Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

colicos bizde eşimin memleketine gidiyiruz. Çocuklarınkini yapmaya başladım bende. az ütüleri kaldı bi makina daha çalıştırmam lazım. bizimkine hiç başlamadım bile yarın akşam annemlere geçiyoruz. ondan bugunden başladım. yarına çok iş kalmasın ki kuaför ve eksikleri halledeyim
kolay gelsin tatlım yetişirsin sende hepsine. topikteki hanımların maaşallahı var yanii.

Eşim muhtemelen gezmek istemeyecektir :) tatil onun için eşittir uyku :) Allahtan kerem uyumasına izin vermiyor haha intikammm
İnşallah güzel güzel döşersin gönlüne göre

Çok geçmiş olsun iyi ki erkenden anladın bayramda doktor olmaması beni de korkutuyor hatta en çok kendimin hasta olması korkutuyor 2 çocukla nasıl yatabilirim ki çocuklara bakmam lazım
zor be yaaaa. insan tatilde hep uyurmuuu... aferin çocuklara uyutmasınlar tabii. Kısa yoldan intikam.
Ayy evet yaaa zaten dolu dolu bi eşya almak istemiyorum. tatil yöresi nede olsa olabildiğince sade ve şık olsun istiyorum. bakalım kısmette neler var. saol canım iyi dileklerin için.

:KK49:
Herkese selam.
Yolev bakıyoruz a çıkacaklara iyi yolculuklar.ben evimdeyim. Hiçbir yere gidesim yok. Çok yorgunum.
Colicos, ayrı eve mi çıkıyorsun?ben kaçırmışım, çok sevindim.
Evet canım yaa nihayet sonunda çıkıyoruz ayrı eve. çok bile kaldık. anca gönülleri oldu. ev bakıyoruz bayramdan sonra. birtane bulduk aslında manzara süper ev çok güzel ama 2+1 e 900 istiyor yaaa. çalıştığım yerin 50 mt ilerisinde.

Kızlaaar uzun zamandır tövbeliydim yumurta kokan ıslak keklere; sonunda diye diye canımı çektirdiniz ve topiğin ıslak kekini yaptım :D kesinlikle mükemmeeeeel ve kokmuyo

Oyyy oyy maaşallah ne çabuk geçiyor zaman. aman geceler düzenli olsunda, seninde dinlenmeye ihtiyacın var canım. keremde alışır artık zamanla kendi odasında kalmaya. bakalım batu neyapacak. çok uzun süredir hep birlikte yatıyoruz. bensiz asla uyumaz. biraz zor alıştırırım gibi geliyor. gideceği kreşte çiş eğitimi veriliyormuş. ingilizce eğitim v.s çok beğendim inşallah bakalım göndereyimde hem kv rahat etsin hemde gözüm arkada kalmasın. işyerimin çok yakınında zaten akşam çıkışlarda yanıma gelecek ordanda evimize artık. off bir düzene girseydi şu hayatım.
Canım Kerem 4 aydır odasında yatıyordu zaten doğuma 1 ay kala taşınmıştık buraya. Ama şimdi çıkardı yataktan çıkma işini. Ben de mutfağı kilitleyip yatıyorum girer tehlikeli bişeyler yapar diye

Busmai kokmaz tabisi aşkolsun yani :) bi de kek ve poğaçaların üstünden rüzgar eserse kokuyolar. O yüzden ben hep kapı cam kapalı iş yaparım ;) afiyet bal ve bol süt olsun. Sen banyoyu falan da kilitle canikom. Sonuçta onları büyük bir insan gibi düşünmeliyiz. Yani kalkıp uykusu kaçınca etkinliğe geçiş yapıyo :D

Ankaraya vardık. Bi yerden paket servis bişiler alıp parka gidicez. Mis gibi bir hava var. Piknik yapcaz yani :)

Busmai kokmaz tabisi aşkolsun yani :) bi de kek ve poğaçaların üstünden rüzgar eserse kokuyolar. O yüzden ben hep kapı cam kapalı iş yaparım :KK66: afiyet bal ve bol süt olsun. Sen banyoyu falan da kilitle canikom. Sonuçta onları büyük bir insan gibi düşünmeliyiz. Yani kalkıp uykusu kaçınca etkinliğe geçiş yapıyo :D

Ankaraya vardık. Bi yerden paket servis bişiler alıp parka gidicez. Mis gibi bir hava var. Piknik yapcaz yani :)
tatilin tadı işte böyle çıkar. bizde eşimle güzel biryer buldukmu hemen mola veririz. yavaş yavaş geze geze gideriz. sizde her fırsatta tatilin canını çıkarıyorsunuz walla. tebrik ediyorum tatil enerjinizi. ankarada hava güzel demek. burdada tam denize girmelik hava var ama canım deniz istemiyor. belki biryerde bi kahve içeriz eşimle. birazdan çıkcam bende artık tatil moduna girmem lazımmm.

Canım Kerem 4 aydır odasında yatıyordu zaten doğuma 1 ay kala taşınmıştık buraya. Ama şimdi çıkardı yataktan çıkma işini. Ben de mutfağı kilitleyip yatıyorum girer tehlikeli bişeyler yapar diye
evet biliyorum canım. evde de her türlü önlem alınmalı allah esirgesin mutfak ve pembişin dediği gibi banyo tehlike oluşturuyor kesinlikle. batunun eline alamadığı tek şey bıçaktır. asla dokundurmadığım içinde aşırı merak sardı onu. işaretlede anlatmaya çalıştım keser annecim diye çok acır dedim. sanırım yanlış anladı bıçakla elin kesildiğini düşünüyor galiba birkeresinde eline almış nebiçim korkmuştum çığlık attım resmen.bulduğu ilk fırsatta eline sürüyor keskin tarafını. allahtan kalın tarafını sürdü de bişey olmadı.

Kızlaaar uzun zamandır tövbeliydim yumurta kokan ıslak keklere; sonunda diye diye canımı çektirdiniz ve topiğin ıslak kekini yaptım :D kesinlikle mükemmeeeeel ve kokmuyo
topiğin ıslak keki hangi sitedeydi yaaa banada söylermisiniz bi kaydedeyim.

Kızlar hepinize şimdiden iyi tatiller mutlu bayramlar diliyorum. çarşambaya ancak görüşürüz. öpüldünüzzz.
:KK25:
:KK68::KK68::KK68::KK68:

gününüz aydın, cumanız ve arefe gününüz mübarek olsun canlar..

geçmiş olsun diyen bacılarım, sağolun. ayşecik adam akıllı hasta.
sürekli ağlama modunda.. hiçbişey yemiyor desem yalan olmaz.

dün bir kepçe çorba, bir dilim kek, birkaç tane fındık ve 2 kaşık pilav yedi.
gece defalarca kalktı, ateşini düşüremedim.
banyoya soktum. parça pinçik uykuyla, orucun da etkisi başağrısıyla uyandım..

beni de bi temizlik aşkı aldı. banyoyu dip köşe, duvar tavan temizledim.
küçük odayı temizleyip düzenledim. ayşecik uyursa mutfağa geçicem.
Allahtan akşama yemeğim var..

yola çıkacak olanlara hayırlı yolculuklar diliyorum, kazasız belasız gidin gelin inş..
pembiş, şu kurufasulye pastasının tarifini yazarsan, denemek isterim.
bu arada konuştuğumuz gün sarımsaklı köfteyi yaptım. tadı fena değildi,
ama sanırım bi daha yapmayacağım. :KK45:

destiny, portakallı kekin adeta bi pasta. yani öyle görünüyor. linke henüz bakamadım. ama inş denerim.. ellerine sağlık.

Pembiş. Gözünüz Aydın sağ salim varmışsınız, iyi piknikler (; darısı yarın cansellerle bizim başımıza ...

Busmai. Maşaallah, ya kocaman adam olmuş ışığı mı açıp oynuyor bir de :) sen önlemini al da , dış kapıyı falan da iyice sıkıştır, Selim geçen gün abla diye açmış ben de içerideydim öyle ev hali. Koridordan geçerken ne göreyim kapı açık, Allah'tan en üst Kattayız da gelen geçen olmamış, sonra çok kızdım kendime, ya çocuk merdivenden inmeye kalkışsaydı (; normalde hep kilitli bırakırım da o an nasıl olduysa unutmuşum ...

Ellerine sağlık, ıslak kek çok güzel oluyor ... Ben de yarın için kremalı poğaça ve kek yapmayı düşünüyorum bakalım sabah erkenden uyanıp...

Colicos. Size de iyi bayramlar canım, Çarşamba görüşürüz insallah ...

Nfk, ev işlerine mi daldın canım nerdesin ?

Şimdi okudum Ayşecik hala hastaymış. Allah şifalar versin insallah yarına birşeyciği kalmaz ...ben de temizliğe giriştim , baktım mahallede herkes kapı cam siliyor, bana da temizlik aşkı geldi ... Sana da kolay gelsin ...

Son düzenleme:
Destiny, ne güzel görünüyor kekin .. Ellerine sağlık, denenecekler listesine alıyorum insallah (;

selam hatunlar ...herkese hayırlı bayramlar dilerim...busmai oğlana maşallah anneyi uyandırmadan oynuyor...benim oğlan erken kalkmaya başlamıştı " hava aydınlık değil. yatalım" telkinlinleriyle babasının şimdi uyansada "aydınlık olmamış" deyip yatıyor. ama aydınlanınca hemen yanıma gelip il cümlesi "anneeee yumurta yapalımmı" oluyor...be oğlum git oyna içerde işte ne yumurtası sabahın köründe;) görende açlıktan ölmüş sanacak sanki fazla bişey yiyor...neyse canları sağolsun;) benim okul işleri biraz yoluna girdi ders saatim düştü şükür kavga dövüş;) ama gözümde yine bir üveit atağı oldu( doktorun basit tarifiyle gözde iç tarafta uçuk çıkmasıymış:( ikiz annelerinde özellikle 5 yaşa gelene kadar sık rastlarız diyor..bu 4. atak ben de alıştım sayılır ama tekken zorluyor ...bakıcaz çaresine:( hasta bebişlere geçmiş olsun bayram yolcularına hayırlı yolculuklar...ben 2. gün ist. yaparım başka da evimdeyim dinlenme modunda...ana kız takım giyeceğiz bu bayram diktirdik terzi teyzemize...oğlanla da babası baksınlar başlarının çaresine;) herkesi öpüyorum tekrar hayırlı bayramlar

selam herkese
nfk geçmiş olsun canım,yalnız yemıyor dıye uzulme o saydıkların ceylının her günkü mönüsü
tatile gideceklere valız hazırlamada kolaylıklar ve hayırlı yolculuklar
kekımı beğenen arkadaşlara da teşekkürler en kısa zamanda deneyınız:)

dun sabah kocamla kavga ettim.tam işe gıtmek uzere kapıdan çıkarken bana cok talıhsız cümleler sarfettı.kırlı gomlegını gıymıs,onu değiştir dedim gömlek yok dedi,orda 3 tane utulenmiş gömlek vardı.begenmıyor beyefendı,lacıvert pantolonun ustune olurmuymus,bana tuttu senın yüzünden pis geziyorum dedi.öylemi efendım
soluğu viaportta aldım.linensten tanesı 120 lıradan 3 takım nevresim takımı aldım tefalden 300 mılyona bır utu aldım.ve her zaman temızlıge gelen rabıa ablayı cagırdım kı gecen hafta ev temızlenmişti.onun da gunlugu 120 liracık.markafoniden de tacın 2 pike takımı 1 alez 1 masaörtusu suan hatırlayamıyorum ama toplam 200 milyonluk sipariş verdim.içim rahatladı
ne demişler
yazın yedıgın hurmalar kışın k.çını tırmalar

Busmai kokmaz tabisi aşkolsun yani :) bi de kek ve poğaçaların üstünden rüzgar eserse kokuyolar. O yüzden ben hep kapı cam kapalı iş yaparım :KK66: afiyet bal ve bol süt olsun. Sen banyoyu falan da kilitle canikom. Sonuçta onları büyük bir insan gibi düşünmeliyiz. Yani kalkıp uykusu kaçınca etkinliğe geçiş yapıyo :D

Oh ne güzel ya sevindim senin adına tatlım

evet biliyorum canım. evde de her türlü önlem alınmalı allah esirgesin mutfak ve pembişin dediği gibi banyo tehlike oluşturuyor kesinlikle. batunun eline alamadığı tek şey bıçaktır. asla dokundurmadığım içinde aşırı merak sardı onu. işaretlede anlatmaya çalıştım keser annecim diye çok acır dedim. sanırım yanlış anladı bıçakla elin kesildiğini düşünüyor galiba birkeresinde eline almış nebiçim korkmuştum çığlık attım resmen.bulduğu ilk fırsatta eline sürüyor keskin tarafını. allahtan kalın tarafını sürdü de bişey olmadı.
Bizimki de çikolatasını açacaktı
Gitti mutfaktan bıçak aldı geldi, pakete saplıyor
Şok oldum hemen aldım
Pembiş. Gözünüz Aydın sağ salim varmışsınız, iyi piknikler (; darısı yarın cansellerle bizim başımıza ...

Busmai. Maşaallah, ya kocaman adam olmuş ışığı mı açıp oynuyor bir de :) sen önlemini al da , dış kapıyı falan da iyice sıkıştır, Selim geçen gün abla diye açmış ben de içerideydim öyle ev hali. Koridordan geçerken ne göreyim kapı açık, Allah'tan en üst Kattayız da gelen geçen olmamış, sonra çok kızdım kendime, ya çocuk merdivenden inmeye kalkışsaydı (; normalde hep kilitli bırakırım da o an nasıl olduysa unutmuşum ...

Ellerine sağlık, ıslak kek çok güzel oluyor ... Ben de yarın için kremalı poğaça ve kek yapmayı düşünüyorum bakalım sabah erkenden uyanıp...

Colicos. Size de iyi bayramlar canım, Çarşamba görüşürüz insallah ...

Nfk, ev işlerine mi daldın canım nerdesin ?

Şimdi okudum Ayşecik hala hastaymış. Allah şifalar versin insallah yarına birşeyciği kalmaz ...ben de temizliğe giriştim , baktım mahallede herkes kapı cam siliyor, bana da temizlik aşkı geldi ... Sana da kolay gelsin ...
Temizlik aşkııı :) bana hiç gelmez
Kremalı poğaça kulağa güzel geliyo hımm
selam hatunlar ...herkese hayırlı bayramlar dilerim...busmai oğlana maşallah anneyi uyandırmadan oynuyor...benim oğlan erken kalkmaya başlamıştı " hava aydınlık değil. yatalım" telkinlinleriyle babasının şimdi uyansada "aydınlık olmamış" deyip yatıyor. ama aydınlanınca hemen yanıma gelip il cümlesi "anneeee yumurta yapalımmı" oluyor...be oğlum git oyna içerde işte ne yumurtası sabahın köründe:KK66: görende açlıktan ölmüş sanacak sanki fazla bişey yiyor...neyse canları sağolsun:KK66: benim okul işleri biraz yoluna girdi ders saatim düştü şükür kavga dövüş:KK66: ama gözümde yine bir üveit atağı oldu( doktorun basit tarifiyle gözde iç tarafta uçuk çıkmasıymış:KK43: ikiz annelerinde özellikle 5 yaşa gelene kadar sık rastlarız diyor..bu 4. atak ben de alıştım sayılır ama tekken zorluyor ...bakıcaz çaresine:KK43: hasta bebişlere geçmiş olsun bayram yolcularına hayırlı yolculuklar...ben 2. gün ist. yaparım başka da evimdeyim dinlenme modunda...ana kız takım giyeceğiz bu bayram diktirdik terzi teyzemize...oğlanla da babası baksınlar başlarının çaresine:KK66: herkesi öpüyorum tekrar hayırlı bayramlar
Biz de aslında karanlıkta uyumamız lazım diyorduk ama kesmedi bu sefer:)
Analı kızlı takım ne güzel hep uyumlu olun inş :)
İkiz annelerinde yorgunluktan mı oluyormuş??

Back
X