- 8 Ağustos 2011
- 11.819
- 9.587
- 448
evet ya, teyzem patatesi de rendeliyor böreğe, ha-ri-ka oluyor. benimkinin onunla yakından uzaktan alakası yokHayırlı olsun canım, resmî olarak görümce oluyorsun (; insallah çok iyi anlaşırsınız ..
Evinin ihtiyaç durumunu biliyorsan ona göre karar ver cnm , tencereler küçük ebatlı olduğundan çocuklu evde çok iş görüyor. Fiyatı da çok çok uygun. Pazarda yoktur belki de tanesi 30 tl ye seramik tencere..
Evet. O kısımda haklısın . Mesela bizdeki olaydan devam edersem, araba anahtarını verdiği için birinci dereceden babam suçlu tutuldu , fakat fuzulî yere, bizi evde yalnız bırakıp giden de annemdi. Onun gitmesine mâni olmayan da babamdı..
Yani bir ihmâl varsa ve de selâhiyet; anne baba olarak her iki kişide de var... Bilemiyoruz tabii, sorgu neticesinde belki bilmediğimiz detaylar çıkmıştır ortaya.. Allah yardımcıları olsun ,
çocuklarımızı sağlıkla büyütüp evlendirdiğimiz günleri de hayırlısı ile görelim insallah . Hayattan En büyük temennim bu artık..
Malzemenin Çiğden konulduğu börekleri ben de çok seviyorum ama bir başkasının elinden yiyince (; patatesi mesela dediğin gibi benim de teyzem rende yapıp çiğden koyuyor mükemmel oluyor , biz denedik bir kere . Olmadı ..
Elin lezzeti mi, farklı püf noktaları mı var artık bilemedim..

evet, epeyce düşmüş fiyatlar. ben kelepçeli kalıbı tantitoniden almıştım, 30 liraya..http://www.tantitoni.com.tr/pembe-renkli-3lu-kek-kalibi-seti
3 lü kek kalıpları da çok ucuzlamış ..
Kelepçeli kalıbım kenarından akıtmaya başladı, bir de onun fiyatına bakayım ben(;
şimdi nedir fiyat bilmiyorum.
hoş o zaman da indirimli haliydi yani..