- 13 Mart 2014
- 1.470
- 79
- 93
ayyy okudum şimdi. inşallah ablamda etkilenmez. gerçi onun aynı okulda 6. yılı ama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy okudum şimdi. inşallah ablamda etkilenmez. gerçi onun aynı okulda 6. yılı ama.
hafta sonu bol bol dinlenirsin artık.Çok yorgunummmmmm. Okul dönüşü bi de oğluşu parka götürdüm bir saatliğine; nöbet sonrası tam pertim çıktı
destinycim bana da olursa 1 yıl sonra rotasyon vuracak. Çok salakça bir uygulama. İlçeler de işin içindeymiş. Sonuçta okullardaki kadro değişsin istiyorlar ama yine dinazor kadro iyi puanları ile istedikleri okullara yerleşecekler. Ayrıca herkesin ailesi ve sorumlulukları var. Nasıl böyle bişi yapıyorlar anlamıyorum. İnşallah düzeninizin bozulmayacağı bir değişim olur.
İkinize de geçmiş olsun. Aldıklarınızı güle güle kullanın.Geç bir günaydın herkese :)
Oğluş sabahtan çok dolu dolu öksürünce onu doktora götürdüm. Neyseki üst solunum yollarında sıkıntı varmış; ciğere inmemiş. İlaçlarımızı aldıktan sonra cadde yaptık azıcık. Oyun hamuru ve bir tane daha ekskavatör aldıksonra da eve geldik. Benim boğazım da hala kötü bi de kulağım kaşınmaya başladı bakalım.
Rotasyon il içi olsa da sıkıntı. Mesela istanbulu düşünürsek feci. Hakkımızda hayırlısı.
İyi dileklerin sağ ol canım.Merhabalar hanımlar güzel anneler , nasılsınız görüşmeyeli ?
Hicrî yeni Yılımız kutlu olsun , sağlıkla hayırla huzurla geçiririz insallah ...
Born , Allah kavuştursun anneanneleri dönüyormuş , insallah minik kuzucuklar düzenlerini oturturlar zorlanmazsın Allah sağlık versin ..
Pembiş, çok geçmiş olsun Efeye , ilaçları içince toparlar insallah hemen..
Colicos , dar zamanlarda illa ki olur böyle terslikler , kolay gelsin sana da cnm ..
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum ..
Uyku tulumunu aldım canım saolasınhttp://mobil.e-bebek.com/baby-kids-tavsan-uyku-tulumu_14KBABKTLM1043SMN
benimkinden kalmamis ama bu tarz. hatta markada buydu galiba
Faaliyetin hiç bir amacı yok:) sadece aydedeyi çok sevdiğinden öyle yapıştırdın istedim. Aslında bi de yanına güneşlerde yapıştırtabilirdim sen öyle sorunca dank etti. Çunku gündüz guneş görunce de ay dede dıyor:)selamlar canlarım, cumanız mübarek olsun..
erkenden annemin dr randevusuna gittik. sonra ayşecikle bi park yaptık.
şimdi döndük eve.. sizler nasılsınız, ne var ne yok?...
gece gündüz kavramını mı anlatıyor faaliyet?..
ah ne güzel söyledin ya.. bizimkisi koşarken arkasına bakıyor sürekli. ben geliyor muyum..
ya da başka biri onu kovalıyor mu? öyle olunca bana fenalıklar geliyor, ay düşecek çarpacak diye..
3 yaşından sonra kendilerini kurtaracaklar inş..
geçmiş olsun canım.. ders aralarında sıcak bi şeyler içersen, biraz yumuşar inş..
ilbilgemle sana kolaylıklar diliyorum..
inş.. bağımlı bir çocuk olmasın da..
hay Allah. şu eaglee nin başına gelen durum değil miydi bu?
dur bakalım, belki senin için daha güzel sonuçlanır. belki daha yakına gelirsin..
bir yaşa doğru çalışmıştım uyku tulumu giydirmeye ama olmadı.
hediye gelmişti bana. biraz hantal bi şey miydi, yoksa tüm uyku tulumları mı öyle bilmiyorum.
alırken dokunmak en iyisi. yeğenimin var mesela, kumaşın türü sıcak tutacak gibi polarlı mıydı, içi miflonlu muydu..
bizimki şişme gibiydi, hani içinde dolgulu olanlardan..
hey gidi zaman.. ne kadar çabuk geçiyor. biz de aynı sona doğru gidiyoruz..
biz bile tanımadan sevdik kayınpederini.. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inş.
evet yaa malesef zaman çok hızlı akıyor. amin canım.
Basın saolsun canım. Ben de çok özledim babamı. Acı yerını özleme bıraktı. Şöyle otobusle gecerken el sallamak miktarı bile bi görebilseydim bazen dıyorum. Ruyalarıma cok giriyor. Ama hep hasta halleri.Saol pembişcim. kp anarken benim babamda geldi aklıma. gözyaşı sel tabi. ankaradaki patronum izin vermişti. son zamanlarını evde geçirmişti oda. bizde yanındaydık.
Saol can:)oyyy oyyy çok tatluuuu. maaşallah ona.
Aynen dediğin gibi dinazor kadrolar iyi okullarda. Belki o zamana kaldırırlar rotasyonu. Gecmişte örnekleri var canım. HayırlısıÇok yorgunummmmmm. Okul dönüşü bi de oğluşu parka götürdüm bir saatliğine; nöbet sonrası tam pertim çıktı
destinycim bana da olursa 1 yıl sonra rotasyon vuracak. Çok salakça bir uygulama. İlçeler de işin içindeymiş. Sonuçta okullardaki kadro değişsin istiyorlar ama yine dinazor kadro iyi puanları ile istedikleri okullara yerleşecekler. Ayrıca herkesin ailesi ve sorumlulukları var. Nasıl böyle bişi yapıyorlar anlamıyorum. İnşallah düzeninizin bozulmayacağı bir değişim olur.
KötüNe
Rotasyon mu? İçeriği nasıl?
Evet ya okullar karısık ortam karısık. Heryerde nasıl bir kargaşa. Allah sonumuzu hayır etsinbenim başıma gelen norm fazlasıydi yani bu okulda fazlasın git durumu..üstelik geçiciydi kalıcı yapmaya çalışıyorlar
yeni durum yani rotasyon: bu okulda eskisin git durumu...
bizim okulda fazlalar ve eskiler gidince kimse kalmıyor kimi getirecekler acaba...valla kafayı yedirecekler bize ortalık bom boş müdürlüklerin çoğu boş..Allah sonumuzu hayretsin....
EyvaahKaç gündür kombi yanmıyordu yeni binanın dezavantajı işte
Sonunda çocuklar hasta oldu burunları akıyor
Ben hasta olmasam bari
Yarın açılacakmış çocuklar hastalandı zaten artık neye yarar
İlerlemez inşallah
2 gündür misafirim vardı annem de yardım etti ama kafam bi milyon neyse ki bitti:)
Şükür bugünümüze..
Belki babanın vedalaşma tutumuyla alakalıdır. Bende evden cıkarken göz hızasına inip okula gidip ablalara ders öğretmem gerektiğini ve akşam geleceğimi söylüyorum. Babasıda aynı şekilde vedalaşıyor. Masallah peşimden ağladıgını bilmemKerem de bazen başkasıyla gidiyor bazen gitmiyor.. Ben evden çıkarken hiç ağlamaz ama babası çıkarken ortalığı yıkıyor.
Ben çıkarken" görüşürüz kerem ben gidiyorum sonra gelicem sen oyna tamam mı" diyorum ; "tamam anne güle güle "diyor, sevinsem mi üzülsem mi:) içim rahat oluyor en azından, gözüm arkada kalırdı ağlasaydı.. Ama geldiğimde de sarılıyor sanki çok uzun süre ayrılmışız gibi. Kavuşma anlarını seviyorum:)
Biz de sonuçta bazen can atarak gittiğimiz yere; bazen hiç gitme modunda olmuyoruz :) öyle bişeydir heralde. Kimbilir iç dünyalarında neler oluyor kuzuların
Aslında o sırada kavga ediyoduk:) saol canım:)Ceylinin yapıştırıcıyı tutuşuna bittim sanki o da öğretmen mübarek :)
Anneciğin tez zamanda yıne gelsin. Hatta gitmese olmazmıyfıgunaydin canlar..
bugun evde temizlik var yarin annem gidiyor o gitmeden derin bi temizlik yapilsin diye dusundum hic degilse onlar gidince temizlik derdim olmaz annem de bugun zumrayla yasirle ilgilenebilir hic degilse tum gun evde temizlik varken durmaktan daraliyorum...
yarindan sonra iki.cocukla yalniz napicam bakalim gobegimiz de yeni dustu kiz kolik yasirden sonra daha sakin ama uykusu yok oyle olunca da ben gun icinde cok yoruluyorum ama cok sukur ikisi de uykuda olunca benden mutlusu yok yazarken uyandi yine kucuk bidik gogus yaralari da hala gecmesi ama su anda cok ac biz biraz emiselim :)
Beylikduzude istanbul pendıkte istanbul var sen düşün gerisini:)İl içindeki okullar arasında olacaksa mantıklı olabilir.
Ay hadi inşallah. Kötunun iyisi olur hıc olmazsa8 yıllık süre artabilir, il içi rotasyon ilçe içine dönebilir diyor.
hayırlısı olsun ne diyeyim...
Şarkla alakalı değil canım. Bende şark yukumlusu değilim ama rotasyona tabiyimŞark görevi yapmayanlarla ilgisi varmı acaba yoksa herkezi mi vuracak acaba bu rotasyon.
Gecmiş olsun canım. Neyseki başında müdahale etmişsinGeç bir günaydın herkese :)
Oğluş sabahtan çok dolu dolu öksürünce onu doktora götürdüm. Neyseki üst solunum yollarında sıkıntı varmış; ciğere inmemiş. İlaçlarımızı aldıktan sonra cadde yaptık azıcık. Oyun hamuru ve bir tane daha ekskavatör aldıksonra da eve geldik. Benim boğazım da hala kötü bi de kulağım kaşınmaya başladı bakalım.
Rotasyon il içi olsa da sıkıntı. Mesela istanbulu düşünürsek feci. Hakkımızda hayırlısı.
Seninde kutlu olsun canım iyi yıllar:)Merhabalar hanımlar güzel anneler , nasılsınız görüşmeyeli ?
Hicrî yeni Yılımız kutlu olsun , sağlıkla hayırla huzurla geçiririz insallah ...
Born , Allah kavuştursun anneanneleri dönüyormuş , insallah minik kuzucuklar düzenlerini oturturlar zorlanmazsın Allah sağlık versin ..
Pembiş, çok geçmiş olsun Efeye , ilaçları içince toparlar insallah hemen..
Colicos , dar zamanlarda illa ki olur böyle terslikler , kolay gelsin sana da cnm ..
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum ..
Ay cok tatlılar ya:) yerimsağol canım benimkiler iyileşti..başkaları anlatınca inanamadığım bişey oldu ventolin şurubu ömer kendi içiyor tadını sevdi yere yatıyor enjektörü ağzına koyup arkadan itiyor:) o sırada kızım evde saklanıyor..." ben iyileştim bana ilaç verme diyor." neyse gerçekten iyileştiler çok şükür
Gunaydın can. Salıyı unutmuşsun:)Günaydınlar herkeseeeeeeeee.
Oğluşum çişini taşırınca kalktı tabi ben de kalkıp alt ve üst değiştirdim. E böyle olunca da uykum kaçtı. Yalnız saatler de bir saat geri alınmış ya şu an saat 6!!! Neyse bu pazar da böyle olacak artık.
Herkese güzelllll bir pazar diliyorum :)
Bu hafta çok yorulucam. Pzt yarım gün, cuma tam gün çalışıyorum![]()
![]()
Saol can. Sende güle güle kirlendestiny Güle güle kullansin uyku tulumunu fıstık
mustelanin nasil bi urunuymus o bende merak ettm bu arada ne cok hasta varmis hepinize gecmis olsn ssimdi okuyabiliyorum kiz baya uykusuz geceleri zombi gibiyim gunduz de yasirden uyuyamiyorum baska bi skntimiz yok sukur ama uykusuzluk mahvediyo insaniBenim yavrular iyi gibi bugün
Hastalık çok sürmedi Allahtan
Burunları tıkalıydı coldmix yerine mustela önerdi eczacı. %97 doğal içerikmiş nefesi açıyor.
Bütün gece rahat uyudular onun sayesinde mi bilmiyorum