- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Maalesef nişanı bekliyceksinizzzYani kızın sayfasından fotoyu çal biz meraklılara yolla hahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef nişanı bekliyceksinizzzYani kızın sayfasından fotoyu çal biz meraklılara yolla hahaha
Nişan ne zaman?Maalesef nişanı bekliyceksinizzz
Ben de aldım ama henüz yıkamadım.madame cocodan bende mutfak havlusu aldim. yumuşacık yikandiktan sonra nasıl olacak göreceğiz
Canım iyi vakit geçirmene çok sevindimmmmmbol hareketli bir hafta sonunu geride bıraktım...moral depoları dolu ama uykusuzluk fena bugün. dün akşam arkadaşımda kaldık..kuzular az nazlanıp uyudular ve rahattılar...gece 3 e kadar sohbet kahkaha...kabah 6.30 da kalk borusunu ömer çaldı ama o kadar mutlu olmuşumki ömere bile söylenmeden uykumu almış uyandım...tabi ev ahalisi de kalktı sayelerinde...öğleye kadar sohbet kahvaltı ve kürkçü dükkanına dönüş...başlasın yeni hafta ben hazırım
pembiş hatmi çiçeği bizimkilere 2 defada çok iyi geldi bilmem tesadüfmü öksürük kesildi...burun akıntıları var ama kızımın azaldı oğlumda eh işte..
Ciğerlerde sıkıntı olmaması çok iyi, tez zamanda geçer inş.Oğluşum sümüklü böcek modunda olup öksürmeye devam edince yine doktora gittik. Çok şükür ciğerlerde bi sıkıntı yokmuş. Aferin şurup ve burun spreyi yazdı nöbetçi doktor. Artık bitsin şu öksürük yahuuuuuuu.
Donut hamuru hazırladım ve dinlenmeye bıraktım. Oğluşu uyuturken ben de uyuya kalmışım. İyi oldu yaniakşam menümüzde köfte patates var inşallah. Bizden haberler böyle :)
Ooooo, süper.bol hareketli bir hafta sonunu geride bıraktım...moral depoları dolu ama uykusuzluk fena bugün. dün akşam arkadaşımda kaldık..kuzular az nazlanıp uyudular ve rahattılar...gece 3 e kadar sohbet kahkaha...kabah 6.30 da kalk borusunu ömer çaldı ama o kadar mutlu olmuşumki ömere bile söylenmeden uykumu almış uyandım...tabi ev ahalisi de kalktı sayelerinde...öğleye kadar sohbet kahvaltı ve kürkçü dükkanına dönüş...başlasın yeni hafta ben hazırım
pembiş hatmi çiçeği bizimkilere 2 defada çok iyi geldi bilmem tesadüfmü öksürük kesildi...burun akıntıları var ama kızımın azaldı oğlumda eh işte..
Öğle yemeği sonuçta pide olabilir bence. Karnıbahar yemeyen olabilir.Canım iyi vakit geçirmene çok sevindimmmmm
Bugün ilaca başladık bakalım suyuna karıştırarak çünkü öğürüp çıkarıyoyeni yeni uyuz adetler...
Kızlar perşembe günü öğlene yemeğe misafirim gelecek. Ne yapsam bilemedim. Eşim hazır mantı veya pide yaptırma taraftarı. Menü de oluşturamıyorum bu akşam. Bi tek etimek tatlısı yapacağımı biliyorumpide yaptırsam, öncesi için de mercimek çorbası olsa. Salata ve turşu banko zaten. Ayıp mı olur ki??? Kışın da ne pişirilir misafire yaaaa??? Karnıbahar mı
![]()
Menü süper karnım acıktı beaaDolma yazmayı unutmuşum. Sarmalı soğanlı... Yarın yorum ve teklif bekliyorum![]()
anamm!!!nfk, eski evde ben kaldim icerde çocuğun biriyle. diğeride icerde. sirtimdan soğuk terler aktı. komsuya arattrirdim eşimi hemen geldi.
kalitelidir eminim. annemler yakın zamanda bir sürü havlu aldılar..madame cocodan bende mutfak havlusu aldim. yumuşacık yikandiktan sonra nasıl olacak göreceğiz
oh ohh!! arada yapın gelin böyle ne güzelbol hareketli bir hafta sonunu geride bıraktım...moral depoları dolu ama uykusuzluk fena bugün. dün akşam arkadaşımda kaldık..kuzular az nazlanıp uyudular ve rahattılar...gece 3 e kadar sohbet kahkaha...kabah 6.30 da kalk borusunu ömer çaldı ama o kadar mutlu olmuşumki ömere bile söylenmeden uykumu almış uyandım...tabi ev ahalisi de kalktı sayelerinde...öğleye kadar sohbet kahvaltı ve kürkçü dükkanına dönüş...başlasın yeni hafta ben hazırım
öğlene misafir gelecek ve kek börek yapmayacaksın sen?Canım iyi vakit geçirmene çok sevindimmmmm
Bugün ilaca başladık bakalım suyuna karıştırarak çünkü öğürüp çıkarıyoyeni yeni uyuz adetler...
Kızlar perşembe günü öğlene yemeğe misafirim gelecek. Ne yapsam bilemedim. Eşim hazır mantı veya pide yaptırma taraftarı. Menü de oluşturamıyorum bu akşam. Bi tek etimek tatlısı yapacağımı biliyorumpide yaptırsam, öncesi için de mercimek çorbası olsa. Salata ve turşu banko zaten. Ayıp mı olur ki??? Kışın da ne pişirilir misafire yaaaa??? Karnıbahar mı
![]()
ah canım benim yaa, keşke yakın olaydıkGunaydinn annemler gidince bi bosluk oluyo hep ama erkenden kalktik yine bugun birde okuldan arklar gelcek nasil hazirlancam cok merak ediyorum uykumm varr :/