Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nfk daha bizdede o düzen oturmadi. Sabah erken kalmışsa uyuyor öğlen yoksa uyumuyor ama akşamda 20:00 gibu uyumuş oluyor. Öğlen uykusuna ya 12-13 arası yatır yada hiç yatırma. Gece uykusu çocuk gelişiminde daha önemli diye biliyorum. zaten sen bir gün hiç uyutmasan akşam erken yatacak. Doğal olarak sabah erken kalkar ve erken öğle uykusuna yatar.

Cum
perşembe ve çarşambayı cuma diye yaşadım, bugün de cuma olduğunu unutmuşum:eek: seninde cuman mübarek duaların kabul olsun canımm. Neyin kafasını yaşıyorsam benn???
Cumaları camilerde be oluyor canım? Vaazı falan mı dinliyorsun yoksa sohbet tarzında mı? Ve bunlar sizin camiye mi özel?
Büyüdükçe evet azalıyor galiba düzen bozma olayı ama bizimki bi cins canım. Yemek yedirtmek için oyalanmıyor kv m, bizîmkî kırk oyunla anca yiyor, açlığın verdiği huysuzluk oluyor. Birde uyutamıyor onun verdiği huysuzluk ayrı zaten. E birde onlara gidinde hemen mızırdayıp her dediğini yaptırıyor, öyle olunca da tahammülü zor oluyor cidden.
istanbulda çoğu camide kadınlar için var dini aktiviteler var. bu bana en yakın cami.
her gün öğleye kadar Kur'an-ı Kerim dersleri var, öğleyin de hatim okunuyor.
bazı günler tefsir dersleri var, cuma günleri de hanımlara vaaz var.
ona gidiyorum. bugün ayşecik sonlara doğru biraz cozuttu ama yine de iyi geçti..

şu uyutamamayı da anlamıyorum. bizimki de diyorki uyutamıyorum.
babaanneye gidince cozutuyorlar tamam, etrafa oyuna dalıp uyku istemiyorlar
ama az dirayetli davransalar uyuyacak yani.. ama nerdeee?! her istediklerini yaptıklarını düşünürsek..
bizimki babaanneden bi geliyor, evde kıyamet kopmuş gibi herşey her yerde..
çekmeceleri boşaltıyor, sebzelerle meyvelerle oynuyor, geçen bi poşet bademi salonun etrafına saçmış.

torun gittikten sonra bir iki saat evi topluyorum diyor.
kısa süreli birlikte oldukları için kural koyamıyorlar, resmen kadının tepesinde tepiniyor.
bize gelince kv, benim çocuk üstündeki etkimi görünce şaşırıyor. sen nasıl otorite sağlıyorsun diyor..

Şöyle canlarım, hep eşim evdeyken geldi gitti. Misafir gibi oturdu. Eşim varken benim ona ihtiyacım yok ki. Ayrıca elini işe sürmez zaten.
hay Allahım yaa! bu nasıl bi anlayış ya da anlayışsızlık?!
ama ne diyebilirim bir başka versiyonunu da biz yaşadık.
özellikle lohusayken yapılanlar unutulmuyor, ben unutmuyorum ve sanırım unutmayacağım da.. :KK12:

Nfk daha bizdede o düzen oturmadi. Sabah erken kalmışsa uyuyor öğlen yoksa uyumuyor ama akşamda 20:00 gibu uyumuş oluyor. Öğlen uykusuna ya 12-13 arası yatır yada hiç yatırma. Gece uykusu çocuk gelişiminde daha önemli diye biliyorum. zaten sen bir gün hiç uyutmasan akşam erken yatacak. Doğal olarak sabah erken kalkar ve erken öğle uykusuna yatar.
tamam gündüz uykuyu bırakacaksa bıraksın ama şöyle bi şey var.
diyelim 9da kalktı. ben de öğle uykusuna yatırmadım. saat 5te olduğu yere sızıyor.
bunu birkaç kez yaşadım. oyuncaklarıyla oynarken, çizgi film izlerken gözler kapanıyor, anında dalıyor.
öyle olunca 2-3 saat sonra uyandırdım, kıyameti koparıyor, nasıl mız mız anlatamam.
acaba kendi bu şekilde sızınca bıraksam sabaha kadar uyur mu?:KK64:

Born adamın kariyerine Karışma bacim o mudur Yrd. Olsun sende bakıcı tutarsın
bu da başka bi fikir :KK53:
Camları sildirdim şakır şakır yağmur yağıyor:KK53:
bahtsız bedevi diyicem ama havalar malum.. neyse, yine de temiz oldu camların..
ben en son ne zaman sildiğimi hatırlamıyom :eek:

Evet sızma durumu kötü oluyor dün bende yaşadım zor uyandirdim. kısa kestirdigi için dinlenmiş saydı kendini yorgun olsada erken uyumadı.

Nfk, ben de erken kalkarsa uyutuyorum yoksa uyutmuyorum. Benim sınırım 14.00. O saati geçerse uyutmuyorum. Bir de öğle uykusundan uyanmazsa en geç 15.30' da uyandırıyorum. Sızma olayı biz de çooooooook oluyor. 15-20 dk kestirmesine izin verip sonra zorla uyandırıyorum. Çikolata falan veriyorum. Bir şekilde uyandırıyorum. Öyle çok videomuz var hatta. Göndereyim size bir tane.En Büyük TÜRKİYE

Slm kızlar bugün annecim geldi yüzmeye gittim artık haftada bir gidicem inş düzenli gelcek annem
Eşim otomatik araba alana kadar böyle annemin arabasını almam gerekiyor
Çok iyi geldi
Düşünüyorum da 2 çocuk olunca hem daha çok şey yapmak istiyorsun ve herkes de sana acıyıp yardım etmek istiyor :))

Neşe erberk anaokulunda cumartesi günleri anne-çocuk oyun grubu varmış 2-3 yaş için
Aradım yarın katılıcam inş kv ye Merti bırakıp. Keremle özel bi aktivitemiz olur seversem devam ederim
günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar.
dün ayşecik nenede kudur kudur yaptı, akşam gelince sızdı.
eşim de sabah sen yat deyince, bi uyumuşum kiiiii:cool:
yeni kahvaltı yaptık. şimdi evi toplayayım bakalım akşama ne yemek yapıcam.
kv evde yok, ayşecikle camideki sohbete gidecek. bakalım bi şey anlayabilecek miyim ?:KK45:

demek o laf ikincileri üçüncüleri yapalım diye söylenilen bi yalanmııış!

valla siz bizim durumu bi dinleyin, sonra yorum yapın bakalım. ben neyi yanlış yapıyorum, ya da ne yapmalıyım?
şimdi kış geceler uzun, gündüzler kısacık. bizimki gece yarısı yatıyor, sabah 8-9 gibi uyanıyor.
sabah geç kalkınca öğle uykusu de ikindiye kalıyor. 3 gibi uyuyup uyandırmasam 5buçuk-6ya kadar uyuyor.
e 6ya kadar uyuyan çocugun da anca gece yarısı uykusu geliyor.

bi ara dediğim gibi erken kaldırayım dedim, o da olmadı. uykusunu alamadığı için fena mızıldıyor.
öğle uykusunu mu kesmek lazım acaba, ama yatınca da 2-3 saat uyuyor.
yoksa öğle uykusundan mı kıssam?:KK1:

ah canım benim ya,, küçük anne!:KK74:
aaah, hiçbirimiz kıymet bilemedik. o fütursuzca uyumalarımız, istediğimiz saatte yaptığımız şekelerlemelerimiz..
aaaah, kıymet bilemedikkk! :confused:

aa?! bu da ayrı bi cins heralde. kusura bakma bu kelimeyi kullandım ama 7 ay arayıp sormamak ne yaaEn Büyük KK
ne mazeret bildirdi, merak ettim.

birbirlerini mi oyalıyorlar? biz o uzuun merasimi hep yaşıyoruz.
dakikalarca yatağında hopluyor zıplıyor, perdeye dadanıyor. konuşuyor, gülüyor, mızıldıyor.
yastığını yorganını üstümüze atıyor. uzanıp gözüme parmağını sokuyor, baktı ben ses vermiyorum.
anneee, kucağına veeeey! diye yalandan ağlamaya başlıyor, bizim yanımıza gelince de aynen devam !:KK53:

aman, benimki de bir iki kez öyle temassızlık yaptı, üçüncüye hiç şarj olmadı.
o arada da saatlerce sarjda kaldığı halde %20 falan doluyordu batarya.

bu konuda hevesli erkek görmedim ben, 7leri neyse 70leri de o. :KK45:

ay koptum yaa!!! çılgın hatun :-)

bi tane de burada var :KK53:

aman aman çok geçmiş olsun, Allah korusun..:KK17:

kuduruk 1, kuduruk 2 :-)

nöbette kolaylıklar bacım, ilbilgem, sana da kolay gelsin bacım.. :KK25:

sana da kolay gelsin bacım.. arya için güzel olacak, annen de bi nefes alır.
ama düzen konusunda bi şey diyemicem. çocuk büyüdükçe etki azalmıyor mu?
yoksa her yaştan çocuk böyle şımartılınca düzeni anında etkileniyor mu?o_O

ah canım benim, kafa bi milyon tabi.:KK47:

sen keremi nasıl bırakıyorsun tam anlamadım.
yani ben bir iki kez kızı oyun parkının içine koyup yanında uyudum ama
onun içinden heniz çıkamıyordu. şimdi ise düz duvara tırmanıyorlar..
bizikinin yeni gözdesi koltuğun sırt dayama kısmı var ya, o incecik yerde duvara tutunarak yürümek. :KK57:
çoğu zaman kolçağa tırmanıp oradan aşağı atlıyor. yani her an gözlem gerekiyor, sen mama sandalyesine mi sabitliyorsun?
Atlasın bişey olmaz inşallah; Bizim koltuklar çok yüksek değil
Odanın kapısını kilitliyorum mert yan odada uyuyor ağlarsa duymak için Tv kısık sesli yalnız çok sevdiği bi çizgi film olmalı en fazla 1 saat vaktim var uyuyorum
Zaten sıkılınca başlıyor tepeme binip uyandırmaya beni
:)
Benim kv de anne kızar diye korkutuyor keremi :) kimse otorite koymayınca kötü polis biz oluyoruz maalesef
Born adamın kariyerine Karışma bacim o mudur Yrd. Olsun sende bakıcı tutarsın
Hahha :) evet o da bi alternatif
Belki oyun ablası ayağına sen de bakıcı aldırırsın borntobemother

Busmai hayranım kız sanaa:)) hem çocuk yaparım hem kendime bakarım diyorsun, bravo, takdir ediyorum. Git bacım git bence de yüzmeye, sürekli bu veletlerle hayat çekilmez.
Oyun grubu fikri de süpermiş, hem keremle başbaşa vakit geçirmiş olursunuz, hemde çocuk biraz sosyalleşir.

Nfk cım kv konusunda başlarda pek becerikli olmadığı için bunu da beceremiyor diye düşünüyordum. Ama artık art niyet arıyorum bazen. E benim annem nasıl uyutuyor, yediriyor yani? Aynı snlattığın durum bizde de var, heryer dağıtılmış,dökülmüş oluyor gidince. E kızsın canım böyle çocuk yetiştirilmez ki.

Öncelikle bence anne baba toruna hiç kızmamalı. Onlar sadece sevmek için varolmalılar. Bizde de kötü polis hep benim malesef ama olsun; anneden vazgeçilmez ;)

Busmaicim o uyuma aklını verirken lütfen Keremimin o sırada tvyi kırdığını da ekler misin :D??? Ben hayatta oğluşun yanında uyuyamam. Kesin bana vurur :)

Canselim temiz cama yağmur yağsa da leş gibi cama yağmış gibi olmuyor boşver ;) acaba nerden biliyorum :p

Nfk sultan bence senin kızn cadı :p şaka bi yana Efe 7-8 gibi kalkıyo, 3-4 gibi uyuyo ve 1-2 saat sonra uyanıyo. Gece de 9:30 gibi odaya seansa gidiyoruz (süt, masal ,ninni ,dönerek uyuma :)). Yani düşününce senin kız ya öğlen çok uyuyo yada kodu böyle yani :)

Aryamm sağol cicimm :) kafayı yememek için her fırsatı değerlendirmece :) önce bennn sonra onlar
Öncelikle bence anne baba toruna hiç kızmamalı. Onlar sadece sevmek için varolmalılar. Bizde de kötü polis hep benim malesef ama olsun; anneden vazgeçilmez :KK66:

Busmaicim o uyuma aklını verirken lütfen Keremimin o sırada tvyi kırdığını da ekler misin :D??? Ben hayatta oğluşun yanında uyuyamam. Kesin bana vurur :)

Canselim temiz cama yağmur yağsa da leş gibi cama yağmış gibi olmuyor boşver :KK66: acaba nerden biliyorum :p

Nfk sultan bence senin kızn cadı :p şaka bi yana Efe 7-8 gibi kalkıyo, 3-4 gibi uyuyo ve 1-2 saat sonra uyanıyo. Gece de 9:30 gibi odaya seansa gidiyoruz (süt, masal ,ninni ,dönerek uyuma :)). Yani düşününce senin kız ya öğlen çok uyuyo yada kodu böyle yani :)
Hahaha yok kız o zaman kırmadı :)

pembiş kreple yaptığın tatlı tarifine ihtiyacım var en acilinden...siz yazarken hep kıskanırdım ben de yazayım..yarın akşam yemekten sonra sık görüştüğümüz arkadaşımız çaya gelicek...yanına pembişin krepleri adını verdiğim tatlı ve maş fasulyesinden salata yapıcam...yeter mi diye sormıcam sizin menüler için yetmez ama yetmez diyen olursa adresi veririm kargolar valla;) yalnız altı kendiliğinden çizildi yazının hem de tam yerinde...takdiri ilahi;)

Aryamm sağol cicimm :) kafayı yememek için her fırsatı değerlendirmece :) önce bennn sonra onlar

Hahaha yok kız o zaman kırmadı :)

Benim balık hafıza ozaman kırdı diye hatırlıyor :D benden asla sözelci olmaz.

pembiş kreple yaptığın tatlı tarifine ihtiyacım var en acilinden...siz yazarken hep kıskanırdım ben de yazayım..yarın akşam yemekten sonra sık görüştüğümüz arkadaşımız çaya gelicek...yanına pembişin krepleri adını verdiğim tatlı ve maş fasulyesinden salata yapıcam...yeter mi diye sormıcam sizin menüler için yetmez ama yetmez diyen olursa adresi veririm kargolar valla:KK66: yalnız altı kendiliğinden çizildi yazının hem de tam yerinde...takdiri ilahi:KK66:

Yeşilsalata sitesinden yapmıştım. Yemekten sonra geliyorsa salata bile yapma kızımmmm :)
http://www.yesilsalata.com/blog/?p=3867

pembiş kreple yaptığın tatlı tarifine ihtiyacım var en acilinden...siz yazarken hep kıskanırdım ben de yazayım..yarın akşam yemekten sonra sık görüştüğümüz arkadaşımız çaya gelicek...yanına pembişin krepleri adını verdiğim tatlı ve maş fasulyesinden salata yapıcam...yeter mi diye sormıcam sizin menüler için yetmez ama yetmez diyen olursa adresi veririm kargolar valla:KK66: yalnız altı kendiliğinden çizildi yazının hem de tam yerinde...takdiri ilahi:KK66:
Ha bu arada senden korkulur valla bak kk bile altını çiziyo yazdıklarının :D

Bugün bi kakaolu kek yaptım damla çikolatalı. Oğluşla yaptık yani ;) neyse bir güzel oldu ve koktu; dayanamadım koca bir dilim yedim :/ ben ki bebek görmeye gittiğimde ikram edilen pasta böreğe elimi sürmedim. Pişmanım ama çok değil :D neyse size de yazmak istedim. Çikolata seven olur belkim diye ;)

3 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1,5 su bardağı süt
1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ
3 kaşık kakao
1 vanilya
1 kab tozu
3-3,5 bardak un (bana 3 yetti)
Damla çikolata

180 derece önceden ısıtılmışta 40-50dk.
Keki nasıl yapıyoruz biliyosunuz zaten :) ben damla çikolatayı içine karıştırmadım. Kalıba döktükten sonra bolca serpip spatula ile azıcık gömdüm. Yoksa gidip tabana yapışıyolar :( tarif nefis yemek tariflerinden.

günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar.
dün ayşecik nenede kudur kudur yaptı, akşam gelince sızdı.
eşim de sabah sen yat deyince, bi uyumuşum kiiiii:cool:
yeni kahvaltı yaptık. şimdi evi toplayayım bakalım akşama ne yemek yapıcam.
kv evde yok, ayşecikle camideki sohbete gidecek. bakalım bi şey anlayabilecek miyim ?:KK45:

demek o laf ikincileri üçüncüleri yapalım diye söylenilen bi yalanmııış!

valla siz bizim durumu bi dinleyin, sonra yorum yapın bakalım. ben neyi yanlış yapıyorum, ya da ne yapmalıyım?
şimdi kış geceler uzun, gündüzler kısacık. bizimki gece yarısı yatıyor, sabah 8-9 gibi uyanıyor.
sabah geç kalkınca öğle uykusu de ikindiye kalıyor. 3 gibi uyuyup uyandırmasam 5buçuk-6ya kadar uyuyor.
e 6ya kadar uyuyan çocugun da anca gece yarısı uykusu geliyor.

bi ara dediğim gibi erken kaldırayım dedim, o da olmadı. uykusunu alamadığı için fena mızıldıyor.
öğle uykusunu mu kesmek lazım acaba, ama yatınca da 2-3 saat uyuyor.
yoksa öğle uykusundan mı kıssam?:KK1:

ah canım benim ya,, küçük anne!:KK74:
aaah, hiçbirimiz kıymet bilemedik. o fütursuzca uyumalarımız, istediğimiz saatte yaptığımız şekelerlemelerimiz..
aaaah, kıymet bilemedikkk! :confused:

aa?! bu da ayrı bi cins heralde. kusura bakma bu kelimeyi kullandım ama 7 ay arayıp sormamak ne yaaEn Büyük KK
ne mazeret bildirdi, merak ettim.

birbirlerini mi oyalıyorlar? biz o uzuun merasimi hep yaşıyoruz.
dakikalarca yatağında hopluyor zıplıyor, perdeye dadanıyor. konuşuyor, gülüyor, mızıldıyor.
yastığını yorganını üstümüze atıyor. uzanıp gözüme parmağını sokuyor, baktı ben ses vermiyorum.
anneee, kucağına veeeey! diye yalandan ağlamaya başlıyor, bizim yanımıza gelince de aynen devam !:KK53:

aman, benimki de bir iki kez öyle temassızlık yaptı, üçüncüye hiç şarj olmadı.
o arada da saatlerce sarjda kaldığı halde %20 falan doluyordu batarya.

bu konuda hevesli erkek görmedim ben, 7leri neyse 70leri de o. :KK45:

ay koptum yaa!!! çılgın hatun :-)

bi tane de burada var :KK53:

aman aman çok geçmiş olsun, Allah korusun..:KK17:

kuduruk 1, kuduruk 2 :-)

nöbette kolaylıklar bacım, ilbilgem, sana da kolay gelsin bacım.. :KK25:

sana da kolay gelsin bacım.. arya için güzel olacak, annen de bi nefes alır.
ama düzen konusunda bi şey diyemicem. çocuk büyüdükçe etki azalmıyor mu?
yoksa her yaştan çocuk böyle şımartılınca düzeni anında etkileniyor mu?o_O

ah canım benim, kafa bi milyon tabi.:KK47:

sen keremi nasıl bırakıyorsun tam anlamadım.
yani ben bir iki kez kızı oyun parkının içine koyup yanında uyudum ama
onun içinden heniz çıkamıyordu. şimdi ise düz duvara tırmanıyorlar..
bizikinin yeni gözdesi koltuğun sırt dayama kısmı var ya, o incecik yerde duvara tutunarak yürümek. :KK57:
çoğu zaman kolçağa tırmanıp oradan aşağı atlıyor. yani her an gözlem gerekiyor, sen mama sandalyesine mi sabitliyorsun?
Geç uyanıyorsa uyutmuyorum. Saat 13 e kadar uyudu uyudu uyumadıya ugrasmıyorum

Cum
perşembe ve çarşambayı cuma diye yaşadım, bugün de cuma olduğunu unutmuşum:eek: seninde cuman mübarek duaların kabul olsun canımm. Neyin kafasını yaşıyorsam benn???
Cumaları camilerde be oluyor canım? Vaazı falan mı dinliyorsun yoksa sohbet tarzında mı? Ve bunlar sizin camiye mi özel?
Büyüdükçe evet azalıyor galiba düzen bozma olayı ama bizimki bi cins canım. Yemek yedirtmek için oyalanmıyor kv m, bizîmkî kırk oyunla anca yiyor, açlığın verdiği huysuzluk oluyor. Birde uyutamıyor onun verdiği huysuzluk ayrı zaten. E birde onlara gidinde hemen mızırdayıp her dediğini yaptırıyor, öyle olunca da tahammülü zor oluyor cidden.
Aynı ya off. Hıc oturtmuyor beni.
istanbulda çoğu camide kadınlar için var dini aktiviteler var. bu bana en yakın cami.
her gün öğleye kadar Kur'an-ı Kerim dersleri var, öğleyin de hatim okunuyor.
bazı günler tefsir dersleri var, cuma günleri de hanımlara vaaz var.
ona gidiyorum. bugün ayşecik sonlara doğru biraz cozuttu ama yine de iyi geçti..

şu uyutamamayı da anlamıyorum. bizimki de diyorki uyutamıyorum.
babaanneye gidince cozutuyorlar tamam, etrafa oyuna dalıp uyku istemiyorlar
ama az dirayetli davransalar uyuyacak yani.. ama nerdeee?! her istediklerini yaptıklarını düşünürsek..
bizimki babaanneden bi geliyor, evde kıyamet kopmuş gibi herşey her yerde..
çekmeceleri boşaltıyor, sebzelerle meyvelerle oynuyor, geçen bi poşet bademi salonun etrafına saçmış.

torun gittikten sonra bir iki saat evi topluyorum diyor.
kısa süreli birlikte oldukları için kural koyamıyorlar, resmen kadının tepesinde tepiniyor.
bize gelince kv, benim çocuk üstündeki etkimi görünce şaşırıyor. sen nasıl otorite sağlıyorsun diyor..

hay Allahım yaa! bu nasıl bi anlayış ya da anlayışsızlık?!
ama ne diyebilirim bir başka versiyonunu da biz yaşadık.
özellikle lohusayken yapılanlar unutulmuyor, ben unutmuyorum ve sanırım unutmayacağım da.. :KK12:

tamam gündüz uykuyu bırakacaksa bıraksın ama şöyle bi şey var.
diyelim 9da kalktı. ben de öğle uykusuna yatırmadım. saat 5te olduğu yere sızıyor.
bunu birkaç kez yaşadım. oyuncaklarıyla oynarken, çizgi film izlerken gözler kapanıyor, anında dalıyor.
öyle olunca 2-3 saat sonra uyandırdım, kıyameti koparıyor, nasıl mız mız anlatamam.
acaba kendi bu şekilde sızınca bıraksam sabaha kadar uyur mu?:KK64:

bu da başka bi fikir :KK53:

bahtsız bedevi diyicem ama havalar malum.. neyse, yine de temiz oldu camların..
ben en son ne zaman sildiğimi hatırlamıyom :eek:
Ceylin de öyle sızma girişiminde bulunuyor hemen ellerımızı yıkıyalımı dıyorum. Banyoda taburenın ustune cıkıp el yıkamya bayıldıgından hemen koşuyor banyoya. Suyla oynarken uyku da acılıyor.
Slm kızlar bugün annecim geldi yüzmeye gittim artık haftada bir gidicem inş düzenli gelcek annem
Eşim otomatik araba alana kadar böyle annemin arabasını almam gerekiyor
Çok iyi geldi
Düşünüyorum da 2 çocuk olunca hem daha çok şey yapmak istiyorsun ve herkes de sana acıyıp yardım etmek istiyor :))

Neşe erberk anaokulunda cumartesi günleri anne-çocuk oyun grubu varmış 2-3 yaş için
Aradım yarın katılıcam inş kv ye Merti bırakıp. Keremle özel bi aktivitemiz olur seversem devam ederim

Atlasın bişey olmaz inşallah; Bizim koltuklar çok yüksek değil
Odanın kapısını kilitliyorum mert yan odada uyuyor ağlarsa duymak için Tv kısık sesli yalnız çok sevdiği bi çizgi film olmalı en fazla 1 saat vaktim var uyuyorum
Zaten sıkılınca başlıyor tepeme binip uyandırmaya beni
:)
Benim kv de anne kızar diye korkutuyor keremi :) kimse otorite koymayınca kötü polis biz oluyoruz maalesef

Hahha :) evet o da bi alternatif
Belki oyun ablası ayağına sen de bakıcı aldırırsın borntobemother
Kötu polisiz biz evet.
Oyun grubu super iş valla. Keske ben de calışmasam ben de gitsem öyle aktivitelere
Öncelikle bence anne baba toruna hiç kızmamalı. Onlar sadece sevmek için varolmalılar. Bizde de kötü polis hep benim malesef ama olsun; anneden vazgeçilmez :KK66:

Canselim temiz cama yağmur yağsa da leş gibi cama yağmış gibi olmuyor boşver :KK66: acaba nerden biliyorum :p

Bu tvlerin nasıl kırıldıgı anlasıldı :)
pembiş kreple yaptığın tatlı tarifine ihtiyacım var en kacilinden...siz yazarken hep kıskanırdım ben de yazayım..yarın akşam yemekten sonra sık görüştüğümüz arkadaşımız çaya gelicek...yanına pembişin krepleri adını verdiğim tatlı ve maş fasulyesinden salata yapıcam...yeter mi diye sormıcam sizin menüler için yetmez ama yetmez diyen olursa adresi veririm kargolar valla:KK66: yalnız altı kendiliğinden çizildi yazının hem de tam yerinde...takdiri ilahi:KK66:
Ay cok alemsin pek guldum. Maş fasulyesi ne kız.
Yeter yeter. Önemli olan guler yuz tatlı dil:)

Hahha
Bi de kuru pasta alıp koyabilirsin bence
Mesela BİM'de yağlı gevrek var; çubuk şeklinde tuzlu kuru pasta. Çok lezzetli
İlkler yağlı gevrek yazarsan çıkar google görsellerde

Benim balık hafıza ozaman kırdı diye hatırlıyor :D benden asla sözelci olmaz.

Yeşilsalata sitesinden yapmıştım. Yemekten sonra geliyorsa salata bile yapma kızımmmm :)
http://www.yesilsalata.com/blog/?p=3867
Hayırrr tv yi ben ve babası yanındayken gıcık olduğu çizgi film pepe başlayınca kırdı :)
Tekrar ediyorum sen uyurken en sevdiği çizgi film açık olacak :) ve normalde izlemediği
Mesela kerem scooby doo yu çok seviyor ama izletmiyorum canavarlar var diye
Onu açarsam kılını kıpırdatmadan izler :)

Back
X