki aradaki kremasina krem santi veya sut kremasi eklense cok daha guzel olur. Ama hem aksam hem kahvaltida yendi. Yarisini da kv lere gonderdim. Yoksa diyetin bogrune bicagi saplar, gidip gelip yerim:KK53:

Canselim, yarini beklemeyin, gerek yok yani.. Kardesin hangi tarife gore yapti, belki onunki daha guzel olmustur..

Tarifte daha kucuk bi kalip kullanmislardi, benimki buyuk olunca keki kabarmamis ve kremasi az gorunuyor:confused:

Eklentiler

• IMG_20140919_232900-1.webp
    IMG_20140919_232900-1.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Pembis durumu aciklamis ben atlamisim. Yeni okul orta okul ders cok bos gun yok allahtan gecici ama bana uymuyor mutsuzum.yasal 21 saat hakkimi kullanmak istedim bos gun verin dedim gicik oldular.idare etsen diye direniyolar pazartesi resmi dilekce vericem iyice gicik olacaklar.
Peditus hafif ama akintiyi kesti baska sikayetleri yoktu bide burun spreyi sikiyorum cok komikler gorunce burunlarini sikiyolar, ilbilge gule gule otur kolay gelsin.
Busmai sen nasilsin pasalar nasil keremden haberler nasil
Hmm anladim. (Pembisim, saol :KK39:)
Peki gecici dedigin bu sure ne kadar? Yani herkesten cok ihtiyacin var o bos gune..

nfk o fotodaki senin yaptığın mi gayet başarılı duruyor. benim kalıp mefta oldu yarın yenisini almam lazım.

nfk o fotodaki senin yaptığın mi gayet başarılı duruyor. benim kalıp mefta oldu yarın yenisini almam lazım.
evet, benim yaptığım kekin fotoğrafı..
alırken bi cheesecake için kullanıcam gibi geliyordu, ama bu kelepçeli kalıbı epey kullanıyorum.
iyiki almışım, teşekkürler pembişimm:KK39:

Back
X