Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nfk, eski evde ben kaldim icerde çocuğun biriyle. diğeride icerde. sirtimdan soğuk terler aktı. komsuya arattrirdim eşimi hemen geldi.

madame cocodan bende mutfak havlusu aldim. yumuşacık yikandiktan sonra nasıl olacak göreceğiz

pamuk helva tvde avukatta öyle dedi. bizim sorumluluğumuzda (özellikle annenin vazifesi) olduğu için açılmış dava. başka avukatta eğer baba ile anne ayriysa velayet annedeyse sadece anne suclanabilir dedi.

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)

Busmaican napalım bekleriz artık. Zaten az kaldı nişana :D

Cansel kız ne stres olmuştur ooooo. Allah korusun.

Güzel bir pazar olsun inşallah.

Oğluşum sümüklü böcek modunda olup öksürmeye devam edince yine doktora gittik. Çok şükür ciğerlerde bi sıkıntı yokmuş. Aferin şurup ve burun spreyi yazdı nöbetçi doktor. Artık bitsin şu öksürük yahuuuuuuu.

Donut hamuru hazırladım ve dinlenmeye bıraktım. Oğluşu uyuturken ben de uyuya kalmışım. İyi oldu yani :D akşam menümüzde köfte patates var inşallah. Bizden haberler böyle :)

bol hareketli bir hafta sonunu geride bıraktım...moral depoları dolu ama uykusuzluk fena bugün. dün akşam arkadaşımda kaldık..kuzular az nazlanıp uyudular ve rahattılar...gece 3 e kadar sohbet kahkaha...kabah 6.30 da kalk borusunu ömer çaldı ama o kadar mutlu olmuşumki ömere bile söylenmeden uykumu almış uyandım...tabi ev ahalisi de kalktı sayelerinde...öğleye kadar sohbet kahvaltı ve kürkçü dükkanına dönüş...başlasın yeni hafta ben hazırım;)
pembiş hatmi çiçeği bizimkilere 2 defada çok iyi geldi bilmem tesadüfmü öksürük kesildi...burun akıntıları var ama kızımın azaldı oğlumda eh işte..

bol hareketli bir hafta sonunu geride bıraktım...moral depoları dolu ama uykusuzluk fena bugün. dün akşam arkadaşımda kaldık..kuzular az nazlanıp uyudular ve rahattılar...gece 3 e kadar sohbet kahkaha...kabah 6.30 da kalk borusunu ömer çaldı ama o kadar mutlu olmuşumki ömere bile söylenmeden uykumu almış uyandım...tabi ev ahalisi de kalktı sayelerinde...öğleye kadar sohbet kahvaltı ve kürkçü dükkanına dönüş...başlasın yeni hafta ben hazırım:KK66:
pembiş hatmi çiçeği bizimkilere 2 defada çok iyi geldi bilmem tesadüfmü öksürük kesildi...burun akıntıları var ama kızımın azaldı oğlumda eh işte..
Canım iyi vakit geçirmene çok sevindimmmmm :D
Bugün ilaca başladık bakalım suyuna karıştırarak çünkü öğürüp çıkarıyo :( yeni yeni uyuz adetler...

Kızlar perşembe günü öğlene yemeğe misafirim gelecek. Ne yapsam bilemedim. Eşim hazır mantı veya pide yaptırma taraftarı. Menü de oluşturamıyorum bu akşam. Bi tek etimek tatlısı yapacağımı biliyorum :D pide yaptırsam, öncesi için de mercimek çorbası olsa. Salata ve turşu banko zaten. Ayıp mı olur ki??? Kışın da ne pişirilir misafire yaaaa??? Karnıbahar mı :p

Oğluşum sümüklü böcek modunda olup öksürmeye devam edince yine doktora gittik. Çok şükür ciğerlerde bi sıkıntı yokmuş. Aferin şurup ve burun spreyi yazdı nöbetçi doktor. Artık bitsin şu öksürük yahuuuuuuu.

Donut hamuru hazırladım ve dinlenmeye bıraktım. Oğluşu uyuturken ben de uyuya kalmışım. İyi oldu yani :D akşam menümüzde köfte patates var inşallah. Bizden haberler böyle :)
Ciğerlerde sıkıntı olmaması çok iyi, tez zamanda geçer inş.
Ben de bugün köfte patates yaptım.

bol hareketli bir hafta sonunu geride bıraktım...moral depoları dolu ama uykusuzluk fena bugün. dün akşam arkadaşımda kaldık..kuzular az nazlanıp uyudular ve rahattılar...gece 3 e kadar sohbet kahkaha...kabah 6.30 da kalk borusunu ömer çaldı ama o kadar mutlu olmuşumki ömere bile söylenmeden uykumu almış uyandım...tabi ev ahalisi de kalktı sayelerinde...öğleye kadar sohbet kahvaltı ve kürkçü dükkanına dönüş...başlasın yeni hafta ben hazırım:KK66:
Ooooo, süper.

Bugün ilaca başladık bakalım suyuna karıştırarak çünkü öğürüp çıkarıyo :KK43: yeni yeni uyuz adetler...

Kızlar perşembe günü öğlene yemeğe misafirim gelecek. Ne yapsam bilemedim. Eşim hazır mantı veya pide yaptırma taraftarı. Menü de oluşturamıyorum bu akşam. Bi tek etimek tatlısı yapacağımı biliyorum :D pide yaptırsam, öncesi için de mercimek çorbası olsa. Salata ve turşu banko zaten. Ayıp mı olur ki??? Kışın da ne pişirilir misafire yaaaa??? Karnıbahar mı :p
Öğle yemeği sonuçta pide olabilir bence. Karnıbahar yemeyen olabilir.

Yani kış sebzeleri hep kokulu kokulu :D o yüzden sebzeden uzak durasım var. Aslında yorucu olsa da bi menü oluşuyor gibi kafamda. Eşim kesin yapma der ama gelenler de benden yaşça büyük oldukları için pratik bişi yapmaya çekiniyorum. Ahhhhh ikilemler :D
Mercimek çorba
Maklube
Börek
Salata
Cacık
Etimek tatlısı. Hepsi el emeği göz nuru :D

Dolma yazmayı unutmuşum. Sarmalı soğanlı... Yarın yorum ve teklif bekliyorum :KK66:
Menü süper karnım acıktı beaa
Maklubenin kızartma işi zor sen direk etli pilav yap bence, kaseyle tabağa çevirdin mi gayet şık olur
Ya da pide..

Cacık yerine de ayran koy gitsin
Öğle yemeği zaten; çok detaya gerek yok

Gunaydinn annemler gidince bi bosluk oluyo hep ama erkenden kalktik yine bugun birde okuldan arklar gelcek nasil hazirlancam cok merak ediyorum uykumm varr :/

gece yatsıya kalkmıştım, bi daha da yatamadım. zombi gibiyim!:KK1:
küçük bebeli annelere, Allah kolaylık versin..

nfk, eski evde ben kaldim icerde çocuğun biriyle. diğeride icerde. sirtimdan soğuk terler aktı. komsuya arattrirdim eşimi hemen geldi.
anamm!!! :KK35: komşuyla nasıl iletişim kurdun?
madame cocodan bende mutfak havlusu aldim. yumuşacık yikandiktan sonra nasıl olacak göreceğiz
kalitelidir eminim. annemler yakın zamanda bir sürü havlu aldılar..
oh ohh!! arada yapın gelin böyle ne güzel:KK51:

Bugün ilaca başladık bakalım suyuna karıştırarak çünkü öğürüp çıkarıyo :KK43: yeni yeni uyuz adetler...

öğlene misafir gelecek ve kek börek yapmayacaksın sen?:eek:
söylediğin mönü gayet güzel, maklubeye bayılırımm :kk77: sevmeyen yoktur zaten.
cacığa gerek yok, bence de ayran ikram edersin.. ah sana misafir olmak vardı.. :KK51:

Gunaydinn annemler gidince bi bosluk oluyo hep ama erkenden kalktik yine bugun birde okuldan arklar gelcek nasil hazirlancam cok merak ediyorum uykumm varr :/
ah canım benim yaa, keşke yakın olaydık :110:
annene gitmeden bi şeyler yaptırdın mı? aman yoksa, hazır al ikramı.

bu arada telefonumun şarj soketi bozuldu, eşim bugün servise götürdü.
bir süre ig ve whatsapp aleminden uzağım, duyrulur.

Back
X