Günaydın iyi pazarlar. Kahvaltı hazırlıyorum. Dün kurabiyeyi yaparken bi de midye börek yapmıştım çok guzel oldu sevıyom ben bu topiğin hatunlarını ya:)kahvaltıya koycam şimdi. Dun kimseye koklatmadım yarısını dondurucuya kaldırdım. Yarın okula göturcem

1 sınıf kaldı sınav yapcam yarın. Not girişlerini de yapamadım daha. Biz bir de sınav analizi yapıyoz istiyo idare.
Deliyi de tanımıyorum ki benTahmin edebiliyorum canım o paniği. Neyseki hallettin dimi??? Ben dün notları verince dönemi kapatmış gibi hissediyorum. Bu hafta sınavlar yapılacak ama olsunnnnn :)
Ben yapıp pişirmeden koyuyorum dolaba. Sabah yada işte ne zaman yenecekse pişiriyorum.
Deliii vardı ya oişte senamert oldu :)
Vallaiki çocuk büyütünce şifre çözülüyor sanırımbu kış böyle malesef.
Ben böreği normalde yaptığım gibi süt yumurta yağ karışımı ile ıslatıyorum.

1 sınıf kaldı sınav yapcam yarın. Not girişlerini de yapamadım daha. Biz bir de sınav analizi yapıyoz istiyo idare.
Kız sen ne zaman dogurdun kim geldi 1,5 yasına. Sazanlığımı affet:)Bizde dün küçüğü, 1,5 yaş aşıları vardı onu hallettik şükür.
Ay nasıl sevindim. Çok iyi yapmışsın canımgunaydin canlar hazir firsat bulmusken okuyamadan yaziyorum...dun ilk kez iki cocugu da hem de uyumazken babaya birakip disari ciktim aramasa hic donmeye niyetim yoktu 3 saat kadar gezmisim beynime oksijen gitii kar camur dinlemedm kendime geldim bugun de disci randevum var ordan da avmlere akicam oyle iste simdi okuma zamani gecmisi
Ha şöyle. Kocayı işe koşmak candır:). Sen öğreniyon yavaş yavaş:)pembisim size nice mutlu yillar ins pasta cok farkli.cok.hos duruyordu nice boyle beraber yaslariniz olsn ins..
cansel 1.5 yil ne de cabuk gecmis hakkat ama sana da sormak lazim tabi :)
pembisim efecan simdik nasil ins daha iydir bizde de zumranin surekli burnu tikali surekli temiz tutmaya calisuyorum ama yok uyuyamiyo bi turlu tum gece esimi asker ettm de biraz uyudum haftasonunu bu yuzden cook seviyorumm
Boşver born kal öyle. Cuma tırlattıydım az daha. Dedim ya guvenliği bile sınav yapacaktım az kalsın:)bu arada sinavlardan not girislerde bahsediyosunuz ya ne kdr yabanci olmus bu kavramlar dondugumde herseyi unutmus olucam.bu gidisle :)) Allah kolaylik versn son haftalari bu sacma islerden dolayi hic sevmiyorum
Evet bencede bu sefer bu tarafta olsun kadıköy moda diyorum. Moda çay bahçesi denize nazır salaş bir mekan ama açık hava olsun benceoh valla bornum yaz böyle şeyleri tüm topik gezmiş kadar oluyoruz...
selam hatunlar özledim hepinizi topik canlanmışken bahar buluşmasına araştırmalar başlatılaİstanbul hatunları konuya dikkatinizi çekeyim....