Gunaydın herkese bugun boş gun. Kocamda evde. Fazla yazamayabilirim
Gözun çıkmaya pembiş
Ya yıkılırsa pamukcum. Gercı ceylin şimdilik öyle her yere tırmanan bı cocuk değil ama. Eve mısafır cocuk falan gelse mesela allah korusun.
Lavantayı biliyodum canım. Lavanta antıbakterıyel zaten. Pıskurtmeli bi şişenin içine su koyup içinede lavanta yagı damlatılırsa. Al sana oda spreyi. Ve mıkropları kırıyor. Ayrıca kullandıgımız sıvı sabunların içine bir tatlı kasıgı lavanta yagı koyunca antıbakterıyel sabun oluyor. Aynı şekilde çamasır yıkarlen deterjan haznesinede koyulabılır. Bir de buhurdanlıklar var ya. Bı kaba su koyup ıcıne de lavanta yagı damlatınca yune havayı temızlıyor. Suyun altında bir mum yanıyor sureklı. Ve lavantalı suyun buharlaşmasını sağlıyor. Hem ev guzel kokuyor. Bunlarda benden olsun:)
Evet akıl almayı ben de sevmem:) yanı gereksizce henuz danışmadan ben akıl verılmesınden hoslanmam. Ama bazı önemlı seylerde mutlaka istişare yaparım. Hem peygamberımızın de tavsıyesı ve sunnetı. Karar verırken istişareye cok önem verırmış
Cok zor bir durum allah isyan ettirmesin
O mont cocuga ait değil demişlerdi ya

off
İmtihanın en zoru bu olsa gerek. Bazen kafayı yıyecek gıbı oluyorum. Çocuklarımız buyuyor ve bı yerden sonra bizim kontrolümüz azalmaya baslayacak. İşte o zaman naparız bılmıyorum. Rabbım hayırlılarla karsılastırsın cumlesinin evladını. İçlerinde benımkınıde ayırmasın
Akıllar nazar almaz cok ıyı ya:)
Aysecık babaya mskyaj mı yapıyor puhahaha:) adamı kötu yola dusurcek yafss:)
Basın salolsun canım. Allah sıralı versın dediğin gıbı
Ev sıcaklığı 22 dereceden asagı dusmuyor bizde
Oh iyi gezmeler canım
Ay nasıl mutluyum:)
Pastırms yapacam:)
Soguk havayı sevmiomben
Sonra napıyolar peki:)
Ben de ceyline doktor malzemeleri alayım dıyorum. Pek meraklı muayene etmeye:)