Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

arkadaşlar açık söylüyorum ki, benim de colicos un durumuyla alakalı bi bilgim yok.
kendine ısrar ettim ama söylemedi. artık topiğe aktif yazmayacağını söyledi.
pamuk helvayı ayrıca çok sevdiğim için vedalaşmak istedim, o kadar dedi.

eaglee, cansel, pamuk helva.. sağolun kızlar.. ben demek eksik yapıyorum.
her zaman saf su ve pamuk mendilden oluşan ıslak mendil kullandım.
kendim dahi sabun ve benzeri temizlik ürünleri kullanmadığımdan ona da pek kullanmak istemiyorum açıkçası.
bundan sonra yapabildiğim kadar poposunu yıkayayım, çişten sonra da ıslak mendille sileyim. :)
bir de altı bezliyken rahat yapıyordum temizliğini. şimdi bezden çıktı ya. yatırıp bacaklarını açtırmak mesele.
başta huylanıyor sanıyordum. acıyacak sanıyor belki, hemen ağlamaya başlıyor.
anlatıyorum bak acımayacak, popo pis olmuş, onu bu ıslak mendille silicem, hemen bitecek diyorum ama
inat ediyor sanırım yapabileceğim fırsat oldukça altını yıkamak..

ev almış başını gidiyor, yemek de yapmadım. şimdi mutfağa ışınlanayım.:KK69:
ara ara yazadım.. öpüldünüz canlar.. :KK15:
aktif olup olmama konusunda kendi bilir de boyle herkesi zan altinda biraktirici ustu kapali konusmalardan da ben hoslanmiyorum bence hos bi durum olmadi yazdiklarini tekrar okudum ve bi anlam veremedim bizim topikte herkes herseyi acikca konusur her zaman laflari soyleyip koseye cekilcegine bencede bi aciklama yapmalisin colicos

gun bugun cok erken aydi bizde artik en gec 6.30da kalkiyo yasir zumrayi da tam o saatte yatirmis oluyorm yarin da misafirler var sehir disindan neyseki iki gunlugune de olsa ananemiz geliyor babamiz da evde daha ne isteyelim...
saf gibi camasirlarini attim makinaya zumranin nasil kurucaksa bu havada

Baba ve anaannenin evde olacak olması iyi çok şükür. Halledersiniz kızzzzzzz ;) igden bize Zümra fotosu yollasanaaaa nolarrrrr :)

Kızlar şunlardan kullanan var mı ?

http://www.vakumluposet.com/pinfo.asp?pid=13

Kullanılmayan Yorgan yastık için almak istiyorum, bir de dantel vs hiç elimi sürmediğim çeyiz eşyalarını koymak için..

Benim vakumlu poşetlerle iki vukuatım var. Dalga geçmeyin ama haaaa :) öncelikle evde kullanılmayan tüm yorgan yastık vb eşyayı vakumladım ve yatağın altın koydum. Derken yatağın altı göçtü!! Çünkü doğal olarak ağırlık değişmedi ebat değişti; yani abartmamak lazımmış :) ikincisi de sünger yatağı yer kaplamasın diye vakumladım ve açtığımda yatak pısık bişi oldu yani hava geri gelmedi. Hatalarıma düşmeyin evlatlarım :p

destiny,eaglee ve tuvalet eğitimi vermiş diğer kız anneleri..
kuzuları tuvaletten sonra nasıl temizliyorsunuz?

ben kakadan sonra ıslak mendille siliyorum, çişini yapınca da çoğunlukla tuvalet kağıdı kullanıyorum.
ama eksik ya da yanlış mı yapıyorum acaba? o_O o klozette otururken, taharet musluğuyla altını temizlemek güç.
zaten hava soğuk ve su da öyle.. her seferinde altını soyundurup banyoda popo yıkamak mı lazım acaba?:KK64:

Ben olsam su pamuk ıslak mendille silerdim dicektim ki sen de o sonuca varmışsın :)

ben kullanmiyorum ama kullananlar cok memnun genelde baya bi yer tasarrufu oluyomus ben bu yil bya bi yastik cikardim evden kaynanam ve annem o kdr cok.vermiski.artk yer kalmamisti biraz bozuldular ama biraz onunkinden biraz digerinden cikardm evden en az yirmi tane yastik vardi bizimkiler haric napicaksam o kadari

Bize yollayaydın ya kızımmmmmm. Yastık eksiğim var :)

Colicos gene ortaya lafı koydu gitti :) ben de hiçbirşey anlamadım :)

Pembiş eğer tarih uymazsa sonra da buluşuruz üzülme, nasılsa ben oraya bu sene çook gelirim :) mayısta da düğün olacak inşallah

Cmt uymama ihtimali var ama pazar olursa uyabilitesi yüksek gibi :)

Benimkiler soyunmadan oturmuyor klozete her defasinda onlerinde duruyorum bacagima sarilin diyorum sarilmak icin egiliyorlar arkada kalan bosluktan taharet muslugundan yikiyorum.bazen omer kendi yikamak istiyor is uzuyor.cis de tuvalet kagidi sadecw.onu kendileri yapiyor.hatta kibar kizim sert davraniyor kendine sanki hali siliyor:KK66:
Colicos hayirdir bu kadar savunma yazacak ne oldu goremedim hic ama pamuk helva sana ozelden yazarim demistin bende bazi isiklar yandi hayrolsun insallah

Çözümün süper valla; bacağıma sarılın :) aklıma nette okuduğum bişi geldi. Bir anne iki çocuğu ile avmye gittiğinde lavaboya gitmesi gerektiğinde şöyle yapıyomuş. Elele tutuşturup kapıda şarkı söyletiyomuş :) hakkaten sessiz dursalar insan stres olur. Anneler ne çözümler buluyo :)
hazir tuvalet egitimi konusulmusken yasirin kakasi artik dayanilcak gibi degil onbes tatilde esim de hazir evdeyken bu isi yaza birakmadan halledeyim diyorum cok daraldim hele zumradan sonra onun bezini alinca cok garip geliyo :)

Çocuğuma yğklenmeeeeee. İstiyosa yap tamam mı?? :)
aktif olup olmama konusunda kendi bilir de boyle herkesi zan altinda biraktirici ustu kapali konusmalardan da ben hoslanmiyorum bence hos bi durum olmadi yazdiklarini tekrar okudum ve bi anlam veremedim bizim topikte herkes herseyi acikca konusur her zaman laflari soyleyip koseye cekilcegine bencede bi aciklama yapmalisin colicos

Katılıyorum canım sana. Yazdıkları da az buz bişi değil. Ben bu denli büyük tepkilik bişi okumadım. Kendimin yaptığını da sanmıyorum. Ama olduysa bişiler de bu açık açık konuşulur. Mesela ben istanbula gelip spontan bi şekilde nfk ile buluşunca sen nasıl kızmıştın hatırlıyor musun?? Ben de gönlünü almaya çalışmıştım. Sen de uzatmamıştın ki bu noktadayız. Sonuç olarak burası farklı bir ortam. Bi yerde deşarj oluyoruz, paylaşım yapıyoruz. Kimse ortamı germesinnnnnnn.

Birinin kendi hayatını abartarak anlatmasından bahsediyor sanki..

Hiçbirimizin hayatında öyle mükemmel şeyler yok ki geçinip gidiyoruz yani ;ben anlamadım kimmiş bu şanslı?

Pembişe katılıyorum biz bugünlere kolay gelmedik ülennn

Ayrıca herkesin hayatında çok kötü ve çok iyi günler bir arada olabilir ;illa yalan olacağı anlamına gelmez.

Birinin kendi hayatını abartarak anlatmasından bahsediyor sanki..

Hiçbirimizin hayatında öyle mükemmel şeyler yok ki geçinip gidiyoruz yani ;ben anlamadım kimmiş bu şanslı?
Abartarak anlatan olduğunu düşünmüyorum. Az çok birbitimizi tanıdık. Face- instagramdan da yaşantımızı gördük. Ne bileyim birbaçıklama olsa iyi olur.

Pembişe katılıyorum biz bugünlere kolay gelmedik ülennn

Ayrıca herkesin hayatında çok kötü ve çok iyi günler bir arada olabilir ;illa yalan olacağı anlamına gelmez.
Ben valla çok merak ettim bu kişiyi. Çünkü aramızda face veya ig kullanmayan yok ki ordan görüyoruz hallerimizi ;)

aa hatirliyorum pembis bak yine kizdim dermisim :)) yaw ben seni gormeyi cok istedigimden uzulup bisiler demistim.dogru ama dedigin gb acikca konusuyoruz her xaman herseyi yazdiklari bu topikten kimseyle ortusmedi benim kafamda hic sevmedigim tarzda bi yazi olmus yani ne anlayalim simdi bundan ya kisisel bi skntiysa ozlelden yazarsin ya da burda yaziyosan kamuoyunu aydinlatirsin neyse cok da uzatmaya gerek yok bide foto atayim ama fotografci fotolari hala kargolamadi kizimin artist pozlarindan yolliyim :)))

aktif derken, artık hiç yazmayacağım dedi.

hepimizin tepkisi haklı, sonuçta 3 yıllık bi beraberlik var burada.
kavga, atışma bi yana sivri bi dialog bile hatırlamıyorum son zamanlarda.
neticede kendi kararı. yazdıklarına açıkçası pek mana veremedim. akıl yürütmeyi de bıraktım.
ben artık buradan bi şey söylemek istemiyorum. nfk için konu kapanmıştır.

kimmis o mikemmel hayatı olan bakim:KK12:
kerem 2 de uyudu halada uyuyor:KK17:

günler kısaldı. bizimki normalde 2 buçuk, 3e doğru yatıyordu.
şimdi 1de yatağa sokuyorum.
yarım saat falan oyalanıyor ama uyuyor sonra.
baktım uzun uyuyor, o zaman kerahate girmeden vakit ben kaldırıyorum ki, gece uyusun.
yoksa işim yaş. :KK45:

Kerem gece uykusuna bağlanmışşşşş :p Allah korusun şaka olsun. Çocuğu inşaatta mı çalıştırıyon napıyon canikommmm :)
inşaatta çalıştırmak mıı? :-)

Pembişim ne yalan söyleyeyim güldüm vallahi, özellikle sünger yatağın pısık birşey olması olayına :KK48:
Annemin cânım yün yorganları yastıkları pısık hâle gelirse 6. katın camından sallandırır herhalde beni :KK17:

Born . Bekliyoruz prenses Zümra'nın fotograflarını ...

kimmis o mikemmel hayatı olan bakim:KK12:
kerem 2 de uyudu halada uyuyor:KK17:

Sorma , Selim bugün öğle uykusuna erken geçmesine rağmen saatlerce uyudu,
Gece yine 12 ye kadar oturacak :eek: Gece 10 dan sonra hiç kafam kalkmıyor ki );
baktım uzun uyuyor, o zaman kerahate girmeden vakit ben kaldırıyorum ki, gece uyusun.

Çok mantıklı gerçekten , ben de her gün 6.30 gibi uyandırıp, 11 gibi De öğle uykusuna yatmasını sağlıycam. Aksi takdirde öğle uykusundan uyanması ; Karahete sarkıyor her durumda...bu defa da gece nöbeti tutuyorlar ...

Son düzenleme:
Nerde okudugumu hatirlamiyorum ama uyku sorunu olan bir bebek icin annesine su tavsiyeyi verdi uzman; sabah uykusundan 3 saat sonra ogle uykusuna yatirin. Ogle uykusuyla aksam yatisi arasinda en az 4 saat olmali.

pembisim ben de cok guldm basina gelenlere :)))) valla yazik olmus ama komik yani tutamadim kendimi neyse sayende tecrube edinmis olduk :)))
yaw bizimki oglen uykusunu bir veya birbucuk saat uyudugu icin hic geçe sarkmiyo uykusu ama gece uyurken yine zorlaniyo hep ;/

Aramizda face ig kullanmayan var diye hatirliyorum. Zamanlama ve pamuk helvaya ayri veda manidar. Pamuk sin gunlerde pembisle ne sohbeti yaptiniz hatirla bakalim.

pamuk helva sebebi sensin demeye çalışmıyorum sakın yanlış anlama bence çözülmeye sebep oldu o konu bu benim yorumum tabi...kimse colocosla yazışmamış tartışmamış özelden bişey olduysa bilmiyorum tabi...o yüzden benim kurduğum tek bağlantı bu..

Ailecek iş makinaları ve inşaatla bozmuş durumdayız hahaha.

pembisim ben de cok guldm basina gelenlere :)))) valla yazik olmus ama komik yani tutamadim kendimi neyse sayende tecrube edinmis olduk :)))
yaw bizimki oglen uykusunu bir veya birbucuk saat uyudugu icin hic geçe sarkmiyo uykusu ama gece uyurken yine zorlaniyo hep ;/

Aynen yani bunlar neyi tartışıyo dimi :p
Valla yazık ettim süngere de bazaya da ama olan oldu :D

Aramizda face ig kullanmayan var diye hatirliyorum. Zamanlama ve pamuk helvaya ayri veda manidar. Pamuk sin gunlerde pembisle ne sohbeti yaptiniz hatirla bakalim.

pamuk helva sebebi sensin demeye çalışmıyorum sakın yanlış anlama bence çözülmeye sebep oldu o konu bu benim yorumum tabi...kimse colocosla yazışmamış tartışmamış özelden bişey olduysa bilmiyorum tabi...o yüzden benim kurduğum tek bağlantı bu..

Kız hatlarımı çorba ettin :) colicosun pamuk helva ile vedalaşmak isteme sebebi aramızdaki en tatlı dilli ve sevgi pıtırcığı insan olması bence <3 <3 başka bişi olduğunu düşünmüyorum. Benim evini taşıması ile ilgili yaptığım yorjmlara darılmış olabileceğini düşünüyorum ama bu tepki bir tuhaf.
Aramızda ig veya face kullanmayan var mı yahu??

Pembişim ne yalan söyleyeyim güldüm vallahi, özellikle sünger yatağın pısık birşey olması olayına :KK48:
Annemin cânım yün yorganları yastıkları pısık hâle gelirse 6. katın camından sallandırır herhalde beni :KK17:

Born . Bekliyoruz prenses Zümra'nın fotograflarını ...

Sorma , Selim bugün öğle uykusuna erken geçmesine rağmen saatlerce uyudu,
Gece yine 12 ye kadar oturacak :eek: Gece 10 dan sonra hiç kafam kalkmıyor ki );

Çok mantıklı gerçekten , ben de her gün 6.30 gibi uyandırıp, 11 gibi De öğle uykusuna yatmasını sağlıycam. Aksi takdirde öğle uykusundan uyanması ; Karahete sarkıyor her durumda...bu defa da gece nöbeti tutuyorlar ...
Anneciğin sana kıyamazzzzzzz :) napcaz yün yorganları bu arada ya?? Benim de 1 tane var ama kullandığım yok. İlerde torunlar gelince falan mı yatırıcaz :p

Back
X