Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hayırlı olsun canım, resmî olarak görümce oluyorsun (; insallah çok iyi anlaşırsınız ..

Evinin ihtiyaç durumunu biliyorsan ona göre karar ver cnm , tencereler küçük ebatlı olduğundan çocuklu evde çok iş görüyor. Fiyatı da çok çok uygun. Pazarda yoktur belki de tanesi 30 tl ye seramik tencere..

Evet. O kısımda haklısın . Mesela bizdeki olaydan devam edersem, araba anahtarını verdiği için birinci dereceden babam suçlu tutuldu , fakat fuzulî yere, bizi evde yalnız bırakıp giden de annemdi. Onun gitmesine mâni olmayan da babamdı..

Yani bir ihmâl varsa ve de selâhiyet; anne baba olarak her iki kişide de var... Bilemiyoruz tabii, sorgu neticesinde belki bilmediğimiz detaylar çıkmıştır ortaya.. Allah yardımcıları olsun ,
çocuklarımızı sağlıkla büyütüp evlendirdiğimiz günleri de hayırlısı ile görelim insallah . Hayattan En büyük temennim bu artık..

Malzemenin Çiğden konulduğu börekleri ben de çok seviyorum ama bir başkasının elinden yiyince (; patatesi mesela dediğin gibi benim de teyzem rende yapıp çiğden koyuyor mükemmel oluyor , biz denedik bir kere . Olmadı ..
Elin lezzeti mi, farklı püf noktaları mı var artık bilemedim..
evet ya, teyzem patatesi de rendeliyor böreğe, ha-ri-ka oluyor. benimkinin onunla yakından uzaktan alakası yok :KK43:
http://www.tantitoni.com.tr/pembe-renkli-3lu-kek-kalibi-seti

3 lü kek kalıpları da çok ucuzlamış ..
Kelepçeli kalıbım kenarından akıtmaya başladı, bir de onun fiyatına bakayım ben(;
evet, epeyce düşmüş fiyatlar. ben kelepçeli kalıbı tantitoniden almıştım, 30 liraya..
şimdi nedir fiyat bilmiyorum.
hoş o zaman da indirimli haliydi yani..

evet ya, teyzem patatesi de rendeliyor böreğe, ha-ri-ka oluyor. benimkinin onunla yakından uzaktan alakası yok :KK43:

evet, epeyce düşmüş fiyatlar. ben kelepçeli kalıbı tantitoniden almıştım, 30 liraya..
şimdi nedir fiyat bilmiyorum.
hoş o zaman da indirimli haliydi yani..

Şu anda da 29 küsür , benim eski kelepçeli kalıbı bernardodan almıştım , hep de elde yıkadım, itinalı kullandım.
nasıl olduysa çemberi gevşemiş, bir gün hamuru boca ettim baktım yan kısımdan foşur foşur akıyor , insallah bunda da olmaz böyle sıkıntı ..

Şu anda da 29 küsür , benim eski kelepçeli kalıbı bernardodan almıştım , hep de elde yıkadım, itinalı kullandım.
nasıl olduysa çemberi gevşemiş, bir gün hamuru boca ettim baktım yan kısımdan foşur foşur akıyor , insallah bunda da olmaz böyle sıkıntı ..
e geri götür.. o kadar para verip itinalı kullandığın halde böyle bi sorun olduysa, üretim hatası olmalı..
ben olsam şansımı denerdim, büyük markalardan neden alışveriş yapıyoruz?...

geçenlerde vicco panduf aldım ayşeciğe.
keçe gibi bi malzemeden yapılmıştı, çok güzeldi.
iki kez giydi, ayakkabıların birbirlerine sürten iç kısımları tiftiklendi..
götürdüm geri, bana bu malzemede bu tip aşınma normaldir falan dediler.
ben de o zaman üzerine kullanım talimatına dikkat tiftiklenebilir diye uyarı yazmalılar dedim.
sorumlu müdürü falan çağırdılar, onunla da konuştum, sonunda değiştirdiler..

e geri götür.. o kadar para verip itinalı kullandığın halde böyle bi sorun olduysa, üretim hatası olmalı..
ben olsam şansımı denerdim, büyük markalardan neden alışveriş yapıyoruz?...

geçenlerde vicco pandufunu aldım ayşeciğe.
keçe gibi bi malzemeden yapılmıştı, çok güzeldi.
iki kez giydi, ayakkabıların birbirlerine sürten iç kısımları tiftiklendi..
götürdüm geri, bana bu malzemede bu tip aşınma normaldir falan dediler.
ben de o zaman üzerine kullanım talimatına uyarı yazacaklar, dikkat tiftiklenebilir diye dedim.
sorumlu müdürü falan çağırdılar, onunla da konuştum, sonunda değiştirdiler..
Ben de düşündüm aynı şeyi , dediğin gibi gidip pazardan almak yerine 3 katı Fiyatla güvendiğimiz markalardan alıyoruz ,
Ama o gün kek hamuru taştı her yer battı , bi de misafir gelecekti, ben de kalıbı da attım gitti o sinirle çöpe.. );
Şikayetimi yazacağım ama yine de, belki ürünü incelerler, ne kadar çabuk deforme oluyor öyle ...

dün akşam banyoya gittim, çıkarken kapıyı açmaya çalıştığımda daha ilk hamlede kapı kolu elimde kaldı :KK57:
kapıya vurdum, eşim geldi hemen. o saniyede ilk aklıma gelen, ayşecikle gündüz evdeyken
başıma böyle bi şey gelseydi
ne yapardım? :KK35: bir de daha önce belirti vermiş bi şey de yok,
sadece açarken kaparken biraz güç kullanmak gerekiyordu. ama olabilecekleri düşününce
sanırım evdeyken telefonu cebime koymalıyım.. o_O

dün akşam banyoya gittim, çıkarken kapıyı açmaya çalıştığımda daha ilk hamlede kapı kolu elimde kaldı :KK57:
kapıya vurdum, eşim geldi hemen. o saniyede ilk aklıma gelen, ayşecikle gündüz evdeyken
başıma böyle bi şey gelseydi
ne yapardım? :KK35: bir de daha önce belirti vermiş bi şey de yok,
sadece açarken kaparken biraz güç kullanmak gerekiyordu. ama olabilecekleri düşününce
sanırım evdeyken telefonu cebime koymalıyım.. o_O
Ayşe ile evdeyken kapıyı kapatma zaten. Yani ben öyle yapıyorum ve ikimiz yalnızken asla banyoya girmiyorum. Tabi benim sebebim daha çok oğlumun kuduruk olmasından kaynaklanıyor :D

Burnumuz akıyo teyzeleriiiii. Sümüklü böcek oldukkkkk :( ilaçları kullanmaya yine mi başlasam bilemedim. Aktardan aldığım şurup da işe yaramıyo bence. Hatmi çiçeği alsaydım keşke ilk niyetimde olduğu gibi. Neyse artık bi daha yolum düşerse dicem adama iki güne geçer dediniz geçmedi diye.

kızım, nerdesiniz siz?! ben kapıdan siz bacadan:63:
çarşıda dolandım durdum, herşeye baktım, hiçbişey almadım :KK53:
madame coco ve english home da indirim vardı, nevresimler ve havlulara karşı zaafım var benim yaaa:oops:
çok zor çıktım oralardan..
tencere al dediniz diye esse ye girdim, orada da %50 indirim varmış,
iyi rastgeldi çok güzel bi tencere aldım..:KK49:

bende bi hal var, atamadım. hediye alırken kendime kıyıp almadığım eşyayı, başkasına alıyorum ya..
ama yeni eve taşınayım, kendime de alcam!En Büyük TÜRKİYE

Ayşe ile evdeyken kapıyı kapatma zaten. Yani ben öyle yapıyorum ve ikimiz yalnızken asla banyoya girmiyorum. Tabi benim sebebim daha çok oğlumun kuduruk olmasından kaynaklanıyor :D

Burnumuz akıyo teyzeleriiiii. Sümüklü böcek oldukkkkk :KK43: ilaçları kullanmaya yine mi başlasam bilemedim. Aktardan aldığım şurup da işe yaramıyo bence. Hatmi çiçeği alsaydım keşke ilk niyetimde olduğu gibi. Neyse artık bi daha yolum düşerse dicem adama iki güne geçer dediniz geçmedi diye.
genelde öyle oluyor da, bazen farkında olamıyorum kapatıyorum.

sadece burnu akıyorsa önemli değil de hala hatmi çiçeği dediğine göre öksürüyor da..
ilaçları bi denesen?..

günaydın canlar.. eşim bugün mesaide. bakalım, ben de ayşeciği babaanneye bırakıp
şöyle bi çarşı yapmayı düşünüyorum bugün:KK14:..

iyiymiş. benim de aslında bir iki tencereye ihtiyacım var. ama taşınınca almayı düşünüyorum.
bi yakınımız yeni eve taşındı. hediye olarak acaba bu tarz mutfak eşyası falan mı alsam, yoksa çocukları var.
onlara bi şey mi?.. mesela masa lambası yada nevresim falan?.. :KK64:

aman aman! Allah korusun :KK17:
Rabbim çocuklarımızı korusun, anne baba olunca bin türlü ihtimali değerlendirmek gerekiyor.
sorumluluk tabi tartışılmaz, çocuğun zarar görmesi durumunda anne baba soruşturulsun tabi..
ancak benim bu konuda sinirlendiğim nokta; çocuğun yaşı küçük diye anne sorumluluğunda diye düşünülüp
sanki sadece annesi mes'ulmuş gibi anneye dava açılması. olayın vuku bulduğu anda anne ile baba aynı anda evdeler yani..
Bence tencere ya da nevresim diyecektim ama almışsın zaten.

Burnumuz akıyo teyzeleriiiii. Sümüklü böcek oldukkkkk :KK43: ilaçları kullanmaya yine mi başlasam bilemedim. Aktardan aldığım şurup da işe yaramıyo bence. Hatmi çiçeği alsaydım keşke ilk niyetimde olduğu gibi. Neyse artık bi daha yolum düşerse dicem adama iki güne geçer dediniz geçmedi diye.
Oy kıyamam, geçmiş olsun.

madame coco ve english home da indirim vardı, nevresimler ve havlulara karşı zaafım var benim yaaa:oops:

bende bi hal var, atamadım. hediye alırken kendime kıyıp almadığım eşyayı, başkasına alıyorum ya..

sadece burnu akıyorsa önemli değil de hala hatmi çiçeği dediğine göre öksürüyor da..
ilaçları bi denesen?..
Güle güle kullansın. O bende de var. Millete iyisini alıyorum, kendime gelince kırk kez düşünüyorum.

saaat 10.00dan beri yazmayanlar mazeret bildirsin bakim!!
ben evi toplayayım, dönücem size:KK69:

ilaçları bi denesen?..

Güle güle kullan canımcımmmmm. İnşallah yeni eve geç belkim güzel güzel hediyeler de gelirrr :)

Ben de dediğin gibi hep telimi yanıma alıyorum. Allah korusun yani.

Öksürüyo da evet :( pazardan kızılcık tarhanası da aldım. Sarımsaklı olarak onu da yapıcam inşallah. İlaçların biri peditus ki iyi değilmiş dendi burda. Diğeri ventolin şurup ki dr arkadaşım onun etkisi geç oluyo; burundan fısfıs olanı kullanmalı dedi. Otrivin burun spreyine başlıyım dedim ki başladım (dr vermişti) ama yine dr arkadaşım bu yaşa kullanılmadığını söyledi :( sonuç olarak hiçbişi kullanmıyoruz şuan. Arkadaşımdan öneri bekliyorum.

Ben geldim
Cadılık falan yaptığım yok ya siz de çok alemsiniz
İçimdeki cadıyı zincire vurdum bekliyorum bakalım kim özgür bırakacak :P
Güzel konuştuk gezdik yedik içtik gittiler. İyi geçti hatta ben daha sıcakkanlıydım diyebilirim ;kendimi tebrik ediyorum:)
Sonuçta onlar mutlu olsun başka bi beklentimiz yok :)

Back
X