- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tedarikli olmak gerek. Duruma gore davranilir.Busmai hiç kendini kasma kardeşlerim de evlendi bizde de öyle büyük bilezik falan takan olmadı. Ya yarım altın tak yada set alacağına dediğin gibi bileklik al. Ufakta olsa yuzukler takildiktan sonra bi merasim oluyor. Öyle bi Merasim olmazsa takmazsin
Doğru diyosun yanıma alayımBusmai hiç kendini kasma kardeşlerim de evlendi bizde de öyle büyük bilezik falan takan olmadı. Ya yarım altın tak yada set alacağına dediğin gibi bileklik al. Ufakta olsa yuzukler takildiktan sonra bi merasim oluyor. Öyle bi Merasim olmazsa takmazsin
Ben çarşıdaydım eksiğimi tamamladım
Ufak bi iki işim kaldı
Yalnız şu geline hediye olayı yedi bitirdi beni
Düğünde zaten bilezik alıcaz da
Nişanda ne versem diye kafayı yiycem
Bi bileklik ve küpe aldım sade bişey; eşim beğenmedi çok sadeymiş. Çok da açılmak istemiyorum ama canımı sıktı gidip değiştiricem galiba
Size görümceleriniz nişanda bişey aldı mı? Benimkiler sadece düğünde aldı valla
Canım sıkıntıya sokma kendını. Ben kız kardesime de damadada ceyrek taktım nişanda. Eşim de para taktı. Evde oldu bizim nişan.Doğru diyosun yanıma alayım
Peki bohça yapmam gerekiyo muydu
Ben bu kıza bi hediye vermek istiyorum ya napıcam![]()
Bohça isi gereksiz, nisan alisverisi de sacmalik. Eskiden giysi kiyafet yokmuş da boyle adetler varmış. Simdi kıyafetler dolaplara sigmiyor. Bohcaya konan şeylere ihtiyaç mi var? Madem bi hediyelesme olacak altin en güzeli. Biz esimle nisan arefesindeyken bana sordu adetleriniz nasil, bohça isi nisan alisvesi falan. Ailede hepsi yapilir edilir ama ben istemiyorum, çoğu hic kullanılmayacak şeyler, gereksiz harcama yapmayalim dedim. Esim de makul biri, sevindi bile. Nisan kiyafetimi de ödünç aldim.
Ha, daha sonra kv ile aramizda başka mevzulardan fikir ayriliklari oldu. Basta bohça hazirlama isi üstünden düştü diye sevinip beni yaglayip ballayan hanim, nikaha birkac gun kala bohça bizde önemli adettir, söyle yapilir boyle yapilir dedi. Evlendikten sonra bi bohça yaptim verdim. Rahatladi mi blmyrm. (Fikir ayriligi yasadigimiz konularda esim ve benim istediğimiz olmustu da) .
![]()
Hediye olarak ne aldın?ben bize geldiğinde çocuklar sana hediye aldı diyerek bikaç parça hediye yapmıştım. orda çeyrek takmıştım zaten
Annem birsürü şey aldı zatenBohça işi bizde soyle oldu. nişana giderken erkek tarafı hazırlar gelin bohçası anne, baba varsa kardeşe. Nişana gelirken getirdiler yani. Sonra kız tarafı ters nişan götürür. Sizde uzaklık olduğu için nasıl olur bilmem. Ama ayrıca sen bohça yapmak istiyorsan senin evine geldiklerinde nişan veya düğün den sonra verebilirsin.
Bohça takı konusunda işi anlaşmazlığa vardırmak görmemişlik bence. Biz bu güzel olayı nasıl güzelleştiririz onun derdindeyiz keşke çok param olsa ben de doldursam :) şimdilik bir anı olsun istiyorum artık çarşıda bakıcam kafama göreHa, daha sonra kv ile aramizda başka mevzulardan fikir ayriliklari oldu. Basta bohça hazirlama isi üstünden düştü diye sevinip beni yaglayip ballayan hanim, nikaha birkac gun kala bohça bizde önemli adettir, söyle yapilir boyle yapilir dedi. Evlendikten sonra bi bohça yaptim verdim. Rahatladi mi blmyrm. (Fikir ayriligi yasadigimiz konularda esim ve benim istediğimiz olmustu da) .
![]()
:) süper bohçaAyva aldım yesın dıye. Öksutuge ıyı geliyor. Tabi bizim tını mini hanım yermi. Aklıma ayvayı kaynatıp komposto yapmak geldi. Sonra yıne yesin dıye soydugum portakalın kabuklarını ve cubuk tarcını attım. Bayıldı içti ceylin hanım. Cubuk tarcını altını kapatmaya 5dk kala koydum. Fazla bekletmeyin acı oluyor
Canım sıkıntıya sokma kendını. Ben kız kardesime de damadada ceyrek taktım nişanda. Eşim de para taktı. Evde oldu bizim nişan.
Ayy sorma. Cok gereksiz bencede. Bizde de o bohca yuzunden tantana cıkmıştı.
Görüncem nişanda çeyrek takmıştı.senin aldıkların iyi bence.Ben çarşıdaydım eksiğimi tamamladım
Ufak bi iki işim kaldı
Yalnız şu geline hediye olayı yedi bitirdi beni
Düğünde zaten bilezik alıcaz da
Nişanda ne versem diye kafayı yiycem
Bi bileklik ve küpe aldım sade bişey; eşim beğenmedi çok sadeymiş. Çok da açılmak istemiyorum ama canımı sıktı gidip değiştiricem galiba
Size görümceleriniz nişanda bişey aldı mı? Benimkiler sadece düğünde aldı valla