Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlar aktara gitmiştim ıhlamur almaya. Bi de hatmi çiçeği istedim. Aktar bana onun yerine bitkisel bir şurup verdi. İki güne öksürüğü kalmayacak dedi. Sabah akşam verecekmişim. Kesin işe yarayacak dedi. İçinde bal pekmez c vitamini falan var.

ay o masaların ayaklarında dolaşan kediler beni iğreti ediyoor! :KK34:
tiksiniyorum zaten kedilerden, bi de yüzsüz oluyor onlar.. kovuyorsun, korkutuyorsun gitmiyor..

mantıya para verirken acıyom kız!:eek:

ah yavrum benim.. :KK48: öyle deme ya, günleri karıştırmış belliki :KK48:

canım çok geçmiş olsun, enfeksiyon olabilir ALLAH korusun. çok iyi yaptın.
inş bu sefer sıkıntı olmaz, çabucak iyileşir..

son zamanlarda hiçbir iletişimim olmadı malesef. melisanın iyi olduğunu biliyorum.
başta çekindikleri bi ihtimal rahatsızlık vardı, ama uzman dr a gitmişler, olmadığına emin oldular.
ve bildiğim kadarıyla okula başlayacaktı. böyle anlatınca karışık oldu, ama en iyisini şeker portakalımm anlatır.. :KK51:

gözün aydın.. soğukta ne kadar kıymetli oluyor di mi doğalgaz?
şuncağız şeyin yokluğunu yaşayınca, varlığı nasıl mutlu ediyor.

haftasonu Eyüp Sultan Hz ne gittim, hepinize ayrı ayrı dua ettim.
Rabbim bebeklerize sağlıklı uzun ömür versin, evlerinizden huzur eksik olmasın inş.. :KK68:

ecrinn cok cok geçmiş olsun
ilbilge hayırlı ugurlu olsun. faturaların az gelsin inşallah:KK9:

Ay canım hayırlı olsun. Bol sıcak gunler:) az faturalar:)

Cımcımeye bak:) yavrum anlayamamıştır pırtlamamı kaka mı:) küçük kuzular ya her halleri olay her halleri çok tatlı:)

Evet elinden geliyosa acıyo paraya insan ama bazen ver gıtsın :)
Genclik gazozuna uyku ilacı atılmış genc kız gıbı yemın ederım( bi yazarın sözu) ayakta uyuyup otel parası verıyolar:) ( bu da anonim) :)

Bugun bende de balık var yoksa mantı işi banada yattıydı
Afiyet olsun canım

Insallah darısı bize:)

Pardon derse ne ara gıdıcen kuzu:)
Menu guzelmiş. Lahmacunlar dışarıdan dımı
Sağ olun kızlar.
Nfk, dua için ayrıca teşekkürler.
Dünden beri 55 derecede yakıyoruz. Peteklere el değmiyor. Terleyene kadar yakacağım.

Kızlar aktara gitmiştim ıhlamur almaya. Bi de hatmi çiçeği istedim. Aktar bana onun yerine bitkisel bir şurup verdi. İki güne öksürüğü kalmayacak dedi. Sabah akşam verecekmişim. Kesin işe yarayacak dedi. İçinde bal pekmez c vitamini falan var.
Aktarda öyle şeyler satılıyor ama hiç almadım. Kullan bakalım. İnş. Geçer tez zamanda.

bu ig için bikaç saat özel ders lazım hayatım ben teknoloji özürlüyüm de...tamam foto paylaşıp paylaşılanları izleyebiliyoruz...ama ben "kız pembiş bu akşam menüde ne var?" diye sormak için sana nerden yazıcam;)

Eaglecan hayırlı olsun instagramınnnnnn :) artık bi dilanaz kaldı. Bırakalım topiği oralara akalımmmm :p

bu ig için bikaç saat özel ders lazım hayatım ben teknoloji özürlüyüm de...tamam foto paylaşıp paylaşılanları izleyebiliyoruz...ama ben "kız pembiş bu akşam menüde ne var?" diye sormak için sana nerden yazıcam:KK66:
:D üstte sağda direct denen bi yer var. Ordan direkt istediğin kişilere foto yolluyosun ve altına yazışıyosun ;) ben şimdi sana yollıyım bişi.

Aktarda öyle şeyler satılıyor ama hiç almadım. Kullan bakalım. İnş. Geçer tez zamand

Gunaydın ben ve kedi kahvaltı yapıyoruz:)
Kız bugün benim boş günüm ya :) gerçi sabahtan gittim iki saat sınav yaptım :KK66:
Perşembe dıye bılıyodum ben
Insallah şifa olur. Dıkkat et otlara falan alerjisi olmasın oğulcukun. Ben de bugun doktora göturcem. Bi de peteklere su kabı almam lazım. Kurululran da öksürebiliyolar
Sağ olun kızlar.
Nfk, dua için ayrıca teşekkürler.
Dünden beri 55 derecede yakıyoruz. Peteklere el değmiyor. Terleyene kadar yakacağım.
Oy kıyamam:)
bu ig için bikaç saat özel ders lazım hayatım ben teknoloji özürlüyüm de...tamam foto paylaşıp paylaşılanları izleyebiliyoruz...ama ben "kız pembiş bu akşam menüde ne var?" diye sormak için sana nerden yazıcam:KK66:
ben de yeni instegramgillerdenim canım:) yardım etmeyı cok isterdim:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    263,7 KB · Görüntüleme: 57
  • image.webp
    image.webp
    94,7 KB · Görüntüleme: 66
Gunaydın ben ve kedi kahvaltı yapıyoruz:)
Perşembe dıye bılıyodum ben

Insallah şifa olur. Dıkkat et otlara falan alerjisi olmasın oğulcukun. Ben de bugun doktora göturcem. Bi de peteklere su kabı almam lazım. Kurululran da öksürebiliyolar

Oy kıyamam:)
ben de yeni instegramgillerdenim canım:) yardım etmeyı cok isterdim:)
Pist kediiii :)

Perşembe de boş canımcım. Söylemesi ayıp iki tam günüm boş :D

Efeye gecmiş olsun Pembişim , peteklere su koyup evi nemlendirmek iyi oluyor işe yarıyor. Bir de bizimkiler alerjik olduğundan kalorifer yanmaya başladığında direkt öksürmeye başlıyorlar , yeni birşey öğrendim belki biliyorsunuzdur. Bir avuç lavantayı kaynayan suya koyup azıcık kaynatmaya devam edince evdeki mikropları alerjenleri temizliyormuş, hem de miss gibi kokuyor ev en doğal yoldan ...

Destiny, masa çok şirin minik odalar icin hepsi iç içe olan tasarımlar görüyorum bazen, masa dolap yatak hepsi tek duvarda, masa sağlam olursa birşey olmaz bence ya, o kadar güçlü değillerdir yıkacak kadar :KK71:

Selim almış eline telefonu babasıyla konuşma oyunu oynuyo, akşam delicek misin baba, deel tamamm mı :cry: O da farkına varmaya başladı artık , işim zorlaşıyor ..

Dusunmekten vavgectım. Bı arkadasa gösterdim az önce. Eger ıyı monte olmazsa masanın ustune cıkabılır ustune devrılebilir dedi

İstişareyı cok sevıyorum ya. Herzaman 2 akıl 1 akıldan ıyıdır

Ben de severim istişareyi. Ama biçok kimse akıl almayı sevmiyor ;)

Bence çok minik odalar için bu ya.

Efeye gecmiş olsun Pembişim , peteklere su koyup evi nemlendirmek iyi oluyor işe yarıyor. Bir de bizimkiler alerjik olduğundan kalorifer yanmaya başladığında direkt öksürmeye başlıyorlar , yeni birşey öğrendim belki biliyorsunuzdur. Bir avuç lavantayı kaynayan suya koyup azıcık kaynatmaya devam edince evdeki mikropları alerjenleri temizliyormuş, hem de miss gibi kokuyor ev en doğal yoldan ...

Destiny, masa çok şirin minik odalar icin hepsi iç içe olan tasarımlar görüyorum bazen, masa dolap yatak hepsi tek duvarda, masa sağlam olursa birşey olmaz bence ya, o kadar güçlü değillerdir yıkacak kadar :KK71:

Selim almış eline telefonu babasıyla konuşma oyunu oynuyo, akşam delicek misin baba, deel tamamm mı :cry: O da farkına varmaya başladı artık , işim zorlaşıyor ..

Canım sağolasın. Lavantayı bilmiyordum ama süper bi olaymış.
Selime kıyamammmmmmm. Erkek çocuğu özellikle baba ile vakit geçirmeyi çok istiyor sanırım tepinme açısından da. Allah yardımcın olsun.

Gunaydin canlar. Nenedeyiz bugun, ogleden sonra da buyuk nenemize gidicez. :KK51:

Pamuk helvacim, selimin hali beni de mahsun etti. :cry: Allah kavustursun. Ama babasi hic gelmeyenler, gelemeyecek olanlar var. Karamandaki 18 isci hala gocuk altinda:KK42:

Bi de su agrida kayip bi kiz var ya, nehir. Annesi yeni dogum yapmos. İki gozu iki cesme agliyor. Bebegini kucagina almiyor, isim bile vermemis. Nehir gelene kadar boyle diyor. Artik gucum kalmadi, olusune bile raziyim. Kizimi versinler, her gun mezarina gider aglarim dedi. Ben bittim, aglamaktan heder oldum. :KK42:

Ahirda kizin montunda kan lekeleri bulunmus. Allah sebep olanin belasini versin. En feci olumlerle can cekissin ins!

Bi de su agrida kayip bi kiz var ya, nehir. Annesi yeni dogum yapmos. İki gozu iki cesme agliyor. Bebegini kucagina almiyor, isim bile vermemis. Nehir gelene kadar boyle diyor. Artik gucum kalmadi, olusune bile raziyim. Kizimi versinler, her gun mezarina gider aglarim dedi. Ben bittim, aglamaktan heder oldum. :KK42:

Ahirda kizin montunda kan lekeleri bulunmus. Allah sebep olanin belasini versin. En feci olumlerle can cekissin ins!
Hiç haberim yok bu olaydan. Allah belasını versin sevep olanların. Ailesine de sabır versin :(
Küçükken ölümün hayırlısını dilemenin ne denli önemli olduğunu anlamazdım; saçma gelirdi. Ama şimdi sıralı ölümün değerini algılayabiliyor insan. Allah kimseyi evlat acısı ile sınamasın, anne babasız bırakmasın.

Back
X