- 14 Mayıs 2019
- 231
- 159
- 33
Bende gözyaşlarıyla okudum koştum anneme anlattım güzel yavrularınızı gösterdim dua ettik bir ömür sağlıkları mutlulukları içinAminnn allah razi olsun cumlesinn insallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gözyaşlarıyla okudum koştum anneme anlattım güzel yavrularınızı gösterdim dua ettik bir ömür sağlıkları mutlulukları içinAminnn allah razi olsun cumlesinn insallah![]()
Yaaa cok uzuldum sizi uzmek istemmistim ki![]()
Üzülmedim.. Yoo hayır. Aksine.. Bu inanış bu adanmışlık... Beni benden aldınız... Kısa bir süredir bebek istiyoruz biz de. Ama olmadı. Her ay üzülüyordum. Ama sizin yazınızı okuduktan sonra kendimden utandım. Allah razı olsun![]()
Ayy allah razi olsun en hayirli dua haberin olmadan edilen dua allah razi olsun rabbim herkesin gonlundeki muradini hayrlara vesile kılsın insallahBende gözyaşlarıyla okudum koştum anneme anlattım güzel yavrularınızı gösterdim dua ettik bir ömür sağlıkları mutlulukları için![]()
İnşâllah rabbim bana da sizin gibi mucizeler nasıp eder artık cok yoruldum çünkü rabbim mukafatımızı arttırsın inşallahOncelikle kardesim rabbim yardimvin olsun senn tattigin acinn yaninda bnmki hic bisey kaliyor.. cunku sen adini bile koymussun meleginn.. kimseyi uzmek degildi niyetim hele ki bole acilar tatmis anneleri hic degill cok uzgunum ozur dilerim seni incittiysem.. rabbim sana bol bol sabir versin.. sakin umudunu kaybetme sakin.. kaybettigin an sinavin daha da zorlasiyo.rabbim ole buyukki bazen dusunuyorum ne analar var fidan gibi evlatlarini topraga koyuyolar onlarin imtihani daha zor.kokusunu cekip emek verip bi yereler gozunden bile sakindigin evladin hic ugruna gidiyo.. allah herkesin imtihanini kolaylastirsin..ben hep solerim evlat insann bel kemigi gibi kirildimi bi daha dogrultamiyosun..umarim giden yavrunn yerine acini dindirecek evlatlar nasip etsin sana rabbim.. elbetteki unutmuyosun acin taa icerde kaliyo ama hayat iste mecbur yuruyosun.. yiyosun iciyosun.. sonra bi melek daha geliyo kollarina yasadigin herseye elhamdullilah diyosun bu da gececek.. acim cok yeni ama sabret rabbim sabredenlere beraberdir..
simdi icim rahat etti iste sabahtan beri.dusunuyodum acaba yanlis bisey mi yaptim.diye.. sabir ve tevekkul insann can damarlari resmen onlar olmadan bi bosluga dusuyosunuz ve her ruzgarda savrulup gidiyosunuz.. sabir kardesim sabir ki mukafatin en guzelinden en hayirlisindan olsun insallah
![]()
Yıllardır çocuk hasreti çeken birisi olarak,sizin adınıza çok sevindim ve bir o kadar da yine hüzünlendimMerhaba herkese.
Zaten zor günler geçiriyoruz tüm ülkemizin başı sağolsun
Tüp bebek ile ikiz gebelik yaşadım. İki fark kesede. İkizlerden biri kendi içinde çoğalmış ve tek yumurta ikizi olmuş. Yani şuan üçüz gebeliğim var. Biri tek yumurtada diğer ikisi tek yumurtada. Şimdi ne yapacağım? Böyle durumlarda gebelik sonlanabiliyor mu. Ne maddi ne de manevi buna gücüm yok. Allah'a karşı gelmek istemem ama ne yapicam ben. Çok büyük şoktayım. Böyle gebe kalanlar oldu mu, neler yaşadınız?
Merhaba,Merhaba herkese.
Zaten zor günler geçiriyoruz tüm ülkemizin başı sağolsun
Tüp bebek ile ikiz gebelik yaşadım. İki fark kesede. İkizlerden biri kendi içinde çoğalmış ve tek yumurta ikizi olmuş. Yani şuan üçüz gebeliğim var. Biri tek yumurtada diğer ikisi tek yumurtada. Şimdi ne yapacağım? Böyle durumlarda gebelik sonlanabiliyor mu. Ne maddi ne de manevi buna gücüm yok. Allah'a karşı gelmek istemem ama ne yapicam ben. Çok büyük şoktayım. Böyle gebe kalanlar oldu mu, neler yaşadınız?
Masallah kuzulariniza nasil gozlerimden yaslar akti su gece saati...sonu guzel olmus Rabbim saglikli uzun omur versin. Dileyen herkese evlat nasip etsin kurban oldugum...Ayy allah razi olsun en hayirli dua haberin olmadan edilen dua allah razi olsun rabbim herkesin gonlundeki muradini hayrlara vesile kılsın insallah![]()
gecmis olsun her seyde bir hayir vardir. Hakkinizda hayirlisi olsunHerkese selamlar.
Başlık açan kişi olarak öncelikle şunu belirtmek isterim ki biz plan yaparken melekler cidden gülüyorlar bize. Ben iki aydır hastanedeydim. Üçüzle ne yaparım nasıl olur derken çok zor süreçler yaşadım. Öncelikle aşırı mide bulantılarım yüzünden hiç beslenemedim. Üç haftada 4 kilo verdim. Tek yumurta ikizleriden biri gelisemedi ve anne karnında öldü ve diğeri de o ölünce öldü. Aslında o saglikliydi ama tek yumurta ikizleride bu çok oluyormuş. Tabi iki aydır kanamalar mide bulantılari günde 5-6 kere tüm ilaçlara rağmen kusuyorum ve ağızdan beslenemiyorum. Aşırı derecede kansızlık ve demir eksikliği anemi teşhisi kondu. Hergun bir sürü ilaç kullanmam gerekiyor ve hala hastanelerdeyim.
İçinde bulunduğumuz süreçte hiç bir doktor operasyona yanaşmadı. Bizler günlerce her kapıyı çaldık. Doktorların hiç biri ilgilenmedi. Çok zor zamanlar yasadik. Şimdi tek oğlumuz bizimle. Kalbi atıyor sağlıklı. 14. Haftadayiz daha. 4 haftada o kdr çok şey yaşadık ki anlatamam.
Çocuk konusunda hala çok kaygılıyım. Sanki çocuk sahibi olduğum için Allah beni cezalandırıyor gibi.. sürekli mide bulantısı kansızlığa bağlı halsizlik ve şiddetli baş ağrıları. Üç aydır kabus gibi günler geçiriyorum. Annem babam gelemiyor yanıma. İzin alamıyorlar. Kayınvalidem hasta gelemiyor. Eşim ve ben tek başımıza çok zor zamanlar geçirdik. Yemek yemeyi unuttum zaten. Hayatta tek istediğim kana kana bir bardak su icebilmek. Ama ağzıma bir lokma su girince saatlerce kusuyorum.
Hala dinmedi bulantılar. Sabırla her şeyin yoluna girmesini bekliyorum. Tek şansım bu arada okulların tatil olması. Evde çalışmıyor olmak. Dilerim ülkemizin hatta tüm dünyanın da bu sorunu biran evvel çözülür![]()
Çok geçmiş olsun Allah oglunuzu sağlıkla dünyaya getirmeyi büyütmeyi nasip etsin her şeyin hayırlısı demek lazım bazenHerkese selamlar.
Başlık açan kişi olarak öncelikle şunu belirtmek isterim ki biz plan yaparken melekler cidden gülüyorlar bize. Ben iki aydır hastanedeydim. Üçüzle ne yaparım nasıl olur derken çok zor süreçler yaşadım. Öncelikle aşırı mide bulantılarım yüzünden hiç beslenemedim. Üç haftada 4 kilo verdim. Tek yumurta ikizleriden biri gelisemedi ve anne karnında öldü ve diğeri de o ölünce öldü. Aslında o saglikliydi ama tek yumurta ikizleride bu çok oluyormuş. Tabi iki aydır kanamalar mide bulantılari günde 5-6 kere tüm ilaçlara rağmen kusuyorum ve ağızdan beslenemiyorum. Aşırı derecede kansızlık ve demir eksikliği anemi teşhisi kondu. Hergun bir sürü ilaç kullanmam gerekiyor ve hala hastanelerdeyim.
İçinde bulunduğumuz süreçte hiç bir doktor operasyona yanaşmadı. Bizler günlerce her kapıyı çaldık. Doktorların hiç biri ilgilenmedi. Çok zor zamanlar yasadik. Şimdi tek oğlumuz bizimle. Kalbi atıyor sağlıklı. 14. Haftadayiz daha. 4 haftada o kdr çok şey yaşadık ki anlatamam.
Çocuk konusunda hala çok kaygılıyım. Sanki çocuk sahibi olduğum için Allah beni cezalandırıyor gibi.. sürekli mide bulantısı kansızlığa bağlı halsizlik ve şiddetli baş ağrıları. Üç aydır kabus gibi günler geçiriyorum. Annem babam gelemiyor yanıma. İzin alamıyorlar. Kayınvalidem hasta gelemiyor. Eşim ve ben tek başımıza çok zor zamanlar geçirdik. Yemek yemeyi unuttum zaten. Hayatta tek istediğim kana kana bir bardak su icebilmek. Ama ağzıma bir lokma su girince saatlerce kusuyorum.
Hala dinmedi bulantılar. Sabırla her şeyin yoluna girmesini bekliyorum. Tek şansım bu arada okulların tatil olması. Evde çalışmıyor olmak. Dilerim ülkemizin hatta tüm dünyanın da bu sorunu biran evvel çözülür![]()
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde bulantım çok olmuştu ve doğuma kadar sürmüştü bi yudum su içemiyordum ağız yoluyla beslenmek mümkün değildi bende yalnızdım hep Rabbim yardımcınız olsunHerkese selamlar.
Kalan tek bebeğinize allah öMür versin sağlıkla kucagınıza alın inşallah. Birsey sorabilir miyim ? Tek yumurta ikizinin birini kaybettikten ne kadar süre sonra diğerini kaybettiniz. Ben de yeni öğrendim koronadan hastaneye gidemiyorduk daha doğrusu doktor acil birsey olmadıkça gelmeYin diyordu. Geçen cuma doktora gittik tek yumurtanın birini 3 hafta önce kaybetmişiz. Ama eşi sağlıklı ve büyüyor ben de korkuyorum onu da kaybetmekten. Birde ana bebek olan koyulan bebeği kaybetmişiz yaşayan Bebek bölünen kardeşi.Herkese selamlar.