önce hangisi sizce ?

Önce kitap okunup sonra film izlenirse, kitapta bulduğun tadı filmde bulamıyosun. Bi de hoşumuza giden bazı ayrıntılar kaynayabiliyor ya da umduğumuzu hayal dünyamızı filmde bulamıyoruz.
Önce film izlenip sonra kitap okunursa bu kez de kitabı okumanın anlamı kalmıyor bana göre
Ben önce kitabını okuyup sonra filmi izlemekten yanayım , eğer filmi önce seyredersem kitabı okumak gereksiz geliyor
Kitabı olan film önerilerim: Çöl Çiçeği, Uçurtma Avcısı, Açlık Oyunları, Bir Gün

Evet araştırdım yorumlar hep olumlu canım en iyi alıp kendim okumak belki daha çok beğenirim dizisinden :)
denizle sermetin aşkından güzel olmasada yinede çok güzel bence al tatlım aklında kalmasın okuma hevesin varken bu arada başlasada izlesek yaaaa

açlık oyunlarını izledim tatlım ıkı fılmınıde ıkı kıtabınıda suan 3. kıtaptayım filmler beklentılerımı karsılamadı yanı ıkıncı fılm umarım 3. güzel çekilir
bahsettiğin filmlerin kitaplarını hemen markaja alıyorum tesekkur ederım yorumun ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…