• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlarrrrrrr igden gören görmüştür zaten dün vardık sağ salim çok şükür. İyi yolculuklar diyen herkese sevgiler ve öpücükler :D

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :)

Dün oğlum coştukça coştu. Sonuçta tüm şımarabilrceği ve onu seven büyükleri bir arada idi. Çok üzülüyorum düşününce onun haline. Senede kaç kere görebiliyor onları... Bu arada yolda uyumadı ve eve gelince de kudurdu durmadı ama saat 9u geçmesine rağmen yine "et, mama" diyerek uyumamaya çalıştı. Bu sefer de babamız çıldırdı. Sanırsın kaç saat araba kullandı. Neyse sabah sabah coşmıyım. Kaza bela uyuduk. O yatınca ben de yattım. Eşim hasret gidermeye devam etti. Bu arada kv ve kp çok şaşırdı bizim biraz da bizimkilerde kalacağımızı duyunca. Alışma sürecinde çok eğlenicez sanıyorum...

Güzel bir haftasonu diliyorum herkeseeeeee :)

İlbilgecim kolay gelsin şekerim. İnşallah sağ salim atlatırsınız bu aşamayı ;) evet antalyadayız canım.

Kızlar nasılsınız okudum yazacak fırsatı bulamadım birkaç gündür, tatilimiz başladı çok şükür , hepimize iyi tatiller....

bugün de ben öğle saati sınava gidince, kuzucuklar babayla favori mekânları minyatürk'e konuşan ağaca gittiler ,

sabah buzdolabımız ariza yaptı, buzluğu boşaltıp anneme götürdük Pazartesi'ye kadar idare edeceğiz artık insallah ...

Tatilin ikinci haftası da banyo kırılacak biz anneme taşınacağız bu defa da ;)

Pembehipopotamcım hayırlı tatiller , seni anlayabiliyorum , son uçak yolculuğumuzda perişan ettiler bizi bizimkiler de , en son inerken babaları şey diyordu ; sizinle bi daha uçağa binmiyceem :KK48:

Ilbilgecim , kolaylıklar insallah bir iki güne rayına girer düzeniniz ...

Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum , Allah'a emanet olun :KK68:

ilbilge ilk başlarda lazımlığa deneseydin.wc den korkabiliyorlar.hem lazımlık,
onlara daha keyifli geliyor.

ilbilge ilk başlarda lazımlığa deneseydin.wc den korkabiliyorlar.hem lazımlık,
onlara daha keyifli geliyor.
Sabah hiç oturmuyordu. Öğleden sonra klozete oturmaya başladı ama yapmıyor. Yapmayınca kaldırıyorum, 20 dk geçmiyor. Çiş yaptım diye geliyor. Bugün çok sakin davrandım ama hep böyle olursa sakin olabilir miyim bilmiyorum.bilerek yapmıyor yani.

ilbilgee yazdıklarını görünce feci bir tırsma durumu sardı beni ne yapiciim ikimize de kolay gelsin inş bizz de yarın sabah başlıyoruz inş bugün sabahtan dişçi ordan akraba ziyareti sonra da maltepepark yapınca eve ancak uyku saatinde geldik yarın sabah bismillah dicez inş..
bu arada marmaraparkı cok sevdim zara artık yagma ötesi olmus ama 10 liraya yasire cok güzel yazlık tshirtler aldım yazlık alışverişi de aradan cıkmıs oldu gezdik dolaştık geldik tel serviste oldugu için cok giremiyorum arada eşimin telden okucam inş ilbilgeyle bana dua edin kızlar noluur öpüyorumm

İlbilge, Gazan mübarek olsun bacim :KK5:
Bu iste sabir gerçekten zorlaniyor, çocuk kadar annenin de hazir olması bu yüzden önemli. Birkaç gün disini sıkacaksin ama sonu güzel olacak inş..

Lazimlikla baslamistim ben. Kizce klozetle sorun yasamiyorsa ona alismasi daha iyi tabi. Ama 20 dk cok fazla geldi bana. Ben 5 dk oturtuyordum birkaç kez 10 dk kadar da oturmuştur. Zaten yapacaksa yapiyor yani, uzun oturmasi sikilmasi ve o işten sogumasi anlamına gelebilir. Hani diyorsun ya klozetten kalktıktan 20 dk sonra cis yapıyor diye, bizimki lazimliktan kalkip 2 adim gidip oraya birakiyordu. Ben onu temizleyip giydirince tekrar. İlk 3 gün bu anlamda feci geçmişti. Ama 4.Gün cok farkli oldu. Her oturduğunda az da olsa cisini yapti. Ve günde 1 kaza olmaya basladi. 7. Günden itibaren kazalar da bitti. 10. Gün haber verdi. Bunu anlatmamin sebebi, öğrenme de asamayla oluyor. Önce islandigini anliyor cocuk. Sonra bagirsaklarinin ve idrar kesesinin dolu olmasinin tuvalete sıkısmanin nasil bi his oldugunu, son aşamada kendini kontrol etmeyi öneriyor. Ve bu süreç bizde 3 gün surdu. Ben diyorum kafadan 1 haftayi gözden cikartin diye olur da 3-4 güne öğrenir o başka. Ama inş bugün ve yarin daha iyi olacak.. En Büyük TÜRKİYE

Born, aldiklariniz hayirli olsun. Senin de şimdiden Gazan mubarek olsun. İnş zorlamadan-zorlanmadan öğrenir kuzular..

Günaydınlar herkeseeeeeee.

Uyku düzenimiz burda manyadı resmen. Geç yatıyoruz geç kalkıyoruz ve yatağımızı arıyoruzzzzzzzzzzzz. Belki de ben arıyorumdur :D bugün deli yağmur ve fırtına uyarısı varmış. Ama şans eseri olmazsa hayvanat bahçesine gidelim istiyorum. Dün çocuğum dayısına da kavuştu ve gözlüğünü halletti. Çok mutlu burda çevresinde bir sürü insanla ;)

Herkese güzel bir pazar diliyorummmm :)

ilbilgee yazdıklarını görünce feci bir tırsma durumu sardı beni ne yapiciim ikimize de kolay gelsin inş bizz de yarın sabah başlıyoruz inş bugün sabahtan dişçi ordan akraba ziyareti sonra da maltepepark yapınca eve ancak uyku saatinde geldik yarın sabah bismillah dicez inş..
bu arada marmaraparkı cok sevdim zara artık yagma ötesi olmus ama 10 liraya yasire cok güzel yazlık tshirtler aldım yazlık alışverişi de aradan cıkmıs oldu gezdik dolaştık geldik tel serviste oldugu için cok giremiyorum arada eşimin telden okucam inş ilbilgeyle bana dua edin kızlar noluur öpüyorumm
Gerçekten sabır istiyor. Bir de çok eşofman altı ve klot. Bakalım bugün nasıl olacak. Yazalım buraya. Destek oluruz birbirimize. Kolay gelsin.

İlbilge, Gazan mübarek olsun bacim :KK5:
Bu iste sabir gerçekten zorlaniyor, çocuk kadar annenin de hazir olması bu yüzden önemli. Birkaç gün disini sıkacaksin ama sonu güzel olacak inş..

Lazimlikla baslamistim ben. Kizce klozetle sorun yasamiyorsa ona alismasi daha iyi tabi. Ama 20 dk cok fazla geldi bana. Ben 5 dk oturtuyordum birkaç kez 10 dk kadar da oturmuştur. Zaten yapacaksa yapiyor yani, uzun oturmasi sikilmasi ve o işten sogumasi anlamına gelebilir. Hani diyorsun ya klozetten kalktıktan 20 dk sonra cis yapıyor diye, bizimki lazimliktan kalkip 2 adim gidip oraya birakiyordu. Ben onu temizleyip giydirince tekrar. İlk 3 gün bu anlamda feci geçmişti. Ama 4.Gün cok farkli oldu. Her oturduğunda az da olsa cisini yapti. Ve günde 1 kaza olmaya basladi. 7. Günden itibaren kazalar da bitti. 10. Gün haber verdi. Bunu anlatmamin sebebi, öğrenme de asamayla oluyor. Önce islandigini anliyor cocuk. Sonra bagirsaklarinin ve idrar kesesinin dolu olmasinin tuvalete sıkısmanin nasil bi his oldugunu, son aşamada kendini kontrol etmeyi öneriyor. Ve bu süreç bizde 3 gün surdu. Ben diyorum kafadan 1 haftayi gözden cikartin diye olur da 3-4 güne öğrenir o başka. Ama inş bugün ve yarin daha iyi olacak.. En Büyük TÜRKİYE
Yaz, yaz iyi oluyor.
Tuvalette 5 dakika kadar oturuyor. Kaldıktan 20 dk sonra falan yapıyor. Bugün daha sık oturtacağım.

Günaydınlar herkeseeeeeee.

Uyku düzenimiz burda manyadı resmen. Geç yatıyoruz geç kalkıyoruz ve yatağımızı arıyoruzzzzzzzzzzzz. Belki de ben arıyorumdur :D bugün deli yağmur ve fırtına uyarısı varmış. Ama şans eseri olmazsa hayvanat bahçesine gidelim istiyorum. Dün çocuğum dayısına da kavuştu ve gözlüğünü halletti. Çok mutlu burda çevresinde bir sürü insanla :KK66:

Herkese güzel bir pazar diliyorummmm :)
Dayısına hoş bulduk,demiş.

Born dün bende baktım zaraya olanında bedeni kalmamış. Kendime ayakkabı baktım ama bulamadım onuda seneye kaldı artık.

Herkese merhaba

Pempis antalyaya gitmissiniz iyi gezmeler canim

ilbilgehatun ayyy kolay gelsin bacim bende istiyorum baslamayi ama ben hazir degilim suan gerci melisa cise gidiyor bazen ama kaka da tuvalete kesinlikle gitmek istemiyir once onu yenmemiz gerekir bizim aglatarajda goturmek istemiyorun

Born avm yi begenmenize sevindim beklim gene arada gelirsiniz bulusuruz belli mi olur bize yakin avm yuruyerekde geliriz yani haber ver yeter

Pamukhelva ayyy tamirat islerini bende hic sevmiyorum kolayliklar versin allah ama bitince guzel olacak insallah

Bizde bugun babamiz evde olunca gezmelere gittik darica hayvanat bahcesine gittik guzel ama bakimsiz bir yer ama cok yorulduk melisada uyumadi ev de dandini oldu cikarken offf hadi bana kolah gelsin

başta topiğimizdeki olmak üzere tuvalet eğitimini sinir krizi geçirmeden tamamlayan tüm anneler selam olsun...
madalya falan takıcam kendilerine...
hayal ettiğimden cok daha sinir yıpratıcı bir süreçmiş...
aslında kas gelişimleri tamamlanmıs bence kaçırma falan gibi bi durum yok bilerek isteyerek altına yapıyo kabuss gibi...
ama kesinlikle yaza bırakmadıgıma cok mutluyum cünkü zumra daha da ayaklanınca nasıl olurdu bilmiyorum...
kaka konusunda zzaten asla tuvalete oturmuyo gözyaşları nasıl akıyo mümkün degil adım atmıyo ciş için oyalarsam falan oturuyo ama asla çiş yok hep aitına yaptı yarım saat kadar önce cok az bişey yaptı tuvalaete heryerde cok abartmayın ödül vermeyin falan diyo ama ben pek yakında herseyi vericem bu gidişle yeterki yapsın...
ilbilge sizde durumlar nasıl gerçi daha ilk gün zamanla rayına girer inş ama sabretmekten kendimi yedim ona kızmamak için sakin kalabilmek cok zor...
bi de merak ettiğim alıştırma külotlarını kullanmayı ne zaman bırakmalıyım acaba bunlar oldugu için mi koyveriyo :)
canselcim benim su ana kadar müdahele edilmeyen sadece 6 dişim kaldı onun dişin tüm dişlerim kanal dolgu ve bir tanesi de cekim oldu öndeki üst 6 dişi de kaplama yapmayı önerdi ama kararsızım sen ne durumdasın tekrar agrın falan olmadı dimi

Back
X