selam kızlar bu sıralar filmi olan kitaplara takmış durumdayım
sorum şu sizce önce kitap mı okunmalı film mi izlenmeli?
diğer sorumda filmi olan kitap önerisi olan varmı?
aa Hande Altaylı nın kahperengi kitabı işte onda yanlış yaptım bende,Bence önce kitabını okumalısın. Filmden sonra kitap pek etkili olmuyor sayfaları atlaya atlaya okuyorsun.. Ben bu sefer o düzenimi bozacağım ve Merhamet dizisinin kitabını alıp okuyacağım diziden hayranlığım arttı kitabı da çok övgüler aldı denemek istiyorum :)
önce kitap. sonra film derim ben
açlık oyunları kitabını bitirip. filmini izledim cok harikaydı
selam kızlar bu sıralar filmi olan kitaplara takmış durumdayım
sorum şu sizce önce kitap mı okunmalı film mi izlenmeli?
diğer sorumda filmi olan kitap önerisi olan varmı?
aa Hande Altaylı nın kahperengi kitabı işte onda yanlış yaptım bende,
diziyi izlerken dedim uyanıklık olsun sonunu öğreneyim kitabı bir solukta bitirdim.
kitap çokkk güzel başlarda dizinin ilk bölümlerindeki gibi.
sonuda çok güzel bitiyor hala kitaplığımdadır.
ama dizide kitaptan kopuyopr konuyor tamamen kurgu ilk bölümler kitaptan sadece cnm
tabıkı once kıtap okunmalı..kendı hayalgucunle zaten okuduğun seye fılm cekıyorsun beynınde..
fılmını ızledıgın seyın kıtabını okumak saçma bence,sonunu bıldıgım seyı nıye okim..
Hadi ya üzüldüm şimdi ben diziye bayılmıştım o yüzden okumak istiyordum :) Sonu dizideki gibi bitmiyor mu yani şimdi nasıl bitiyor Denizle Sermet ne oluyor zaten en çok onu merak ediyorum :))
söylersem tadı kaçar canımmm
ama küçük bi ipucu kitapta Deniz ve Sermetin aşkı yok
Aaa valla çok hüsrana uğradım şuanNeden yok ne demek yok o olmadan olur mu ben diğerlerindense onları izlemeyi seviyordum oldu mu şimdi ama
bence hiç uğrama canım şimdi kitabı elime aldım bir daha okuyasım geldi çok güzel kitap bi solukta okuyup bitirirsin
kimbilir belkide hande altaylı 2. kitabı çıkarır keşkeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?